İstihdam Açıklaması

İstihdam Açıklaması

Son dakika istihdam açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istihdam açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istihdam açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstihdam Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istihdam açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 491 istihdam açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm istihdam açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'li isim duyurdu: 2 bin 500 kişi istihdam edilecek!
AK Parti'li isim duyurdu: 2 bin 500 kişi istihdam edilecek! AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum'un Sungurlu ilçesinde yatırım tutarı 6 milyar TL olan 5 fabrika tamamlandığında 2 bin 500 kişinin istihdam edileceğini belirterek, "Türkiye’de, tek seferde yapılan en büyük savunma sanayii yatırımının ilimize yapılıyor olması elbette vatanını, milletini, bayrağını seven herkes gibi bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.
4.09.2022 Ekonomi
Açıklama geldi, 5 bin kişi istihdam edilecek!
Açıklama geldi, 5 bin kişi istihdam edilecek! Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı-TPAO Genel Müdürü Müdürü Melih Han Bilgin Çaycuma TSO’yu ziyaret ederek bölgedeki çalışmaları değerlendirdi.
18.02.2022 Ekonomi
İŞKUR tarafından açıklama geldi! 103 kişi istihdam edilecek! İşte son tarih...
İŞKUR tarafından açıklama geldi! 103 kişi istihdam edilecek! İşte son tarih... İŞKUR tarafından yapılan açıklamaya göre o ilimizde ve ilçelerinde istihdam edilmek üzere 103 temizlik görevlisi alınacak. Başvurular için son tarih 11 Şubat 2022 olarak belirtildi.
8.02.2022 Gündem
Kamu personel alımı ile ilgili son dakika kararı! İmzalandı, yeni kadrolar belli oldu
Kamu personel alımı ile ilgili son dakika kararı! İmzalandı, yeni kadrolar belli oldu Memur adaylarını çok yakından ilgilendiriyor. İki bakanlık harekete geçti. Personel alımı yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile büyük bölümü Adalet ve Ticaret bakanlıklarında olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına toplam bin 110 yeni kadro ihdası gerçekleştirildi.
6.02.2022 Personel Alımı
Bakan Yanık'tan istihdam açıklaması: 125 kişi alınacak!
Bakan Yanık'tan istihdam açıklaması: 125 kişi alınacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Bakanlık merkezinde istihdam edilmek üzere 125 aile ve sosyal hizmetler uzman yardımcısı alımı gerçekleştirileceğini duyurdu.
10.12.2021 Gündem
20 bin kişiye istihdam sağlayacak! Bakan Muş duyurdu
20 bin kişiye istihdam sağlayacak! Bakan Muş duyurdu Ticaret Bakanı Mehmet Muş, İzmir'de endüstriyel ve ticari faaliyetleri ihracata yönlendirmek, ihracata yönelik yatırım ve üretimi teşvik etmek amacıyla Batı Anadolu Serbest Bölgesi kurulmasına yönelik Cumhurbaşkanı Kararı'nın Resmi Gazete'de yayımlandığını belirterek, "Bölgenin 4 milyar dolar ticaret hacmine ulaşarak yaklaşık 20 bin kişiye istihdam sağlamasını hedefliyoruz" dedi.
8.09.2021 Ekonomi
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'tan istihdam açıklaması
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'tan istihdam açıklaması Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk şehit yakını, gazi ve gazi yakını istihdamı ile ilgili açıklamada bulundu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, devlet korumasındaki 926 genç ile 274 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı.
30.06.2020 Ekonomi
Bakan Selçuk'tan engelli istihdam açıklaması!
Bakan Selçuk'tan engelli istihdam açıklaması! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, engelli istihdamının arttığına dikkat çekerek, “2002 yılından 2020 Nisan ayı sonuna kadar 402 bin engellimizin özel sektörde işe yerleşmesine aracılık ettik. Hep dediğimiz gibi; hayaller engelsizdir. Önümüzdeki dönemde hedefimiz; daha da fazla engellimizin istihdama katılması” dedi.
23.05.2020 Ekonomi
Bakan Varank açıkladı: 186 bin 394 istihdam bekliyoruz!
Bakan Varank açıkladı: 186 bin 394 istihdam bekliyoruz! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank; "Ocak-Kasım 2019 döneminde 104 milyar liralık yatırıma 'tamamlama vizesi' verdik, 157 bin 374 istihdam oluştu. Yüzde 46'sı imalat sektöründe olmak üzere 116 milyar liralık yatırıma teşvik belgesi verdik. 186 bin 394 ilave istihdam bekliyoruz." açıklamasında bulundu.
2.01.2020 Ekonomi
Bakan Selçuk'tan flaş istihdam açıklaması
Bakan Selçuk'tan flaş istihdam açıklaması Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2019'da, engelli, kadın, genç ve uzun süreli işsiz gibi toplumun tüm kesimlerini kapsayacak şekilde İstanbul'da İŞKUR aracılığıyla özel sektörde 377 bin vatandaşın işe yerleştirildiğini belirterek, "Sene sonuna geldiğimizde, işverenlerimizin desteğiyle 2 milyon 500 bin istihdam sözümüzü işverenlerimizin tutacağına inanıyoruz. Sadece İstanbul'da verilen söz 900 bin civarındaydı. 2019 bitmeden bu rakamı hedefliyoruz." dedi.
24.04.2019 Ekonomi
Bakan açıkladı! Son 17 yılın en yükseği...
Bakan açıkladı! Son 17 yılın en yükseği... Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bugün açıklanan 2018 yılı iş gücü göstergelerini değerlendirerek, “Son 17 yıldaki en yüksek iş gücüne katılım oranına, istihdam oranına ulaştık. İş gücü piyasasına 2018 yılında 631 bin yeni kişi katıldı. Bunun yüzde 87’sini istihdama kazandırdık. Kadınlarda ise bu oran yüzde 92. İşsizlik oranımız yüzde 11 olarak gerçekleşti. Tahminimiz yüzde 11.3’dü. Böylece bu tahminin de altında bir işsizlik oranı ile bu yılı tamamladık” dedi.
25.03.2019 Siyaset
Turkcell 175 bin kişiye dolaylı istihdam yaratacak
Turkcell 175 bin kişiye dolaylı istihdam yaratacak Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz, 2015 yılında toplam 7 milyar 751 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını hatırlatarak, “İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre 7,5 milyar dolarlık genişbant yatırımı yapıldığında, 211 bin kişiye dolaylı istihdam sağlanıyor. Turkcell, 2015 yılında yaptığı ve önümüzdeki 3 yılda yapacağı yatırımla 2018 yılı sonuna kadar yaklaşık 175 bin kişiye dolaylı istihdam sağlayacak” açıklamasını yaptı.
25.03.2016 Ekonomi
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu Irak'taki İslami Direniş, İsrail'in Tel Aviv yakınlarındaki en büyük havalimanı Ben Gurion'u vurduğunu açıkladı. İran destekli grubun açıklaması sonrası İran devlet televizyonu saldırı haberini doğruladı. İslami Direniş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıda kullanılan drone'un görüntülerine de yer verdi.
12.03.2024 Gündem
Altında yüksek kazanç için büyük fırsat! Gram altında 3 bin 500 lira uyarısı yapıldı
Altında yüksek kazanç için büyük fırsat! Gram altında 3 bin 500 lira uyarısı yapıldı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları tarihi rekorları tek tek geçti. Altın fiyatları artışını tüm hızıyla sürdürüyor. 2161 dolardan işlem gören ons altın son 5 ayın en iyi haftasını geçiriyor. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı iç piyasada 2200 lira üzerinde seyrediyor. Altın son bir haftada yatırımcısına yüzde 14,25 oranında değer kazandırdı. Öte yandan altın fiyatları ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili yatırımcıya çok önemli uyarı geldi. Altın fiyatının ne zaman 3 bin 500 lira olacağıyla ilgili bilgi verildi. Peki gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altında son durum ne? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar..
8.03.2024 Ekonomi
Ekonomi Koordinasyon Kurulu: Yapısal reformlar hayata geçirilecek
Ekonomi Koordinasyon Kurulu: Yapısal reformlar hayata geçirilecek Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nun, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen yılın ilk toplantısında, "Önümüzdeki dönemde Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde yatırım, istihdam, üretim ve ihracat odaklı yaklaşımımızla ekonomimizin rekabet gücünü ve verimliliğini artırıcı yapısal reformlar hayata geçirilecek, bu doğrultuda etkin ve kararlı adımlar eş güdüm içerisinde atılacaktır" açıklaması yapıldı.
22.01.2024 Ekonomi
İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan 39 ilçede kadınlar ve gençler için istihdam mesajı
İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan 39 ilçede kadınlar ve gençler için istihdam mesajı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa'da 'Türkiye Yüzyılı'nda Kadın Buluşması' programına katıldı. Kadınlara yönelik kreş projesini açıklayan Kurum, "Her mahallemize eve yürüyüş mesafesinde yeni kreşler yapacağız. Kadınlarımız için 7/24 hafta sonu ve hatta geceleri nöbetçi kreşlerimiz açık olacak." dedi. Sokak hayvanları konusundaki projelerine değinen Kurum, "İstanbul'umuzda maalesef başıboş gezen yüz binlerce sokak köpeği var. Annelerimiz endişe içinde, çocuklarımız tehdit altında. Biz bu sorunun farkındayız. Sorunun çözümü için de emin olun çok çalışıyoruz. Hocalarımızla, bilim insanlarımızla göreve gelir gelmez bu alandaki uzmanlarla bir araya gelerek mevcut büyükşehir yönetimi tarafından çözümsüz bırakılan bu sorunu çözeceğiz." ifadelerini kullandı
19.01.2024 Gündem
Türkiye raporu için geri sayım! Piyasalar Moody's'e odaklandı
Türkiye raporu için geri sayım! Piyasalar Moody's'e odaklandı Kredi derecelendirme kuruluşları, büyüyen ve sürekli ivme kazanan Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerini açıklamaya başladı. S&P'nin not görünümünü yükseltmesiyle başlayan değerlendirmelerde sıra Moody's'e geldi. Moody's'in bugün saat 24:00'e kadar not ve not görünümüne ilişkin açıklama yapması bekleniyor.
12.01.2024 Ekonomi
Depremden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek
Depremden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son kabine toplantısında Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi’ni başlattıklarını açıklamasının ardından KOSGEB Başkanı A. Serdar İbrahimcioğlu, sahaya indi. KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, depremden en çok etkilenen iller olan Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da KOBİ’ler ve esnafla buluşarak işletme başına 750 bin TL’ye kadar olan projenin ayrıntılarını anlattı.
5.11.2023 Ekonomi
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları MEB personel alımı 2023 başvurusu ne zaman? MEB sözleşmeli personel alımı kadro ve branş dağılımı ile ilgili ayrıntılar sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bünyesine katmak üzere 10 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanın ardından başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar ve başvuru şartları araştırılıyor.
20.09.2023 Personel Alımı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize il koordinasyon toplantısı sonrasında basın açıklaması yaparak, Rize-İzmir uçuşlarının başlatılacağını duyurdu. Uraloğlu, “İlk sefer 18 Eylül’de yapılacak. Ekim ayından itibaren her cumartesi Rize-İzmir arasında uçuşlar devam edecek. Kasım ayından itibaren de bu uçuşları haftada iki sefere çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
4.09.2023 Gündem
Altın fiyatları birden fırladı! Altında yeni haftada şaşırtan tepki
Altın fiyatları birden fırladı! Altında yeni haftada şaşırtan tepki Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı. Altın fiyatları geçtiğimiz haftayı yükselişle tamamladı. Özellikle ABD’de açıklanan ekonomik veriler piyasalarda yönü tayin etti. Cuma günü ABD’de tarım dışı istihdam verisi sonrası piyasalar hareketlendi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme...
4.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan "Enflasyonun insanımızın hayatında açtığı sıkıntıları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş düşüyor: Emlak piyasası da yakında dengeye kavuşacak. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." açıklamasında bulundu.
24.08.2023 Gündem
Bakan Bayraktar: Yeni yatırım ve reform hamlesine başlıyoruz
Bakan Bayraktar: Yeni yatırım ve reform hamlesine başlıyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar "Önümüzdeki dönemde güvenilir, makul fiyatlı enerji arzı yanında ülkemizin iklim değişikliğiyle mücadele hedefleri doğrultusunda yeni bir yatırım ve reform hamlesine başlıyoruz. Bu kapsamda üç temel hedefimiz var" dedi.
21.07.2023 Ekonomi
İşçi ve emeklilere zamla ilgili yeni açıklama: ‘Verdiğimiz sözler yerine gelecek'
İşçi ve emeklilere zamla ilgili yeni açıklama: ‘Verdiğimiz sözler yerine gelecek' Haziran ayı enflasyon rakamlarının belli olması ve memurlara yapılan seyyanen zamdan sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’dan önemli açıklamalar geldi. CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtlayan Dağ, işçi ve memur emeklileri ile ilgili merak edilenleri anlattı.
5.07.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten finansal istikrar mesajı: Hedeflerimize ulaşmada kararlıyız
Bakan Şimşek'ten finansal istikrar mesajı: Hedeflerimize ulaşmada kararlıyız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ekonomi politikalarımız kısa vadede fiyat istikrarını ve finansal istikrarı hedeflemektedir. Bu hedeflere ulaşmada kararlıyız" dedi.
23.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İstihdam Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istihdam açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.