İstifa Açıklaması

İstifa Açıklaması

Son dakika istifa açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istifa açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istifa açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstifa Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istifa açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.045 istifa açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm istifa açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümit Özlale İYİ Parti'den  istifa etti
Ümit Özlale İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin üzerine İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, partisinden istifa etti.
8.04.2024 Gündem
Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'ndan istifa açıklaması: Gereğini yapacağım
Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'ndan istifa açıklaması: Gereğini yapacağım MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Kayserispor mağlubiyetinin ardından istifa sinyali verdi.
24.02.2024 MKE Ankaragücü
Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemi Kemal Yılmaz görevinden istifa etti
Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemi Kemal Yılmaz görevinden istifa etti Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemlerinden Kemal Yılmaz, basın açıklaması yayınladı ve hakemliği bıraktığını açıkladı.
3.11.2023 Fenerbahçe
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni!
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni! Boris Johnson kimdir, kaç yaşında ve de neden istifa etti? İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa ettiğini açıkladı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un istifasının ardından vatandaşlar istifanın nedenini sorgulamaya başladı. Peki, İngiltere Başbakanı Johnson neden istifa etti? İngiltere hükümetinde ne oldu?
7.07.2022 Dünya
Nihat Kırmızı açıkladı! Galatasaray'da seçim 2 ay...
Nihat Kırmızı açıkladı! Galatasaray'da seçim 2 ay... Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Nihat Kırmızı " Mevcut tabloya göre seçim belki bir iki ay gecikebilir. Ama elbet olacak. Biz bu süreçte kulübü sahipsiz bırakmayız." ifadelerini kullandı.
22.04.2022 Galatasaray
26 yıl sonra gelen Fatih Terim itirafı
26 yıl sonra gelen Fatih Terim itirafı NTV'de 'Kırılma Anı' programında Emek Ege'nin sorularına içtenlikle cevap veren Aykut Kocaman "96'da Fatih Terim, ben ve Oğuz için 'kapımız size açık' dedi ama Galatasaray'a gitsek herkes kaybederdi." itirafında bulundu.
18.04.2022 Süper Lig
Lokman Çağırıcı kimdir, istifa mı etti? Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı hakkında merak edilenler…
Lokman Çağırıcı kimdir, istifa mı etti? Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı hakkında merak edilenler… Lokman Çağırıcı istifa mı etti? Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini duyurdu. Peki, Lokman Çağırıcı kimdir? Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı hakkında merak edilenler…
13.04.2022 Gündem
İtalya Kuzey Makedonya'ya elendi işin içine Cumhurbaşkanı bile girdi
İtalya Kuzey Makedonya'ya elendi işin içine Cumhurbaşkanı bile girdi 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final maçında dün Kuzey Makedonya'ya elenen İtalya'da resmen deprem oldu. Çizme basını mağlubiyeti 'facia ve felaket' olarak yorumladı.
25.03.2022 İtalya
Sergen Yalçın'dan istifa açıklaması: Yarın başkanla görüşeceğim
Sergen Yalçın'dan istifa açıklaması: Yarın başkanla görüşeceğim Giresunspor’a sahasında 4-0 mağlup olan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Sergen Yalçın maçın ardından konuştu. Yarın Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşeceğini ve gündemde istifa da dahil olmak üzere birçok seçenek olduğunu söyleyen Yalçın, takımın durumunu ne yaptılarsa düzeltemediklerinin de altını çizdi.
27.11.2021 Futbol
Giresunspor mağlubiyetinden sonra Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'a öfke! Tecrübeli teknik adamdan istifa açıklaması! 'Ben oynamıyorum'
Giresunspor mağlubiyetinden sonra Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'a öfke! Tecrübeli teknik adamdan istifa açıklaması! 'Ben oynamıyorum' 4-0 biten Giresunspor mağlubiyetinden sonra Vodafone Park'ta taraftarlardan büyük tepki gören ve istifaya davet edilen Sergen Yalçın'dan flaş açıklama geldi. Genç teknik adam " Taraftar 'takımı ayağa kaldır' diye tezahürat yapıyor ama..." ifadelerini kullandı.
27.11.2021 Beşiktaş
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde hükümetten istifa açıklaması
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde hükümetten istifa açıklaması Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Başbakan Ersan Saner, hükümetin istifa ettiğini duyurdu. Saner, istifanın en kısa sürede cumhurbaşkanına sunulacağını bildirdi.
13.10.2021 Dünya
Şenol Güneş'ten 'flaş' istifa açıklaması! 'Buna alet oldum'
Şenol Güneş'ten 'flaş' istifa açıklaması! 'Buna alet oldum' 6-1 biten Hollanda mağlubiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, istifa tepkileri için ": Bundan sonraki alacağım karar, şu anda alacağım bir karar değil. Onu da alınca size açıklarım" dedi.
7.09.2021 Futbol
Dalic'ten flaş istifa açıklaması
Dalic'ten flaş istifa açıklaması Dün akşam İspanya'ya 5-3 yenilerek EURO 2020'ye veda eden Hırvatistan'da tecrübeli teknik adam Dalic ""Görevim hakkında cevap vermenin ne zamanı ne de yeri!" açıklamalarında bulundu.
29.06.2021 Futbol
Muhittin Böcek'ten 'istifa' açıklaması!
Muhittin Böcek'ten 'istifa' açıklaması! Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi saflarına katılacağı iddia ediliyordu. CNN TÜRK Muhittin Böcek'e ulaştı. Böcek istifa iddialarını Kıvanç El’e anlattı.
16.03.2021 Haber
Muhittin Böcek'ten 'istifa' açıklaması!
Muhittin Böcek'ten 'istifa' açıklaması! Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi saflarına katılacağı iddia ediliyordu. CNN TÜRK Muhittin Böcek'e ulaştı. Böcek istifa iddialarını Kıvanç El’e anlattı.
16.03.2021 Siyaset
Emre Belözoğlu'ndan Erol Bulut, Caner Erkin ve istifa açıklaması
Emre Belözoğlu'ndan Erol Bulut, Caner Erkin ve istifa açıklaması Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Gençlerbirliği maçı öncesi çok önemli açıklamalarda bulundu.
12.03.2021 Fenerbahçe
Hamit Altıntop'tan istifa açıklaması
Hamit Altıntop'tan istifa açıklaması Adı sık sık istifa haberleriyle anılan Hamit Altınop konu hakkında flaş bir açıklama yaptı.
13.02.2021 Süper Lig
Muharrem İnce'den istifa açıklaması
Muharrem İnce'den istifa açıklaması CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, "Biz birkaç milletvekillik bir parti kurma derdinde değiliz. Önümüzde ki süreçte yüzde 50 artı biri alacak bir siyasi yapı oluşturacağız. Bende çok kısa süre içerisinde istifa edeceğim" dedi. İnce ayrıca, CHP'den istifa eden Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in kuracağı partiye katılacağını söyledi.
31.01.2021 Siyaset
Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'dan istifa açıklaması
Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'dan istifa açıklaması Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, ülkedeki muhalefetin kendisine yönelik istifa çağrılarının gündeminde olmadığını belirterek, "Benim gündemimde yalnızca ülkenin istikrarını ve güvenliğini sağlamak var." dedi.
16.11.2020 Dünya
Zekeriya Alp kimdir? MHK Başkanlığı’ndan istifa eden Zekeriya Alp nereli?
Zekeriya Alp kimdir? MHK Başkanlığı’ndan istifa eden Zekeriya Alp nereli? Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi internet sitesi üzerinden Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp ve ekibinin istifa ettiğini duyurdu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in istifa açıklaması ardından Zekeriya Alp’in hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Zekeriya Alp kimdir? İşte MHK Başkanlığı’ndan istifa eden Zekeriya Alpi’in hayatı…
20.08.2020 Gündem
Mustafa Cengiz'den istifa açıklaması
Mustafa Cengiz'den istifa açıklaması Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz sarı-kırmızılı gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cengiz, "Benim için en kolay şey istifa ama ben bunu yapamam" dedi. Gaziantepspor maçı hakemi Alper Ulusoy'a seslenen Cengiz, "Be sevgili Alper Ulusoy, onu niye çalmadın? Son saniye neden bir şey yarattın?" diye konuştu. Öte yandan transferle ilgili konuşan Cengiz, "Bazı takımlar scout ekibi oluşturmuyor, Galatasaray hangi oyuncuya giderse ona gidiyor." ifadelerini kullandı.
22.06.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İstifa Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istifa açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.