İstasyon

İstasyon

Son dakika istasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.534 istasyon haberi bulunmuştur. Tüm istasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hızlı tren ile Adana-Mersin arası ulaşım 25 dakikaya düşecek
Hızlı tren ile Adana-Mersin arası ulaşım 25 dakikaya düşecek Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı Projesi' çerçevesinde yaklaşık 2 yıl sürecek olan çalışmaların tamamlanmasının ardından, 1 saat olan Adana-Mersin arası 25 dakikaya düşecek.
18.04.2024 Adana
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları...
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları... Alman polisinin düzenlediği operasyonla yakalanan ve 75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı Almanya'ya kaçıran Güngören'li Talip G Almanya gündemine oturdu.
9.04.2024 Gündem
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin bir adresteki aramasında karton bardakta ekili kenevir ele geçirildiği belirtildi.
1.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu. “Türkiye savunma sanayi alanında adeta bir destan yazıyor.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TCG Anadolu'yu geçen sene hizmete aldık. İHA SİHA'larda ilk 3 ülkeden biriyiz. Milli muharip uçağımız KAAN ilk uçuşunu başarı ile gerçekleşti. Muhalefet örnek gösterdiği ülkelerde son 4 gündür KAAN konuşuluyor. Rakiplerimiz endişeye kapıldı, daha ne müjdeler vereceğiz." ifadeleri kullandı.
25.02.2024 Gündem
Edin Dzeko'ya kas yorgunluğu ölçümü yapıldı
Edin Dzeko'ya kas yorgunluğu ölçümü yapıldı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sakatlığı süren Joshua King antrenmanda yer almadı. Kas yorgunluğu ölçümü yapılan Edin Dzeko, tedbir amaçlı salonda kondisyon idmanı gerçekleştirdi.
21.02.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahta'da: İstasyon sorununu halledeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahta'da: İstasyon sorununu halledeceğiz Adıyaman’ın Kahta ilçesinde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim en öncelikli konumuz deprem bölgesidir. Depremzedelerimizi bir an önce güvenli, huzurlu ve dayanıklı yuvalarına kavuşturmaktır." dedi.
8.02.2024 Gündem
Metro istasyonunda bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var
Metro istasyonunda bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var İzmir'in Bornova ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında, 2 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Adana'da Türkiye'nin 6. 'Alçak Yörünge Uydu Yer Gözlem İstasyonu' kuruldu
Adana'da Türkiye'nin 6. 'Alçak Yörünge Uydu Yer Gözlem İstasyonu' kuruldu Adana’da Alçak Yörünge Uydu Yer Gözlem İstasyonu kuruldu. İstasyon çalışanları Alper Gezeravcı’nın da içerisinde olduğu Uluslararası Uzay İstasyonu’nu ve bütün uyduları 24 saat izleyip bilimsel çalışmalar gerçekleştiriyor. Bilim adamları Alper Gezeravcı'ya uluşmaya çalışıyor.
30.01.2024 Adana
Bakan Kacır'dan CNN TÜRK'te açıkladı: 10 yılda uzay ekosisteminin oyuncusu olacağız
Bakan Kacır'dan CNN TÜRK'te açıkladı: 10 yılda uzay ekosisteminin oyuncusu olacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Alper Gezeravcı'nın uzay programıyla ilgili detayları aktaran Bakan Kacır, "10 yıl sonra aslında Türkiye hem bölgesinde hem de küresel düzeyde uzay ekosisteminin önemli oyuncusu olacak. " dedi. Öte yandan Bakan Kacır, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Alper Gezeravcı arasında yaşanan görüşmedeki sürpriz detayı da açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Uzayda bir gün nasıl geçiyor? Bakan Kacır, Gezeravcı ile görüştü
Uzayda bir gün nasıl geçiyor? Bakan Kacır, Gezeravcı ile görüştü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile Bursa'daki Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nde (GUHEM) video konferans aracılığıyla görüşme yaptı. Görüşme 20 dakika sürdü.
26.01.2024 Gündem
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir?
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? Bedelli askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı MSB Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile 2024 yılı Şubat ayında silahaltına alınacak olan yükümlülerin celp dönemleri ile birlik yerleri belirlendi. Bedelli askerlik yerleri sorgulama işlemini e-Devlet üzerinden gerçekleştiren asker adaylarından bazılarına Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanlığı çıktı. Peki, Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? 
25.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzaya çıkan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki (ISS) 3'üncü gününde gerçekleştirdiği canlı bağlantıda, "Bu görev ile birlikte çocuklarımızın ve gençlerimizin uzaya olan merakları daha da artacak. Sen ilk astronotumuz oldun. Ama tabii ki son olmayacaksın. Artık Türkiye de insanlı uzay görevi gerçekleştiren sayılı ülkeler arasında yerini aldı. İnşallah bu yolculuğumuz güçlenerek devam edecektir" dedi.
22.01.2024 Gündem
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonu'na yolculuğu tamamlandı. Gezeravcı ile birlikte 3 astronotun daha bulunduğu Dragon kapsülü uzay istasyonu ile kenetlendi. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar için karşılama töreni TSİ 15:30'da yapılacak. Alper Gezeravcı, bu sırada istasyonda kendilerini bekleyen ekip arkadaşlarına Türkiye'den götürdüğü hediyeleri verecek. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar istasyona giriş yaptı.
20.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve ve 3 takım arkadaşını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru ilerliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, uzay aracının bugün saat 13:45'te Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) kenetlenmesini beklediklerini belirtti. Bakan Kacır tarihi anların Taksim ve Kızılay meydanlarındaki planetaryumlardan takip edileceğini söyledi.
20.01.2024 Gündem
8 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldürdü mahkeme cezasını açıkladı: Ben kadın düşmanı mıyım?
8 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldürdü mahkeme cezasını açıkladı: Ben kadın düşmanı mıyım? Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 38 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldüren, 2020 yılında Covid- 19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edilip, son olarak da birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe'yi (48) öldürüp, toprağa gömen Necati Akpınar (58) ilk duruşmada indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Mutlu Menekşe'nin eski kocası Muhterem Yıldız ise Necati Akpınar'a yardım eden kızı Alev Sevindik'in de ceza almasını istedi.
28.12.2023 Gündem
Küçükçekmece'de sosyal medyada başlayan tartışma kanlı bitti
Küçükçekmece'de sosyal medyada başlayan tartışma kanlı bitti Küçükçekmece'de bir kişi, sosyal medya üzerinden tartıştığı kişiyi, çıkan kavgada, tabancayla bacağından vurdu. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılırken polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
25.12.2023 Gündem
2 yaşındaki bebeğe istismarda bulunup ölümüne neden olmuştu! Mahkemenin verdiği ceza belli oldu
2 yaşındaki bebeğe istismarda bulunup ölümüne neden olmuştu! Mahkemenin verdiği ceza belli oldu Zonguldak'ta Nisanur Ö. (2) adlı bebeğe cinsel istismarda bulunup, havaya atıp, tokatlayarak ölümüne neden olmakla suçlanan Furkan Sevinç (25), ağırlaştırılmış müebbet ile 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
25.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklama: Her iki araçtan biri elektrikli olacak
Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklama: Her iki araçtan biri elektrikli olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, net sıfır emisyon hedefi kapsamında ulaştırma projeleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.
5.12.2023 Gündem
Bursa'da lodos etkili oldu; ağaçlar devrildi, uçan çatı parçası otomobilin üzerine düştü
Bursa'da lodos etkili oldu; ağaçlar devrildi, uçan çatı parçası otomobilin üzerine düştü Bursa'da, saatteki hızı 70 ile 95 kilometre hıza ulaşan fırtınada, kentteki birçok binanın çatısı uçarken, ağaçlar yollara devrildi. Osmangazi ilçesinde 250 yıllık çınar ağacı kökünden koptu, Kestel'de akülü sandalye şarj istasyonu devrildi. Bursa Valiliği, Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Kestel ve Gürsü ilçelerinde okulların 1 günlük tatil edildiğini açıkladı. 
29.11.2023 Gündem
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi Zonguldak'ta da fırtına nedeniyle gemi ve 12 mürettebatından haber alınamazken kentte bir cezaevinin boşaltıldığı açıklandı.
19.11.2023 Gündem
Yasak kararı! Dereler taşma noktasına geldi
Yasak kararı! Dereler taşma noktasına geldi Zonguldak’ta etkili olan sağanak yağış nedeniyle dereler taşma noktasına gelince vatandaşların dere kenarlarına araç park etmeleri yasaklandı.
19.11.2023 Gündem
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde İstanbul'un metro ve tramvaylarında anıldı. Geçen yıl 85 bin kişinin saygı duruşunda bulunduğu alanlarda, bu yıl 100 binden fazla İstanbullu, saat 09:05'te ayağa kalkara saygı duruşunda bulundu. M8 Bostancı-Dudullu/Parseller Metro Hattı'nın Kozyatağı İstasyonu'nda Sanatçı Murat Daşkın'ın "Cumhuriyetin Gözleri" isimli üç boyutlu çalışması yer aldı.
10.11.2023 Yaşam
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.