İstanbul Sağanak

İstanbul Sağanak

Son dakika istanbul sağanak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul sağanak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul sağanak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Sağanak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul sağanak gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.675 istanbul sağanak haberi bulunmuştur. Tüm istanbul sağanak haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem
Meteoroloji'den turuncu ve sarı kodlu uyarı! AKOM duyurdu: İstanbul'a dolu ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor...
Meteoroloji'den turuncu ve sarı kodlu uyarı! AKOM duyurdu: İstanbul'a dolu ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor...   Meteoroloji günlerdir birçok ili kuvvetli yağışa karşı uyarıyor. Bugün de 11 kentte kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.
24.08.2022 Gündem
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Yarın başlıyor, saat verildi, flaş uyarı...
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Yarın başlıyor, saat verildi, flaş uyarı... Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Çok kuvvetli geliyor. Yarın başlıyor, saat verildi ve peş peşe flaş uyarı yapıldı. Sağanak geliyor. Kuvvetini artırarak devam edecek. İstanbul için yağış açıklaması geldi. Sabahın ilk saatlerinde kuvvetli sağanak başlayacak. Meteoroloji ile AFAD, ani sel, su baskını ve yıldırıma karşı vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte yapılan son dakika açıklamalar...
9.09.2021 Gündem
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Aniden değişecek, çok kuvvetli geliyor, yarından itibaren artık...
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Aniden değişecek, çok kuvvetli geliyor, yarından itibaren artık... Meteoroloji'den flaş açıklama! Çok kuvvetli geliyor. Harita paylaşıldı. Günlerce sürecek, yeniden başlıyor. İstanbul için de uyarı yapıldı. Yarından itibaren etkili olacak. Çok sayıda ilde sağanak yağış başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son açıklama geldi.
4.09.2021 Gündem
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Çok kuvvetli geliyor, aniden değişecek, flaş uyarı...
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Çok kuvvetli geliyor, aniden değişecek, flaş uyarı... Meteoroloji'den flaş açıklama! Çok kuvvetli geliyor. Harita paylaşıldı. Yeniden başlıyor. Hava bir anda değişecek. İstanbul için uyarı yapıldı. Pazartesi gününden itibaren güneşli hava yerine sağanak yağışa bırakıyor. Öte yandan sıcak havalar gelecek hafta ortasına kadar etkisini sürdürmeye devam edecek. Sıcaklık 8 dereceye kadar artacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden uyarı geldi.
27.08.2021 Gündem
Meteoroloji'den flaş açıklama! Salı sabahına kadar...
Meteoroloji'den flaş açıklama! Salı sabahına kadar... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da devam eden sağanağın kuvvetlenerek akşam saatlerine kadar süreceğini bildirdi ve ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Öte yandan bu geceden itibaren 13 Nisan Salı sabahına kadar Trakya kesimi (Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ) ile İstanbul ve bölgenin doğusunda (Kocaeli ve Sakarya) zirai don beklendiği belirtildi.
8.04.2021 Gündem
İstanbul'a soğuk ve yağışlı hava geliyor! Valilik duyurdu, yarın...
İstanbul'a soğuk ve yağışlı hava geliyor! Valilik duyurdu, yarın... İstanbul Valiliği'nden hava durumuna ilişkin açıklama geldi. Bu gece saatlerinden itibaren bölge Trakya'dan başlayarak soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Hava sıcaklıklarının perşembe gününden itibaren hissedilir derecede azalacağı, önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin altında seyretmesi beklendiği kaydedildi.
7.04.2021 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için kırmızı alarm!
Meteoroloji'den İstanbul için kırmızı alarm! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 4 Mayıs hava durumu raporu yayınlandı. Yapılan son tahminlere göre yurdun genelinde bugün sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Öte yandan akşam saatlerine kadar etkili olacak sağanak yağış nedeniyle İstanbul için sel ve su baskını uyarısı yapıldı.
4.05.2020 Yaşam
Meteoroloji'den İstanbul için sağanak uyarısı!
Meteoroloji'den İstanbul için sağanak uyarısı! Bir süredir devam eden sıcak hava yerini yağışa bırakarak İstanbul'u serinletecek. Bugünden itibaren yağışlı sistemin etkisine giren İstanbul ve çevresinde yarın ve cumartesi günü sıcaklıklar 2 ila 4 derece azalarak mevsim normallerine inecek.
15.08.2019 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika sel uyarısı!
Meteoroloji'den son dakika sel uyarısı! Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamanın ardından, İstanbul'da öğle saatlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini arttırdı. İstanbul sağanak ve gök gürültülü yağışların, bugün öğle saatlerine kadar kuvvetli devam etmesi bekleniyor.
13.09.2018 Gündem
Dikkat! Çok gürültülü sağanak yağış geliyor
Dikkat! Çok gürültülü sağanak yağış geliyor İstanbul'a batıdan gelen yağmur bulutları geçtiği yere çok etkili yağış bırakıyor. Meteoroloji'den İstanbul için uyarı geldi; gök gürültülü sağanak yağış yaşanacak. İşte illere göre hava durumu...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da yoğun trafik
İstanbul'da yoğun trafik İstanbul, sağanak yağışın etkisi altına girdi. Sabah iş ve okullara gitmek için yola çıkan vatandaşlar, yağmurun yanı sıra trafik yoğunluğu karşıladı.
29.12.2016 Yaşam
Hafta sonu hava soğuyor
Hafta sonu hava soğuyor Yağış bu akşam Ege'nin kıyısında başlıyor ve hafta sonu tüm Türkiye'ye yayılıyor...
29.09.2021 Gündem
İstanbul sağanak yağışa teslim oldu
İstanbul sağanak yağışa teslim oldu İstanbul'da özellikle öğle saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı...
28.06.2010 Yaşam
Yağış hızını artırdı
Yağış hızını artırdı İstanbul sağanak yağışın etkisine girdi..
12.09.2009 Yaşam
Meteroloji: Biz uyardık Valilik: Haberimiz yok
Meteroloji: Biz uyardık Valilik: Haberimiz yok Ağustostaki yağışlarda kırmızı alarm veren Belediye, bu kez hazırlıksız yakalandı. Felaketin sorumluluğu konusunda ise top yine havada kaldı. Valilik 'Meteoroloji bilgilendirmedi' diyor. Meteorolojinin cevabı ise 'Biz gerekli uyarıyı yaptık..'
29.09.2021 Gündem
Caddeler dere oldu, ne araba geçebildi ne yaya
Caddeler dere oldu, ne araba geçebildi ne yaya Gece başlayan ve sabah saatlerinden itibaren şiddetini artıran sağanak yağış hayatı tam anlamıyla felç etti. Trafik arapçasına döndü, saatlerce beklemek zorunda kalan araçlar kontak kapattı, yayalar suların içinde yüzdü
29.09.2021 Gündem
Yağmur tatilcilere bayramı zehir etti
Yağmur tatilcilere bayramı zehir etti Turistik yörelere giden tatilciler yağmur yüzünden otellerinde tutsak kaldı. Antalya'da Belediye Başkanı "acil değilse dışarı çıkmayın" uyarısı yaptı
29.09.2021 Gündem
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyor
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyor Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye gelen çöl tozları görülmeye devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar ülkeyi terk edeceği tahmin edilen toz taşınımı yerini ise kuvvetli yağılara bırakacak. Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Toroslar, İç Anadolu (Eskişehir), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kastamonu, Karabük, Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Ananadolu bölgesinde yer toz taşınımı görülecek.
27.04.2024 Hava Durumu
Meteoroloji İstanbul dahil birçok il için alarm verdi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji İstanbul dahil birçok il için alarm verdi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli geliyor Meteoroloji'den çok önemli uyarı yapıldı. Hava durumunu merak edenler için Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcak ve ve güneşli havaları beklerken önümüzdeki 3 gün için yeni uyarı geldi. Toz taşımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. İstanbul için bu gece işaret edildi. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Gündem
Sağanak yağmur geliyor, sıcaklıklar artıyor! İstanbul dahil birçok ilde tarih verildi
Sağanak yağmur geliyor, sıcaklıklar artıyor! İstanbul dahil birçok ilde tarih verildi Meteoroloji son dakika açıkladı ve haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Öte yandan hava sıcaklıklarıyla ilgili yeni uyarı yapıldı. İşte son dakika hava durumunun detayları...
22.04.2024 Gündem
Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykot çağrısı Beyoğlu'nda karşılık bulmadı
Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykot çağrısı Beyoğlu'nda karşılık bulmadı Restoran ve kafelerdeki fahiş fiyatlara tepki göstermek isteyen bazı vatandaşlar sosyal medyadan boykot çağrısında bulundu. Yapılan çağrının İstiklal Caddesi'nde karşılık bulmadığı görülürken, restoran girişlerindeki kalabalık dikkat çekti. İstiklal Caddesi'nde restoran işleten Sinan Güler, Bizim burada boykot yok, kalabalık ve herkes memnun. Fiyatlarımız orta düzeyde. Fiyat yüksekliği varsa önce buradaki mal sahiplerini boykot etmeleri lazım dedi. Fatma Genç adlı müşteri ise, Boykot çağrısı mantıklı bir çağrı. Fiyatlar gerçekten yüksek. Enflasyona göre de baya fark var, sadece enflasyonla açıklanabilecek bir şey değil bence ifadelerini kullandı.
20.04.2024 Gündem
İstanbul'da sağanak yağış! Yenibosna Metro İstasyonu'nu su bastı
İstanbul'da sağanak yağış! Yenibosna Metro İstasyonu'nu su bastı Ataköy- Olimpiyat Metro (M9) hattının Yenibosna İstasyonu'nu sağanak sonrası su bastı.
20.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'daki toprak kayması saniye saniye görüntülendi
Gaziosmanpaşa'daki toprak kayması saniye saniye görüntülendi Gaziosmanpaşa’da dün akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Yaşanan olayın ardından İstanbul Valisi Davut Gül sabah saatlerinde olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Gündem
Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı
Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı Sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Sağanak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul sağanak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.