Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı Adı yıllardır hep uyuşturucuyla anılan ve ‘Türk Escobar’ diye bahsedilen 74 yaşındaki Örfi Çetinkaya’nın hikâyesi İstanbul Sarıyer’de gizlendiği villada son buldu. Uyuşturucu baronu Örfi Çetinkaya’nın lüks villadaki hayatı deşifre oldu. Hiç yanından ayırmadığı ve tekerlekli sandalyesinde sakladığı silahın da sırrı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
14.04.2023 Gündem
Ataşehir Belediyesi hangi parti? Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi kim, hangi partiden? Ataşehir Belediyesi rüşvet operasyonu…
Ataşehir Belediyesi hangi parti? Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi kim, hangi partiden? Ataşehir Belediyesi rüşvet operasyonu… Ataşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen iki farklı ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında aralarında üç belediye başkan yardımcısının da bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı. 'Şüpheli' sıfatıyla Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin de ifadesine başvurulacağı öğrenildi. Peki, Ataşehir Belediyesi hangi parti? Ataşehir Belediyesi başkanı kim, hangi partiden? Ataşehir Belediyesi rüşvet olayı nedir?
3.02.2023 Gündem
İstanbul merkezli rüşvet operasyonu! Kamuya zararı 86 milyon lira
İstanbul merkezli rüşvet operasyonu! Kamuya zararı 86 milyon lira İstanbul merkezli 6 ilde yapılan "hayali ihracat" ve "rüşvet" operasyonunda, gümrük müşaviri ve firma sahiplerinin de aralarında olduğu 11 şüpheli yakalandı. Mali Polis tarafından yürütülen operasyonda kamunun 86 milyon lira zarar uğratıldığı tespit edildi.
12.01.2023 Gündem
Eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar cezaevine gönderildi
Eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar cezaevine gönderildi Beşiktaş Belediyesi'ne yönelik 'rüşvet' soruşturması kapsamında yakalanarak adliyeye sevk edilen Eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16.12.2022 Gündem
Demir Yumruk Operasyonu'ndaki detaylar şok etti! Erol Evcil kaçmaya çalışırken yakalandı
Demir Yumruk Operasyonu'ndaki detaylar şok etti! Erol Evcil kaçmaya çalışırken yakalandı Ankara merkezli 29 ilde, demir çelik fiyatlarını manipüle eden, 105 milyar liralık sahte faturayla kamuyu 25 milyar zarara uğratan şirketlere yönelik düzenlenen 'Demir Yumruk' operasyonunda aralarında Erol Eşrefoğlu’nun (Evcil) da bulunduğu 3 ayrı suç örgütünün lideri ile birlikte 250 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan operasyonda gözaltına alınan Erol Eşrefoğlu'nun (Evcil), İskenderun'da kaldığı rezidansta kaçmaya çalışırken gözaltına alındığı belirtildi. Ayrıca operasyonda 500 milyon liranın ele geçirildiği belirtildi.
28.06.2022 Dünya
29 ilde 'Demir Yumruk' Operasyonu! Erol Evcil dahil 3 örgüt lideri ve 250 kişi gözaltında...
29 ilde 'Demir Yumruk' Operasyonu! Erol Evcil dahil 3 örgüt lideri ve 250 kişi gözaltında... Son dakika haberine göre, Ankara Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Vergi Denetim Kurulu, MASAK, KOM Daire Başkanlığı personelinin katıldığı, Ankara merkezli 29 ilde eş zamanlı “Demir Yumruk” Operasyonu düzenlendi. Operasyonda şu ana kadar Erol Eşrefoğlu’nun (Evcil) da aralarında olduğu 3 ayrı suç örgütünün lideri ile birlikte 250 şüpheli gözaltına alındı
28.06.2022 Gündem
Kan donduran cinayet! Öldürüp düğün salonuna gömdüler...
Kan donduran cinayet! Öldürüp düğün salonuna gömdüler... İstanbul'da iki buçuk ay önce ortadan kaybolan Fatih Demir'in, husumetlileri tarafından kaçırılıp öldürüldükten sonra 10 dönümlük bahçesi olan kır düğün salonuna gömüldüğü ortaya çıktı. Polis, cesedi gömüldüğü yerden çıkardı. İşte kan donduran olayın detayları...
17.06.2022 Yaşam
Kadıköy Belediye başkanı kimdir, Şerdil Dara Odabaşı hangi partiden? Kadıköy Belediyesi hangi partili 2022?
Kadıköy Belediye başkanı kimdir, Şerdil Dara Odabaşı hangi partiden? Kadıköy Belediyesi hangi partili 2022? İstanbul merkezli 5 ilde çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeliyle belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54'ü kamu görevlisi 224 şüpheliye Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından operasyon düzenlendi. Operasyonda şu ana kadar 160 şüpheli gözaltına alındığı öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardından “Kadıköy Belediyesi hangi parti, Kadıköy Belediyesi başkanı kim, Şerdil Dara Odabaşı kimdir? Rüşvet operasyonu olayı nedir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
21.05.2022 Gündem
Maltepe Belediyesi'nde rüşvet operasyonu
Maltepe Belediyesi'nde rüşvet operasyonu Maltepe Belediyesi'nin üst yönetiminde görevli kişiler ile zabıta personelinin de aralarında yer aldığı 10'u kamu görevlisi toplam 18 şüpheliye 'örgütlü olarak rüşvet almak, vermek' 'aracılık etmek' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından operasyon düzenlendi.
20.05.2022 Gündem
Hatay’dan KKTC'ye deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti
Hatay’dan KKTC'ye deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti Hatay’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti.
19.05.2022 Yaşam
Belediyeye rüşvet operasyonunda detaylar ortaya çıktı! İşte şifreler: Metre ve sağlam arkadaş...
Belediyeye rüşvet operasyonunda detaylar ortaya çıktı! İşte şifreler: Metre ve sağlam arkadaş... İstanbul başta olmak üzere 5 ilde başlatılan rüşvet operasyonunda yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Şüphelilerin, 'tuzak denetim'lerle rüşvet sistemini oluşturduğu belirlenirken rüşvet parasına 'metre', rüşvet alacak kişiye ise 'sağlam arkadaş' olarak kodladığı ortaya çıktı.
17.05.2022 Gündem
Yozgat merkezli 13 ilde 'Silgeç' operasyonu! Aralarında kamu çalışanları da var
Yozgat merkezli 13 ilde 'Silgeç' operasyonu! Aralarında kamu çalışanları da var Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Yozgat merkezli 13 ilde eş zamanlı düzenledikleri “Görevi Kötüye Kullanma ve Rüşvet” operasyonunda 61 kişi gözaltına alınırken, 40 kişinin de arama çalışmaları devam ediyor.
13.02.2022 Gündem
Şile Tapu Müdürlüğü'ne 2'nci dalga rüşvet operasyonu; 12 gözaltı
Şile Tapu Müdürlüğü'ne 2'nci dalga rüşvet operasyonu; 12 gözaltı Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.
1.02.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu: TÜİK'te önümüze duvar ördüler
Kılıçdaroğlu: TÜİK'te önümüze duvar ördüler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de partisinin düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, "Bütün emeklilerin, asgari ücretlilerin, memurların bilmesini isterim. Ben TÜİK'e sizin hakkınızı korumak için gittim. Oradakilere soracaksın, siz hangi araştırmaları yaparak bu rakamları buldunuz diye. Kapı duvar. İlk kez Türkiye Cumhuriyeti tarihinde milletvekilleri üstelik bir yere giderken önümüze duvar ördüler. Sanıyorlar ki o duvar bizi esir alacak, duvarı aşmayacağız. Mersinlilerin ve bütün Türkiye'nin huzurundan açık ve net söylüyorum sizin duvarlarınız vız gelir bize" dedi.
4.12.2021 Siyaset
İstanbul merkezli 8 ilde rüşvet operasyonu
İstanbul merkezli 8 ilde rüşvet operasyonu İstanbul merkezli 8 ilde, yabancılara rüşvet karşılığı usulsüz şekilde ikamet izni vererek haksız kazanç elde ettiği belirlenen 14'ü kamu çalışanı 83 kişiye yönelik operasyon başlatıldı.
3.11.2020 Gündem
Yarın hâkim karşısına çıkacaklar!
Yarın hâkim karşısına çıkacaklar! Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel istismar ve cinsel saldırı gibi 24 ayrı suçlama yöneltilen ‘Adnan Hoca’ lakaplı Adnan Oktar ile birlikte 171’i tutuklu 225 kişi, yarın Silivri’de ilk kez hâkim karşısına çıkacak.
16.09.2019 Gündem
Polise 20 bin TL rüşvet teklif edince uyuşturucu taşıdığı ortaya çıktı
Polise 20 bin TL rüşvet teklif edince uyuşturucu taşıdığı ortaya çıktı İstanbul, Büyükçekmece ve Zeytinburnu'nda düzenlenen iki ayrı narkotik operasyonunda 500 kilo skunk, 20 kilo eroin ve 50 bin ecstasy hap ele geçirdi. Operasyonlar kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.
23.11.2018 Gündem
Bonzai baronlarından polise para teklifi!
Bonzai baronlarından polise para teklifi! İstanbul'da uyuşturucu ile yakalanan zanlılardan biri polise 80 bin TL nakit, lüks otomobil ve kendilerini eve bırakma karşılığında 70 bin TL vermeyi önerdi.
29.09.2021 Gündem
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı Kapatılan Zaman gazetesi iddianamesi tamamlandı. Gazetenin eski çalışanlarına üçer kez müebbet istendi
29.09.2021 Gündem
Çağlayan Adliyesi'nde rüşvet skandalı!
Çağlayan Adliyesi'nde rüşvet skandalı! Çağlayan Adliyesi'nden gelen ihbarlar üzerine rüşvet operasyonu başlatıldı. Çağlayan Adliyesi'nde Rüşvet alanlar bir bir tespit edildi. İcra müdürlüklerinde yıllık dönen rüşvet çarkının en az 1 milyon TL olduğu öğrenildi. İşte Çağlayan Adliyesi ile ilgili haberin ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da rüşvet operasyonu
İstanbul'da rüşvet operasyonu Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 10 ilçede 60 adrese operasyon düzenledi
29.09.2021 Gündem
'Darbe olsaydı 1 milyon kişiyi öldüreceklerdi'
'Darbe olsaydı 1 milyon kişiyi öldüreceklerdi' FETÖ'nün darbe girişimini yorumlayan Hüseyin Gülerce çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’cü savcıdan canlı bomba ihaneti
FETÖ’cü savcıdan canlı bomba ihaneti Darbe girişimi sonrası tutuklanan Savcı Nazir Kuş’un, canlı bomba Bülent Öztürk’ü serbest bırakıp, olayı araştıran polisleri de komployla meslekten attırdığı anlaşıldı.
29.09.2021 Gündem
'Çatı iddianame' kabul edildi!
'Çatı iddianame' kabul edildi! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgili "çatı iddianamesi"ndeki gizli tanık ifadelerinde, yapılan toplantılarda AK Parti karşısında seçimlerde her bölgedeki en güçlü partinin desteklenmesi talimatı verildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
‘Getirip adalete teslim edeceğiz”
‘Getirip adalete teslim edeceğiz” Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülen için “Pensilvanya’daki çete liderinin büyük bir gizlilik içinde inşa ettiği dini cemaat görünümünde şebekenin amacını müşahede ettik” dedi ve ekledi: Getirip adalete teslim edeceğiz
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri