İstanbul Kültür Sanat Vakfı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı

Son dakika İstanbul Kültür Sanat Vakfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Kültür Sanat Vakfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Kültür Sanat Vakfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul kültür sanat vakfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 432 istanbul kültür sanat vakfı haberi bulunmuştur. Tüm istanbul kültür sanat vakfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Grammy ödüllü Gregory Porter, İstanbullu dinleyicisi ile buluşacak
Grammy ödüllü Gregory Porter, İstanbullu dinleyicisi ile buluşacak İki Grammy ödüllü caz sanatçısı Gregory Porter, bu yıl 31’incisi düzenlenecek olan İstanbul Caz Festivali’nde dinleyicisi ile buluşacak. 8 Temmuz’da sahne alacak sanatçının biletleri İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın resmi sitesinde satışa çıktı.
6.02.2024 Magazin
Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi başladı
Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi başladı İKSV Alt Kat'ın WOW Dünya Kadınlar Festivali İstanbul kapsamında geliştirdiği “Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi" bugün başladı. 6-29 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek yedi atölye çalışmasının ardından, katılımcılar 3 Mart'ta Beykoz Kundura'da sahne alarak festivale dahil olacak.
6.02.2024 Yaşam
SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri sahiplerini buldu
SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri sahiplerini buldu Sinema Yazarları Derneği'nin düzenlediği, 'SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri'  törenle sahiplerini buldu. En İyi Film Ödülü'nü Emin Alper'in yazıp yönettiği 'Kurak Günler' kazandı. Ödül törenine başta oyuncu Selahattin Paşalı, Ekin Koç olmak üzere birçok ünlü isim katıldı.
5.04.2023 Kültür Sanat
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler!
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler! Müzikolog, edebiyatçı ve piyanist Fazıl Say’ın babası Ahmet Say, 86 yaşında hayatını kaybetti. Fazıl Say, babasının vefat haberini, “Babamı kaybettik. Üzüntüm sonsuz” sözleriyle duyurdu. Peki, Ahmet Say kimdir, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın biyografisi…
11.05.2022 Televizyon
Ahmet Muvaffak Falay kimdir? Caz sanatçısı Ahmet Muvaffak Falay hayatını kaybetti!
Ahmet Muvaffak Falay kimdir? Caz sanatçısı Ahmet Muvaffak Falay hayatını kaybetti! 80’lerin ünlü caz sanatçısı Ahmet Muvaffak Falay hayatını kaybetti Falay, Son 2 yılını İBB’nin Darülaceze Kayışdağı yerleşkesinde sürdürüyordu. Peki, Ahmet Muvaffak Falay kimdir? Ahmet Muvaffak Falay kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Muvaffak Falay’ın hayatı…
22.02.2022 Gündem
İKSV'nin tüm etkinlikleri öğrencilere 10 lira
İKSV'nin tüm etkinlikleri öğrencilere 10 lira İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) bu yıl düzenleyeceği 50'nci yıl etkinliklerinde geçerli olmak üzere öğrenci biletleri 10 TL'den satışa sunulacak.
27.01.2022 Kültür Sanat
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021!
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenecek 25. İstanbul Tiyatro Festivali, 25. İstanbul Tiyatro Festivali 22 Ekim bugün perdelerini açıyor. İKSB İstanbul Tiyatro Festivali kasım ayına kadar devam edecek. İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve festivali…
22.10.2021 Gündem
Aytekin Çakmakçı hayatını kaybetti
Aytekin Çakmakçı hayatını kaybetti Işıklar Sönmesin, Muhsin Bey, Yılanların Öcü gibi filmlerin görüntü yönetmenliğini yapmış usta isim Aytekin Çakmakçı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
11.03.2021 Gündem
Acilen kapatılmalı! Devlet Tiyatroları’nda korona sessizliği
Acilen kapatılmalı! Devlet Tiyatroları’nda korona sessizliği Koronavirüs salgınında toplu olarak bulunulan yerlere gidilmemesi yönünde önemli açıklamalar yapılırken Devlet Tiyatroları'nda oyunlar devam ediyor. Koronavirüse yakalanan tiyatro emektarlarının sayısı artarken, Ali Cem Köroğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından yeni tartışmalar gündeme geldi.
9.12.2020 Kültür Sanat
Kerem Alışık: Ali'nin acısı canımı çok yaktı!
Kerem Alışık: Ali'nin acısı canımı çok yaktı! İzmir'de 6,6 şiddetindeki depremde enkaz altında kalan Ali Çağın Kaygusuz, yaşamını yitirmişti.Kerem Alışık, okuduğu şiiri Ali Çağın Kaygusuz'a ithaf etti.
18.11.2020 Magazin
İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? İstanbul film festivali 2020 bilet
İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? İstanbul film festivali 2020 bilet 39. İstanbul Film Festivali’nin 17-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Ulusal Yarışma ve Ulusal Kısa Film Yarışması biletleri bugünden itibaren (10 Temmuz) satışa sunuldu. 11 uzun metrajlı ve 12 kısa film yer alacak. SSM’de kurulacak açık hava sinemasında her gece 21.00’de bir uzun ve bir kısa metrajlı film birlikte gösterilecek. Gösterimler, film ekiplerinin katılımıyla yapılacak. Peki, İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? 39. İstanbul Film Festivali’nde gösterilecek filmler neler?
10.07.2020 Gündem
39. İstanbul film festivali filmleri ve İstanbul film festivali ulusal yarışma tarihleri
39. İstanbul film festivali filmleri ve İstanbul film festivali ulusal yarışma tarihleri İstanbul film festivali 2020 tarihi belli oldu. İKSV tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen İstanbul Film Festivali'nde, Ulusal Yarışma ve Ulusal Kısa Film Yarışması 17-28 Temmuz, diğer gösterimler ise 9-20 Ekim arasında yapılacak.
4.07.2020 Gündem
Çocuklar için evde 23 Nisan etkinlikleri! İnternette dijital 23 Nisan etkinlikleri
Çocuklar için evde 23 Nisan etkinlikleri! İnternette dijital 23 Nisan etkinlikleri Corona virüs pandemisi nedeniyle bu yıl 23 Nisan evlerde kutlanacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için müzelerin eğitim birimleri bayram gününe özel program hazırlıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları ile evde kutlayacak ebeveynler için 23 Nisan’da gerçekleştirilecek online sanat eğitimlerini ve etkinliklerini çocuklar için derledik. İşte Evden online 23 Nisan etkinlikleri...
22.04.2020 Gündem
Öğrenciler İstanbul'a gelecek!
Öğrenciler İstanbul'a gelecek! Maddi olanakları kısıtlı, başarılı öğrencileri İstanbul’da konuk edilip sanat etkinliklerine katılımlarını sağlanacak.
9.08.2019 Kültür Sanat
"2019'da müzecilik ön plana çıkacak"
"2019'da müzecilik ön plana çıkacak" Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Müzenin tanıtımda ve kültürde çok ciddi bir değer olduğunun, özellikle de turizmin ana destekçisi olduğunun farkındayız. O yüzden de 2019 itibariyle yapacağımız tanıtım toplantılarında ve tanıtım politikalarımızda kültürel faaliyetler ve başta müzecilik ön plana çıkacak. Bundan sonraki politikalarımızı bu şekilde değiştirip geliştireceğiz." dedi.
28.08.2018 Kültür Sanat
İstanbul’un saklı güzellikleri müzikle buluşuyor
İstanbul’un saklı güzellikleri müzikle buluşuyor İstanbul Müzik Festivali’nin üçüncü kez gerçekleştireceği Müzik Rotası bu yıl Galata-Karaköy hattında müzikseverlere eşsiz bir şölen sunacak.
8.06.2018 Arşiv
Arabesk 30. yıl dönümünü kutluyor
Arabesk 30. yıl dönümünü kutluyor 37. İstanbul Film Festivali, Türk sinemasının en tanınmış yapıtlarından birinin yıldönümünü kutluyor. Arabesk, yapımından 30 yıl sonra, yeniden beyazperdede izleyicisiyle buluşuyor. Film gösteriminin ardından ise izleyicileri %100 Arabesk bir konser bekliyor
1.04.2018 Magazin
Rock müziğine yeni bir  soluk Kent
Rock müziğine yeni bir soluk Kent Abdullah Bülbül ve Seçkin Ara’nın kurduğu Kent, “Geceyi Kaçırma” adlı yeni EP’lerini tamamlamanın heyecanını yaşıyor. Topluluk, pop ve rock çatısı altında modern şehrin insanlarına odaklanan yeni hikayeler anlatıyor. EP’de İlhan Şeşen şarkıları ve Della Miles düeti var.
3.03.2018 Magazin
Nick Cave 14 yıl sonra Türkiye'de!
Nick Cave 14 yıl sonra Türkiye'de! İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği İstanbul Caz Festivali, 25'inci yılında özel konuklar ağırlamaya hazırlanıyor.
24.01.2018 Kültür Sanat
Çağdaş sanatta rekorların yılı
Çağdaş sanatta rekorların yılı Ai Weiwei ve Leonardo da Vinci ayağımıza kadar geldi, Contemporary İstanbul’da satış, İstanbul bienalinde ziyaretçi rekoru kırıldı. 2017 çağdaş sanatta rekor yılıydı.
29.12.2017 Arşiv
İstanbul sahnesi perdelerini açıyor
İstanbul sahnesi perdelerini açıyor İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 21. İstanbul Tiyatro Festivali, 13-26 Kasım tarihleri arasında, zengin bir programla tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
9.10.2017 Magazin
Dünya sineması ayağımıza geldi
Dünya sineması ayağımıza geldi İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 16’ncısı düzenlenen Filmekimi 29 Eylül’de başlayacak. Toplamda 51 filmin gösterileceği festivalde en prestijli uluslararası festivallerde ödül kazanan yapımlar ilk defa izleyiciyle buluşacak.
22.09.2017 Arşiv
Bienal hamama kadar yayıldı
Bienal hamama kadar yayıldı İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın 1987 yılından bu yana düzenlediği İstanbul Bienali’nin 15’incisi, bugün başladı. Bienal 12 Kasım’a dek gezilebilecek.
15.09.2017 Arşiv
İstanbul Eylül’de sanatla güzel
İstanbul Eylül’de sanatla güzel Sakinliğini koruyan sanat dünyası iyice hareketleniyor. 15’inci İstanbul Bienali ile bu yıl 12’ncisi düzenlenen Contemporary İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı başlıyor!
7.09.2017 Arşiv
Salon 22 Eylül'de kapılarını açıyor
Salon 22 Eylül'de kapılarını açıyor İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) gösteri alanlarından Salon, 22 Eylül'de kapılarını açacak.
8.08.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Kültür Sanat Vakfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul kültür sanat vakfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.