İksv

İksv

Son dakika iksv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iksv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iksv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İksv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iksv gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 iksv haberi bulunmuştur. Tüm iksv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de Avustralyalı saykedelik caz grubu Glass Beams 26 Mart’ta Salon İKSV’de dinleyicisi ile buluşacak.
17.03.2024 Magazin
"Demir Pençe" İKSV Galaları'nda
"Demir Pençe" İKSV Galaları'nda Sean Durkin'ın yazdığı ve yönettiği "The Iron Claw /"Demir Pençe", 7 Mart akşamı İKSV Galaları'nda ön gösterime girecek.
25.02.2024 Magazin
“Oyuk Ve Kırık Dökük: Bir Dünya Hâli” Venedik Bienali Türkiye Pavyonu’nda!
“Oyuk Ve Kırık Dökük: Bir Dünya Hâli” Venedik Bienali Türkiye Pavyonu’nda! İKSV'nin koordinasyonunu üstlendiği Venedik Bienali Uluslararası Sanat Sergisi Türkiye Pavyonu bu yıl Gülsün Karamustafa’nın mekâna özel ürettiği eseri "Oyuk ve Kırık Dökük: Bir Dünya Hâli" başlıklı sergisine evsahipliği yapacak.
18.02.2024 Yaşam
Grammy ödüllü Gregory Porter, İstanbullu dinleyicisi ile buluşacak
Grammy ödüllü Gregory Porter, İstanbullu dinleyicisi ile buluşacak İki Grammy ödüllü caz sanatçısı Gregory Porter, bu yıl 31’incisi düzenlenecek olan İstanbul Caz Festivali’nde dinleyicisi ile buluşacak. 8 Temmuz’da sahne alacak sanatçının biletleri İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın resmi sitesinde satışa çıktı.
6.02.2024 Magazin
Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi başladı
Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi başladı İKSV Alt Kat'ın WOW Dünya Kadınlar Festivali İstanbul kapsamında geliştirdiği “Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi" bugün başladı. 6-29 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek yedi atölye çalışmasının ardından, katılımcılar 3 Mart'ta Beykoz Kundura'da sahne alarak festivale dahil olacak.
6.02.2024 Yaşam
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi!
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi! Dünyanın sayılı kültür sanat mekânlarından Atatürk Kültür Merkezi, sanatseverlere kapılarını yeniden açtığı 29 Ekim 2021’den bu yana 1 milyon 300 bin ziyaretçi ağırladı. Operadan baleye, tiyatrodan konserlere; sergi ve çocuk atölyelerine farklı buluşmalara sahne olan AKM’de yıl boyunca 1265 etkinlik gerçekleşti.
19.12.2022 Kültür Sanat
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler!
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler! Müzikolog, edebiyatçı ve piyanist Fazıl Say’ın babası Ahmet Say, 86 yaşında hayatını kaybetti. Fazıl Say, babasının vefat haberini, “Babamı kaybettik. Üzüntüm sonsuz” sözleriyle duyurdu. Peki, Ahmet Say kimdir, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın biyografisi…
11.05.2022 Televizyon
İstanbul ödüllerle coştu
İstanbul ödüllerle coştu Şehrin sinema buluşması sona erdi. 41. kez seyirciyi filmle buluşturan festivalin ödül töreni gerçekleşti. “Klondike” Ulusal Yarışma’da En İyi Film Seçildi. Tayfun Pirselimoğlu ise En İyi Yönetmen Ödülü’nü kazandı.
20.04.2022 Kültür Sanat
‘Sadakatsiz’in Nil’i Nazlı Bulum, sevgilisiyle ilk kez görüntülendi
‘Sadakatsiz’in Nil’i Nazlı Bulum, sevgilisiyle ilk kez görüntülendi Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Sadakatsiz’in Nil’i Nazlı Bulum, sevgilisi Doruk Kaya ile ilk kez görüntülendi.
16.04.2022 Magazin
İKSV'nin tüm etkinlikleri öğrencilere 10 lira
İKSV'nin tüm etkinlikleri öğrencilere 10 lira İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) bu yıl düzenleyeceği 50'nci yıl etkinliklerinde geçerli olmak üzere öğrenci biletleri 10 TL'den satışa sunulacak.
27.01.2022 Kültür Sanat
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021!
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenecek 25. İstanbul Tiyatro Festivali, 25. İstanbul Tiyatro Festivali 22 Ekim bugün perdelerini açıyor. İKSB İstanbul Tiyatro Festivali kasım ayına kadar devam edecek. İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve festivali…
22.10.2021 Gündem
İstanbul ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ ile dünya sahnesinde
İstanbul ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ ile dünya sahnesinde İstanbul görkemli ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ ile dünya sahnesine çıkıyor. Medeniyetler, kültürler ve ekonomiler arasında köprüler kuran, dünyada iki kıta üzerine kurulu tek şehir olan İstanbul, ilk kez çok boyutlu ve geniş kapsamlı, kültür ve sanatı odağına alan uluslararası kent festivaline kavuşuyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy herkesi 17 gün sürecek festivale davet etti.
22.10.2021 Kültür Sanat
Ahmet Albayrak kimdir? TRT'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak kaç yaşında ve nereli?
Ahmet Albayrak kimdir? TRT'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak kaç yaşında ve nereli? Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'yla TRT'nin yönetim yapısı değişti. TRT'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak oldu. Peki, Ahmet Albayrak kimdir? Ahmet Albayrak kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Albayrak hakkında merak edilenler...
14.07.2021 Gündem
TRT'de yönetim yapısı değişti! İşte yeni genel müdür...
TRT'de yönetim yapısı değişti! İşte yeni genel müdür... TRT Genel Müdürlüğüne Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, TRT Yönetim Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Ahmet Albayrak, atandı. TRT’de yönetim yapısı değişti.
14.07.2021 Kültür Sanat
17. İstanbul Bienali'ne geri sayım başladı!
17. İstanbul Bienali'ne geri sayım başladı! İKSV tarafından düzenlenen 17. İstanbul Bienali için geri sayım başladı. Bienali oluşturan projelerin bir kısmı 2021 Nisan ayından itibaren farklı mecralarda yer almaya başlayacak. Bienal sergileri ise 11 Eylül’de açılıp 14 Kasım’da kapanacak. Pandemiyle birlikte toplumsal ve çevresel sorunların tırmanışına da tanıklık ettiğimiz bu dönemde bienal, ölçeği, yöntemi ve hedefleri açısından önceki edisyonlardan farklılaşacak. 2021 yılı İstanbul Bienali, İstanbul’un belleğinde yer etmiş mekânlar ve buluşma noktalarına yayılacak. Bienalin küratörlüğünü Ute Meta Bauer, Amar Kanwar ve David Teh üstleniyor.
28.03.2021 Kültür Sanat
İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? İstanbul film festivali 2020 bilet
İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? İstanbul film festivali 2020 bilet 39. İstanbul Film Festivali’nin 17-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Ulusal Yarışma ve Ulusal Kısa Film Yarışması biletleri bugünden itibaren (10 Temmuz) satışa sunuldu. 11 uzun metrajlı ve 12 kısa film yer alacak. SSM’de kurulacak açık hava sinemasında her gece 21.00’de bir uzun ve bir kısa metrajlı film birlikte gösterilecek. Gösterimler, film ekiplerinin katılımıyla yapılacak. Peki, İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? 39. İstanbul Film Festivali’nde gösterilecek filmler neler?
10.07.2020 Gündem
39. İstanbul film festivali filmleri ve İstanbul film festivali ulusal yarışma tarihleri
39. İstanbul film festivali filmleri ve İstanbul film festivali ulusal yarışma tarihleri İstanbul film festivali 2020 tarihi belli oldu. İKSV tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen İstanbul Film Festivali'nde, Ulusal Yarışma ve Ulusal Kısa Film Yarışması 17-28 Temmuz, diğer gösterimler ise 9-20 Ekim arasında yapılacak.
4.07.2020 Gündem
Refika Birgül kimdir? Refika Birgül kaç yaşında, evli mi?
Refika Birgül kimdir? Refika Birgül kaç yaşında, evli mi? “Bazen yerken zevkten damağıma kramp giriyor” diyerek yemek tariflerini anlatan tıpçı bir ailenin disleksik kızı Refika Birgül yaptığı yemek programları ile gündeme geliyor. Dikkat çeken yaratıcılığı sayesinde yemek konusunda kendini aşan tarifleri ile kendini yemeğe adayanlardan Refika Birgül. Peki, Refika Birgül kimdir? Refika Birgül kaç yaşında, evli mi? İşte Refika Birgül'ün dikkat çeken yaşamı ve hakkında merak edilenler...
18.05.2020 Gündem
XJAZZ Festivali başlıyor!
XJAZZ Festivali başlıyor! Berlin çıkışlı XJAZZ Festivali beşinci kez, 18 Eylül'de Taksim'de başlayacak.
17.09.2019 Kültür Sanat
Öğrenciler İstanbul'a gelecek!
Öğrenciler İstanbul'a gelecek! Maddi olanakları kısıtlı, başarılı öğrencileri İstanbul’da konuk edilip sanat etkinliklerine katılımlarını sağlanacak.
9.08.2019 Kültür Sanat
Bozcaada Caz Festivali 2019 programını açıkladı
Bozcaada Caz Festivali 2019 programını açıkladı Bozcaada Caz Festivali, 2019 programını Salon İKSV ev sahipliğinde gerçekleşen ilk İstanbul buluşması ile açıkladı.
9.04.2019 Kültür Sanat
Eylülde sanat var
Eylülde sanat var Eylül ayı ile kültür sanat dünyası yeniden hareketleniyor. Contemporary İstanbul’dan konserlere, tiyatro sahnelerinden, festivallere dört bir taraf etkinlikle dolup taşacak.
31.08.2018 Arşiv
"2019'da müzecilik ön plana çıkacak"
"2019'da müzecilik ön plana çıkacak" Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Müzenin tanıtımda ve kültürde çok ciddi bir değer olduğunun, özellikle de turizmin ana destekçisi olduğunun farkındayız. O yüzden de 2019 itibariyle yapacağımız tanıtım toplantılarında ve tanıtım politikalarımızda kültürel faaliyetler ve başta müzecilik ön plana çıkacak. Bundan sonraki politikalarımızı bu şekilde değiştirip geliştireceğiz." dedi.
28.08.2018 Kültür Sanat
Her şeyin ters gitmesine güleceksiniz
Her şeyin ters gitmesine güleceksiniz Sarp Apak, Öner Erkan, Defne Koldaş, Haki Biçici gibi oyuncuların yer aldığı Yoldan Çıkan Oyun, 6 Ağustos akşamı Harbiye Açıkhava’da perde diyecek. Lerzan Pamir ile yönettiği bu terslikler komedisini konuştuk
4.08.2018 Magazin
Damdaki Kemancı’dan müthiş performans
Damdaki Kemancı’dan müthiş performans Broadway’in en uzun soluklu projesi “Damdaki Kemancı” usta Türk oyuncularla 7 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda. Müzikale Türkçe yorumunu katan yönetmen Mehmet Ergen ile projeyi konuştuk
3.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İksv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iksv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.