İstanbul-İzmir

İstanbul-İzmir

Son dakika istanbul-izmir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul-izmir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul-izmir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul-İzmir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul-izmir gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.109 istanbul-izmir haberi bulunmuştur. Tüm istanbul-izmir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak Annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2024 yılı Giriş Sınavı, 26 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 41 ilinde düzenlenecek. Sınav için son başvuru tarihi ise 20 Mayıs 2024.
10.05.2024 Vitrin
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek. 10 yaşındaki çocuğu son anda kaçıp kurtulurken, köpeklerin saldırısı ve yere yatırdıkları adama öldüresiye saldırması kameraya yansıdı. Onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak Mesut Karagözoğlu'nu ölümden kurtardı.
7.04.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu, hava tersine dönüyor! İstanbul, İzmir, Muğla dahil çok sayıda il için yeni uyarı: Çok yoğun olacak
Meteoroloji son dakika duyurdu, hava tersine dönüyor! İstanbul, İzmir, Muğla dahil çok sayıda il için yeni uyarı: Çok yoğun olacak Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı. Ramazan sona eriyor 9 günlük bayram tatili başlıyor. Büyükşehirlerden tatil bölgelerine ve Anadolu'ya seyahatlerde yoğunluk oluştu. Peki tatil süresince hava durumu nasıl olacak? Kar, yağmur ve fırtına uyarısı art arda yapıldı. Birçok kişi denize girmek isterken hüsrana uğrayacak. Meteoroloji illeri tek tek açıkladı. İşte hava durumu ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları
7.04.2024 Gündem
Faizsiz kredi fırsatı! Üst limit 800 bin TL
Faizsiz kredi fırsatı! Üst limit 800 bin TL Togg, Nisan ayına özel olarak 800 bin lira krediyi yüzde 0 faiz oranıyla kullandırma imkanı sağlıyor.
6.04.2024 Ekonomi
Bayramı namazı saat kaçta? 81 ilin Ramazan Bayramı namazı vakitleri | İstanbul, İzmir, Ankara il il bayram namazı saatleri
Bayramı namazı saat kaçta? 81 ilin Ramazan Bayramı namazı vakitleri | İstanbul, İzmir, Ankara il il bayram namazı saatleri Ramazan Bayramı bayram namazı saatleri belli oldu. 2024 yılı Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Diyanet tarafından yayınlanan bayram namazı saati il il haberimizde. Başta İstanbul bayram namazı saati, Ankara bayram namazı saati, İzmir bayram namazı saati olmak üzere 81 il için bayram namazı saatleri.
3.04.2024 Gündem
68 ilde harekete geçildi, dev operasyon: 750 silah ele geçirildi
68 ilde harekete geçildi, dev operasyon: 750 silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 68 ilde 4 gündür devam eden Mercek-15 Operasyonları'nda 750 silah ele geçirildiğini, 878 şüpheli hakkında işlem yapıldığını duyurdu.
30.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! Yıllar sonra bir ilk, işte İstanbul, Ankara ve İzmir'de son durum
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! Yıllar sonra bir ilk, işte İstanbul, Ankara ve İzmir'de son durum Konut kiralarıyla ilgili şubat ayına ilişkin dikkat çeken bir araştırma yapıldı. 4 yıl sonra ilk kez konut kiraları enflasyonun altında geldi. Peki reel bazda kiralarda düşüşün sebebi ne? İstanbul, İzmir ve Ankara’da kira fiyatları ne durumda? İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
6 ilde "Kalkan-16" operasyonu! 173 düzensiz göçmen yakalandı
6 ilde "Kalkan-16" operasyonu! 173 düzensiz göçmen yakalandı Muğla ve Bursa merkezli 6 ilde gerçekleştirilen "Kalkan-16" operasyonlarında, 19 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 173 düzensiz göçmen yakalandı.
24.03.2024 Gündem
Ali Yerlikaya duyurdu! 14 ilde Sibergöz-28 operasyonu
Ali Yerlikaya duyurdu! 14 ilde Sibergöz-28 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 14 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen Sibergöz-28 operasyonu ile ilgili detayları paylaştı. Giresun, Niğde, Osmaniye ve Zonguldak merkezli 14 ilde Nitelikli Dolandırıcılık, Çevrimiçi Çocuk İstismarı ve 7258 sayılı Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet suçlarına yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen “SİBERGÖZ-28” operasyonlarında 34 şüpheli yakalandı.
22.03.2024 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nı hizmete açtı. Uraloğlu, Kocaeli Kuzey Metrosu’nu 26,8 kilometre uzunluğunda olarak yatırım programına alındığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
MAHZEN-11 operasyonlarında 3 ayrı örgüt çökertildi
MAHZEN-11 operasyonlarında 3 ayrı örgüt çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Manisa merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-11” Operasyonlarında, 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve elebaşlarının da içinde olduğu 18 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
13.03.2024 Gündem
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı Bursa ve Eskişehir’de 5 kişiyi, mobil bankacılık ve şifrelerini öğrendiği kredi kartı ve banka kartlarıyla yaklaşık 140 bin TL dolandıran E.Y. (29), İstanbul’a kaçmak üzereyken otoyol gişelerinde yakalandı. ‘Nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘dolandırıcılık’ suçlarından 65 ayrı kaydı olan şüphelinin, mağdurlardan bazılarına kendisini fabrika sahibi ve mühendis olarak tanıttığı belirtildi.
6.03.2024 Gündem
30 milyar TL'lik vurgunda kripto para detayı ortaya çıktı
30 milyar TL'lik vurgunda kripto para detayı ortaya çıktı Adana merkezli 20 ilde oluşturdukları sahte uygulamalar üzerinden yüksek kazanç sağlamış gibi gösterip, yatırım bedeli talep ederek, dolandırıcılık yapan ve Sibergöz-23 operasyonuyla çökertilen şebeke üyesi 74 şüpheli tutuklandı, 58’i adli kontrol şartı, 14’ü ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin hesaplarında yapılan incelemede 30 milyar TL'lik işlem hareketliği tespit edilirken, suç gelirlerini takibini zorlaştırmak için kripto paraya çevirdiği saptandı.
3.03.2024 Adana
Adana merkezli operasyon: 146 kişi gözaltına alındı
Adana merkezli operasyon: 146 kişi gözaltına alındı Adana merkezli 20 ilde Nitelikli Dolandırıcılık, Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma ve Suçtan Elde Edilen Mal Varlığı Değerlerini Aklama suçlarına yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Sibergöz-23” operasyonlarında 146 şüpheli yakalandı.
3.03.2024 Adana
Kredi limitleri yükseltildi! Mevcut borcu kapatma şartı kaldırıldı
Kredi limitleri yükseltildi! Mevcut borcu kapatma şartı kaldırıldı Kredi kullanmayı düşünenlere güzel haber geldi. Bakan Bolat, 'Müjdemiz olsun' diyerek duyurdu. Esnaf ve sanatkârlar için Halkbank'tan kullandırmakta olan genel işletme kredilerinde şahıs üst limitinin 650 bin liradan 750 bin liraya yükseltildi. Düzenlemeyi 'Müjdeler olsun' diyerek duyuran Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yeni kredi taleplerinde mevcut kredilerini kapatma şartı aranmayacağını da belirtti.
1.03.2024 Ekonomi
Fahiş fiyatlarla ilgili Ankara, İstanbul, İzmir ve Manisa'da harekete geçildi!  Ramazan'ı fırsata çevirenlere göz açtırılmayacak
Fahiş fiyatlarla ilgili Ankara, İstanbul, İzmir ve Manisa'da harekete geçildi! Ramazan'ı fırsata çevirenlere göz açtırılmayacak Market fiyatlarındaki artış toplumun büyük kesimi tarafından tepki ile karşılanıyor. Neredeyse gün aşırı yapılan etiket değişiklikleri ile ilgili harekete geçildi. Ticaret Bakanlığı ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı öncesince aralarında Ankara, İstanbul, İzmir ve Manisa’nın da bulunduğu 10 ildeki marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimi gerçekleştirdi.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmeye heveslenen birileri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 23 ilde FETÖ operasyonu: 61 gözaltı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 23 ilde FETÖ operasyonu: 61 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "23 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'KISKAÇ-8' operasyonlarında 61 şüpheli yakalandı” dedi.
23.02.2024 Gündem
Cuma namazı saati kaçta? 23 Şubat 2024 İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa il il Cuma namazı vakti
Cuma namazı saati kaçta? 23 Şubat 2024 İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa il il Cuma namazı vakti Cuma namazı saati bugün ibadetini yerine getirecek Müslümanlar tarafından araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan 'namaz saatleri takvimi' ile il il Cuma saati belli oldu. Camilere akın edecek milyonlar için İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara Cuma namazı vakitlerini haberimizde derledik.
23.02.2024 Gündem
Göçmen kaçakçılarına "KALKAN-12" operasyonu: 49 gözaltı
Göçmen kaçakçılarına "KALKAN-12" operasyonu: 49 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik gerçekleştirilen "KALKAN-12" operasyonlarında, 49 organizatör ve 142 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.
10.02.2024 Gündem
Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahneye çıkıyor
Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahneye çıkıyor Limak Vakfı tarafından kurulan ve bu yıl 7’nci yaşını kutlayan Limak Filarmoni Orkestrası, geleneksel hale gelen yeni yıl konserlerini bu yıl Şubat ayında verecek. Limak Filarmoni Orkestrası, dünyaca ünlü tenorlar Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj ile İstanbul, İzmir ve Ankara’da sahne alacak.
2.02.2024 Yaşam
"Sibergöz-21” operasyonunda 15 tutuklama
"Sibergöz-21” operasyonunda 15 tutuklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıkladığı Samsun merkezli İstanbul, İzmir, Balıkesir, Sinop, Amasya, Kayseri ve Bursa illerinde düzenlenen "Sibergöz-21” adlı yasadışı bahis operasyonunda gözaltına alınan 66 kişiden 28'i Samsun Adliyesine sevk edildi. 15 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, 13 kişi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
1.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul-İzmir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul-izmir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.