İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak?
İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yer aldığı Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı için beklenen haber geldi. Büyük bir merakla beklenen filmden ilk fragman yayınlandı. İşte, İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman yayınlanacak sorularının cevapları...
14.12.2023 Televizyon
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de Yİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı... Kavuncu, İBB Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Esenyurt'ta yaptığı bir konuşmada 'Particilik yapmayın' sözlerine tepki göstererek, "Biz ayrı bir partiyiz, tüzüğümüz ayrı. Biz partimizin geleceğine herhangi bir siyasi figürün vereceği kararlara göre şekillendiremeyiz. "Efendim partizanlık yapmayın, sandıkta partinizi bir tarafa bırakın" çağrısı yapılıyor. Ya bu çağrıyı yapan kişi aynı zamanda kendisi bir partinin mensubu. O zaman logonu çıkar, bağımsız aday olarak çık milletin karşısına; yani CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de o zaman bunu söylemeye hakkın var" ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş’ta düzenlenen Üreten İstanbul Büyüten Türkiye programında iş, sanat ve spor camiası ile bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin canice öldürülmesi, Konya’da Ali Osman Gezginç’in yolcusu tarafından bıçaklanması sonrası bu işi senelerdir yapan insanlarla konuştuk. Taksi şoförlerinin güvenliğinin sağlanması için sadece kamera sistemi ve panik butonunun yeterli olmayacağının altını çizen sürücüler, tek bir ağızdan aynı şeyi söyledi.
7.02.2024 Gündem
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm'
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm' Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, 5 aylık hamile Fidda Uzun'u (24) tüfeğinin kazara ateş alması sonucu vurduğunu iddia eden Ahmet Uzun (24) jandarmadaki sorgusunda, "Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm" dedi.
16.11.2023 Yaşam
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı?
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı? İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları ile ne zaman yayınlanacağı sorgulanmaya başlandı. Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı yeni filmi "İstanbul İçin Son Çağrı"nın yayın tarihini açıkladı. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak? İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu nedir, İstanbul İçin Son Çağrı oyuncuları kim?
18.10.2023 Kültür Sanat
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimizin yanında
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimizin yanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da konteyner ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "'Oy yoksa hizmet yok' diyen insanları kutuplaştıran, mahalle baskılarıyla gençlerimizi bastıran kendileridir. Milletimiz bunları kaç defa sandığa gömerse gömsün bu kibirli ve kaba tavırlarından asla vazgeçmiyorlar" dedi. Erdoğan, "Daha düne kadar önüne gelene kalp yapmaktan parmakları nasır tutacaktı. Bugün ise masa yumruklamaktan neredeyse bileği kırılacak. Kılıçdaroğlu'nun demokrasi maskesi düştü" ifadelerini kullandı.
20.05.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyor
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP’nin açıklamalarına tepki göstererek, “Çıkıp da sayım süreci devam ederken biz hiçbir şekilde seçim sonucu açıklamayız. Milletimiz müsterih olsun. Sayım devam etmektedir. Bütün siyasi partilerin temsilcileri oradadır. Vatandaşlarımız oradadır. Türk demokrasisi, bütün dünya önünde alnımızı ak edecek bir sınav vermeye devam etmektedir. Ekrem İmamoğlu çıktı 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur diyerekten bir açıklama yaptı. Bu diktatörce bir yaklaşımdır. Milli iradeye saygısızlıktır” dedi.
14.05.2023 Gündem
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'i tebrik edeceğine 'ABD'li şirkete veririm' diyor
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'i tebrik edeceğine 'ABD'li şirkete veririm' diyor Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, canlı yayında yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi. Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı sözlerine tepki gösteren Bayraktar, "TEKNOFEST'in ilk gününde 'Tebrik ederim' demek yerine 'Biz Atatürk Havalimanı'nı ABD'li bir şirkete tahsis edeceğiz' ne demek. Cumhurbaşkanımız çıksa 'Bir Türk şirketine tahsis ettim' dese, ne derler? Burayı peşkeş çekiyor derler. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması normal mi?" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Gündem
Destici'den Akşener'e çağrı: Bu yanlıştan dönmesi lazım
Destici'den Akşener'e çağrı: Bu yanlıştan dönmesi lazım CNN Türk canlı yayınında konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Akşener'in direkt Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik olan açıklamalarını kabul etmiyorum. Diyelim ki kendi parti mensuplarından birisi bu saldırıyı gerçekleştirmişse, ya da hiç partisiz birisi çıkarsa o zaman ne diyecekler." ifadelerini kullandı.
31.03.2023 Gündem
Deprem soruşturmaları sürüyor! Bakan Bozdağ: Tutuklulardan 78’i müteahhit, 64’ü yapı sorumlusu
Deprem soruşturmaları sürüyor! Bakan Bozdağ: Tutuklulardan 78’i müteahhit, 64’ü yapı sorumlusu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ deprem bölgesindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yıkılan binalarla ilgili soruşturmalarda 171 kişi hakkında tutuklama kararı çıkarıldığını açıkladı. Bakan Bozdağ, "Sorumlu olan herkes milletin gözü önünde milletin yargısına hesap verecek." dedi.
23.02.2023 Gündem
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem!
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem! AFAD, dün saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremin ardından Samandağ'da 5.8 ve 5.2 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi. Deprem Kayseri, Antalya, Urfa, Osmaniye, Diyarbakır'a kadar geniş bir alanda hissedildi. Depremde 6 kişi hayatını kaybetti, 294 kişi yaralandı.
21.02.2023 Gündem
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "1984-2019 tarihleri arası cari fiyatlarla, terörün hesaplanabilir toplam maliyeti yaklaşık 3 trilyon 722 milyar lira olarak hesaplanmıştır. PKK'dan kaynaklı hesaplanabilir yaklaşık maliyeti ise 3 trilyon 423 milyar liradır" dedi.
23.01.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Roman Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. Ülkemizin dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak sizlerin arasından yeni değerlerin yetişmesini temin edecek bir güzel sanatlar lisesi açıyoruz. Roman vatandaşlarımıza yönelik 2020, 2030 strateji belgesinin ilk aşama eylem planıyla ilgili genelgeyi de imzaladım. İnşallah, yarınki resmi gazetede yayınlanıyor. Roman kültürünü yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak bir müze kuruyoruz" dedi.
20.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na başörtüsü çağrısı: Samimiysen gel anayasa değişikliği yapalım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na başörtüsü çağrısı: Samimiysen gel anayasa değişikliği yapalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhan Felek Salonu'nda Uluslararası İlahiyat Gençlik Buluşması ve İlahiyat Yıldızları Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na başörtüsü çağrısı yaparak, "Eğer samimiysen gel Anayasa değişikliğini yapalım. Anayasal düzenleme metnini Meclis'e gönderdik. Bunlar samimi mi değil mi göreceğiz" ifadelerini kullandı.
30.12.2022 Gündem
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Pençe-Kılıç harekatı Türk milletinin hukuki ve meşru bir hakkıdır. Bu harekatın durdurulmasıyla ilgili çağrı yapan HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir. HDP, Türk siyasetine tuzaklanmış zaman ayarlı bir bombadır. Bu bomba ya bombacıların elinde patlayacak, ya da patlatılacaktır." dedi.
22.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında 17'nci G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki temaslarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında kritik görüşmeler yaptı. Erdoğan, Endonezya ziyareti sonunda gazetecilerle söyleyişi gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili net mesaj veren Erdoğan, 'Biz hiçbir provokasyona Allah’ın izniyle pabuç bırakmayız. Gereği neyse bunun gereğini yaparız ve yapacağız' dedi. Togg için Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan gelen talebi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye de 6'lı masa için çağrı yaptı.
17.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Sözümüzü yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Sözümüzü yerine getireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'na katıldı. Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden kazasıyla ilgili konuşan Erdoğan, "İhmali görülen hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmayacağından da milletimiz emin olsun" dedi. Konuşmasında asgari ücretle ilgili mesajlar da veren Erdoğan, "Yükselen enflasyon sebebiyle sabit gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı refah kaybını telafi etmekte kararlıyız. Önümüzdeki yıl başında yeni bütçemizle birlikte daha ileri adımlar atarak telafi sözümüzü yerine getirmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
19.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu canlı yayında ilk kez açıkladı: Teröristlerin annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruz
Bakan Soylu canlı yayında ilk kez açıkladı: Teröristlerin annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelenin sürdüğünü belirterek, "Bu 120 teröristin nerede olduğunu bildiğimiz için 'Madem biliyorsunuz, neden almıyorsunuz' diyorlar... Doğu ve Güneydoğu'da çok ufak bir lokalde yüzlerce mağaranın olduğu bir coğrafya tasarruf edin, biz oralara onların isimlerine yönelik helikopterlerle bildiriler atıyoruz. Ailelerinin çağrılarını atıyoruz. Teslim olanların mektuplarını atıyoruz. Bazen annelerini getiriyor megafonlarla çağrı yaptırıyoruz" dedi.
6.10.2022 Siyaset
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz 17 Ağustos 1999 büyük Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te, deprem şehitlerini anma etkinliğe katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bütün hazırlıklarımızı İstanbul'da yaşanabilecek, 7.5'lik deprem üzerinden yapıyoruz. Zamanını bilmiyoruz ama tedbir almak bizim en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.
17.08.2022 Gündem