İstanbul’da suya yüzde 13 zam geldi
İstanbul’da suya yüzde 13 zam geldi İstanbul’da suya zam geldi. Konutta birinci kademede 14,61 TL olan tarife, yaklaşık yüzde 13'lük zam ile 16,50 TL'ye yükseltildi
13.06.2023 Gündem
İstanbul'da suya ne kadar zam geldi, yüzde kaç? İSKİ su zammı!
İstanbul'da suya ne kadar zam geldi, yüzde kaç? İSKİ su zammı! İstanbul'da suya zam geldi. Su zammı sonra vatandaşlar “İstanbul'da suya yüzde kaç zam geldi?” sorusuna yanıt arıyor.
14.09.2022 Ekonomi
Zam kararı! Yüzde 46.38 fiyat artışı olacak
Zam kararı! Yüzde 46.38 fiyat artışı olacak İBB Meclisi'nde oy birliğiyle alınan kararla birlikte İstanbul'da suya zam yapıldı. Konutta kullanılan suyun birim fiyatı 11,69 TL'ye çıktı.
14.09.2022 Ekonomi
LPG’ye zam geldi mi? LPG fiyatı ne oldu? Tüpe zam geldi mi? Güncel LPG ve tüp fiyatları!
LPG’ye zam geldi mi? LPG fiyatı ne oldu? Tüpe zam geldi mi? Güncel LPG ve tüp fiyatları! LPG'ye 63 kuruş zam geldi. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere oto gaza 63 kuruş zam geldi. LPG zammı ile birlikte mutfak tüpüne de zam geldi. 12 kilogramlık mutfak tüpüne 15 lira zam geldi. Peki, LPG’ye zam geldi mi? LPG fiyatı ne oldu? Tüpe zam geldi mi? 12 kg tüp fiyatları kaç lira? Küçük tüp ne kadar oldu? Güncel LPG ve tüp fiyatları!
6.04.2022 Gündem
İstanbul’da suya zam! İBB suya ne kadar zam yaptı? İnsanı Su Hakkı verilecek mi? İSKİ su zammı faturalara ne zaman yansıyacak?
İstanbul’da suya zam! İBB suya ne kadar zam yaptı? İnsanı Su Hakkı verilecek mi? İSKİ su zammı faturalara ne zaman yansıyacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! İBB Meclisi’nde İSKİ 2. Olağanüstü Genel Kurulu’nda su zammı görüşüldü. Konutlarda kullanılan suya zam kararı alındı. Peki, İstanbul’da suya zam yapıldı mı? İBB suya ne kadar zam yaptı? İSKİ su zammı faturalara ne zaman yansıyacak? Ücretsiz İnsanı Su Hakkı verilecek mi? Suyun metreküp fiyatı ne? Yeni su birim fiyatı nedir? İşte detaylar…
6.04.2022 Ekonomi
14 yaşındaki genç kız darbedildi! Sosyal medyadan paylaşıldı!
14 yaşındaki genç kız darbedildi! Sosyal medyadan paylaşıldı! Düzce’de babaannesinin evine ziyarete giden 14 yaşındaki H.E. adlı genç kız, eve gelen 3 genç kız tarafından darbedildi. Saldırganlar, torununu korumaya çalışan babaanneye de şiddet uygularken, çektikleri görüntüleri ise sosyal medyada paylaştı.
5.04.2022 Gündem
Sancaktepe'de bebeğini çöpe atan anne tutuklandı!
Sancaktepe'de bebeğini çöpe atan anne tutuklandı! Sancaktepe'de 29 Mart günü bebeğini çöpe attığı iddiasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan anne Pervin B., Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildi.
5.04.2022 Gündem
İstanbul'da suya zam yapıldı!
İstanbul'da suya zam yapıldı! İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, İSKİ'nin su fiyatlarına kademeli olarak öngördüğü zam teklifi ortak bir noktada anlaşılarak oy birliğiyle kabul edildi. İstanbulluların yüzde 86'sını kapsayan kesimin 5.56 lira olan ödemesi 8.33 liraya çıkartıldı.
5.04.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'nda dev operasyon! İhbar üzerine harekete geçildi, çok sayıda gözaltı var
İstanbul Havalimanı'nda dev operasyon! İhbar üzerine harekete geçildi, çok sayıda gözaltı var İstanbul Havalimanı Gümrük, Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri Brezilya'dan yüklü miktarda uyuşturucu geleceği ihbarı üzerine başlattığı operasyonda aralarında yer hizmeti personelinin aralarında bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına alındı. 
24.03.2022 Gündem
İstanbul'da suya zam geldi mi, İSKİ suya zam mı yapacak?
İstanbul'da suya zam geldi mi, İSKİ suya zam mı yapacak? Suya zam mı yapıldı, suya zam mı gelecek? Su zammı da kapıda. İSKİ olağanüstü zam gündemiyle toplanacaklarını duyurdu. "En ucuz İSKİ'nin faturası" diyen İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Peki, İSKİ suya zam mı yapacak?
24.03.2022 Gündem
İstanbul'da suya kademeli zam! Flaş açıklama, yüzde 175...
İstanbul'da suya kademeli zam! Flaş açıklama, yüzde 175... İstanbul'da suya zam mı gelecek? Kritik açıklama geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB yönetiminin suya kademeli zam teklifinde bulunmak için İBB meclisini bugün olağanüstü toplayacağını açıkladı. Göksu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP’li İBB Yönetiminin suya kademeli olarak %90’la %175’lere varan oranlardaki zam teklifi için İBB meclisimiz bugün olağanüstü toplanıyor." ifadelerini kullandı.
16.02.2022 Ekonomi
Son dakika... İstanbul'da suya zam yapıldı!
Son dakika... İstanbul'da suya zam yapıldı!  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde su fiyatlarına yüzde 17,80 oranında zam kararı alındı. 
15.12.2021 Ekonomi
İstanbul'da suya zam! İşte oran...
İstanbul'da suya zam! İşte oran... İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük kuruluşlarından olan ve kentin su ihtiyacının karşılandığı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (İSKİ) 2020 bütçesi hazırlandı. Yeni bütçeye göre, 1 Aralık’tan itibaren suya yüzde 20 zam yapılacak.
11.11.2019 Ekonomi
İstanbul'da suya zam
İstanbul'da suya zam İSKİ tarafından 1 Ocak 2015 tarihinde tarifesi değiştirilen suyun metreküp fiyatı yüzde 30,75 oranında arttı.
22.01.2015 Arşiv
‘İstanbul’u güzelleştirmek için suya zam gerekli’
‘İstanbul’u güzelleştirmek için suya zam gerekli’ Kadir Topbaş, İSKİ Genel Müdürü’nün İstanbul’da suya zam teklifi ile ilgili açıklama yaptı
29.09.2021 Gündem
İstanbul’da suya zam teklifi
İstanbul’da suya zam teklifi İSKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, İstanbul’daki su fiyatlarında yeni bir düzenlemeye gidilmesi amacıyla kurumları tarafından hazırlanan teklifi, bu ay içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunacaklarını söyledi...
29.09.2021 Gündem
İstanbul’da suya zam geliyor
İstanbul’da suya zam geliyor Doğalgaz ve elektrik zamlarının ardından, İSKİ Genel Müdürlüğü de İstanbul’daki su kullanım ücretlerine yılbaşından geçerli olmak üzere yüzde 4...
12.11.2008 Ekonomi
İstanbul'da suya zam!
İstanbul'da suya zam! İstanbullular, bugünden itibaren suyu zamlı olarak kullanacak. İşte İSKİ'nin belirlediği yeni tarife...
29.09.2021 Gündem
Deniz suyu  arıtılacak
Deniz suyu arıtılacak İstanbul'un su sorunu işte böyle çözülecek: Deniz suyu, içme suyu derecesinde arıtılarak mevcut sistem içerisine dahil edilecek
29.08.2007 Yaşam
İstanbul'da   suya zam   sinyali
İstanbul'da suya zam sinyali Topbaş, göreve geldiklerinde "suda indirim" yaptığını belirterek şunları kaydetti: "Suya da bir miktar zam geliyor...
29.09.2021 Gündem
Suya ne kadar zam geldi 2023? İSKİ su zammı yüzde kaç oldu?
Suya ne kadar zam geldi 2023? İSKİ su zammı yüzde kaç oldu? İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan değerlendirmenin sonucunda suya zam kararı alındı. Peki, İstanbul’da suya yüzde kaç zam yapıldı, suya ne kadar zam geldi, su zammı ne zaman geçerli olmayacak başlayacak?
22.11.2023 Gündem
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı!
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı! İBB Meclisi'nde, Kasım ayı İSKİ Genel Kurulu'nda, İSKİ'nin yüzde 48'lik zam teklifi revize edilerek yüzde 15 olarak kabul edildi.
22.11.2023 Gündem
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi?
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi? Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Olağan Kurulu bugün İBB’nin Saraçhane’deki başkanlık binasında yapıldı. Toplantıda İstanbul'da su fiyatlarına yüzde 25 oranında zam kararı alındı.
13.09.2023 Ekonomi
İstanbul'da suya yüzde 25 zam geldi!
İstanbul'da suya yüzde 25 zam geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ 2. Olağan Genel Kurulunda su fiyatlarına yüzde 25’lik zam teklifi kabul edildi. Suya yüzde 25 zam yapıldı.
13.09.2023 Ekonomi
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı' Dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de en önemli sorunu su sıkıntısı ve kuraklık. İstanbul ve diğer kentleri besleyen barajlardaki su seviyeleri endişe verici boyutta. İstanbul’un 68, Ankara’nın 225, İzmir’in ise 400 günlük suyu kaldı. Uzmanlar önlem çağrısı yaptı.
14.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri