İstanbul Başakşehir

İstanbul Başakşehir

Son dakika istanbul başakşehir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul başakşehir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul başakşehir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Başakşehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul başakşehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.384 istanbul başakşehir haberi bulunmuştur. Tüm istanbul başakşehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç'tan 'Eros davası' yorumu: Bugüne kadarki en yüksek ceza
Bakan Tunç'tan 'Eros davası' yorumu: Bugüne kadarki en yüksek ceza Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eros isimli kediyi öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen cezanın, Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında bugüne kadarki en yüksek ceza olduğunu söyledi.
13.03.2024 Gündem
İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? İbrahim Keloğlan davası ne oldu, Eros davasının sonucu nedir?
İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? İbrahim Keloğlan davası ne oldu, Eros davasının sonucu nedir? İstanbul Başakşehir’de Eros isimli kediyi vahşice öldüren İbrahim Keloğlan'ın yargılandığı dava Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya katılmak isteyenler yoğun kalabalığa neden olunca Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" sözleriyle kendini savunurken davanın sonucu sorgulanmaya başlandı. Peki, Eros davası ne oldu, İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? İşte İbrahim Keloğlan dava sonucu
13.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan 'İstanbul Cup' açıklaması: Bu projeyi de çok önemsiyoruz.
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan 'İstanbul Cup' açıklaması: Bu projeyi de çok önemsiyoruz. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Adayı Murat Kurum, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek, başkan Göksel Gümüşdağ ile görüştü. Bir basın mensubunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay ile ilgili konuşması hakkındaki sorusuna yanıt veren Kurum, "Yerel yönetimlerin ilçe ölçeğinde büyükşehirle uyumlu olması, merkezi idareyle uyumlu olması şehre avantaj sağlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği budur. Uyum ve ahenk arkadaşlar, bu şehir hepimizin, bu ülke hepimizin." dedi.
5.02.2024 Gündem
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
Başakşehir'deki vale cinayetinde son dakika gelişmesi! Dur ihtarına uymayan şüpheliler polisle çatıştı...
Başakşehir'deki vale cinayetinde son dakika gelişmesi! Dur ihtarına uymayan şüpheliler polisle çatıştı... İstanbul Başakşehir'de şüpheliler otoparkın vale noktasında bir aracın anahtarlarını çalmış, durum farkeden vale 21 yaşındaki Ogün Tekin şüphelileri durdurmak isterken öldürülmüştü. Vale Ogün Tekin'in öldürülmesiyle ilgili çalışma yapan ekipler, Arnavutköy'de şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan otomobil ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Hadımköy'e kadar devam eden kovalamaca sırasında polislerle otomobildekiler arasında çatışma çıktı. Hadımköy'de lastikleri patlayan otomobili bırakıp kaçan şüpheliler bir kamyoneti gasbederek kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
23.08.2023 Gündem
Dini nikahla yaşadığı kadını takip etti, başka arabaya binince dehşeti yaşattı!
Dini nikahla yaşadığı kadını takip etti, başka arabaya binince dehşeti yaşattı! İstanbul Başakşehir'de dini nikahla birlikte yaşadığı eşinin, otomobiline bindiği Recep Demirok'u, motosikletle takip eden Bayram Doğan, Demirok'un önünü kesti. Doğan, yanında getirdiği döner bıçağıyla önce otomobile saldırdı, ardından Demirok'u sırtından ve boynundan yaraladı. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
17.05.2023 Yaşam
Başakşehir seçim sonuçları gazetevatan'da olacak! İstanbul Başakşehir seçim sonuçları, parti oy oranları canlı sayım
Başakşehir seçim sonuçları gazetevatan'da olacak! İstanbul Başakşehir seçim sonuçları, parti oy oranları canlı sayım İstanbul Başakşehir seçim sonuçları, 2023 Cumhurbaşkanı, milletvekili seçimleri kapsamında merak ediliyor. İstanbul'un ilçeleri arasında Başakşehir'de seçim sonuçlarıyla birlikte milletvekilleri de belli olacak. Cumhurbaşkanlığı seçim sonucuna direk etki edecek Başakşehir ilçe seçim sonuçları canlı takiple gazete vatan seçim 2023 sayfasında olacak. İşte Başakşehir canlı oy sayımı ve partilerin oy oranları...
12.05.2023 Seçim
Takıntılı platonik aşık Adanur'u katletti!
Takıntılı platonik aşık Adanur'u katletti! Suriye uyruklu Abdurrahman Hamo, sevgili olmayı teklif ettiği Adanur Uzkul’u bir yıldır rahatsız ediyordu. Her seferinde bu teklifi reddeden Uzkul, önceki gün yine aynı teklifle yanına gelen Hamo tarafından silahla öldürüldü.
2.05.2023 Gündem
İstanbul'da platonik aşık dehşeti! Önce teklifini reddeden kadını, daha sonra kendini vurdu
İstanbul'da platonik aşık dehşeti! Önce teklifini reddeden kadını, daha sonra kendini vurdu İstanbul Başakşehir'de aynı iş yerinde çalışan A.U'ya platonik aşık olan yabancı uyruklu kişi, dehşet saçtı. A.U.'nun evine kadar giden ve onu dışarı çağıran kişi, teklifi reddedilince önce A.U.yu sonra da kendini vurdu.
1.05.2023 Yaşam
Ulaşıma sanatsal dokunuşlu iki anıtsal eser
Ulaşıma sanatsal dokunuşlu iki anıtsal eser İstanbul Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı ve Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattı hizmete açıldı. Her iki metro hattında Türkiye’nin ikonik simgelerinin sanatsal bir tema ile kurgulandığı özel tasarım istasyonlar yer alıyor.
13.04.2023 Kültür Sanat
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı Kariyerinde daha önce Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktığını açıkladı.
22.03.2023 Başakşehir
Başakşehir'de skandal, ambulans şoförüne saldırı!
Başakşehir'de skandal, ambulans şoförüne saldırı! İstanbul Başakşehir'de ambulansın, aracına çarptığını iddia eden sürücü, ambulans şoförünü kolundan bıçakla yaraladı. Araçtaki hamile kardeşini bahane eden kadın, kendisini telefon kamerası ile görüntüleyen kişiye de saldırdı. Yaşananlar saniye saniye kaydedildi.
4.01.2023 Yaşam
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İmamoğlu davasına ilişkin, “Karar henüz kesinleşmemiştir. Bu kararın daha istinaf ve Yargıtay aşamaları bulunmaktadır. Kararı verecek olan ne yürütme ne TBMM ne de karalama siyasetiyle muhalefettir. Şayet verilen kararda herhangi bir eksik veya yanlış varsa, bunun düzeltileceği yer yine yargı kademeleridir. Mahkeme kararlarının arkasında siyasi akıl aramak, siyasal akılsızlığın ta kendisidir" dedi.
16.12.2022 Gündem
Kuryeyi hastanelik eden dayak! Defalarca yumrukladı
Kuryeyi hastanelik eden dayak! Defalarca yumrukladı İstanbul Başakşehir 17. Etap'ta motosikletli kurye yol verme meselesi nedeniyle tartıştığı otomobil sürücüsü tarafından hastanelik edilene kadar dövüldü.
19.11.2022 Yaşam
Spor camiasından 10 Kasım mesajları
Spor camiasından 10 Kasım mesajları Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84'üncü ölüm yıldönümü nedeniyle spor camiası; resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden anma mesajları yayımladı.
10.11.2022 Şampiy10
Galatasaray Beşiktaş derbisinin hakemi kim oldu?
Galatasaray Beşiktaş derbisinin hakemi kim oldu? Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Galatasaray Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu. Dev maçı Halil Umut Meler yönetecek.
2.11.2022 Şampiy10
İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde patlama: 1 ölü, 3 yaralı
İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde patlama: 1 ölü, 3 yaralı İstanbul Başakşehir'de bulunan İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde patlama oldu. Olay yerine çok sayıda polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi ölürken 3 kişi de yaralandı.
28.10.2022 Yaşam
Hepsinin hayali Arda Turan, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu olmak
Hepsinin hayali Arda Turan, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu olmak Doğu-Güneydoğu Anadolu bölgesindeki yetenekli çocukları bulup keşfeden, hem onların hem de ailelerinin hayatlarına yeni bir yön veren UYAFA, Erzurum Cup'ta Juventus, 1860 Münih, Hamburg, Sturm Graz gibi köklü kulüpleri ağırlıyor.
19.10.2022 Futbol
Hiperbarik Oksijen Tedavisi nedir? Karbonmonoksit zehirlenmesinde Hiperbarik Oksijen Tedavisi kullanılıyor mu?
Hiperbarik Oksijen Tedavisi nedir? Karbonmonoksit zehirlenmesinde Hiperbarik Oksijen Tedavisi kullanılıyor mu? Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden ocağı patlamasında yaralı olarak kurtulan madencilere Hiperbarik Oksijen Tedavisi uygulanıyor. Basınç odalarına alınan madenciler yüzde 100 oksijen verilerek tedavi ediliyor. Peki, Hiperbarik Oksijen Tedavisi nedir? Karbonmonoksit zehirlenmesinde Hiperbarik Oksijen Tedavisi kullanılıyor mu? Hiperbarik Oksijen Tedavisi hangi durumlarda kullanılır? İşte detaylar…
15.10.2022 Sağlık
Başakşehir çok rahat kazandı
Başakşehir çok rahat kazandı UEFA Avrupa Konferans Ligi 4. hafta maçında Medipol Başakşehir, FK Rigas’ı ağırladı. Başakşehir, rakibini 3-0 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantiledi.
13.10.2022 Başakşehir
TOKİ açık artırma arsa satışı nasıl olacak, TOKİ açık artırma nedir? TOKİ 26 ilde açık artırma ile arsa satacak!
TOKİ açık artırma arsa satışı nasıl olacak, TOKİ açık artırma nedir? TOKİ 26 ilde açık artırma ile arsa satacak! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 26 ildeki 365 arsayı açık artırmayla satışa çıkardı. Arsalara, yüzde 25 peşinat 36, 48 ve 60 ay vadeyle sahip olunabilecek. Peki, TOKİ açık artırma arsa satışı nasıl olacak, TOKİ açık artırma nedir?
27.09.2022 Ekonomi
2 kişiyi öldürüp 2 polisi vuran şüpheli ile ilgili korkunç detay! Aynı gece bir cinayet daha işlemiş
2 kişiyi öldürüp 2 polisi vuran şüpheli ile ilgili korkunç detay! Aynı gece bir cinayet daha işlemiş İstanbul Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp, 2'si polis 4 kişiyi yaralayan şüpheli Güven Güler'in, aynı gece bir cinayet daha işlediği belirlendi. Şüphelinin arkadaşı olan Ergül Maden'i öldürdükten sonra Küçükçekmece'de yine arkadaşı olan Celal M.'yi de öldürdüğü tespit edildi. Şüphelinin bu olayda yanında bulunan 17 yaşındaki A.A.'ın da gözaltında olduğu öğrenildi. Bu gelişmenin ardından şüphelinin öldürdüğü kişi sayısı 3'e yükseldi. Poliste "Susma" hakkını kullanan ve ifade vermeyen Güven Güler'le birlikte gözaltına alınan iki şüphelinin sorgusu ise devam ediyor.
20.09.2022 Gündem
Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, Milli maç saat kaçta, hangi kanalda? Canlı ve şifresiz yayınlanacak mı? UEFA Uluslar Ligi!
Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, Milli maç saat kaçta, hangi kanalda? Canlı ve şifresiz yayınlanacak mı? UEFA Uluslar Ligi! UEFA Uluslar Ligi maçları kapsamında Türkiye Lüksemburg maçı yapılacak. A Milli Takım 12 puanla grubun ilk sırasında yer alırken, rakibi Lüksemburg 4 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi elde ederek 7 puan topladı ve grubun ikinci sırasına yerleşti. Peki, Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte Milli maçın detaylarına ilişkin merak edilenler…
20.09.2022 Şampiy10
Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te 2 polisi vurdu! Saldırgan yakalandı
Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te 2 polisi vurdu! Saldırgan yakalandı İstanbul Başakşehir'de sabah 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaralayan saldırgan, Fatih'te kimlik kontrolü yapan 2 polis memurunu vurdu. Saldırganın bindiği taksinin şoförüne silahını gösterip "Bana iyi davrandın yoksa seni de öldürecektim" dediği öğrenildi. Polisler, kaçan saldırganları yakalamak için operasyonlar düzenlendi. Saldırgan Güven Güler isimli şahıs yakalandı. Saldırganın viyadük altında saklandığı kaydedildi.
19.09.2022 Yaşam
Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler…
Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler… Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Sırbistan'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazandı. Beşinci kez dünya şampiyonu olan Rıza Kayaalp, Türk güreş tarihine geçti. Peki, Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler…
14.09.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Başakşehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul başakşehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.