THY Pegasus İsrail uçuşları iptal mi? İsrail uçuşları ne zaman açılacak, İsrail uçak seferleri durduruldu mu?
THY Pegasus İsrail uçuşları iptal mi? İsrail uçuşları ne zaman açılacak, İsrail uçak seferleri durduruldu mu? Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus İsrail'de yaşanan operasyonlar nedeniyle İsrail seferlerine ara verdi. Yaşanan gelişme sonrası uçuşların ne zamana kadar iptal olduğu sorgulanmaya başlanırken, İsrail uçuşları iptal mi, İsrail uçuşları ne zaman başlayacak? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. İşte THY ve Pegasus İsrail uçak seferleri açıklaması...
11.10.2023 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti İran’ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu ülkelere yapacağı uçuşları iptal etti.
14.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
THY'den Tel Aviv yolcularına ilave haklar
THY'den Tel Aviv yolcularına ilave haklar Türk Hava Yolları (THY), Hamas'ın askeri kanadının İsrail'e karşı başlattığı Aksa Tufanı operasyonu nedeniyle Tel Aviv uçuşlarıyla ilgili yolculara ilave haklar tanındığını duyurdu.
7.10.2023 Ekonomi
Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na 'rekabet' yanıtı: Desteklerken keşke hakikati çarpıtmasaymışsınız
Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na 'rekabet' yanıtı: Desteklerken keşke hakikati çarpıtmasaymışsınız BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun rekabet sözlerine yanıt verdi. Haluk Bayraktar, " Hâlihazırda Türkiye’de İHA üretimi yapan biri vakıf şirketi, 7 firma var. Hangi tekelden bahsediyorsunuz? Baykar, ABD, İsrail ve Çin firmalarını rekabette geride bıraktı, 30 ülkeye ihracat yaptı. Dünyanın en büyük İHA ihracatçısı oldu. Desteklerken (!) keşke hakikati çarpıtmasaymışsınız" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Türkiye'nin 'Kemankeş' füzesi geliyor! Uzay yolculuğunda büyük devrim
Türkiye'nin 'Kemankeş' füzesi geliyor! Uzay yolculuğunda büyük devrim Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na teslim edildi. Bayraktar TB3 ve Kızıl Elma’nın da yer aldığı gemide açıklamalarda bulunan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar DİHA’nın da uçuşlarının devam ettiğini, ürün olma aşamasında olduğunu belirterek, “Türkiye’nin artık çok geniş bir mühimmat ailesi var. Hafif seyir füzesi Kemankeş dediğimiz sistemi TEKNOFEST’te tanıtacağız. İnşallah ülkemizin uzay yolculuğuna destek olmak için de yola çıktık" dedi.
10.04.2023 Ekonomi
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti.
14.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Yunanistan Ege'de yine taciz etti S-300 yalanı ortaya çıktı!
Yunanistan Ege'de yine taciz etti S-300 yalanı ortaya çıktı! Yunanistan’dan NATO Angajman Kuralları’nda ‘düşmanca’ olarak nitelendirilen bir hareket geldi. Rus yapımı S-300’ler 23 Ağustos günü uluslararası hava sahasında görev uçuşu yapan Türk F-16’larına ‘radar kilidi’ attı.
29.08.2022 Dünya
Bayraktar TB2 ve ANKA’lar Yunanistan'ı alarma geçirdi! Atina İsrail ve ABD'ye koştu...
Bayraktar TB2 ve ANKA’lar Yunanistan'ı alarma geçirdi! Atina İsrail ve ABD'ye koştu... Ege'deki Türk İHA ve SİHA'ları Yunanistan'ı panikletti. Yunan Kathimerini gazetesi, Yunan Silahlı Kuvvetleri’nin iki aydan beri büyük bir gizlilik içinde, Türk İHA ve SİHA’larını (silahlı insansız hava aracı) ‘körleştirebilecek’ özelliklere sahip İsrail yapımı önleyici cihazlar yerleştirmeye başladığını aktardı. Gazete, “İsrail teknolojisi ürünü bu cihazlar sayesinde (Türk) İHA ve SİHA’larına karşı bir ‘şemsiye’ oluşturmasında son aşamaya gelindi. Yunan Silahlı Kuvvetleri, iki aydan beri büyük bir gizlilik içinde adalarda bu ‘şemsiyenin’ oluşturulmasına çalışıyor” diye yazdı.
5.07.2022 Dünya
Dünyanın gündemi Türkiye'nin NATO zaferi! Ankara'dan Atina'yı çıldırtan hamle! 'Biden Yunanistan'ı şoke etti'
Dünyanın gündemi Türkiye'nin NATO zaferi! Ankara'dan Atina'yı çıldırtan hamle! 'Biden Yunanistan'ı şoke etti' Türkiye, Madrid’deki NATO zirvesinden büyük bir zaferle çıktı. Tüm dünyada geniş yankı uyandıran zirvede yaşananlar ise Yunanistan’da tedirginlik yarattı. Washington Post 'Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'yı NATO anlaşmasındaki sözlerini yerine getirmeleri için uyardı' dedi, İngiliz Express gazetesi 'ABD liderinin dramatik U dönüşü' başlığını attı. Yunan medyasında ise neredeyse tüm yayın organlarında Türkiye manşet. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini manşetten veren bir Yunan gazetesi ise haberinde skandal ifadelere yer verdi.
1.07.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları Yunanistan'da depreme yol açtı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları Yunanistan'da depreme yol açtı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunan Başbakan Miçotakis hakkındaki açıklamaları Yunanistan'da deprem etkisi yarattı. Medyada 'Türk lider karşı saldırıya geçti', 'Zehir zemberek açıklamalar', 'Erdoğan Miçotakis'e karşı öfkeli, denizde ve havada gerginlik' ve Erdoğan: Miçotakis'in silinişi' gibi başlıklar kullanıldı.
24.05.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan ile ilk toplantı Moskova'da yapılacak
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan ile ilk toplantı Moskova'da yapılacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan ve Türkiye'nin özel temsilcileri arasında yapılması öngörülen görüşmelere ilişkin, "Her iki taraf özel temsilcilerini atadı. Edindiğimiz izlenime göre ilk toplantı, Ermenistan'ın bu yönde bir arzusu var, Moskova'da gerçekleşecek. Biz ilk toplantıdan önce temasların doğrudan olmasını istiyoruz. Karşılıklı ziyaretler dahil doğrudan temasa geçip yol haritası belirlenmesi gerekiyor" dedi.
27.12.2021 Dünya
Koronavirüsün yeni mutasyonu İsrail'de de tespit edildi
Koronavirüsün yeni mutasyonu İsrail'de de tespit edildi İsrail Sağlık Bakanlığı, Doğu Afrika ülkesi Malavi'den ülkeye dönen 3 kişide korona virüsün (Covid-19) B.1.1.529 olarak adlandırılan yeni mutasyonunun tespit edildiğini ve karantinaya alındıklarını kaydetti. İsrail Başbakanı Naftali Bennett, ülkede ilk kez B.1.1.529 mutasyonu taşıyan vakaların tespit edilmesi üzerine İsrail'in "acil bir durumun eşiğinde" olduğunu belirtirken, İsrail hükümeti ise yeni mutasyon ile mücadele kapsamında Sahra Altı Afrika ülkelerine gidiş gelişleri yasaklama kararı aldı.
26.11.2021 Dünya
ABD'li hava yolu şirketleri Tel Aviv'e uçuşları iptal etti
ABD'li hava yolu şirketleri Tel Aviv'e uçuşları iptal etti ABD'li büyük hava yolu şirketlerinden United Airlines, Delta Air Lines ve American Airlines, Tel Aviv'e uçuşlarını iptal etme kararı aldı.
12.05.2021 Dünya
Mutasyonlu virüs alarma geçirdi: Ülke dünyaya kapılarını kapattı!
Mutasyonlu virüs alarma geçirdi: Ülke dünyaya kapılarını kapattı! Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) mutasyona uğramış yeni bir türünün ortaya çıktığı bildirilen israil'de tedbirler artırıldı. İsrail, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında, yarın yerel saatle 22:00'den itibaren ayın sonuna kadar tüm uçuşları askıya aldı.
24.01.2021 Dünya
İngiltere'ye seyahat yasağı genişliyor! 3 ülke daha eklendi...
İngiltere'ye seyahat yasağı genişliyor! 3 ülke daha eklendi... Koronavirüsün yeni mutasyonunun İngiltere’de hızla yayılması sebebiyle, bu ülkeye seyahat yasağı koyan ülkeler arasına Fransa, Hindistan ve Rusya’da katıldı.
21.12.2020 Dünya
Havalimanında 'mutasyon' kuyruğu! Akın ettiler...
Havalimanında 'mutasyon' kuyruğu! Akın ettiler... Koronavirüs mutasyonunun görüldüğü İngiltere'nin dış dünya ile bağlantısı kesilirken, yüzlerce yolcu İrlanda’nın başkenti Dublin’e giden son uçak için başkent Londra’da bulunan Heathrow Havalimanı’na akın etti.
21.12.2020 Dünya
İngiltere'ye uçuşlar kapandı mı? Türkiye’den İngiltere'ye uçuşlar var mı?
İngiltere'ye uçuşlar kapandı mı? Türkiye’den İngiltere'ye uçuşlar var mı? İngiltere'ye uçuşlar var mı? İngiltere koronavirüsün mutasyona uğradığını açıklamasının ardından salgının seyrinin değiştiğini belirten İngiltere ile ilgili diğer ülkeler uçuş yasağı kararı aldı. Peki, Türkiye İngiltere uçuşları var mı? İşte İngiltere'ye uçuş yasağı olan ülkeler.
21.12.2020 Gündem
Fransa, İngiltere ile tüm ulaşımı 48 saatliğine askıya aldı
Fransa, İngiltere ile tüm ulaşımı 48 saatliğine askıya aldı Fransa, İngiltere’de Covid-19’un mutasyona uğramasının ardından gece yarısından itibaren 48 saat boyunca İngiltere ile tüm ulaşımın askıya alındığını duyurdu.
20.12.2020 Dünya
Yurt dışı uçuşları ne zaman başlıyor? 48 ülkeye uçuşlar başlıyor!
Yurt dışı uçuşları ne zaman başlıyor? 48 ülkeye uçuşlar başlıyor! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, corona virüs salgını tedbirleri çerçevesinde durdurulan yurt dışı uçuşları için 92 ülke ile yazışma trafiğinin tamamlandığını tarifeli ve tarifesiz olmak üzere 48 ülke ile uçuşların yapıldığını belirtti. Peki, Yurt dışı uçuşları ne zaman başlıyor? Hangi ülkelere uçuşlar başlıyor? İşte uçuşların başlayacağı 48 ülke...
14.08.2020 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu: Ayasofya ulusal egemenlik konusudur
Bakan Çavuşoğlu: Ayasofya ulusal egemenlik konusudur Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'nin Ayasofya ile ilgili raporuna tepki göstererek, "Kesinlikle uluslararası bir konu değildir, bu ulusal egemenlik konusudur. Kimse Türkiye'deki dini özgürlükleri tartışmaya açmasın" dedi.
11.06.2020 Siyaset
Uçuşlar ne zaman başlıyor? Yurt içi ve yurt dışı uçuşları ne zaman açılacak?
Uçuşlar ne zaman başlıyor? Yurt içi ve yurt dışı uçuşları ne zaman açılacak? Corona virüsten en çok etkilenen sektörlerin başında kuşkusuz hava yolu sektörü oldu. Corona virüs salgını nedeniyle sıkı kuralların uygulandığı hava yolu sektöründe konrollü sosyal hayat uygulamasına geçiliyor. Peki, Uçuşlar ne zaman başlıyor? Yurt içi ve yurt dışı uçak seferleri ne zaman açılacak? İşte İç hat ve dış hat uçuşlarının başlayacağı tarih...
11.05.2020 Gündem
Libya’da savaşın seyri değişiyor
Libya’da savaşın seyri değişiyor Türkiye ile Libya arasında imzalanan güvenlik mutabakat muhtırası sonrasında UMH’nin askeri kapasitesini artırması, başkent Trablus’u ele geçirmeyi başaramayan Hafter’e bağlı LUO’nun hedefini daha da imkânsız hale getirmiş bulunuyor. UMH güçleri Sirte’nin batısında stratejik hedeflere yönelik düzenlediği hava saldırısında Hafter'e bağlı güçlerin üst kademesinden önemli isimler öldürüldü. Ele geçirilen askeri mühimmatlar, Libya savaşındaki İsrail bağlantısını da “hava üstünlüğü” mücadelesinde gündeme getirdi
16.04.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri