İsmek

İsmek

Son dakika İSMEK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İSMEK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İSMEK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismek gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 ismek haberi bulunmuştur. Tüm ismek haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Avcılar’da mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız. Sözünü unutan değil, sözünü hatırlamayan değil, sözünü tutan başkan olacağız. ‘Var mı bir sorun, ben Murat Kurum’ diyeceğiz. Geleceğiz ve sorunu çözeceğiz. 31 Mart’ta da onlar hüsrana uğrayacak. Sandık günü hesap günüdür. 31 Mart’ta sandık gelecek ve hesap kesilecek. 31 Mart akşamı Avcılar, bu kaybolan yılların hesabını sandıkta soracak. 31 Mart akşamı büyük bir zafer yaşayacağız." dedi.
23.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Ev kadınları sandıkta gereken cevabı verecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Ev kadınları sandıkta gereken cevabı verecek AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beykoz’da 'Beysen Buluşmaları' programına katıldı. Konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir televizyon kanalındaki söylemleriyle ilgili eleştirilerde bulunan Kurum, "Ev kadınlarını diğer kadınlar kadar saygın görmüyor. Ayrıştırıyor, küçümsüyor. İşte bu yarı zamanlı kibirli belediye başkanının kibri aklını önüne geçmiş. Bu kibir abidesine artık söyleyecek birşey bulamıyorum. Bu değer bilmez had bilmez kibirli adaya 31 Mart’ta ev kadınları sandıkta gereken cevabı verecek" dedi.
5.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İlk işini kuran 100 bin kadınımıza 'İBB'den 100 bin lira işini geliştir' diyeceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuran 100 bin kadınımıza 'İBB'den 100 bin lira işini geliştir' diyeceğiz AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum Bayrampaşa’da kadın girişimcilerle biraraya geldi. Programda konuşan Kurum, "İlk işini kuran 100 bin girişimci kadınımıza 'İBB'den 100 bin lira işini geliştir' diyeceğiz. "şeklinde konuştu. Kurum, "İstanbul'un en büyük sorunlarından biri de; bir deprem kenti olmasıdır. 600 bin evin bugünden tezi yok acilen dönüştürülmesi gerekiyor. İstanbul'un en riskli yerlerinden bir seferberlik anlayışıyla başlayarak, her ilçede her mahallede deprem dönüşümünü önceliklendireceğiz. Bu projelerin odağına da komşuluk ilişkilerini yaşatacağımız mahalle kültürünün korunacağı milletimizin mutlu ve huzurlu olacağı tam 650 bin yeni yuvayı inşa edeceğiz." dedi.
31.01.2024 Gündem
Süresiz nafakada ‘kriter’ çıkmazı! Aile fonu oluşturulsun
Süresiz nafakada ‘kriter’ çıkmazı! Aile fonu oluşturulsun Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, süresiz nafaka uygulamasının kabul edilebilir olmadığını belirterek uygulama üzerinde çalıştıklarını söyledi. Göktaş’ın uygulamayı adil bulmadığına ilişkin açıklamasını uzun süredir gündemde bulunan süresiz nafakayı yeniden tartışmaya açtı.
31.07.2023 Gündem
Bakan Kurum: 14 Mayıs eserlerin yarışı olacak ama karşıda eser yok
Bakan Kurum: 14 Mayıs eserlerin yarışı olacak ama karşıda eser yok   Üsküdar’da sertifika töreni, tapu dağıtımı, anahtar teslim ve temel atma programlarında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “İSMEK’i kapattılar. Biz daha iyisini, güzelini, buradaki hanım kardeşlerimizle inşa ettik. Şimdi de ÜSMEK’te mezunlar veriyoruz. Bu anlayışla çalışacağız, mezunlarımızı tebrik ediyorum. 14 Mayıs’ta çok kritik bir seçime gidiyoruz. Bu seçim eserlerle, hizmetlerin yarışı olacaktır. Ama görüyoruz ki karşıda herhangi bir eser, hizmet yok. Tek yaptıkları algı üretmek, yalanla, iftirayla ‘16 milyon İstanbulluya hizmet ediyoruz’ deyip de milleti ayrıştırmak” dedi.  
27.04.2023 Gündem
İBB yazılımcı yetiştirme programı başvuruları başladı! 100 kadın yazılım eğitimi alacak!
İBB yazılımcı yetiştirme programı başvuruları başladı! 100 kadın yazılım eğitimi alacak! İstanbul Büyükşehir Belediyesi ‘Yazılımcı Yetiştirme Programı’ başlıyor. İBB’den yapılan açıklamaya göre, program sonunda en az 100 kadın yazılımcı istihdama kazandırılacak. Eğitimler 3 Ekim’de başlıyor. Peki, İBB yazılımcı yetiştirme programı başvuruları nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte detaylar…
23.09.2022 Personel Alımı
İSMEK başvuruları için tarih belli oldu
İSMEK başvuruları için tarih belli oldu Mesleki eğitimler, el sanatları ve zanaat, güzel sanatlar ve kişisel gelişim olmak üzere 4 dalda, bin 300 eğitim veren İSMEK’te yeni dönem kayıtları başladı. 24 saatte yüz yüze 79 bin 999, uzaktan eğitimlere 37 bin 789 olmak üzere toplam 117 bin 788 kişi başvuruda bulundu. En çok başvuru yapılan eğitim programları ise belli oldu.
5.09.2022 Çalışma Hayatı
İBB İSMEK sitesi çöktü mü? İSMEK kayıt sayfasına neden girilmiyor? İBB İSMEK kayıtları neden yapılmıyor?
İBB İSMEK sitesi çöktü mü? İSMEK kayıt sayfasına neden girilmiyor? İBB İSMEK kayıtları neden yapılmıyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSMEK kursları için kayıtlar bugün başladı. Sabah saat 10.00’da başlayan kayıt işlemleri için internet sayfasında yoğunluk oluştu. İSMEK’in başvuru sayfasına giriş yapılamıyor. Başvuruların ilk dakikasından itibaren sitede yaşanan kesinti sosyal medyada vatandaşlar şikayetlerini belediyeye bildiriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili henüz açıklama yapılmadı. Peki, İBB İSMEK sitesi çöktü mü? İSMEK kayıt sayfasına neden girilmiyor? İBB İSMEK kayıtları neden yapılmıyor? İşte detaylar…
31.08.2022 Gündem
İBB 2022 İSMEK kayıtları başladı! İSMEK kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kurs kayıtları nereden yapılır?  İşte İSMEK kayıt tarihleri ve İSMEK giriş ekranı!
İBB 2022 İSMEK kayıtları başladı! İSMEK kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kurs kayıtları nereden yapılır? İşte İSMEK kayıt tarihleri ve İSMEK giriş ekranı! İBB duyurdu! Enstitü İstanbul İSMEK’te kayıtlar başladı! İSMEK’ten yapılan açıklamada, 2022-2023 Eğitim Dönemi için Enstitü İstanbul İSMEK kurs kayıtlarının başladığı duyuruldu. Peki, İSMEK kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kurs kayıtları nereden yapılır? İşte İSMEK kayıt tarihleri ve İSMEK giriş ekranı!
31.08.2022 Eğitim
İSMEK kayıt ekranı! İSMEK kurs kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kurs dersleri ne zaman başlıyor?
İSMEK kayıt ekranı! İSMEK kurs kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kurs dersleri ne zaman başlıyor? Enstitü İstanbul İSMEK’te 2021-2022 eğitim dönemi ikinci dönem kayıtları devam ediyor. Mesleki ve kişisel yeteneklerini geliştirmek isteyenler yeni dönem kayıtları ve derslerin başlangıç tarihini merak ediyor. Peki, İSMEK kurs kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kurs dersleri ne zaman başlıyor? İşte İSMEK başvuru şartları ve İSMEK meslek kursları listesi…
5.02.2022 Eğitim
Eski İBB Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli'nin davasına bir iddianame daha eklendi
Eski İBB Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli'nin davasına bir iddianame daha eklendi Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'nin, İSMEK'in eski yöneticisi kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla "İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme" suçundan yargılandığı dava dosyasına, "Görevi kötüye kullanma" suçlamasına ilişkin bir iddianame daha eklendi. Birleştirilen dava için savunma yapan Şişli, "Çalışanlar arasında hiçbir ayrım yapmadım. Bu dava mükerrer açılmıştır. Reddini talep ediyorum" dedi. Dosya, mütalaasını hazırlaması için savcılığa gönderildi.
2.02.2022 Gündem
Kuryelerden isyan! Puan sistemi kalksın
Kuryelerden isyan! Puan sistemi kalksın İstanbul’daki motokuryelerle yapılan anket çalışmasına göre, motokuryeler üzerlerinde baskı yarattığı ve kazalara yol açtığı gerekçesiyle puanlama sisteminin kaldırılmasını istedi. Ayrıca kuryeliğin tehlikeli meslekler sınıfına alınmasını talep etti.
19.10.2021 Gündem
İSMEK kurs kayıtları nasıl yapılıyor? İSMEK kurs kayıtları başladı mı, hangi kursları veriyor, ücretsiz mi?
İSMEK kurs kayıtları nasıl yapılıyor? İSMEK kurs kayıtları başladı mı, hangi kursları veriyor, ücretsiz mi? İSMEK kayıt işlemleri bugün başladı. İSMEK bu yıl “mesleki eğitimler, kişisel gelişim, güzel sanatlar, el sanatları ve zanaat” olmak üzere 4 dalda, 22 ayrı alanda kursiyerlere hizmet verecek İSMEK kayıtları https://kursiyer.ibb.istanbul/ sayfası üzerinden yapılacak. Peki, İSMEK kurs kayıtları nasıl yapılıyor? İSMEK hangi kursları veriyor?
24.09.2021 Eğitim
İSMEK yarı zamanlı eğitmen alacak! İşte İSMEK eğitmen alımı başvuru şartları!
İSMEK yarı zamanlı eğitmen alacak! İşte İSMEK eğitmen alımı başvuru şartları! İSMEK’te Eylül ayı sonunda başlaması planlanan yüz yüze eğitimler için hazırlıklar sürüyor. 2021-2022 dönemi için eğitim planlamaları, mesleki programlara ağırlık verilecek şekilde devam ederken, İSMEK’in eğitim kadrosuna dahil olacak yeni eğitmen alımları yapılıyor. Yarı zamanlı olarak görev yapacak eğitmenlik kadrosu için başvurular alınıyor. Peki, İSMEK eğitimen alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İSMEK’te eğitmen alımı yapılacak kadrolar...
13.07.2021 Personel Alımı
18 kadın eski İBB Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli'yle uzlaştı
18 kadın eski İBB Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli'yle uzlaştı Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'nin, İSMEK'in eski yöneticisi kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla "İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme" suçundan yargılandığı davada, 19 mağdurdan 18'i şikayetinden vazgeçti. Davada, tek şikayetçi olarak kalan İlknur Özdemir ise Şişli'yi affetmeyerek uzlaşmayı reddetti.
7.07.2021 Gündem
TikTok'tan kadın girişimcilere destek!
TikTok'tan kadın girişimcilere destek! TikTok ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (İSMEK) kadın girişimcileri ve kadın işletmecileri desteklemek için güçlerini birleştirdi. Kampanya kapsamındaki çeşitli İSMEK kursları, 26- 28 Mart tarihleri arasında TikTok LIVE üzerinden canlı olarak yayınlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Türkiye’nin her yerinden kadın girişimcileri canlı kurslara katılmaya davet etti.
28.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeşim Meltem Şişli'ye ceza! Sözleri büyük tepki çekmişti
Yeşim Meltem Şişli'ye ceza! Sözleri büyük tepki çekmişti Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'ye, İSMEK'in kadın çalışanlarına aşağılayıcı ve ayrımcı ifadeler kullandığı iddialarına ilişkin "inanç temelinde ayrımcılık yasağı ihlali" yaptığı gerekçesiyle Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunca (TİHEK) 10 bin lira adli para cezası verildi.
25.01.2021 Gündem
İSMEK kursları ne zaman açılacak? Ne zaman başlıyor?
İSMEK kursları ne zaman açılacak? Ne zaman başlıyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Covid 19 salgını ile ilgili aldığı tedbirleri açıkladı. İBB'den yapılan açıklamada, İSMEK kurslarının açılışının ertelendiği, kültür merkezlerinin ve spor tesislerinin kapatılması yönünde karar alındığı aktarıldı. Peki, İSMEK kursları ne zaman açılacak?
17.11.2020 Gündem
İBB’ye ait kültür merkezleri neresi?  İBB yeni korona virüs tedbirleri…
İBB’ye ait kültür merkezleri neresi? İBB yeni korona virüs tedbirleri… İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Covid 19 salgınının en yoğun yaşandığı İstanbul’da, yaygınlığın artmasını önlemek amacıyla 19 Kasım Perşembe gününden itibaren uygulanacak tedbirleri açıkladı.İBB Bilimsel Danışma Kurulu'nun önerileri çerçevesinde, yüz yüze eğitime başlaması planlanan İSMEK kurslarının açılışı ileri bir tarihe ertelendi. İBB'ye ait kültür merkezlerinin kapalı kalmasına ve tüm müzelerin yanı sıra SPOR AŞ'nin işlettiği İBB spor tesislerin kapatılmasına karar verildi. Kapalı salonda izleyicisi olan sahne sanatları da online olarak icra edilecek. İBB’ye ait kültür merkezleri neresi? İBB yeni korona virüs tedbirleri…
17.11.2020 Gündem
İstanbul için yeni koronavirüs kararları! Perşembe gününden itibaren kapatılıyor...
İstanbul için yeni koronavirüs kararları! Perşembe gününden itibaren kapatılıyor... İBB, Covid 19 salgınının en yoğun yaşandığı İstanbul’da, yaygınlığın artmasını önlemek amacıyla 19 Kasım Perşembe gününden itibaren uygulanacak bir takım tedbirler aldı. İBB Bilimsel Danışma Kurulu’nun önerileri çerçevesinde, yüz yüze eğitime başlaması planlanan İSMEK kurslarının açılışı ileri bir tarihe ertelendi. İBB’ye ait kültür merkezlerinin kapalı kalmasına ve tüm müzelerin yanı sıra SPOR AŞ’nin işlettiği İBB spor tesislerin kapatılmasına karar verildi. Kapalı salonda izleyicisi olan sahne sanatları da online olarak icra edilecek.
17.11.2020 Gündem
İSMEK kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kayıtları bugün başladı! İşte İSMEK kurs başvuru linki!
İSMEK kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kayıtları bugün başladı! İşte İSMEK kurs başvuru linki! İSMEK kurslarında yeni dönem kayıtları bugün başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı ve Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü’ne bağlı olan İSMEK'te koronavirüs nedeniyle ara verilen eğitimler yeniden başlıyor. İSMEK tarafından yapılan yazılı açıklamada: 2020-2021 kayıtlarının 11 Kasım’da başlayarak yıl sonuna kadar devam edeceği duyuruldu. Peki, İSMEK kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kursları ne zaman başlayacak? İşte İSMEK kayıtları ile ilgili detaylar...
11.11.2020 Eğitim
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan eğitim için 14 maddelik çözüm önerisi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan eğitim için 14 maddelik çözüm önerisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin pandemi döneminde eğitimde 14 maddelik çözüm önerisini açıkladı.
16.09.2020 Siyaset
Yeşim Meltem Şişli hakim karşısına çıktı
Yeşim Meltem Şişli hakim karşısına çıktı İSMEK'in eski yöneticisi kadınlara hakaret ettiği iddia edilen Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli hakim karşısına çıktı.
17.06.2020 Gündem
İmamoğlu İstanbul'da alınan önlemleri açıkladı
İmamoğlu İstanbul'da alınan önlemleri açıkladı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından canlı yayınla İBB olarak alınan ve alınacak önlemleri açıkladı. İmamoğlu, "İnsanlık bir testten geçiyor. Tüm vicdanımızla, bilinçli duruşumuzla buna katkı sunmalıyız. Hep beraber bu süreci atlatacağız. Evinizde vakit geçirdiğiniz anları en olgun, en olumlu, en verimli şekilde geçirmenin imkanlarını yaratın" dedi.
17.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsmek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.