Gazete Vatan Logo

İBB 2022 İSMEK kayıtları başladı! İSMEK kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kurs kayıtları nereden yapılır? İşte İSMEK kayıt tarihleri ve İSMEK giriş ekranı!

İBB duyurdu! Enstitü İstanbul İSMEK’te kayıtlar başladı! İSMEK’ten yapılan açıklamada, 2022-2023 Eğitim Dönemi için Enstitü İstanbul İSMEK kurs kayıtlarının başladığı duyuruldu. Peki, İSMEK kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kurs kayıtları nereden yapılır? İşte İSMEK kayıt tarihleri ve İSMEK giriş ekranı!

İBB 2022 İSMEK kayıtları başladı! İSMEK kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kurs kayıtları nereden yapılır?  İşte İSMEK kayıt tarihleri ve İSMEK giriş ekranı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) mesleki ve hobi eğitimleri veren Enstitü İstanbul İSMEK’te kayıtlar başladı. 2022-2023 Eğitim Dönemi için kurslara kayıt yaptıracak vatandaşlar kayıtlarını yıl boyu yapabilecek. Peki, Enstitü İstanbul İsmek kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kayıt tarihleri 2022 ne zaman? İsmek kayıt formu ve İsmek giriş ekranı!

ENSTİTÜ İSTANBUL İSMEK KAYITLARI NASIL YAPILIR?

İSMEK kurs kayıtları 31 Ağustos 2022 tarihi itibariyle başladı. Kayıtlar yıl boyunca alınacak. Kurslara başvurular enstitü.ibb.istanbul adresinden yapılabilecek. Ayrıca adaylar, telefonlarına indirecekleri uygulama üzerinden kayıtlarını gerçekleştirebilecek.