İskenderiye

İskenderiye

Son dakika iskenderiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iskenderiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iskenderiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İskenderiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iskenderiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 294 iskenderiye haberi bulunmuştur. Tüm iskenderiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, yeni uçuş destinasyonlarıyla küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Ekonomi
Mısır polisi iki İsrailli turisti öldürdü
Mısır polisi iki İsrailli turisti öldürdü Mısır’da bir polisin ateş açması sonucu 2 İsrailli turistin ve 1 Mısır vatandaşının hayatını kaybettiği açıklandı.
8.10.2023 Dünya
Meryem Ana yortusu nedir? Meryem Ana'nın göğe yükseliş günü: 15 Ağustos Meryem Ana günü tarihi…
Meryem Ana yortusu nedir? Meryem Ana'nın göğe yükseliş günü: 15 Ağustos Meryem Ana günü tarihi… Ortodoks Hristiyanların yüz yıllardır kutladığı ‘Meryem’in göğe alınışı’ bayramı yarın kutlanacak. Peki, Meryem Ana yortusu nedir? 15 Ağustos Meryem Ana günü tarihi…
14.08.2023 Gündem
Tosun Paşa hangi il, ilçede çekildi? Tosun Paşa filmi kaç yılında, nerede çekildi?
Tosun Paşa hangi il, ilçede çekildi? Tosun Paşa filmi kaç yılında, nerede çekildi? Türk sinemasının efsane filmlerinden Tosun Paşa hangi ilde çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit gibi ustaları bir araya getiren filmde Daver Bey'in kızı Leyla ve Yeşil Vadi'nin peşinde olan İskenderiye'nin iki köklü ailesi Tellioğulları ve Seferoğulları arasındaki mücadele konu alınır. Peki Tosun Paşa kaç yılında, nerede çekildi?
30.07.2023 Televizyon
Yolcunun uçağı kaçırmak isteyen bombacıdan isteği şaşkınlık yarattı! 'Şimdiye kadarki en iyi selfie'
Yolcunun uçağı kaçırmak isteyen bombacıdan isteği şaşkınlık yarattı! 'Şimdiye kadarki en iyi selfie' İskenderiye'den Kahire Havalimanı'na giden Egyptair uçağını kaçırma girişiminde, İngiliz bir yolcunun yaptığı tepki çekmişti. Üzerine bomba bağlayan saldırgandan ilginç bir istekte bulunan yolcu, bunu neden yaptığını yıllar sonra açıkladı.
16.05.2023 Dünya
Adnan Çoker kimdir? Ressam Adnan Çoker kaç yaşındaydı? Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi!
Adnan Çoker kimdir? Ressam Adnan Çoker kaç yaşındaydı? Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi! Çağdaş Türk resminin önemli ressamlarından Adnan Çoker hayatını kaybetti. Soyut resmin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden Adnan Çoker’in, pek çok önemli koleksiyonda eserleri bulunuyor. 95 yaşındaki ünlü ressam çarşamba günü son yolculuğuna uğurlanacak. Peki, Adnan Çoker kimdir? İşte Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi!
23.08.2022 Kültür Sanat
Tatil için milyonların akın ettiği en güzel ve muhteşem yerler! İşte dünyanın en çok turist çeken 52 fantastik mekanı...
Tatil için milyonların akın ettiği en güzel ve muhteşem yerler! İşte dünyanın en çok turist çeken 52 fantastik mekanı... Dünyada her ülkenin, şehrin, kültürün farklı bir güzelliği var. Her turistin tatile gittiği yerden beklentisi farklı. Disney Dünyası, Universal Stüdyoları, Kapadokya Peri Bacaları, Golden Gate Köprüsü, Pisa Kulesi, Big Ben Saat Kulesi, Eiffel Kulesi, Büyük Kanyon, Niagara şelaleleri, Pamukkale travertenleri, Mısır, Maya-Aztek piramitleri, Nemrut Dağı, Fuji Dağı, Everest Zirvesi, Tac Mahal, Göbeklitepe, Kolezyum, Küba, Tibet, Singapur, İskenderiye, Efes...
23.07.2022 Dünya
2022 yılında diplomaside bahar açılımı! Ermenistan, İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri ile ciddi adımlar atılacak...
2022 yılında diplomaside bahar açılımı! Ermenistan, İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri ile ciddi adımlar atılacak... Türkiye ile Ermenistan, İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri arasında 2022'nin baharında diplomatik ilişkilerin düzelmesi yönünde önemli adımlar atılacak. Ermenistan'ın ardından İsrail ile sürecin netleşmesi bekleniyor.
8.02.2022 Gündem
Barbaros Oruç Reis öldü mü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu, Barbaroslar dizisi bitiyor mu?
Barbaros Oruç Reis öldü mü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu, Barbaroslar dizisi bitiyor mu? Engin Altın Düzyatan diziden ayrıldı mı, Oruç Reis öldü mü? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Oruç Reis’in şehit olduğu dile getiriliyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 27 Ocak 2022 Perşembe akşamı TRT 1'de yayınlanacak. Peki, Engin Altan Düzyatan diziden ayrılıyor mu?
27.01.2022 Televizyon
Oruç Reis nasıl, neden ve kaç yaşında öldü? Oruç Reis'in ölümü hakkında merak edilenler…
Oruç Reis nasıl, neden ve kaç yaşında öldü? Oruç Reis'in ölümü hakkında merak edilenler… Sakallarının kızıl renkte olması nedeniyle kızıl sakal lakabıyla anılan Oruç Reis deniz ticareti ve gemiciliğe yaptığı katkıyla kısa sürede üne kavuştu. Ünlü denizcinin hayatı TRT ekranlarında yer alan Barboroslar Akdeniz’in Kılıcı diziyle yeniden güdeme geldi. Hayatı ve ölümü hakkındaki aramalar yoğunluk kazandı. Peki, Oruç Reis nasıl öldü? Oruç Reis neden ve kaç yaşında öldü?
27.01.2022 Gündem
Mısır Dışişleri Bakanı Şukri, Türkiye ile ilişkilerin gelişme  kaydettiğini söyledi
Mısır Dışişleri Bakanı Şukri, Türkiye ile ilişkilerin gelişme kaydettiğini söyledi Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, Türkiye ile ülkesi arasındaki ilişkilerin gelişme gösterdiğini bildirdi.
5.10.2021 Dünya
Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu!
Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu! Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini anlatan dizi Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı TRT 1'de bu akşam başlıyor. Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas kardeşlerin Akdeniz'e açılmasını konu alan dizinin nerde çekildiği merak konusu oldu. Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu!
16.09.2021 Gündem
Osmanlı tarihi, derinliklerden gün yüzüne çıkarılıyor
Osmanlı tarihi, derinliklerden gün yüzüne çıkarılıyor Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü'nün bilimsel danışmanlığında ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi başkanlığında, Muğla'nın Datça ilçesinde yürütülen arkeolojik su altı kazısında bulunan Osmanlı savaş gemisine ait eserler gün yüzüne çıkarılıyor.
11.09.2021 Kültür Sanat
Sultanahmet Meydanı'nda tepki çeken görüntü! 'Boya mı kan mı belli değil'
Sultanahmet Meydanı'nda tepki çeken görüntü! 'Boya mı kan mı belli değil' Sultanahmet Meydanı'nda bulunan 3 bin 500 yıllık Theodosius Dikilitaşı'na atılan renkli sıvı tepkiye neden oldu. Her gün yüzlerce turistin görmeye geldiği tarihi dikilitaşın ön tarafını kırmızıya boyayan sıvının ne olduğu bilinmezken çevredekilerden Akif Kaya, "İnsanlar bu anıtın kıymetini pek bilmiyor. Dikilitaş şu an mahvolmuş durumda. Boya mı yoksa kan mı belli değil. Yetkililerden ricam bu anıta bir el atmaları" dedi.
4.08.2021 Gündem
TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi
TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT 1’in yeni yayın döneminde ekrana getireceği yapımlarla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımla izleyiciye müjdeyi verdi. Eren yaptığı paylaşımda, “Yeni sezonda birbirinden kaliteli yapımlar yine TRT ekranlarında olacak. Barbaros’tan Sultan Alparslan’a, Mevlânâ’dan Hacı Bayram-ı Veli’ye, Trablusgarp Savaşı’ndan Mehmet Akif Ersoy’un hayatına özenle hazırlanmış güçlü yapımlar TRT 1’de yayınlanacak” ifadelerini kullandı.
8.07.2021 Kültür Sanat
Mısır Dışişleri Bakanı'ndan "Türkiye ile ilişkileri normalleştirme" açıklaması
Mısır Dışişleri Bakanı'ndan "Türkiye ile ilişkileri normalleştirme" açıklaması Türkiye ile ülkesi arasındaki ilişkileri değerlendiren Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, Türk tarafıyla temaslarının devam ettiğini söyledi.
4.07.2021 Gündem
Türk heyeti, Mısır'ın başkenti Kahire'de 5-6 Mayıs'ta temaslarda bulunacak!
Türk heyeti, Mısır'ın başkenti Kahire'de 5-6 Mayıs'ta temaslarda bulunacak! Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ve Mısır arasındaki siyasi istişarelerin, iki ülkenin dışişleri bakan yardımcıları arasında 5- 6 Mayıs'ta Kahire'de gerçekleştirileceğini duyurdu.
4.05.2021 Gündem
Dünyanın konuştuğu olayda fatura o kadına kesildi!
Dünyanın konuştuğu olayda fatura o kadına kesildi! Süveyş Kanalı'nda 24 Mart'ta "The Ever Given" isimli yük gemisinim karaya oturarak deniz trafiğinin durmasına neden olduğu suçmalarıyla karşı karşıya kalan Mısır'ın ilk kadın kaptanı Marwa Elselehdar suçlamalara isyan etti.
4.04.2021 Dünya
Patrikhanede Adamakis için görkemli tören: Türkiye Cumhuriyeti Devletine şükranlarımı sunarım
Patrikhanede Adamakis için görkemli tören: Türkiye Cumhuriyeti Devletine şükranlarımı sunarım Patrikhanedeki itaatsizlik depreminden sonra görevden alınan Kadıköy Metropoliti Athanasios Papas'ın yerine atanan Fransa Metropoliti Emanuil Adamakis, Kadıköy'deki Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi'nde düzenlenen törenle görevi devraldı.
20.03.2021 Gündem
Dr. Fazıl Küçük kimdir? Kıbrıs'ın ilk Cumhurbaşkanı muavini Fazıl Küçük'ün hayatı!
Dr. Fazıl Küçük kimdir? Kıbrıs'ın ilk Cumhurbaşkanı muavini Fazıl Küçük'ün hayatı! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 37. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Dr. Fazıl Küçük pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Dr. Fazıl Küçük, hayatını Kıbrıs Türklerine adayan, ve Kıbrıs'ın bağımsızlık mücadelesinde etkili olan isimlerin başında geliyor. Peki, Dr. Fazıl Küçük kimdir? Kıbrıs'ın ilk Cumhurbaşkanı muavini Fazıl Küçük'ün hayatı!
15.11.2020 Gündem
Oruç Reis kimdir? Tükiye’nin sismik araştırma gemisine adı verilen Oruç Reis’in hayatı…
Oruç Reis kimdir? Tükiye’nin sismik araştırma gemisine adı verilen Oruç Reis’in hayatı… TÜRKİYE'nin, sismik araştırma gemisi Oruç Reis'in yapacağı çalışmalar için 'Navtex' ilanı etmesinin ardından, Deniz Kuvvetleri'nden 2 fırkateyn araştırma gemisine eşlik etmeye başladı. Oruç Reis sismik araştırma gemisinin çalışmaları nedeniyle Türkiye’nin dün Akdeniz’de Navtex ilan etmesi Yunanistan’da tansiyonu yükseltti. Yunanistan ile yaşanan gelişmelerin ardından, Oruç Reis hakkında merak edilenler de arttı. Peki Oruç Reis kimdir?
22.07.2020 Gündem
Mısır'daki trafik kazasında 8 kişi öldü, 5 kişi yaralandı
Mısır'daki trafik kazasında 8 kişi öldü, 5 kişi yaralandı Mısır'ın İskenderiye kentinde kamyon ile minibüsün çarpışması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
11.07.2020 Dünya
Mısır ve Fas'ta Kovid-19 kaynaklı can kayıpları arttı
Mısır ve Fas'ta Kovid-19 kaynaklı can kayıpları arttı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı Fas'ta 80'e, Mısır'da 85'e yükseldi.
7.04.2020 Corona Virüsü
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek?
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek? BEDAŞ, İstanbul'da düzenlenen bakım onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde planlı elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu. BEDAŞ aynı zamanda elektriklerin tahmini olarak saat kaçta geleceğini de açıkladı.
21.01.2020 Gündem
Terör örgütünün kara kutusu itirafçı oldu!
Terör örgütünün kara kutusu itirafçı oldu! Terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon sonucu gözaltına alınana ‘Ebu Ubey El Mısri’ kod adlı Cemal Mahmud Abid Mabruk itirafçı olarak örgütle ilgili bildiklerini anlattı.
25.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İskenderiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iskenderiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.