İşçiye ek zam! Kamu işçilerine ek zam verilecek mi? Kamu işçi maaşlarına ek zam var mı?
İşçiye ek zam! Kamu işçilerine ek zam verilecek mi? Kamu işçi maaşlarına ek zam var mı? 700 bin kamu işçisini ilgilendiriyor! Kamu işçilerine zam geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! Katıldığı bir televizyon programında Türkiye gündemi ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu işçilerine müjdeyi verdi. İşçi maaşlarına yapılacak artış ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yaklaşık 700 bin kamu işçisini doğrudan ilgilendiren bu artış için gereken düzenleme kısa sürede yapılacaktır. Özel sektörün de kendi çalışanları için benzer bir iyileştirmeye gideceğine inanıyorum.” dedi. Peki, Kadrolu işçi maaşları ne kadar olacak? Kamu işçi zammı ne zaman yapılacak? İşçi zammı 2022 ne zaman belli olacak? İşte işçiye yapılacak ek zam ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları!
27.01.2022 Çalışan Hakları
Taşeron işçiye ek zam müjdesi
Taşeron işçiye ek zam müjdesi Kamuda çalıştırılan taşeron işçiler toplu iş sözleşmesi imzalayarak ihalede yer alan ücretten daha yüksek ücret alabilirler. Yani yaklaşık 750 bin taşeron işçinin maaşına toplu sözleşme farkı eklenebilecek.
3.02.2015 Ekonomi
Özel sektör çalışanları için kritik 'zam' detayı! İmzalamadan bir kez daha düşünün
Özel sektör çalışanları için kritik 'zam' detayı! İmzalamadan bir kez daha düşünün Özel sektör çalışanları asgari ücrete yapılması planlanan zammı bekliyor. Asgari ücret üzerinde maaş alan çalışanların zam alıp almayacağı iş sözleşmelerinde yer alan maddelere göre belirleniyor. Eğer sözleşmede belirtilmedi ise zam işverenin inisiyatifine bırakılmış oluyor. Peki zam alamayan çalışanların hukuki hakları neler?
Yüzde 34 ek zam kararı! Binlerce işçiye müjde, imzalar atıldı
Yüzde 34 ek zam kararı! Binlerce işçiye müjde, imzalar atıldı Türk Metal, Birleşik Metal-İş ve Özçelik-İş sendikalarından yapılan ortak açıklamaya göre, metal sektöründe çalışan 180 bin işçi için toplu sözleşme oranının üstünde yüzde 34 ek zam yapıldı.
17.01.2023 Ekonomi
Taksicilere fazla mesai müjdesi! Yüzde 50 fazla ödenecek
Taksicilere fazla mesai müjdesi! Yüzde 50 fazla ödenecek Taksici yüz binlerce vatandaşa güzel haber Yargıtay'dan geldi. Yüksek Mahkeme; hasılata bağlı günlük yevmiyeli olarak çalışma sisteminde, haftalık 45 saati aşan bir çalışması bulunması durumunda işçinin fazla çalışma ücretine hak kazanacağına hükmetti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Cansen Erdoğan, "Kararın en enteresan ve önemli tarafı uyuşmazlığa konu olayın hangi iş ilişkisine girdiğinin tespitinin sağlanması." dedi.
15.11.2022 Ekonomi
Asgari ücret ile çalışanlar dikkat! Emsal ücret tespiti yapılıyor
Asgari ücret ile çalışanlar dikkat! Emsal ücret tespiti yapılıyor Yargıtay asgari ücretle çalışanları yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Kararda, "Uzun yıllar boyunca aynı işyerinde asgari ücretle çalışmaya devam edilmesi hayatın olağan akışına aykırıdır." denildi. Kararı değerlendiren uzmanlar, benzer şekilde uzun yıllar asgari ücretle çalışmaya devam edenler için dikkat çeken uyarılarda bulundu.
12.10.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammı sonrası yeni zam geldi! Yol ve yemek ücreti arttı! Yüzde 79...
Asgari ücret zammı sonrası yeni zam geldi! Yol ve yemek ücreti arttı! Yüzde 79... Yol ve yemek ücretleriyle ilgili son dakika gelişmesi. Asgari ücret zammı sonrası milyonlarca çalışanı ilgilendiren gelişme. Yol ve yemek ücretlerine zam geldi. Çalışanları ilgilendiren önemli karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre işyerleri kendi bünyelerinde çalışanlarına yemek veriyorsa günlük yemek ücreti 34 liradan 51 liraya yükseltildi. Böylece yüzde 79.41 oranında artış gerçekleşmiş oldu. Haftanın 6 günü çalışan bir işçiye ayda asgari olarak 1224 lira yemek parası verilmesi gerekiyor. Alınan karara göre 01.07.2022 tarihinden itibaren işverenler tarafından çalışanlara ödenen yemek bedelinin 51 TL’si, yol (ulaşım) bedelinin 25.5 TL’si gelir vergisinden istisna edildi. Bu bakımdan, çalışanlara ücret dışında sağlanan en önemli ek menfaatler arasında olan yılın ilk yarısında 34 TL olarak uygulanan yemek yardımı ile yine yılın ilk yarısında 17 TL olarak uygulanan yol yardımı için uygulanan vergi istisnası tutarları artırıldı. İşte yemek ve yol ücretiyle ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detaylar...
15.07.2022 Ekonomi
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün...
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün... Asgari ücret zammında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Emekli ve memur maaşlarına gelecek temmuz zamları ve artan enflasyonla birlikte asgari ücrete de ara zam beklentisi oluştu. Açıklamalar art arda geldi, detaylar netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘vatandaşı enflasyona ezdirilmeyeceğiz’ mesajı sonrası başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olmak üzere birçok ilgili kurumu harekete geçirdi. Bu doğrultuda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 29 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'te Çalışma Bakanlığı'nda toplanacak. Masada ise çeşitli formüller yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Net ve brüt 2022 asgari ücret ne kadar olacak? İşte asgari ücret zammı 2022 temmuz son dakika gelişmeleri...
28.06.2022 Ekonomi
Yüksek emekli maaşı ve ikramiye fırsatı! Maaş ve ikramiyeyi zamlı alacaklar
Yüksek emekli maaşı ve ikramiye fırsatı! Maaş ve ikramiyeyi zamlı alacaklar Emekli milyonlarca vatandaşın maaşına zam geliyor. Emekli milyonlarca vatandaşın maaşı ve kıdem tazminatı artacak. Emeklilik hakkı kazananların ise ne zaman dilekçe vermesi gerektiği merak konusu oldu. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilik hakkı kazanan vatandaşların temmuz ayında dilekçe vermesi daha karlı oluyor. Fakat burada dikkat edilmesi gereken kritik detay net aylık miktarı. Net aylığınız 8 bin 430 liranın altındaysa emeklilik için müracaatta bulunabilirsiniz. Fakat bunun rakamın üzerindeyse beklemek daha avantajlı oluyor. İşte emeklilik ile ilgili son dakika tüm detaylar...
23.06.2022 Emekli
Net asgari ücret ile ilgili yeni açıklama! Temmuz ayında...
Net asgari ücret ile ilgili yeni açıklama! Temmuz ayında... Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Asgari ücrete ikinci zamda yeni gelişmeler yaşanıyor. Açıklamalar art arda gelirken asgari ücretli de zam miktarının ne kadar olacağını ve ne zaman maaşlara yansıyacaını merak ediyor. Hem hükümet kanadından hem de işçi sendikalarından zam açıklamaları geliyor. Öte yandan işverenler de asgari ücret zammına ilişkin olumlu mesajlar veriyor. Bugün HAK-İŞ tarafından yapılan açıklamada asgari ücret zammının 'zorunluluk' olduğuna vurgu yapılarak, bütün çalışanlara aynı şekilde zam yapılması istendi.
21.06.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücrette son dakika! Asgari ücrette zam oranı verildi! En düşük asgari ücret...
Asgari ücrette son dakika! Asgari ücrette zam oranı verildi! En düşük asgari ücret... Asgari ücrete zam geliyor. Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari ücrete gelecek olan zam oranıyla ilgili açıklama geldi. Asgari ücret için 'Enflasyon farkı' ve 'Prim' formülü gündemde yer alırken, iki formülünde bir arada kullanılması masaya geldi. Buna göre Asgari ücret Temmuz zammı için masada yer alan formüllerden en öne çıkanı 'Enflasyon farkı' hesabı olarak dikkat çekiyor. Merkez Bankası'nın enflasyon beklenti anketine göre 6 aylık enflasyon beklentisi yüzde 40,75 olarak hesaplamıştı. Bu hesaba göre asgari ücretin 5.986 liraya ulaşması bekleniyor. İşte asgari ücret ile ilgili son dakika tüm detaylar...
21.06.2022 Çalışan Hakları
Fazla mesai ücreti ile ilgili flaş karar! Milyonlarca çalışanı kapsıyor, asgari ücretli ve yüksek maaşlı çalışanlar...
Fazla mesai ücreti ile ilgili flaş karar! Milyonlarca çalışanı kapsıyor, asgari ücretli ve yüksek maaşlı çalışanlar... Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Pek çok sektörde çalışanlar fazla mesai yapıyor. Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerde az çalışanla fazla 'iş' yapılabilmesinin sağlanması amacıyla, iş veren tarafından işçinin fazla mesai yapması talep ediliyor. Fazla mesai haftalık 45 saatin üzerindenki çalışma sürelerini kapsıyor. Fazla mesai yapan çalışana fazla ücret ödenmek zorunda. Sürekli fazla mesai yapılan iş yerlerinde fazla mesai ücreti maaşa ekleniyor. Ancak bu durum bazı sorunlara neden oluyor. İş sözleşmelerinde fazla mesai ücretinin maaşa dahil olduğu kararlaştırılabiliyor. Bu nedenle fazla mesai yapan çalışanın maaşının aynı işi yapan diğer çalışanlardan büyük ölçüde yüksek olarak belirlenmiş olması gerekiyor. Asgari ücret ile çalışan bir kişinin iş sözleşmesinde fazla mesai ücretinin maaş ile birlikte ödendiği yazsa dahi bu geçersiz olarak kabul ediliyor. Çünkü asgari ücretin en az çalışma süresine karşılık belirlendiği, buna fazla çalışma ücretinin dahil olduğunun kabulünün asgari ücretin temeline aykırı olacağını ifade ediyor.
İşsizlik maaşı ile ilgili son dakika açıklaması! Ve başladı, çalışanların ücretlerinden...
İşsizlik maaşı ile ilgili son dakika açıklaması! Ve başladı, çalışanların ücretlerinden... İşsizlik maaşı, fazla mesai, yıllık izin hakkı, kıdem ve ihbar tazminatı ile ilgili açıklama geldi. Bildirim detayı önem taşıyor. İşçi ve işveren milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Nisan ayı ile birlikte turizm ve tarım sektörlerinde hareketlenme başladı. Bu dönemlerde yoğun bir şekilde sezonluk işçi çalıştırılıyor. İşçilerin sözleşme bitiminde işsizlik maaşı ve kıdem tazminatı hakkı olup olmadığı merak ediliyor. İşverenin sezon sonunda gelecek yıl işçiye kendisi ile çalışılmayacağını bildirirse tazminat yükümlülüğü bulunmuyor. Bildirim yapılıp yapılmaması önemli bir detay. Çünkü herhangi bir bildirimde bulunulmaz ve işçi işe başlatılmazsa işveren iş akdini feshetmiş sayılıyor. Öte yandan işsizlik sigortası fonuna mevsimlik işçilerin ücretlerinden de prim kesiliyor. Peki sezonluk işçiler işsizlik maaşı alabilir mi? Kıdem tazminatı hakları var mı?
14.04.2022 Çalışan Hakları
İşveren, işçi milyonlarca çalışanı ilgilendiren flaş 'ihbar süresi' kararı! Yüzde yüz zamlı ödenecek...
İşveren, işçi milyonlarca çalışanı ilgilendiren flaş 'ihbar süresi' kararı! Yüzde yüz zamlı ödenecek... İşveren, işçi milyonlarca çalışanı ilgilendiren gelişme! İşçi talep etmese bile zorunlu olmasına hükmedildi, çalıştırıldığı sürenin ücreti yüzde yüz zamlı ödenecek. İhbar süresi ile ilgili flaş karar verildi, iş kanununa aykırı bulundu. İşverenle işçi arasındaki ihbar süresi davasına son noktayı koyan Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, iş arama izninden yararlanmanın işçinin isteği koşuluna bağlı tutulmadığına hükmetti. Emsal kararla birlikte; talep bulunmasa da işçiye iş arama izni verilmesi zorunlu hale gelirken, işveren bu konuda bir takdir hakkına sahip olmayacak.
Tazminat kararı! İşveren için mecburi, 2 ay içerisinde...
Tazminat kararı! İşveren için mecburi, 2 ay içerisinde... Milyonlarca çalışan ve işveren için geçerli. Flaş tazminat kararı! İşveren için hukuki zorunluluğu var. Çalışanın ise 2 aylık süresi bulunuyor. İşveren bu yükümlülüğünü yerine getirmezse cezai yaptırımla karşılaşıyor. Çalışırken askerlik görevini ifa eden işçi askerlik dönüşü çalıştığı işe geri alınmak zorunda. Çalışanı işe başlatmayan patron ise tazminat öder. Ancak işçinin işe geri alınma hakkından faydalanması için askerlik görevinin mutlaka tamamen sona ermiş olması gerekiyor. Askerlik görevinin sona ermesinin ardından çalışanın eski işyerinde yeniden çalışmak istediğine dair başvurusunu 2 ay içerisinde yapması gerekiyor.
21.02.2022 Çalışan Hakları
Maaşlara ek zam! Paralar hesaba yatıyor! Tarih belli oldu! 5 bin 580 lira...
Maaşlara ek zam! Paralar hesaba yatıyor! Tarih belli oldu! 5 bin 580 lira... Maaşlarla ilgili son dakika zam açıklaması. Kamuda çalışan yüz binlerce çalışanı kapsıyor. Paralar hesabap yatıyor. Tarih verildi. Memur ve memur emeklisinin ardından 700 bin kamu işçisinin de yüzü güldü. Kamu işçilerine toplu sözleşmeden doğan zam ve enflasyon farkına ilave olarak yüzde 2.5'luk bir artış daha yapıldı. Bununla birlikte kamu işçilerinin zam oranı yüzde 28'e çıktı. Ocak'ta sözleşme gereği yapılan zamla bu tutar 4 bin 592 liraya yükseldi. Yüzde 5 artı enflasyon ve yüzde 2.5 ek zamla birlikte bu tutar 5 bin 580 lirayı geçti. Öte yandan; İlave tediye (ikramiye) ödemeleri de başladı.
İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam...
İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam... Ek zam müjdesi! İmzalar atıldı. Yüz binlerce işçi ilave zam alacak. Ek zamda son dakika gelişmesi! Beklenen oldu. Yüzde 2,5 oranında ilave zam yapıldı. Türk-İş ve Çalışma Bakanı Vedat Bilgin arasında kamu işçisi için yüzde 2,5 ek zam protokolü imzalandı. Ek zam protokolü ile ilgili detaylar kamuoyu ile paylaşıldı.
Vefat eden işçinin mirasçılarına kıdem tazminatı ödenir mi?
Vefat eden işçinin mirasçılarına kıdem tazminatı ödenir mi? Kıdem tazminatı, iş hukukunda işçilere tanınmış en önemli haklardan birisidir. Belirli bir süre aynı işyerinde veya aynı işverene bağlı olarak hizmet edimini yerine getirmiş işçilere ödenen kıdem tazminatı için almak bazı şartların tamamlanmış olması gerekiyor. İşçinin ölümü halinde de mirasçılarına kıdem tazminatı ödenip ödenmeyeceği de merak edilen konular arasında geliyor. Peki, Vefat eden işçinin ailesine kıdem tazminatı ödenir mi? Ölen işçinin kıdem tazminatı nasıl alınır? İşte kıdem tazminatı ile ilgili bilmeniz gerekenler…
Bugün zamlı olarak hesaplara yatıyor! En az 2.168 lira... Yüz binlerce kişi için ikramiye ve ek zam açıklaması!
Bugün zamlı olarak hesaplara yatıyor! En az 2.168 lira... Yüz binlerce kişi için ikramiye ve ek zam açıklaması! Paralar bugün yüz binlerce çalışanın hesabına yatırılıyor. Güzel haber geldi. En az 2.168 lira ödeme yapılacak. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Yeni yıl itibariyle ödeme miktarları artırıldı. Çalışanlar ilk kez ödemeleri zamlı olarak alacak. Kamu işçilerinin 2022 tediye ödemelerinin ilki bugün yapılacak. Banka hesaplarına en az 2 bin 168 lira yatırılacak. Bu tutar maaşa göre değişiyor. Yüksek aylık alan daha fazla ödeme alacak. İkramiye ödemeleri 2 taksitte yapılıyor. Kamu işçileri her yıl maaşlarına göre 52 günlük ikramiye alıyor. İkramiye ödemeleri dışında bir de ek zam müjdesi geldi. İşte yapılan son açıklamalar...
28.01.2022 Çalışan Hakları
Hesaplara yarın en az 2.168 lira yatırılacak! Yüz binlerce çalışan alacak, ek zam ve ikramiye...
Hesaplara yarın en az 2.168 lira yatırılacak! Yüz binlerce çalışan alacak, ek zam ve ikramiye... Yüz binlerce çalışan bekliyordu. Müjdeler peş peşe duyuruldu. Maaşlara ilave zam yapıldı. Resmi açıklama geldi. Maaşlar yeniden hesaplanıyor. Net maaşlar değişti. Ayrıca çok sayıda çalışanın beklediği ödemelerin yarın yapılacağı duyuruldu. Hesaplara en az 2.168 lira yatırılacak. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. 2022 itibarı ile ödeme miktarları arttı. Çalışanlar ilk kez zamlı olarak alacaklar. Kamu işçilerinin 2022 tediye ödemelerinin ilki yarın yapılacak. Banka hesaplarına en az 2 bin 168 lira yatırılacak. Bu tutar maaşa göre değişiyor. Yüksek aylık alan daha fazla ödeme alacak. Öte yandan kamu işçilerinin ek zam talepleri gerçekleşti. Zam açıklamaları art arda geldi. Önce Türk-İş ek zammın yolda olduğunu açıkladı. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ek zam müjdesini duyurdu. Erdoğan, katıldığı canlı yayında, "Bir müjde de işçilerimizin toplu sözleşmede aldıkları zammın üzerine ortaya çıkan enflasyon farkı zaten eklenecektir. Buna memur sözleşmesinde yaptığımız gibi yüzde 2,5 ilave ediyoruz" diye konuştu.
27.01.2022 Çalışan Hakları
Memura zam ne kadar olacak? Memur ocak zammı 2022 enflasyon farkı ne?
Memura zam ne kadar olacak? Memur ocak zammı 2022 enflasyon farkı ne? Memura zam ne kadar olacak, yüzde kaç? Asgari ücretin net 4.253, 4 lira olarak belirlenmesinin ardından memurlar kendilerine yapılacak maaş zammını araştırmaya başladı. 2022 yılında memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak zam miktarı için memur sendikaları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti. İşte memur zammı 2022 son gelişmeler…
20.12.2021 Memur
Asgari ücret belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Asgari ücret belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı belli oldu. Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete ne kadar zam geldi? AGİ ne kadar oldu? milyonlarca vatandaş nefeslerini tutup bu sorulan cevabını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret zammını canlı yayında açıkladı. En düşük asgari ücret 4 bin 250 lira oldu. Asgari ücrete yüzde 50 oranında zam geldi. Ayrıca asgari ücretten alınan gelir ve damga vergisi kaldırıldı.
16.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücret bugün belli olacak mı? 2022 yılında asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? Gözler 3. Toplantı sonucunda!
Asgari ücret bugün belli olacak mı? 2022 yılında asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? Gözler 3. Toplantı sonucunda! Asgari ücret tespit komisyonu salı günü gerçekleşen 2. Toplantının ardından bugün 3. Toplantısını gerçekleştiriyor. Türk-İş'in ev sahipliğinde yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ikinci toplantısında, Türk-İş Başkanı Atalay oluşan beklentinin yüzde 30’un üstü ve yüzde 45’in altında olduğuna işaret ederek, “Oluşan rakamların altına evet demeyiz” dedi. Peki asgari ücret ne kadar olacak 2022? Asgari ücret bugün belli olur mu?
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışan bekliyordu, 4.000 TL...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışan bekliyordu, 4.000 TL... Milyonlarca çalışanın gözü asgari ücrete yapılacak zam oranlarına çevrildi. "Asgari ücret ne kadar olacak?" sorusuna yanıt aranıyor. Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri de yakından takip ediliyor. 2022 asgari ücret zammı için ilk toplantı 1 Aralık'ta düzenlendi. 2022 asgari ücretinin belirlenmesi ile ilgili kritik haftaya girildi. İkinci toplantı 7 Aralık Salı günü, üçüncü toplantı ise 9 Aralık Perşembe günü yapılacak. Asgari ücret belirlenirken vergi ve desteğin de artırılması gündemde. Sadece asgari ücretliler değil tüm çalışanlar için de vergi desteği ihtimali ortaya çıktı. İşçi sendikalarının masaya getirdikleri 'tüm maaşların içindeki asgari ücret kadar kısım vergiden muaf olsun' teklifi eğer kabul görürse bütün çalışanlar için bir vergi avantajı doğmuş olacak. 2021 asgari ücret rakamına göre damga vergisi ve gelir vergisi olarak kesilen 483.83 liralık kesinti tüm çalışanlar için iade edilecek. Asgari ücret zam sonrası 3.500 TL olur ve alınan vergi çalışana ödenirse işçinin eline 4.025 lira geçer. Bu rakam 3.750 liralık asgari ücrette 4.312 liraya kadar çıkıyor. İşte 2022 Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri...
5.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücret toplantısı başladı mı? Asgari ücret ne kadar olacak, son dakika gelişmeleri…
Asgari ücret toplantısı başladı mı? Asgari ücret ne kadar olacak, son dakika gelişmeleri… Asgari ücret toplantısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlığında bugün saat 14:00'de başladı. Asgari ücret zammının yüzde 20’nin üzerinde olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Peki, Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammı ne zaman belli olacak? Asgari ücret tespit komisyonu toplantısı…