İş Makinesi

İş Makinesi

Son dakika iş makinesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş makinesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş makinesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Makinesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş makinesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 iş makinesi haberi bulunmuştur. Tüm iş makinesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Artvin'de facia ucuz atlatıldı! Hızla ilerleyen iş makinesi, cadde üzerinde kurulu pazara daldı
Artvin'de facia ucuz atlatıldı! Hızla ilerleyen iş makinesi, cadde üzerinde kurulu pazara daldı Artvin’in Şavşat ilçesinde iş makinesi geri kayarak cadde üzerinde kurulan halk pazarına girdi. İş makinesinin, park halindeki araçlara çarptığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
14.03.2024 Gündem
İş makinesi operatörü tartıştığı işçileri kepçeyle kovaladı
İş makinesi operatörü tartıştığı işçileri kepçeyle kovaladı İzmir'in Konak ilçesinde, iş makinesi operatörü tartıştığı işçileri kepçeyle kovaladı. O anlar, cep telefonuyla görüntülendi.
27.11.2023 Gündem
Deprem enkazı şehir dışına çıkarılıyor; jandarma başında nöbette
Deprem enkazı şehir dışına çıkarılıyor; jandarma başında nöbette Depremde büyük yıkımın olduğu Kahramanmaraş'ta, kent merkezinden iş makineleriyle kaldırılan enkaz, kamyonlara yüklenip şehir dışına taşınıyor. Jandarma, 3 ayrı noktada biriktirilen enkaz yığınlarının başında nöbet tutuyor.
16.02.2023 Gündem
İstanbul'da devrilen iş makinesi alt geçide düştü!
İstanbul'da devrilen iş makinesi alt geçide düştü! Fatih'te çalışma yaparken rayların üzerinde devrilen iş makinesi, rayların çökmesiyle alt geçide düştü. Şans eseri o sırada alt geçitten araç ya da yaya geçmemesi olası faciayı önledi.
13.09.2022 Yaşam
İş makinesiyle düğün konvoyunun önünü kesip bahşiş aldı
İş makinesiyle düğün konvoyunun önünü kesip bahşiş aldı Çorum’da düğün konvoyunun önünü iş makinesiyle kesen operatörün bahşiş alarak yolu açtığı anlar kamelara yansıdı. 
15.07.2022 Yaşam
Burdur'da otomobil iş makinesine çarptı: 1 öül, 4 yaralı
Burdur'da otomobil iş makinesine çarptı: 1 öül, 4 yaralı Burdur'da otomobille iş makinesinin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.
31.10.2021 Yaşam
Otomobil, iş makinesine çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Otomobil, iş makinesine çarptı: 1 ölü, 1 yaralı Bolu'da, iş makinesine arkadan çarpan otomobilde bulunan İsmet Mühürcüoğlu (93) hayatını kaybederken, Birsen Mühürcüoğlu yaralandı.
18.07.2021 Yaşam
Eşi için kayıp başvurunda bulunmuş! Öldürüp gömmüş
Eşi için kayıp başvurunda bulunmuş! Öldürüp gömmüş Antalya'nın Alanya ilçesinde Mesut Öztürk'ün (29) kayıp başvurusunda bulunduğu eşi Aslı Öztürk'ü (36) çıkan tartışma sonrası boğarak öldürdüğü, daha sonra halıya sarıp, götürdüğü araziye iş makinesiyle gömdüğü ortaya çıktı.
23.05.2021 Yaşam
İş makinesine çarpan aracın şoförü hayatını kaybetti
İş makinesine çarpan aracın şoförü hayatını kaybetti Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde hafif ticari aracın kar temizliği yapan iş makinesine çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
20.02.2021 Yaşam
Balkondan inşaat çalışmasını izlerken fark etti! Eve getirip yıkayınca...
Balkondan inşaat çalışmasını izlerken fark etti! Eve getirip yıkayınca... Bursa'da, evinin balkonunda bir inşaatın çevre düzenlenme çalışmalarını izleyen Erdoğan Tunaboylu, iş makinesinin topraktan bir taş çıkardığını gördü. Taşı suyla yıkayarak, incelediği sırada kabartmaları fark eden Boylu, durumu yetkililere bildirdi. Yetkililerce yapılan incelemede, taşın Erken Roma Dönemine ait mezar steli olduğu belirlendi.
13.01.2021 Yaşam
Metro inşaatında feci şekilde can verdi
Metro inşaatında feci şekilde can verdi Şişli'de, metro hattının havalandırma şantiyesinde, bozulan iş makinesinin tamirini yapmak için altına giren Mustafa Vurucu, bir kepçeye bağlı bulunduğu kancanın yerinden çıkması sonucu düşen iş makinesinin altında kalarak öldü.
2.10.2020 Yaşam
Kocaeli’de fabrikada iş makinesi yandı, 10 işçi hastanelik oldu
Kocaeli’de fabrikada iş makinesi yandı, 10 işçi hastanelik oldu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir fabrikada iş makinesinin yanması sonucu çıkan yangında dumandan etkilenen 10 işçi hastaneye kaldırıldı.
22.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında test etti! Bir ilk tamamen yerli ve milli...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında test etti! Bir ilk tamamen yerli ve milli... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜBİTAK desteği ile üretilen yüzde yüz yerli dünyanın ilk lastik tekerlekli 7 ton kapasiteli elektrikli ekskavatörünü test etti.
9.08.2020 Siyaset
İstanbul depremi sonrası ilginç yöntem
İstanbul depremi sonrası ilginç yöntem İstanbul'da meydana gelen 5,8 şiddetindeki deprem sonrası Küçükçekmece ilçesindeki hasar gören bir bina ilginç şekilde yıkıldı. İş makinesi binanın tepesine çıkarıldı.
9.11.2019 Gündem
Kontrolden çıkan iş makinesi eve daldı!
Kontrolden çıkan iş makinesi eve daldı! Kayseri'nin Hacılar ilçesinde freni boşalan kanal açma aracının evin üzerine devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, bir kişi yaralandı.
1.09.2019 Gündem
Aylık kirası 30 bin lira! 1 yılda maliyetini kurtarıyor
Aylık kirası 30 bin lira! 1 yılda maliyetini kurtarıyor İnşaatlarda kullanılan iş makineleri yatırımcılarına oldukça iyi kazanç sağlıyor.
14.03.2019 Ekonomi
İş makinesinin altında kaldı, 'yolda bulduk' dediler
İş makinesinin altında kaldı, 'yolda bulduk' dediler Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde, tavuk çiftliğinde çalışırken devrilen iş makinesinin altında kalan Afganistan uyruklu Abdulseddar Abdulkayyum Hudayberdi, kaldırıldığı hastanede öldü. Hudayberdi'yi yolda bulduklarını söyleyip, hastaneye bırakan tavuk çiftliği sahibi ve 2 çalışanı gözaltına alındı.
21.08.2017 Yaşam
İş makinesi devrildi tren seferleri durdu
İş makinesi devrildi tren seferleri durdu İzmit’te dün sabah 07.30 sıralarında demiryolunda iş makinesinin devrilmesi üzerine Ankara-İzmit arası tüm seferler iptal edildi.
12.08.2017 Yaşam
Şemdinli'de iş makinesi uçuruma yuvarlandı: 1 ölü
Şemdinli'de iş makinesi uçuruma yuvarlandı: 1 ölü Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde askeri üs bölgelerinde çalışma yapan iş makinesi uçuruma yuvarlandı. Kazada iş makinesi operatörü 22 yaşındaki Turan Güneri hayatını kaybetti.
9.08.2017 Yaşam
İş makinesiyle ceset arandı
İş makinesiyle ceset arandı Kastamonu’da cinayet suçundan cezaevinde bulunan bir mahkumun bir kişiyi öldürüp gömdüğünü ve vicdan azabı çektiğini söylemesi üzerine Çubuk ilçesinde boş arazide belediyeye ait iş makinesiyle arama yapıldı.
1.06.2017 Yaşam
Bingöl'de PKK'lılar iş makinesi yaktı
Bingöl'de PKK'lılar iş makinesi yaktı Bingöl'ün Genç İlçesi'nde yol yapım şantiyesindeki iş makinesi, PKK'lı teröristler tarafından ateşe verildi. Kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Otomobil ile iş makinesi çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Otomobil ile iş makinesi çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.
18.02.2017 Yaşam
Nişantaşı'nda iş makinası beton blokun altında kaldı: 1 yaralı
Nişantaşı'nda iş makinası beton blokun altında kaldı: 1 yaralı Nişantaşı'nda bir inşaatta yıkım çalışması yapan iş makinesi operatörü, yıktığı beton blokunun altında kaldı. İş makinasının içinde sıkışan operatör, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
2.02.2017 Yaşam
Hakkari'de bir iş makinesi ateşe verildi
Hakkari'de bir iş makinesi ateşe verildi Hakkari'nin Meskan askeri üst bölgesine yol yapan özel bir firmaya ait iş makinesi, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. O anlar ise bir cep telefonu ile görüntülendi.
2.01.2017 Yaşam
İş makinesi mahalle ortasında doğalgaz borusunu patlattı
İş makinesi mahalle ortasında doğalgaz borusunu patlattı Adana Su ve Kanalizasyon İşleri'ne (ASKİ) bağlı ekipler, şebeke çalışması sırasında doğalgaz borusunu deldi.
25.12.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İş Makinesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş makinesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.