İran Dışişleri Bakanı

İran Dışişleri Bakanı

Son dakika iran dışişleri bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iran dışişleri bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iran dışişleri bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İran Dışişleri Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iran dışişleri bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.121 iran dışişleri bakanı haberi bulunmuştur. Tüm iran dışişleri bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile karşı tarafın talebi üzerine bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
19.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
14.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Ortadoğu'da tansiyonu zirveye çıkaran hamle gece saatlerinde geldi. Suriye ve Irak'ta patlamalar meydana geldi. Kısa süre sonra İran önceden belirlenen hedeflere füze saldırısı düzenlediğini dünyaya duyurdu. Devlet kontrolündeki İRNA saldırıda Mossad'ın karargahının yok edildiğini duyurdu. Füze saldırıları sonrası ABD'den ilk açıklama geldi.
16.01.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhammed Tekale'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhammed Tekale'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Devlet Yüksek Konseyi Başkanı Muhammed Tekale'yi kabul etti.
1.11.2023 Gündem
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto'
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto' Havalimanında Netanyahu tarafından kucaklanarak karşılanan ABD lideri Biden, hastanedeki saldırıya 'patlama' deyip Filistinli grupları sorumlu tuttu. Temasları sonrası basın açıklaması düzenleyen Biden, İsrail için ABD Kongresi'nden destek isteyeceğini bildirdi. Öte yandan Washington yönetimi BM'nin insani yardım için talep ettiği ateşkesi reddetti.
19.10.2023 Gündem
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından bölgeyi ablukaya alan İsrail'in saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Her geçen dakika Gazze'deki can kaybı artarken ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times İsrail'in 'Gazze işgali' planını yazdı.
15.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısına ara vererek Mahmud Abbas ile kritik görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ayrıca İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, sağduyuyla hareket edilmesi gerektiğini ve bölgede sükunetin bir an evvel tesis edilmesinin tüm bölgenin selameti açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
9.10.2023 Gündem
Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü
Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail-Filistin bağlamında yaşanan son gelişmeler ele alındı.
9.10.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı İsrail ile Hamas'ın arasındaki çatışmalarda dünyayı şok eden haberler gelmeye devam ediyor. Hamas’ın, İsrail’e yönelik saldırılarında hedeflerden biri de Filistin sınırında düzenlenen müzik festivali oldu. Militanlarının saldırısına uğrayan müzik festivali alanından 250'den fazla cesedin çıkarıldığı bildirildi. İsrail’deki basın kuruluşları bu sayıyı, arama kurtarma örgütü Zaka’dan gelen bilgiye dayandırdı. Festival alanına paramotorlarla inen Hamas’ın kaçırdığı bir kadının, İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk olduğu ortaya çıktı. Ailesi, kamyonetin arkasında görüntüleri yayılan Shani’yi dövmesinden tanıdı. İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 493’e, yaralı sayısının ise 2 bin 751’e yükseldiğini duyurdu.
9.10.2023 Dünya
Bakan Fidan, Katar, Suudi Arabistan, Mısır, Filistin ve İran Dışişleri Bakanı ile görüştü
Bakan Fidan, Katar, Suudi Arabistan, Mısır, Filistin ve İran Dışişleri Bakanı ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Al Thani, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry, Filistin Dışişleri Bakanı Riad Malki ve İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
7.10.2023 Gündem
Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir-Abdullahiyan ile telefonda görüştü
Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir-Abdullahiyan ile telefonda görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir-Abdullahiyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
22.07.2023 Gündem
Çavuşoğlu: Tahıl anlaşmasında 2 ay uzatma olabilir
Çavuşoğlu: Tahıl anlaşmasında 2 ay uzatma olabilir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya’daki 4’lü Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’la İstanbul Tahıl Anlaşması konusunda görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, "Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın yine son noktada Sayın Putin’le de görüşerek, en az 2 ay daha uzatılması konusunda netice alabileceğimizi düşünüyorum” dedi.
10.05.2023 Gündem
Rusya'daki dörtlü zirve sona erdi
Rusya'daki dörtlü zirve sona erdi Rusya Dışişleri Bakanlığından Türkiye, Rusya, İran ve Suriye Dışişleri Bakanları arasında Moskova'da gerçekleştirilen dörtlü toplantıya ilişkin yapılan açıklamada, "Bakanlar, Türkiye-Suriye ilişkilerinin geliştirilmesi için yol haritası belirlenmesi konusunda mutabık kaldı" ifadeleri kullanıldı.
10.05.2023 Gündem
Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı başladı
Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı başladı Türkiye, Rusya, İran ve Suriye'deki Esad rejimi Dışişleri Bakanlarının "Suriye konulu" toplantısı Moskova’da başladı.
10.05.2023 Dünya
Rusya, Türkiye, İran ve Suriye arasındaki dörtlü toplantı sona erdi
Rusya, Türkiye, İran ve Suriye arasındaki dörtlü toplantı sona erdi Rusya’nın başkenti Moskova'daki Türkiye, Rusya, İran ve Suriye Dışişleri Bakan Yardımcıları arasında gerçekleştirilen 4’lü toplantı sona erdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, tarafların müzakereleri sürdürme kararı aldığını açıkladı.
4.04.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Gelecek hafta Moskova’da teknik toplantı için Rusya’dan davet aldık
Bakan Çavuşoğlu: Gelecek hafta Moskova’da teknik toplantı için Rusya’dan davet aldık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile ortak basın toplantısında konuştu.
8.03.2023 Gündem
İsveç'teki skandal olay! Bakan Çavuşoğlu: Savcılığın kararı son derece absürt
İsveç'teki skandal olay! Bakan Çavuşoğlu: Savcılığın kararı son derece absürt Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Stokholm'de terör örgütü PKK yandaşlarının skandal provokasyonuyla ilgili İsveç savcılığının 'Soruşturmaya gerek yoktur' kararına çok sert tepki gösterdi.
17.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Başbakanı Üstel'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Başbakanı Üstel'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel'i kabul etti.
17.01.2023 Gündem
Türkiye-Suriye görüşmesi! Bakan Çavuşoğlu tarih verdi
Türkiye-Suriye görüşmesi! Bakan Çavuşoğlu tarih verdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-Suriye-Rusya arasında gerçekleştirilmesini beklenen üçlü görüşmeye ilişkin, "Şubat ayı başında görüşme olabilir" dedi.
12.01.2023 Gündem
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kenani: Avrupa'nın İran halkına yönelik ihaneti defalarca kanıtlanmıştır
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kenani: Avrupa'nın İran halkına yönelik ihaneti defalarca kanıtlanmıştır İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hüseyin Kenani, Avrupa ülkelerinin İran'a yönelik müdahaleci açıklamalarına yönelik, "Bu ülkelerin İran halkına yönelik ihaneti defalarca kanıtlanmıştır" dedi.
9.12.2022 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan diplomasi trafiği!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan diplomasi trafiği! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Romanya’nın başkenti Bükreş’te Estonya Dışişleri Bakanı Urmas Reinsalu ile bir araya geldi. Çavuşoğlu, Estonya Dışişleri Bakanı Urmas Reinsalu ile bir araya gelmesinin ardından Portekiz Dışişleri Bakanı Joao Cravinho ile görüştü. Ayrıca Çavuşoğlu, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir-Abdullahiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
29.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İran Dışişleri Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iran dışişleri bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.