İnsan Ticareti

İnsan Ticareti

Son dakika insan ticareti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan insan ticareti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını insan ticareti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnsan Ticareti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan insan ticareti gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.010 insan ticareti haberi bulunmuştur. Tüm insan ticareti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar...
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar... Suçla mücadele kapsamında Türkiye'de sürekli operasyonlar yapılıyor. Ancak bazı sosyal medya platformlarında silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamlarının yapılması dikkati çekiyor. İnsan tacirlerinin, Sudanlı bir çocuğun satışına yönelik paylaşımları ise kan donduruyor...
22.01.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan 10 kişi 'Kafes-30' operasyonuyla İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan 10 kişi 'Kafes-30' operasyonuyla İstanbul'da yakalandı  İstanbul'da düzenlenen 'Kafes-30' operasyonunda 6 ülke tarafından kırmızı bülten ile aranan 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali yerlikaya Sosyal medya hesabından paylaştı.
11.01.2024 Gündem
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı 'Madame Claude', Çanakkale'de yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı 'Madame Claude', Çanakkale'de yakalandı Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Interpol (Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bültenle aranan 'Madame Claude' lakaplı Özbekistan uyruklu Nilufar Mirxanova (40), kaldığı evde yakalandı.
5.01.2024 Gündem
İzmir'de DEAŞ operasyonu; 9 gözaltı
İzmir'de DEAŞ operasyonu; 9 gözaltı  İzmir'de DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda Suriye uyruklu 9 şüpheli gözaltına alındı.
28.12.2023 Gündem
İzmir'de DEAŞ operasyonu; 9 gözaltı
İzmir'de DEAŞ operasyonu; 9 gözaltı İzmir'de DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda Suriye uyruklu 9 şüpheli gözaltına alındı.
28.12.2023 Gündem
Mersin'de fuhuşa zorlanan 4 kadın kurtarıldı! Hepsi gözaltına alındı
Mersin'de fuhuşa zorlanan 4 kadın kurtarıldı! Hepsi gözaltına alındı Mersin'in Bozyazı ilçesinde düzenlenen fuhuş ve insan ticareti operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı. Şebeke tarafından fuhuşa zorlandığı tespit edilen 4 kadın da kurtarıldı.
26.12.2023 Gündem
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var'
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var' 2023 yılının ilk yarısında otomotiv sektöründe al-sat furyası yaşanmıştı. Araçlar, neredeyse değerinin iki katına ulaşan rakamlara satılmıştı. Sonrasında hükümet düğmeye basmış ve birtakım önlemler alınmıştı. Çoğu çekle alınan arabalarda kullanılan çekler sahte çıktı. İşte bu gelişmeler mobilya sektöründe merkez olan İnegöl'e darbe vurdu.
1.12.2023 Gündem
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine yönelik operasyonda tutuklanan 16 şüpheliden kamu görevlisi İsmail Hakkı Erdem'in (53), dün gece kaldığı cezaevinde yaşamına son verdiği belirtildi.
30.09.2023 Yaşam
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya: İnegöl Terkinler Çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya: İnegöl Terkinler Çetesi çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından İnegöl Terkinler Çetesi'nin çökertildiğini, suç örgütünün ele başının yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, "6 milyar lira değerinde gayrimenkule ele konuldu" dedi.
26.09.2023 Gündem
Bursa merkezli 4 ilde tefeci ve dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Bursa merkezli 4 ilde tefeci ve dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Bursa merkezli 4 ilde, tefecilik yapıp, yağma, nitelikli dolandırıcılık ve insan ticareti suçlarına karıştığı öne sürülen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonla 34 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ele geçirilen 1,5 milyon lira şüphelilere ait 6 milyon lira tutarındaki mal varlığına el koyuldu.
25.09.2023 Yaşam
Van'da göçmen kaçakçılığı operasyonu; 10 organizatör tutuklandı
Van'da göçmen kaçakçılığı operasyonu; 10 organizatör tutuklandı Van'da polisin göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonda organizatör oldukları suçlamasıyla gözaltına alınan 12 şüpheliden 10'u, tutuklandı.
11.05.2023 Gündem
Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi’ye 248 yıla kadar hapis cezası talebi
Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi’ye 248 yıla kadar hapis cezası talebi Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldıran ve 'Palalı Sabri' adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin kurduğu suç örgütüyle kadınları gece kulüplerinde çalıştırarak fuhşa zorladığı iddiasıyla açılan davada mütalaa açıklandı. Savcılık, arasında Sabri Çelebi’nin de olduğu 3 sanığın 248 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını, ayrıca 9 sanığın hükümle birlikte tutuklanmalarını talep etti.
26.04.2023 Gündem
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu...
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu... Meksika'da uyuşturucu kartellerinin savaşları durmak bilmiyor. Ülkenin dünyaca tanınan uyuşturucu baronu El Chapo'nun Los Chapitos lakaplı oğullarının rakip kartellerin üyelerine yaptıkları kan dondurdu. ABD'de yargılanan El Chapo'nun oğulları hakkında ortaya çıkan gerçekler duyanları dehşete düşürüyor.
17.04.2023 Dünya
'Palalı Sabri' fuhuş çetesi davasında tutuklu sanıklara tahliye
'Palalı Sabri' fuhuş çetesi davasında tutuklu sanıklara tahliye  Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran ve 'Palalı Sabri' olarak da bilinen Sabri Çelebi'nin Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurduğu iddiasıyla 10 sanığın yargılandığı davada mahkeme, Mehmet Emin Çelebinin de aralarında bulunduğu 5 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.
7.12.2022 Gündem
Rezaletten FETÖ çıktı! Detaylar mide bulandırdı
Rezaletten FETÖ çıktı! Detaylar mide bulandırdı Ankara'nın Sincan ve Etimesgut ilçelerinde düzenlenen operasyon iğrenç bir gerçeği ortaya çıkardı. 9 şüphelinin gözaltına alındığı 13 kadının da kurtarıldığı olayda, detaylar mide bulandırdı. Operasyondaki FETÖ gerçeği ise okuyanları şoke etti.
2.12.2022 Yaşam
Fuhuş operasyonunda 4 tutuklama
Fuhuş operasyonunda 4 tutuklama Muğla’da fuhuşa aracılık etme, yer temini ve insan ticaretine yönelik Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.
11.10.2022 Yaşam
Kadınlara zorla fuhuş yaptıran yabancı uyruklu kadın tutuklandı
Kadınlara zorla fuhuş yaptıran yabancı uyruklu kadın tutuklandı Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde kendi ülkesinden kadınlara zorla fuhuş yaptırmak suçundan yakalanan yabancı uyruklu Türk vatandaşı kadın, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
30.09.2022 Yaşam
Mersin'de 'fuhuş' operasyonu: 7 kadın kurtarıldı, 4 gözaltı
Mersin'de 'fuhuş' operasyonu: 7 kadın kurtarıldı, 4 gözaltı Mersin'in Mut ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 7 kadın kurtarıldı, 4 şüpheli gözaltına alındı.
29.07.2022 Yaşam
Polisten göçmen kaçakçılığı operasyonu
Polisten göçmen kaçakçılığı operasyonu Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bir eve yapılan operasyonda, yurda yasa dışı yollarla giriş yaptığı tespit edilen 39 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla ilgili 2 organizatör hakkında adli tahkikat başlatıldı.
17.07.2022 Yaşam
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik!
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik! Birleşmiş Milletler, "2021 Çocuklar ve Silahlı Çatışmalar" raporuna göre geçen yıl 250'ye yakın çocuğu silah altına aldı. Bu resmi olarak da kayıtlara geçti. Peki terör örgütü çocukları neden kaçırıyor? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar önemli değerlendirmelerde bulundu.
12.07.2022 Gündem
Palalı Sabri'nin iddianamesi tamamlandı! 248 yıla kadar hapis...
Palalı Sabri'nin iddianamesi tamamlandı! 248 yıla kadar hapis... İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran Sabri Çelebi hakkında yürütülen soruşturmada iddianame tamamlandı. 'Palalı Sabri' olarak da bilinen Çelebi, Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurmakla suçlanıyor. İddianamede, Fas’tan sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olmak için geldiğini belirten Ahlam Oudar; otellerde kaldığını, garson olarak çalışmaya başladığı ve kulüpte zorla fuhuşa zorlandığını söyledi.
9.07.2022 Gündem
'Palalı Sabri'ye fuhuş çetesi soruşturmasında 248 yıl hapis istemi
'Palalı Sabri'ye fuhuş çetesi soruşturmasında 248 yıl hapis istemi Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran ve Palalı Sabri olarak da bilinen Sabri Çelebi'nin Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, firari şüpheli Sabri Çelebi'nin de arasında bulunduğu 10 şüpheli hakkında 2 yıldan 248 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.
1.07.2022 Yaşam
Otobüslerin gizli bölmelerinde yakalandılar! 47 kişi...
Otobüslerin gizli bölmelerinde yakalandılar! 47 kişi... Van'ın Erciş ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan 2 yolcu otobüsünün gizli bölmelerinde yapılan aramada 47 düzensiz göçmen yakalandı.
18.05.2022 Gündem
Ekipler görünce inanamadı! tavan arası ve dolap içinden çıktılar
Ekipler görünce inanamadı! tavan arası ve dolap içinden çıktılar Van'ın İpekyolu ilçesinde tek katlı bir evde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda mutfak dolabı ve tavan arasında gizlenen 21 düzensiz göçmen yakalandı.
14.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnsan Ticareti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki insan ticareti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.