İnşaat Kazası

İnşaat Kazası

Son dakika İnşaat kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İnşaat kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İnşaat kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnşaat Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan inşaat kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 inşaat kazası haberi bulunmuştur. Tüm inşaat kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da inşaatta göçük: 1 ölü, 1 yaralı
Ankara'da inşaatta göçük: 1 ölü, 1 yaralıBaşkentte, Mamak ilçesindeki bir inşaatın 2'nci katına beton döküldüğü sırada meydana gelen göçükte 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı.
26.09.2017Yaşam
Talihsiz kaza!Düşmemek için tutunduğu korkuluk...
Talihsiz kaza!Düşmemek için tutunduğu korkuluk...Beyoğlu’nda bir binada çalışan inşaat işçisi malzeme indirmek için çıktığı kamyonun üzerinde dengesini kaybedince düşmemek için tutunduğu korkuluk demiri işçinin koluna saplandı. Kolundaki korkulukla acı içinde çırpınan işçi, yaklaşık 1 saat ambulans bekledi.
2.07.2015Yaşam
Yine bir inşaat kazası!
Yine bir inşaat kazası!Kadıköy'de gerçekleşen inşaat kazasından acı haber geldi.
24.10.2014Arşiv
Bir asansör kazası da İzmir'den
Bir asansör kazası da İzmir'denİşçilerin bulunduğu asansör 10'uncu kattan düştü.
17.10.2014Arşiv
İş kazalarında herkes sorumlu
İş kazalarında herkes sorumluYaşanan ölümlü kazalardan sonra inşaat sektöründe tartışmalar devam ediyor.
10.09.2014Arşiv
Asansör faciasında korkunç detaylar
Asansör faciasında korkunç detaylarMecidiyeköy'de yaşanan asansör faciasıyla ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.
8.09.2014Arşiv
Torun Center'da facianın ardından
Torun Center'da facianın ardındanMecidiyeköy Torun Center inşaatında gerçekleşen kazanın ardından firmadan açıklama geldi.
8.09.2014Arşiv
‘11 Eylül’ gibi inşaat kazası
‘11 Eylül’ gibi inşaat kazasıNew York, tarihin en büyük inşaat kazasıyla sarsıldı. 50 metrelik vinç, güvenlik halatlarının kopmasının ardından binanın üzerine düştü
17.03.2008Yaşam
Amed Külup başkanı kazada yaralandı
Amed Külup başkanı kazada yaralandıAmed Sportif Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, İzmir’de otomobiliyle geçirdiği trafik kazasında yaralandı.
13.09.2024Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024Gündem
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyorduCZN Burak hakim karşısında ifadesini verdi. CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir ile babasının, ‘Kentsel Sit Alanı’ içerisinde bulunan yerde izinsiz inşaat yaptırdıkları iddiasıyla 5’er yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapan Özdemir, ‘’Babam tadilata geçildiğini, tüm izinleri aldığını söylemiştir. Benim tadilata ilişkin herhangi bir eylemim yoktur’’ dedi.
16.11.2023Magazin
İzmir'de 6 işçinin öldüğü vinç faciasında şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
İzmir'de 6 işçinin öldüğü vinç faciasında şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktıİzmir'in Bornova ilçesinde otel inşaatı sırasında devrilen vinçten kopan parçaların şantiyedeki konteynerlerin üzerine düşmesi sonucu 6 işçinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporunda; inşaat firması sahibi Emrullah Yolçi, şantiye şefi Muhammet Yolçi ve vinç sahibi İrfan Kasırga'nın 'asli', iş güvenliği sorumlusu Fikret Kamil Aydın'ın ise 'tali' kusurlu olduğu belirtildi.
6.01.2023Yaşam
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022Televizyon
Bakan Kurum'dan kira ve ev fiyatlarına ilişkin açıklama: Kiralar düşmeye başladı, zincirleme olarak daha da düşecek
Bakan Kurum'dan kira ve ev fiyatlarına ilişkin açıklama: Kiralar düşmeye başladı, zincirleme olarak daha da düşecekÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Yeşilvadi 3 Katlı Köprülü Kavşak projesinin temel atma törenine katıldı. Kiraların düşmeye başladığını ifade eden Bakan Kurum, “Bu kampanya duyurulduğu andan itibaren hem konut fiyatları hem de kiralarda düşüş başladı. İnşallah kısa süre içerisinde zincirleme olarak, konut ve kira fiyatları daha da hızlı bir şekilde düşecek." dedi.
12.08.2022Ekonomi
Avrasya Tüneli ile ilgili Bakan Karaismailoğlu'ndan açıklama
Avrasya Tüneli ile ilgili Bakan Karaismailoğlu'ndan açıklamaUlaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Avrasya Tüneli’nden geçen araç sayısının 5 yılda 79 milyona ulaştığına dikkat çekerek, tünelin ülke ekonomisine katkısının toplam 8,1 milyar lira olduğunu açıkladı. Karaismailoğlu tünelin İstanbul trafiğini de rahatlattığını söyledi.
15.02.2022Ekonomi
Staj ilanları bu yıl 2020’ye göre yüzde 40 arttı!
Staj ilanları bu yıl 2020’ye göre yüzde 40 arttı!Üniversite mezuniyeti ya da bir üst sınıfa geçme şartı olan stajlar, yeni eğitim öğretim yılıyla yine yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Pandemi nedeniyle çeşitli aksaklıklarla geçen süreç şimdi daha rahat. Normalleşmeyle birlikte hemen hemen her sektörde şirketler binlerce staj ilanı vermeye başladı. İşte staj ilanları…
Para ödeniyor! SGK hesaplıyor, işveren karşılıyor
Para ödeniyor! SGK hesaplıyor, işveren karşılıyorMilyonlarca çalışan ve işveren için geçerli. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından hesaplanıp işverenden tahsil ediliyor. Türkiye'deki üç çalışandan biri sigortasız olarak çalışıyor. Sigortasız işçi işyerinde çalışırken kaza geçirirse sigortalı işçilere sağlanan haklardan yararlanıyor. Engelli hale gelen işçiye sürekli iş göremezlik geliri, ölümü halinde ise ailesine aylık bağlanıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) sigortasız işçi için yaptığı ve yapacağı tüm ödemeler ile aylık ve gelirler, kazada hiçbir kusuru olmasa dahi onu çalıştıran işverenden tahsil ediliyor.
31.08.2021Ekonomi
Otonom gemi çalışması suya indi
Otonom gemi çalışması suya indiİstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında 4,5 metre uzunluğundaki test gemisiyle daha önce gerçekleştirilen sayısal simülasyon sonuçları doğrulandı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin ölümlü iş kazası oranının  düştüğünü bildirdi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin ölümlü iş kazası oranının düştüğünü bildirdiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Kanunu'nun yayımlanmasından bugüne kadar Türkiye'de iş yeri sayının yüzde 17, çalışan sayısının yüzde 43 artmasına rağmen 100 bin işçide ölümlü iş kazası oranının yüzde 41,3 azaldığını bildirdi.
Kişiye özel "implantlar" hastalara şifa oluyor
Kişiye özel "implantlar" hastalara şifa oluyorSanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, çeşitli nedenlerle kemik kaybı yaşayan hastalar için 3 boyutlu yazıcılarla kişiye özel implant üretimi yapılan Gülhane Medikal Tasarım ve Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (METÜM) incelemelerde bulundu.
18.06.2020Sağlık
İş kazalarında kan şekeri etkisi de araştırılacak
İş kazalarında kan şekeri etkisi de araştırılacakBoğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Semra Çomu Yapıcı'nın yürüttüğü araştırma projesi kapsamında, inşaat işçilerinden alınan fizyolojik veriler, istatistiki data ile karşılaştırılacak ve elde edilecek bulgularla kazaların önlenmesi yönünde yapılabileceklere dair çözüm önerileri ortaya konulacak.
Manisa'da 3 araç çarpıştı: 6 ölü, 20 yaralı
Manisa'da 3 araç çarpıştı: 6 ölü, 20 yaralıManisa'nın Salihli ilçesinde, yolcu otobüsü, panelvan minibüs ve otomobilin karıştığı zincirleme kazada, 6 kişi yaşamını yitirdi, 20 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım uzun süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
10.07.2019Yaşam
İş sağlığı ve güvenliği 125 bin profesyonele emanet
İş sağlığı ve güvenliği 125 bin profesyonele emanetTürkiye'de 125 bin 177 kişinin iş sağlığı ve güvenliği profesyoneli sertifikası bulunuyor.
6.05.2019Ekonomi
Uşak’ta yaşanan aile dramı yürekleri sızlattı
Uşak’ta yaşanan aile dramı yürekleri sızlattıUşak’ta yaşanan aile dramı görenlerin yüreklerini sızlatıyor... Geçirdiği trafik kazasının ardından yürüyemeyen anne, ağır engelli oğlu ve tüm vücudu felçli olan kızı ile yaşam mücadelesi veriyor.
24.03.2019Yaşam
İSG koşullarını iyileştiren projelere 40 milyon lira destek
İSG koşullarını iyileştiren projelere 40 milyon lira destekAile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, iş sağlığı ve güvenliği (İSG) koşullarını iyileştirme adına sivil toplum kuruluşları, sanayi, ticaret ve meslek odaları ile üniversiteler ve meslek liselerinin geliştireceği projelere yaklaşık 40 milyon lira hibe desteği sağlayacaklarını bildirdi.
10.01.2019Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İnşaat Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki inşaat kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.