İndirim Müjdesi

İndirim Müjdesi

Son dakika indirim müjdesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan indirim müjdesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını indirim müjdesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İndirim Müjdesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan indirim müjdesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 indirim müjdesi haberi bulunmuştur. Tüm indirim müjdesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor! Kısmi ödeme imkanı bulunuyor
TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor! Kısmi ödeme imkanı bulunuyor TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişiye indirim müjdesi geldi. Tüm TOKİ konutları için geçerli, indirim oranı belli oldu, detaylar tek tek açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ise “10 doğru 10 yanlış ile sosyal konut projesi gerçekleri” paylaşımı ile birçok konuya açıklık getirdi. TOKİ'nin, Haziran 2022'den önce yapılan iş yeri ve konutlar için başlattığı indirim kampanyası bugün sona erecek. İşte TOKİ ile ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği indirim kampanyası ile ilgili detaylar...
19.10.2023 Ekonomi
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Sınır getirildi
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Sınır getirildi Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından harekete geçildi. Yapılacak düzenleme ile yeni mezun bir inşaat mühendisi artık yüksek katlı binalara imza atamayacak. Yeni mezunların hazırlayabileceği statik projeler 4 kat ile sınırlandırılacak. Sonrasında binanın yüksekliğine göre tecrübe kriteri değişecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca hazırlanan taslağa göre binalardaki çıkmalar ve zemindeki dükkânlar için de yeni kurallar devreye girecek.
27.04.2023 Ekonomi
Faturada yüzde 50 indirim müjdesi! 2022'den daha ucuz hale gelecek
Faturada yüzde 50 indirim müjdesi! 2022'den daha ucuz hale gelecek Faturaya yüzde 50 indirim geliyor. Hükümet milyonlarca çiftçinin sigortalı çalışmasını teşvik etmek ve kolay emeklilik için yeni uygulamaları devreye alıyor. Kayıtlı istihdama geçişi teşvik için özel prim dönemi uygulamasının ardından şimdi sosyal güvenlik prim desteği sağlanacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den de çiftçilerin girdi maliyetlerini düşürecek müjdeli haber geldi. Bakan Nebati, çiftçilere yönelik olarak su kullanım hizmet bedelinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı.
27.04.2023 Ekonomi
Karadeniz gazı müjdesi! Doğal gaza indirim yolda, Erdoğan açıklayacak, işte 4 formül
Karadeniz gazı müjdesi! Doğal gaza indirim yolda, Erdoğan açıklayacak, işte 4 formül Karadeniz gazında mutlu sona sayılı günler kaldı. Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyuracak. Rezerv büyüklüğü 710 milyar metreküp olan Karadeniz Gazı’nın BOTAŞ aracılığı ile evlere ulaşacak. 20 Nisan’da karaya ulaşacak olan Karadeniz gazı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 formüllü indirim müjdesi vereceği belirtiliyor. Bu kapsamda Nisan ayında doğal gaz faturalarından ücret alınmaması ya da 1216 liralık indirimin yapılması gündemde. İşte haberin detayları...
5.04.2023 Ekonomi
Elektrik ve doğal gazda indirim! Uygulamaya girdi
Elektrik ve doğal gazda indirim! Uygulamaya girdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elektrik ve doğalgazda açıkladığı indirim müjdesi bugünden itibaren uygulamaya girdi. Buna göre, tüm abone gruplarında elektrikte yüzde 15 indirime gidilmesi ile 100 kilovatsaatlik tüketime karşılık gelen, sanayi abone grubunda 409 TL'lik fatura 348 TL'ye, mesken abone grubunda ise 173 TL'lik fatura 147 TL'ye düşecek.
1.04.2023 Ekonomi
EPDK duyurdu: Elektrik faturasında yeni indirim kararı
EPDK duyurdu: Elektrik faturasında yeni indirim kararı EPDK elektrik tavan fiyatında yüzde 14,75 indirime gitti. Buna göre EPDK serbest piyasada elektrik tavan fiyatını 1 Nisan'dan itibaren 3050 TL/mwh'den 2600 TL/mwhy'ye düşürdü.
30.03.2023 Ekonomi
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar Tarım Kredi Marketleri vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için Ramazan ayında geçerli olmak üzere 900 üründe fiyatları sabitledi. Vatandaş Tarım Kredi'ye akın etti. Kampanya, yerel ve zincir marketlere de yayılıyor
26.03.2023 Ekonomi
Yeni doğal gaz çalışması müjdesi! Bakan Dönmez duyurdu
Yeni doğal gaz çalışması müjdesi! Bakan Dönmez duyurdu Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği 710 milyar metreküplük doğal gaza ilişkin olarak çalışmalar son hızla devam ederken Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yeni müjdelerde bulundu. Bakan Dönmez doğal gaz arama çalışmalarının Ordu ve Rize açıklarına kayabileceğini söyledi.
2.02.2023 Ekonomi
İlk Evim Arsa kampanyasında kura çekimi başlıyor! Bakan Kurum açıkladı
İlk Evim Arsa kampanyasında kura çekimi başlıyor! Bakan Kurum açıkladı İlk Evim Arsa kampanyasında kura çekimi başlıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İlk Evim Arsa kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kurum, "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde 1 milyon konut arsa kura çekimlerinin 1 Şubat'ta başlayacağını duyurdu.
31.01.2023 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaza indirim müjdesi! Bakan Dönmez detayları CNN Türk'te açıkladı
Elektrik ve doğal gaza indirim müjdesi! Bakan Dönmez detayları CNN Türk'te açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaz ve elektrik için indirim gelebileceğini söylemişti. O indirimin detaylarını CNN TÜRK'ten Fulya Öztürk'e açıkladı. Bakan Dönmez, "Şubat başında yüzde 16'lık indirim olacak" dedi.
31.01.2023 Ekonomi
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te Vergi dairelerine vergi, ceza, faiz gibi borcu bulunan vatandaşların 2 bin lirayı aşmayan borçları siliniyor. Kamu alacaklarına yapılandırma getirilmesini öngören 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
31.01.2023 Ekonomi
EYT'liler ne kadar promosyon alabilecekler? Merak edilen soruları uzman isim yanıtladı
EYT'liler ne kadar promosyon alabilecekler? Merak edilen soruları uzman isim yanıtladı   EYT'liler nasıl emekli olacak? Emekli olabilmek için nasıl ve nereye başvuracaklar? EYT'liler ne kadar banka promosyonu alabilecek? Merk edilen tüm sorunları Ekonomist Muhammet Bayram canlı yayında CNN TÜRK'te yanıtladı.
31.01.2023 Çalışma Hayatı
İndirim ve sabit fiyat müjdesi! Marketlerden sonra diğer sektörlerde harekete geçiyor
İndirim ve sabit fiyat müjdesi! Marketlerden sonra diğer sektörlerde harekete geçiyor Marketlerde başlayan fiyat sabitleme sonrası peş peşe indirim müjdesi geldi. Zincir marketlerden sonra fiyat sabitleme yayılıyor. Özellikle stok fazlasının bulunduğu sektörlerde stokları eritme yarışı yaşanıyor. İşte fiyatta sabitleme ve hatta indirimlerin peş peşe geleceği o sektörler...
11.01.2023 Ekonomi
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını kopyaladı! Sosyal medyanın diline düştü
Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını kopyaladı! Sosyal medyanın diline düştü Şu sıralar Survivor 2023 yarışması için hazırlıklara son sürat devam eden Berdan Mardini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildi. Tatlıtuğ'un tarzını kopyalayan Berdan Mardini, sosyal medyada alay konusu oldu. Tarzı Tatlıtuğ ile kıyaslanan Mardini'ye yorum yağdı.
23.12.2022 Magazin
Hastane randevu sisteminde yeni dönem! 15 gün sınırı geliyor
Hastane randevu sisteminde yeni dönem! 15 gün sınırı geliyor Sağlık Bakanlığı harekete geçti. MHRS sistemi üzerinden hastanelere randevu alanlar için yeni dönem başlıyor. Artık yasaklanacak. 15 gün sınırı geliyor.
23.12.2022 Gündem
Asgari ücretten yüksek maaş alanlar ne kadar zam alacak?
Asgari ücretten yüksek maaş alanlar ne kadar zam alacak? Asgari ücret zam oranı belli oldu. Özel sektörde yüksek maaşla çalışanlar ise, kendilerine ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. Zam oranları ile ilgili uzman isimden dikkat çeken bir açıklama geldi. İşte yeni maaşlar ile ilgili merak edilen detaylar...
23.12.2022 Çalışma Hayatı
TOKİ sosyal konut projesinde memura özel kontenjan! Konut kredisine de indirim müjdesi
TOKİ sosyal konut projesinde memura özel kontenjan! Konut kredisine de indirim müjdesi Ev sahibi olmak isteyenleri sevindirecek son dakika açıklaması geldi. Sosyal konut projesinde yeni bir döneme girildi, TOKİ’nin yeni hedefi belli oldu. Konutta ikinci önemli hamle de orta gelirli kampanyası olacak. Gelire göre farklı faiz oranlarının uygulanması beklenen kampanyada son aşamaya gelindi. Projedeki konutlar orta gelir grubuna hitap edecek, uygun fiyatlı olacak ve kura yöntemiyle satılacak. Memurlara, kamu çalışanlarına özel kontenjan ayrılacak. Yatırımcıların değil, ihtiyaç sahiplerinin faydalanacağı bir model hazırlandığını duyuran Bakan Kurum, “Dar gelirli olup da ev sahibi olmayan tek bir vatandaşımız kalmayıncaya kadar üretmeye devam edeceğiz” dedi. İşte ev sahibi olmak isteyen milyonları ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.12.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyasında detaylar belli oldu! Sosyal Konut Projesi’nden sonra ev sahibi olmak isteyenlere yeni müjde....
TOKİ indirim kampanyasında detaylar belli oldu! Sosyal Konut Projesi’nden sonra ev sahibi olmak isteyenlere yeni müjde.... TOKİ Sosyal Konut Projesi heyecanı devam ederken, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişiye indirim müjdesi geldi. Tüm TOKİ konutları için geçerli, indirim oranı belli oldu, detaylar tek tek açıklandı. Gelişmeler devam ederken, uyarılar da art arda geldi. Daha önce en fazla merak edilen 25 soruya cevap veren TOKİ, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ise “10 doğru 10 yanlış ile sosyal konut projesi gerçekleri” paylaşımı ile birçok konuya açıklık getirdi. İşte TOKİ ile ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği son dakika gelişmeleri ve indirim müjdesinin detayları...
23.09.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı!
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı! TOKİ’de konut başvuruları devam ediyor. Vatandaşlar sosyal konut için başvuru yaparken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ’den ev alıp, halen borç ödeyenlere müjdeyi verdi. Bakan Kurum, borcunu erken ödemek isteyenler için indirim kampanyası yapacaklarını dile getirdi. Peki, TOKİ indirim kampanyasından kimler faydalanacak? TOKİ indirimi şartları ne? TOKİ indirim kampanyası başvuruları nasıl olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
21.09.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Market şubeleri nerelerde var? En yakın Tarım Kredi Market nerede?
Tarım Kredi Market şubeleri nerelerde var? En yakın Tarım Kredi Market nerede? Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri şubeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın et ve ayçiçek yaşı başta olmak üzere pek çok üründe indirim yapılacağı açıklamasının ardından merak konusu oldu. Piyasadaki fahiş fiyat artışına karşı indirim talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “vatandaşa dara sokanları hizaya getirecek” dediği indirimler sonrasında Tarım Kredi Kooperatifi ürünleri, şubeleri sorgulanıyor. Peki, Tarım Kredi Market şubeleri nerelerde var? En yakın Tarım Kredi Market nerede? Tarım Kredi Marketleri hangi illerde? İşte detaylar…
11.08.2022 Ekonomi
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim...
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim... Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Milyonlarca ev sahibi bu sorunun cevabını merak ediyordu, ve açıklama geldi. Kiralar yüzde 100’ün üzerinde zamlandı, ev sahipleri artışa gittiğine bin pişman. Bazı kiracılar fahiş zamlar sonrası ödemeleri aksatmaya başladı. Mülk sahipleri ise ‘Tahsil edemediğim kira gelirinin vergisini ödemek zorunda mıyım?’ diye sorusuna cevap arıyor. Emlakçılar ve ev sahipleri ise kira artışına yüzde 25 sınırı gelmesine rağmen zam yapmaya devam ederken, flaş bir indirim haberi de geldi. Ev sahiplerinin pişman olduğunu belirten İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, tarih vererek kira fiyatlarının “en az yüzde 20-25 düşüş bekliyorum" dedi. İşte kira fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
2.08.2022 Ekonomi
Sebze fiyatları ile ilgili sevindiren haber! İndirim geliyor...
Sebze fiyatları ile ilgili sevindiren haber! İndirim geliyor... Sebze fiyatlarındaki artış devam ederken, indirim müjdesi geldi. Domates, patlıcan, salatalık, sivri biber, kabak ve dolmalık biber fiyatları bir haftada yarı yarıya düştü. Sebze fiyatlarının yaklaşık üç kat arttığını belirten sektör temsilcileri, yeni mahsulle birlikte fiyatların 20 gün içinde normal seviyesine ineceğini duyurdu. 20 gün içinde fiyatların daha da düşmesini beklediklerini dile getiren üreticiler, “Bütün fiyatlar yarı yarıya düşmüş durumda. Bu düşüş devam edecek. Havaların ısınmasıyla tüketicilerimiz daha ucuza ürün yiyeceklerdir” ifadelerini kullandı.
12.04.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu, 81 ile kuruluyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu, 81 ile kuruluyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Bugün sizlerle paylaşacağımız bir güzel haber daha var" diyerek yerli otomobile yönelik destek ve yeni hedefleri açıkladı.
28.03.2022 Gündem
Abramoviç ve Ukraynalı müzakereciler ile ilgili bomba iddia: Zehirlendiler!
Abramoviç ve Ukraynalı müzakereciler ile ilgili bomba iddia: Zehirlendiler! Rus milyarder iş adamı Roman Abramovich'in bu ayın başlarında Ukrayna'nın başkenti Kiev'de katıldığı barış müzakereleri sırasında zehirlendiği iddia edildi.
28.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İndirim Müjdesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki indirim müjdesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.