İmzalar Atıldı

İmzalar Atıldı

Son dakika İmzalar atıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İmzalar atıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İmzalar atıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmzalar Atıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imzalar atıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 513 imzalar atıldı haberi bulunmuştur. Tüm imzalar atıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY'den dev iş birliği! Uçak bileşenlerinin yerli üretimi için imzalar atıldı
THY'den dev iş birliği! Uçak bileşenlerinin yerli üretimi için imzalar atıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat, uçak bileşenlerinin yerli üretimi için Türk Hava Yolları, Airbus ve Rolls-Royce firmalarının gerçekleştirdiği iş birliği protokolünün imza törenine katıldı. Sivil havacılık sektörünün; özellikle son yıllarda gerçekleştirilen yatırım ve projelerle kalite odaklı hizmet anlayışını tüm dünya ile buluşturduğunu belirten Bakan Kacır, “Havacılık sanayimizi, ana ve alt yükleniciler, KOBİ’ler, araştırma kuruluşları ve üniversitelerle Türkiye’nin yüksek teknolojide öncü sektörü hâline getiriyoruz.” dedi.
29.04.2024 Ekonomi
KİK ile Türkiye arasındaki işbirlikleri 13 yıl sonra yeniden başladı
KİK ile Türkiye arasındaki işbirlikleri 13 yıl sonra yeniden başladı Türkiye ile Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi (KİK) arasında Serbest Ticaret Anlaşması (STA), imzalanan ‘Ortak Bildiri' ile 13 yıl aradan sonra tekrar başlatıldı. İmza törenin ardından konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Uzun bir aradan sonra Ortak Bildiri ile iki ülke arasında STA müzakerelerinin yeniden başlandığını dile getirdi.
21.03.2024 Ekonomi
49-55 yaş arasına erken emeklilik şansı sunan yol: İmzalar atıldı, EYT'li olmayana tablo yeniden çizildi! 2000-2012 SGK'lılar...
49-55 yaş arasına erken emeklilik şansı sunan yol: İmzalar atıldı, EYT'li olmayana tablo yeniden çizildi! 2000-2012 SGK'lılar... Neredeye hayatı boyunca çalışmış milyonlarca çalışan, emekli olup dinlenme fırsatı kovalıyor. Ancak emeklilik için gereken yaş ve prim günü şartı herkes için aynı netlikte olmuyor. Bazıları için erken emeklilik mümkünken diğerleri bunun mücadelesini veriyor. 3600 ve 5400 prim günüyle emeklilik şansı sunan yolları araştırdık.
22.02.2024 Çalışma Hayatı
SSB'de 4 füze projesinin tedariki için imzalar atıldı
SSB'de 4 füze projesinin tedariki için imzalar atıldı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ihtiyaçları doğrultusunda başlatılan 4 füze projesinin seri üretim sözleşmesi imzalandı. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Bu ürünler yurt içi ve sınır ötesinde, başta terörle mücadele olmak üzere yoğun ve kapsamlı faaliyetler icra eden Kara Kuvvetlerimize çok değerli katkılar sağlayacaktır" dedi.
3.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! "Doğu Akdeniz'de etkinliğimiz artacak"
Bakan Uraloğlu açıkladı! "Doğu Akdeniz'de etkinliğimiz artacak" Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) arasında 3 trafik gözetleme istasyonu ve 1 gemi trafik hizmetleri merkezinden oluşan 'Doğu Akdeniz Gemi Trafik Hizmetleri Sistemi Kurulumu Projesi İmza Töreni' gerçekleşti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Proje ile Doğu Akdeniz'de etkinliğimizi arttıracak, Mavi Vatan'ımızda çıkarlarımızı koruyacak, KKTC çevre denizleri ve ülkemiz arasındaki deniz alanında tüm deniz trafiğini izleyebileceğiz" dedi.
23.01.2024 Gündem
Dijital köprüye ilk imza! Türkiye ve Katar, bulut teknolojilerine öncülük edecek
Dijital köprüye ilk imza! Türkiye ve Katar, bulut teknolojilerine öncülük edecek Ortadoğu’yu Asya ve Avrupa’ya bağlayan dijital bir koridor oluşturmak için Katar’ın başkenti Doha’da ilk imzalar atıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Katar Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bakanı Mohammed El Mannai refakatinde imzalanan mutabakat metni sayesinde Türkiye ve Katar, bulut teknolojilerine liderlik edecek.
10.12.2023 Gündem
Kalyon Holding'in Romanya yatırımının imzaları atıldı
Kalyon Holding'in Romanya yatırımının imzaları atıldı  Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında projenin başlaması için imzalar atıldı. Törende, Romanya Başbakan Yardımcısı Marian Neacşu, Romanya Enerji Bakanı Sebastian Burduja ve Kalyon İnşaat İcra Kurulu Üyesi Serdar Över yer aldı. Yapım bedeli yaklaşık 500 milyon Euro olan proje ilgili konuşan Serdar Över, "Hem Romanya'nın hem Avrupa Birliği'nin enerji güvenliği açısından çok kritik bir proje" dedi.
18.06.2023 Ekonomi
Yerli ve milli firkateyn geliyor! İmzalar resmen atıldı
Yerli ve milli firkateyn geliyor! İmzalar resmen atıldı Türkiye'nin Mavi Vatan'daki gücüne güç katacak 3 milli fırkateyn için imzalar atıldı. Fırkateynler, üç ayrı özel tersanede eş zamanlı olarak 36 ayda inşa edilecek.
6.04.2023 Ekonomi
"Başkanın veya herhangi birinin arkasından iş yapma şansım olur mu?"
"Başkanın veya herhangi birinin arkasından iş yapma şansım olur mu?" Sözleşmesinde yer alan '1 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi kullanılarak Beşiktaş'a transfer olan Onur Bulut'un menajeri Elyasa Süme önemli açıklamalarda bulundu.
20.02.2023 Beşiktaş
Bir ülke daha Türkiye’den Anka SİHA satın aldı
Bir ülke daha Türkiye’den Anka SİHA satın aldı Kırgızistan’ın Türkiye’den silahlı insansız hava aracı (SİHA) Anka satın aldığı bildirildi.
17.01.2023 Ekonomi
İmzalar atıldı! İşçilere yüzde 34 ilave zam
İmzalar atıldı! İşçilere yüzde 34 ilave zam Türk Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) yönetimi ile metal iş kolunda örgütlü Türk Metal, Birleşik Metal-İş ve Özçelik-İş arasında ek zam talebiyle yapılan toplantı sonucunda Metal işçilerine yüzde 34 ilave zam konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi.
17.01.2023 Ekonomi
İsveç'teki skandal olay! Bakan Çavuşoğlu: Savcılığın kararı son derece absürt
İsveç'teki skandal olay! Bakan Çavuşoğlu: Savcılığın kararı son derece absürt Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Stokholm'de terör örgütü PKK yandaşlarının skandal provokasyonuyla ilgili İsveç savcılığının 'Soruşturmaya gerek yoktur' kararına çok sert tepki gösterdi.
17.01.2023 Gündem
Yüzde 34 ek zam kararı! Binlerce işçiye müjde, imzalar atıldı
Yüzde 34 ek zam kararı! Binlerce işçiye müjde, imzalar atıldı Türk Metal, Birleşik Metal-İş ve Özçelik-İş sendikalarından yapılan ortak açıklamaya göre, metal sektöründe çalışan 180 bin işçi için toplu sözleşme oranının üstünde yüzde 34 ek zam yapıldı.
17.01.2023 Ekonomi
Bakan Özer müjdeyi duyurdu: Okullarda ücretsiz yemek verilecek
Bakan Özer müjdeyi duyurdu: Okullarda ücretsiz yemek verilecek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ikinci dönem 6 Şubat'ta, Türkiye'de okul öncesi eğitimdeki tüm okullarda ücretsiz olarak yemek verileceğini açıkladı.  Özer, "Hazırlıklarını yapıyoruz. Allah'tan bir şey olmazsa, 2023 yılının sonuna kadar demiştik kademeli ama, beklemeyeceğiz" dedi.   
23.12.2022 Eğitim
Müge Anlı Ezel Bayraktar olayı ne, Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor? Ömer Can Aslanhan kimdir?
Müge Anlı Ezel Bayraktar olayı ne, Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor? Ömer Can Aslanhan kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında asıl adı Ömer Can Aslanhan olan Ezel Bayraktar damgasını vurdu. Yengesinin kanser tedavisi için biriktirdiği parayı alan ve tatilde yiyen Ömer Can Aslanhan’ın anlattıkları saç baş yoldurdu. Ezel dizisinde Kenan İmirzalioğlu'nun hayat verdiği Ezel Bayraktar ismini mahkeme kararı ile kendi adı ile değiştiren Ömer Can Aslıhan ile ilgili Müge Anlı'ya telefonlar yağıyor. Peki, Müge Anlı Ezel Bayraktar olayı ne, Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor? Ömer Can Aslanhan kimdir?
15.12.2022 Gündem
Müge Anlı Ezel Bayraktar kimdir, Ömer Can Aslanhan olayı nedir? Ezel Bayraktar Ömer hangi dizilerde oynadı? İşte Müge Anlı Ömer Can olayı…
Müge Anlı Ezel Bayraktar kimdir, Ömer Can Aslanhan olayı nedir? Ezel Bayraktar Ömer hangi dizilerde oynadı? İşte Müge Anlı Ömer Can olayı… Müge Anlı canlı yayına çıkan Ezel Bayraktar’ın açıklamaları izleyiciyi çileden çıkardı. Yengesinin kanser tedavisi parasını yiyen Ömer Can Aslanhan, adını 'Ezel Bayraktar' yapıp canlı yayına çıktı. Müge Anlı'nın 'bu tam dayaklık' dediği Ezel Bayraktar hakkında aramalar arttı. Peki, Ezel Bayraktar kimdir, Müge Anlı Ömer Can Aslanhan olayı nedir?
14.12.2022 Televizyon
Türkiye ile Küba arasında 6 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Küba arasında 6 anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Küba Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez huzurunda iki ülke arasında çeşitli alanlarda işbirliklerini kapsayan 6 anlaşmaya imza atıldı.
23.11.2022 Ekonomi
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden öğretmenlere ek promosyon müjdesi
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden öğretmenlere ek promosyon müjdesi Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl gerçekleştirilen banka promosyon anlaşması neticesinde öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının elde ettikleri kazancın mevcut ekonomik göstergeler karşısında güncellenmesi için yapılan çalışmalar sonuç verdi. Banka ile yapılan karşılıklı anlaşma neticesinde eğitim çalışanlarına 12 bin TL ek promosyon ödenmesi için imzalar atıldı. Böylelikle öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının almış olacakları toplam promosyon ücreti 23 bin TL’ye yükseldi.
26.09.2022 Ekonomi
Ross Jensen'den flaş açıklama: Hemen eve git ve eşyalarını topla buraya veda etmelisin
Ross Jensen'den flaş açıklama: Hemen eve git ve eşyalarını topla buraya veda etmelisin Danimarka basınına açıklamalarda bulunan ve Galatasaray'a transfer olma süreci hakkında önemli ifadeler kullanan Ross Jensen "Kulüp direktörü Inge Andre Olsen, Hemen eve git ve eşyalarını topla. Buraya veda etmelisin" sözlerini sarf etti.
25.09.2022 Galatasaray
Transfer sezonu bomba gibi geçti! İmzalar atıldı, herkes o ismi konuştu
Transfer sezonu bomba gibi geçti! İmzalar atıldı, herkes o ismi konuştu Transferde son dakika gelişmesi. Süper Lig'de kulüpler transfer bombalarını arka arkaya patlatmaya devam ediyor. 17 Haziran'da başlayan ve 8 Eylül'de kapanacak olan transfer sezonu kapanmadan takviyelerini yapmak isteyen kulüpler imzaları ardı ardına atarken, özellikle ligin 4 dev kulübü olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor adından sıkça söz ettiriyor. Peki 4 büyükler şu ana kadar hangi isimleri kadrosuna kattı. İşte detaylar...
8.09.2022 Süper Lig
Bakan Varank: Türkiye, tüm dünyanın beklediği imzaları attırmayı başardı
Bakan Varank: Türkiye, tüm dünyanın beklediği imzaları attırmayı başardı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bütün dünya tahıl krizini, 'dünyada açlık mı olacak' diye konuşuyordu. Türkiye ağırlığını ortaya koydu, Rusya ve Ukraynayı bir masada oturtmayı başardı. Tahıl krizinde tüm dünyanın beklediği o imzaları attırmayı başardı" dedi. 
22.07.2022 Siyaset
Tahıl sevkiyatında detaylar belli oldu! Türkiye denetleyecek, boğazlarda ve...
Tahıl sevkiyatında detaylar belli oldu! Türkiye denetleyecek, boğazlarda ve... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dolmabahçe Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BM Genel Sekreteri António Guterres'in katılımı ile düzenlenen tarihi 'tahıl koridoru' anlaşması sonrası CNN Türk'te sevkiyatın detaylarını açıkladı. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Tahıl sevkiyatı Ukrayna'daki 3 liman üzerinden yapılacak. Türkiye boğazlara giriş-çıkış öncesi, gemi kontrolü yapacak." ifadeleri kullanıldı.
22.07.2022 Gündem
İbrahim Kalın'dan tahıl koridoru açıklaması: Türkiye'nin diplomatik başarısıdır
İbrahim Kalın'dan tahıl koridoru açıklaması: Türkiye'nin diplomatik başarısıdır Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Karadeniz'den Ukrayna tahılının güvenli şekilde geçirilmesi için Dolmabahçe Sarayı'nda gerçekleştirilen tahıl koridoru imza töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Kalın, anlaşmanın Türkiye'nin diplomatik başarısı olduğunu söylerken, "Tek mesele tahıl sevkiyatı değil. Orada insanlar ölüyor, evler yıkılıyor. Bunun önüne geçmek gerek. Biz bu denge politikamızı tutarlı bir şekilde devam ettireceğiz" dedi.
22.07.2022 Siyaset
İstanbul'da tarihi zirve! Uzmanlar yorumladı: Türkiye kazandı
İstanbul'da tarihi zirve! Uzmanlar yorumladı: Türkiye kazandı Karadeniz üzerinden dünya pazarlarına tahıl ve diğer gıda ürünlerinin taşınmasına ilişkin anlaşma İstanbul'da imzalandı. Canlı yayında uzmanlar tarihi imzayı yorumladı. Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, "Türkiye bu oyunda kazandı. Koordinasyonun Türkiye'de olması önemli bir avantaj getiriyor. Bu Türkiye'nin bir başarısı" dedi. Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ece Baban ise "Tüm dünyada yankı uyandıran İstanbul'da Türkiye'nin merkezinde bulunduğu, barış için belgeler imzalanması önemli bir adım atılması çok çok kıymetli" diye konuştu. Dr. Eray Güçlüer de " Türkiye'nin ağırlığı bu krizin çözülmesinde çok önemli bir faktör olarak ortaya çıktı. Artık Türkiye milli gücü ile sadece kendi bölgesinde değil dünya çapında etkisini gösterdi" ifadelerini kullandı.
22.07.2022 Gündem
İstanbul'da tarihi gün! Tahıl koridoru için imzalar atıldı...
İstanbul'da tarihi gün! Tahıl koridoru için imzalar atıldı... Karadeniz üzerinden dünya pazarlarına tahıl taşınmasına ilişkin anlaşma Dolmabahçe Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BM Genel Sekreteri António Guterres'in katılımı ile düzenlenen törende imzalandı. Erdoğan, "Son derece önemli planın icrası İstanbul'da kurulacak müşterek koordinasyon merkezi tarafından gerçekleştirilecektir." dedi.
22.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İmzalar Atıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imzalar atıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.