İlk Yorum

İlk Yorum

Son dakika ilk yorum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilk yorum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilk yorum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Yorum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk yorum gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.851 ilk yorum haberi bulunmuştur. Tüm ilk yorum haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı. Sözleşmeli askerlerin maaş ve tazminatlarıyla ilgili de açıklama yapan kaynaklar terörle mücadeledeki son durumu da paylaştı.
25.01.2024 Gündem
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret yüzde 49 zamla 17 bin 2 liraya çıkacak. Peki yeni zam oranı için uzman isimler ne dedi? İşte detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.
27.11.2023 Magazin
Kendall Jenner bahçesinden bikinili paylaşım yaptı, Khloe Kardashian kayıtsız kalamadı
Kendall Jenner bahçesinden bikinili paylaşım yaptı, Khloe Kardashian kayıtsız kalamadı Son dönemde özel hayatıyla gündeme gelen Kardashian/Jenner ailesinin genç üyesi Kendall Jenner, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Fit fiziğiyle kendine hayran bırakan Jennar'a ilk yorum ablası Khloe Kardashian'dan geldi.
10.09.2023 Magazin
Amine Gülşe'den radikal karar: İlk yorum eşi Mesut Özil'den geldi
Amine Gülşe'den radikal karar: İlk yorum eşi Mesut Özil'den geldi 2014 Miss Turkey birincisi Amine Gülşe, ani bir kararla saçlarını sarıya boyatmıştı. Ünlü isim yine ani bir karar aldı ve değişime gitti.
27.08.2023 Magazin
Dolar neden düştü? MB faiz kararı sonrası dolar düşmeye devam edecek mi, bugün dolar ne kadar?
Dolar neden düştü? MB faiz kararı sonrası dolar düşmeye devam edecek mi, bugün dolar ne kadar? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK), Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan başkanlığında yılın 8'inci faiz kararını vermek üzere toplandı. Banka, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 750 baz puan artırarak yüzde 25'e çıkardı. Kararın ardından döviz piyasalarında sert düşüş gerçekleşti. Peki, Dolar neden düştü? MB faiz kararı sonrası dolar düşmeye devam edecek mi, bugün dolar ne kadar?
25.08.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme Görüşmeleri üçüncü toplantısı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bakan Vedat Işıkhan "2024'ün ilk altı ayı için yüzde 15, ikinci altı ay için yüzde 10, 2025 ilk altı ay için yüzde 6, ikinci altı ay için yüzde 5 olarak teklifimizi açıklıyorum" dedi.
17.08.2023 Ekonomi
ABD Başkanı Biden'dan Türkiye'nin İsveç kararına ilk yorum
ABD Başkanı Biden'dan Türkiye'nin İsveç kararına ilk yorum ABD Başkanı Joe Biden, Türkiye'nin İsveç'in NATO'ya katılım protokollerini TBMM'ye sevk etme kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.
10.07.2023 Dünya
Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlardan ilk yorum: 'Yeni düzenlemeler gelebilir'
Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlardan ilk yorum: 'Yeni düzenlemeler gelebilir' Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yeni faiz kararını açıkladı. Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 8.5’den yüzde 15’e çıkarılmasına karar verdi. Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlar ne dedi? İşte ilk değerlendirmeler...
22.06.2023 Ekonomi
Faiz kararı sonrası Bakan Şimşek’ten ilk açıklama
Faiz kararı sonrası Bakan Şimşek’ten ilk açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ekonomi felsefemizin temeli; teşebbüs hürriyeti, piyasa ekonomisi, dışa açık kambiyo rejimi, dalgalı kur sistemi ve enflasyon hedeflemesi ilkelerine dayanıyor. Merkez Bankası’nın aldığı kararı bu çerçevede değerlendirmek gerek” dedi.
22.06.2023 Ekonomi
Binali Yıldırım'dan seçim sonuçlarıyla ilgili ilk yorum
Binali Yıldırım'dan seçim sonuçlarıyla ilgili ilk yorum AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na göndermede bulunarak, “Kemal Bey, yüze vurur ifadesi, yine ka-zan-dık bir tanesi nokta” dedi.
28.05.2023 Gündem
Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem! İstanbul, Ankara ve Düzce'de de hissedildi
Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem! İstanbul, Ankara ve Düzce'de de hissedildi Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere birçok ilde de hissedildi. Depremle ilgili AFAD Başkanı Yunus Sezer, bölgede an itibariyle herhangi olumsuz bir durumun bulunmadığını açıkladı. Depremin ardından Bolu Valisi Erkan Kılıç ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya deprem sonrası herhangi bir olumsuzluk olmadığını bildirdi. Öte yandan AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar "Bolu'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem Kuzey Anadolu Fay zonuna bağlı küçük kısa bir kol üzerinde meydana geldi. Bu tip faylar üzerinde meydana gelen depremlerin başka depremleri veya Marmara fayını etkilemesi söz konusu değildir" dedi.
16.03.2023 Gündem
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına ilk yorum
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına ilk yorum AK Parti Grup Başkanvekili Turan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin açıklama yaptı. Turan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kutlayarak "Ancak tek parti ve darbe dönemleri hariç iktidar olamayan CHP adayının Milli Görüş'ün güya temsilcisi SP’de açıklanması SP için tarihi utançtır" dedi.
6.03.2023 Gündem
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!"
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!" Önceki gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı bir YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü isimle ayrılık sebeplerini ilk kez açıklayan Ekinci, Çelikkol'un yakın dostu Birce Akalay'a da değinerek; eşi Mihre Mutlu'dan boşandığı için oyuncuya çok kızdığını söyledi.
1.11.2022 Magazin
Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'ün fotoğrafına yorum! 'Bu nedir? Ayıp'
Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'ün fotoğrafına yorum! 'Bu nedir? Ayıp' Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarına hız veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, araç içinde verdiği dikkat çeken bir pozu Instagram'da takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncunun sosyal medyaya damga vuran ve binlerce beğeni alan pozuna ilk yorum ise eşi Kadir Doğulu'dan geldi.
29.10.2022 Magazin
Milli Mücadele'nin en önemli isimlerinden biriydi! 'Türk Papa' Eftim
Milli Mücadele'nin en önemli isimlerinden biriydi! 'Türk Papa' Eftim Cumhuriyete giden yolda Milli Mücadele'nin en önemli destekçilerinden biri de, “Ben Türk dostu Eftim değil, Türkoğlu Türk Eftim'im” diyen Papa Eftim'di. İşte Büyük Taaruz'dan önce TBMM’nin bahçe duvarında halka seslenen, Milli Mücadele'ye hem destek veren hem de destek toplayan 'Türk Papa'nın hikâyesi.
29.10.2022 Gündem
Birce Akalay paylaştı İbrahim Çelikkol'dan yorum gecikmedi!
Birce Akalay paylaştı İbrahim Çelikkol'dan yorum gecikmedi! Sık sık adı aşk dedikodularına karışan İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay, yeniden sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeni imajını paylaşan Akalay'a ilk yorum İbrahim Çelikkol'dan geldi.
20.10.2022 Magazin
KPSS adayı sınava hasta nakil aracıyla götürüldü!
KPSS adayı sınava hasta nakil aracıyla götürüldü! Hatay'da geçirdiği ameliyat sonrası oturamayan bir kişi, hasta nakil aracıyla götürülerek KPSS sınav salonuna sedyeyle taşındı.
18.09.2022 Yaşam
KPSS'de ilk oturum sona erdi! Yetişemeyenler gözyaşlarına boğuldu, çıkanlardan ilk yorum
KPSS'de ilk oturum sona erdi! Yetişemeyenler gözyaşlarına boğuldu, çıkanlardan ilk yorum ÖSYM KPSS’nin iptal edilen oturumunu tekrarladı. ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'nın 10:15'te başlayan genel yetenek ve genel kültür oturumu sona ererken, sınava girmek isteyen öğrencilerin çabaları değişmedi. Saniyeler içinde sınava giremeyenler gözyaşlarına boğulurken, çıkan öğrenciler de KPSS hakkında değerlenmelerde bulundu.
18.09.2022 Eğitim
Jorge Jesus'un istediği oldu Fenerbahçe ile Dinamo Kiev eşleşti! 'İntikam almak isteyeceklerdir...'
Jorge Jesus'un istediği oldu Fenerbahçe ile Dinamo Kiev eşleşti! 'İntikam almak isteyeceklerdir...' UEFA Avrupa Ligi'nde gruplar belli oldu. Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da yer aldığı kura çekiminde büyük bir tesadüf yaşandı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e elenen sarı-lacivertliler, Ukrayna temsilcisiyle bu kez UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşti. Sarı-lacivertlilerle eşleşen Dinamo Kiev'de kuraya dair ilk yorum geldi. Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis, Fenerbahçe'nin intikam almak isteyeceğini belirtti.
27.08.2022 Fenerbahçe
Güldür Güldür’ün Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya paylaştı,sevgilisinden yorum gecikmedi!
Güldür Güldür’ün Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya paylaştı,sevgilisinden yorum gecikmedi! Güldür Güldür Show adlı programda canlandırdığı Mehtap karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine topladı. Ünlü oyuncu, dekolteli elbisesiyle verdiği bir pozu Instagram'dan takipçilerinin beğenisine sundu. Yılmazkaya'nın paylaşımına ilk yorum ise sevgilisinden geldi.
8.08.2022 Magazin
İlk gemi yola çıktı dünya rahat bir nefes aldı! Zelenski'den ilk açıklama geldi...
İlk gemi yola çıktı dünya rahat bir nefes aldı! Zelenski'den ilk açıklama geldi... Tahıl koridoru açıldı ilk gemi yola çıktı. Türkiye, Ukrayna, Rusya ve Birleşmiş Milletler (BM) arasında 22 Temmuz'da yapılan tahıl sevkiyatı anlaşması kapsamında ilk gemi dün yola çıktı. Dünyanın tabiri caizse rahat bir nefes almasını sağlayan bu gelişme sonrası Zelenski'den ilk açıklama geldi.
2.08.2022 Dünya
Rusya'dan İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğiyle ilgili açıklama!
Rusya'dan İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğiyle ilgili açıklama! Türkiye-İsveç ve Finlandiya tarafından imzalanan ortak Memorandum'la İsveç ve Finlandiya'ya NATO üyeliği yolu açıldı. İki ülkenin üyeliği önündeki engellerin kalkmasına Rusya'dan ilk yorum geldi.
29.06.2022 Dünya
NATO’daki Türkiye zaferi PKK yanlısı vekili çılgına çevirdi! İsveç’i böyle tehdit etti
NATO’daki Türkiye zaferi PKK yanlısı vekili çılgına çevirdi! İsveç’i böyle tehdit etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Madrid'deki NATO liderler zirvesi öncesinde Stoltenberg, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinisto ve İsveç Başbakanı Magdalena Andersson'la görüşmesi Türkiye’nin zaferi ile sonuçlandı. NATO'ya üye olmak için Türkiye'nin taleplerini kabul eden İsveç'te PKK yanlısı Emine Kakabaveh bir kez daha gündem oldu. Yapılan anlaşmayı 'Kara gün' olarak nitelendiren Kakabaveh, İsveç hükümetini resmen tehdit etti.
29.06.2022 Dünya
Türkiye-İsveç-Finlandiya tarafından imzalanan Ortak Momerandum dünya basınında! 'Erdoğan eve zaferle dönüyor...'
Türkiye-İsveç-Finlandiya tarafından imzalanan Ortak Momerandum dünya basınında! 'Erdoğan eve zaferle dönüyor...' Madrid'deki tarihi NATO zirvesi dünya basınında. Türkiye-İsveç-Finlandiya tarafından imzalanan Ortak Momerandum'da "Finlandiya ve İsveç'in PYD/YPG ve Türkiye’de FETÖ olarak tanımlanan örgüte destek sağlamayacağı" üzerinde anlaşma sağlandı. Anlaşma dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz Economist dergisi, Madrid'deki NATO zirvesinde, Türkiye'nin veto tehdidini kaldırması ile sonuçlanan anlaşmayı "Erdoğan'ın zaferi" olarak yorumladı.
29.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İlk Yorum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk yorum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.