Bakan Yerlikaya'dan deprem çalışmalarıyla ilgili açıklama: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu
Bakan Yerlikaya'dan deprem çalışmalarıyla ilgili açıklama: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu AFAD’da 6 Şubat depremlerinden bu yana yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Asrın felaketi asrın dayanışması oldu." ifadelerini kullandı.
2.02.2024 Gündem
İstanbul’da ilk evini alacaklara müjde! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ile yeni konut projesi
İstanbul’da ilk evini alacaklara müjde! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ile yeni konut projesi Türkiye’nin alanlarında lider iki şirketi Emlak Konut ile Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı’na 10 dakika ulaşım mesafesindeki Arnavutköy’de 2,5 milyon metrekare alan üzerinde, İstanbulda  evi olmayanlar için yeni bir projeyi hayata geçiriyor.
19.05.2023 Ekonomi
TOKİ İzmir arsa kura çekimi! İZMİR TOKİ kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? 4 bin 900 müstakil arsa kura sonuçları isim listesi sorgulama!
TOKİ İzmir arsa kura çekimi! İZMİR TOKİ kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? 4 bin 900 müstakil arsa kura sonuçları isim listesi sorgulama! TOKİ İzmir ara kura çekimi sonuçları sorgulama ekranı aramaları arttı. İlk Evim Arsa projesi kapsamında 4 bin 900 müstakil arsanın hak sahipleri TOKİ İzmir arsa kura çekiminin ardından belli oldu. İzmir Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Tire ilçeleri arsa kura çekimi TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden canlı olarak dün yayınlandı. İşte TOKİ İzmir arsa kura çekimi sonuçları isim listesi...
26.04.2023 Ekonomi
TOKİ arsa kura takvimi! Hatay TOKİ arsa kura çekimi ne zaman, TOKİ Hatay arsa kura sonuçları belli oldu mu? Hatay arsa çekilişi ayın kaçında?
TOKİ arsa kura takvimi! Hatay TOKİ arsa kura çekimi ne zaman, TOKİ Hatay arsa kura sonuçları belli oldu mu? Hatay arsa çekilişi ayın kaçında? TOKİ Hatay arsa kurası ne zaman? Hatay TOKİ arsa kura çekimi aramaları yoğunluk kazandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, afet bölgelerindeki geçici ve kalıcı konut çalışmalarını sürdürürken Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi “İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” için de kura çekimine devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Eylül 2022 tarihinde açıkladığı ve ilk kuraları 7 Kasım 2022 tarihinde Ardahan ve Şırnak illeriyle başlayan “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimlerine Kahramanmaraş depremleri sebebiyle ara verilmişti, kura çekimleri 6 Mart itibarıyla Ankara ile beraber yeniden başladı. İlk Evim Arsa” kapsamındaki kuralar 10-28 Nisan tarihleri arasında, toplam 39 bin 380 hak sahibi için çekilecek. Peki, TOKİ Hatay arsa çekilişi ne zaman, TOKİ Hatay arsa kurası sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Hatay TOKİ arsa çekimi tarihi ve diğer merak edilenler…
8.04.2023 Ekonomi
“İlk Evim, İlk İş Yerim” kuralarında yeni çekiliş! Tarih belli oldu
“İlk Evim, İlk İş Yerim” kuralarında yeni çekiliş! Tarih belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projeleri kapsamında kura çekimleri devam ediyor. 
7.04.2023 Ekonomi
İlk Evim İstanbul'da kura heyecanı sürüyor! Sıra Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler'de
İlk Evim İstanbul'da kura heyecanı sürüyor! Sıra Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesi kapsamında İstanbul kuraları devam ediyor. Bugün 3 ilçe için kuralar çekilecek.
1.04.2023 Ekonomi
(TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi 2023) Tuzla TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Tuzla kura sonuçları sorgulama!
(TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi 2023) Tuzla TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Tuzla kura sonuçları sorgulama! TOKİ Tuzla kura sonuçları sorgulama süreci başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'İlk Evim'de İstanbul Tuzla için 20 bin 920 hak sahibimizi belirledik. Sırada Çatalca, Selimpaşa var. Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler de 1 Nisan'da başlıyor' dedi. Açıklamada, Çatalca için 540 ve Selimpaşa için 200 asil ve yedek hak sahibi için kura çekiminin ise Silivri Alibey Spor Salonu’nda, 30 Mart’ta yapılacağı duyuruldu. Peki, Tuzla TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Tuzla kura sonuçları sorgulama…
30.03.2023 Ekonomi
TOKİ Tuzla çekilişleri tamamlandı! Şimdi sırada Çatalca ve Selimpaşa kuraları var
TOKİ Tuzla çekilişleri tamamlandı! Şimdi sırada Çatalca ve Selimpaşa kuraları var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesinde İstanbul'a yapılması planlanan 50 bin konuttan Tuzla'ya yapılacak 20 bin 920'sinin kura çekimi tamamlandı.
30.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Yeni Afet Konutları Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek. Depremzedeler mağdur edilmeyecek." dedi.
27.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: İlk Evim Tuzla kuralarımızda 14 bin 838 hak sahibini belirledik
Bakan Kurum: İlk Evim Tuzla kuralarımızda 14 bin 838 hak sahibini belirledik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, güvenli konutların yapım sürecini büyük bir kararlılıkla yürüttüklerini açıkladı.
25.03.2023 Ekonomi
TOKİ Tuzla sonuçları (TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle)! Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama!
TOKİ Tuzla sonuçları (TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle)! Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama! Tuzla TOKİ sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle ekranı ile Tuzla TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı için yapılan aramalar hızlandı. TOKİ'nin İlk Evim 250 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul'un Tuzla ilçesinde yapmayı planladığı 20.920 konutun kura çekimi 24 Mart 2023 Cuma günü de yapılmaya devam ediyor. Çekiliş, 2+1 ve 3+1 evler için geçerli olacak ve canlı yayın üzerinden izlenebilecek. Peki, Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, TOKİ Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? İşte Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama…
24.03.2023 Ekonomi
'İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' için kuralar devam ediyor
'İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' için kuralar devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın TOKİ eliyle hayata geçirdiği ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi projelerinde kura çekimlerine 6 Mart itibariyle yeniden başlandı. Bir taraftan afet bölgelerindeki geçici ve kalıcı deprem konutları inşa edilirken bir yandan da Sosyal Konut Hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” için kuralar eş zamanlı olarak devam ediyor. “İlk İş Yerim” projesi ikinci etap kura çekimleri 23 Mart’ta 5 il ve ilçede 417 iş yeri, altyapısı tamamlanmış, imar planı hazırlanmış 1 milyon “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart tarihleri arasında, 22 ilde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.
20.03.2023 Ekonomi
TOKİ Tuzla kura sonuçları e devlet sorgulama ekranı! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman, Tuzla TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi yayınlandı mı? Tuzla TOKİ kura çekimi bitti mi?
TOKİ Tuzla kura sonuçları e devlet sorgulama ekranı! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman, Tuzla TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi yayınlandı mı? Tuzla TOKİ kura çekimi bitti mi? TOKİ İstanbul kura çekimi devam ediyor. TOKİ (Türkiye Cumhuriyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından yapılan konut projelerinde, başvuru sahipleri arasında eşit ve adil bir şekilde daire tahsisi yapmak amacıyla kura çekimi yapılıyor. TOKİ İstanbul Tuzla kura çekimi ise 16 Mart’ta başladı. Tuzla sonrası Çatalca, Silivri Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler TOKİ kuraları çekilecek. Peki, İstanbul Tuzla TOKİ kura çekimi canlı yayın saat kaçta ve nasıl izlenecek? 18 Mart TOKİ Tuzla sosyal konut kura sonucu nasıl sorgulanır? İşte TOKİ İstanbul TUZLA kura çekilişi canlı izle ve TOKİ İlk Evim sosyal konut Tuzla kura sonuçları sorgulama e-devlet ekranı…
18.03.2023 Ekonomi
İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları 17 Mart canlı yayın! TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiliş sonuçları 2+1-3+1 isim listesi (TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları)
İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları 17 Mart canlı yayın! TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiliş sonuçları 2+1-3+1 isim listesi (TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları) TOKİ'nin İstanbul'da düzenlediği 2023 kura çekilişleri başladı, 19 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek kuralar İstanbul'un farklı ilçeleri için çekilecek. TOKİ projeleri için ayrı ayrı kura çekim tarihleri belirlendi, Tuzla'da bulunan TOKİ konutları için de kura çekimi devam ediyor. İlk Evim programı da Tuzla kura çekimlerini canlı yayınlayarak sonuçları vatandaşlara aktarıyor. Kura sonuçları için isim listesi sorgulama ekranı da açıldı. TOKİ başvuru sahipleri sonuçları bu ekran üzerinden öğrenebilecek. İşte İstanbul TOKİ kura sonuçları ve 17 Mart İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları canlı yayın ekranı…
17.03.2023 Ekonomi
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında İstanbul Tuzla'daki çekiliş bugün gerçekleştiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından "Daha dirençli bir İstanbul için; İlave nüfus getirmeden, mevcut yapıları güçlendirecek, kentsel dönüşüme girmemiş riskli bina bırakmayacak, sosyal konutlarımızla sağlıklı ve güvenli yapı stokunu artıracağız" mesajını paylaştı.
16.03.2023 Ekonomi
İstanbul'da 50 bin konut için kura heyecanı! Bakan Kurum açıkladı, tarih belli oldu
İstanbul'da 50 bin konut için kura heyecanı! Bakan Kurum açıkladı, tarih belli oldu TOKİ kuralarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Bugün Tekirdağ'da yapılan kura çekimi sonrasında İstanbul için tarih merakla bekleniyordu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman? sorusuna yanıt verdi. Buna göre İlk Evim projesi kapsamındaki kura çekimleri 16 Mart'ta başlıyor.
13.03.2023 Ekonomi
10 bin iş yeri için kura çekimlerinin ilk etabı 15 Mart’ta, 12 il ve ilçede, 3 bin 106 hak sahibi için yapılacak
10 bin iş yeri için kura çekimlerinin ilk etabı 15 Mart’ta, 12 il ve ilçede, 3 bin 106 hak sahibi için yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ eliyle hayata geçirilen ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi projelerinde kura çekimlerine yeniden başlandı. Bakan Kurum, resmî sosyal medya hesabından, “İlk İş Yerim” için kura çekimlerine başlandığını duyurarak, “250 alt sektörü harekete geçiren ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projemizle istihdamı destekliyor, vatandaşımızı iş sahibi de yapıyoruz. Konut ve arsa kuralarımız devam ederken sıra iş yerlerine geldi. 12 ilde, 3 bin 106 iş yeri için 15 Mart’ta kuraları çekmeye başlıyoruz.” ifadelerini kullandı. Bu arada altyapısı tamamlanmış, imar planı hazırlanmış 1 milyon “İlk Evim Arsa” kuraları da 13-17 Mart tarihleri arasında, 23 ilde, 21 bin 120 hak sahibi için çekilecek.
12.03.2023 Ekonomi
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Edirne'de yapılacak 1363 konutun kura çekimleri tamamlandı.
11.03.2023 Ekonomi
Şanlıurfa TOKİ arsa kura sonuçları ve deprem bölgesi arsa kura çekimi canlı izle! TOKİ Şanlıurfa arsa kuraları ne zaman çekilecek, Urfa TOKİ arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı?
Şanlıurfa TOKİ arsa kura sonuçları ve deprem bölgesi arsa kura çekimi canlı izle! TOKİ Şanlıurfa arsa kuraları ne zaman çekilecek, Urfa TOKİ arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Maraş merkezli depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Hayatlarını çadırkentlerde idame ettiren depremzedeler için afet konutların inşası başladı. Afet konutlarından ayrı olarak geçtiğimiz aylarda başlatılan TOKİ sosyal konut projesi kapsamında Adana ile Şanlıurfa illerinde İlk Evim Arsa kura çekimi canlı yayında yapılıyor. Adana ve Şanlıurfa TOKİ arsa kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesi Youtube canlı yayın sonrası erişime açılacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa arsa kuraları ne zaman çekilecek, Urfa TOKİ arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? İşte Şanlıurfa TOKİ arsa kura sonuçları ve arsa kura çekimi canlı izle…
10.03.2023 Ekonomi
TOKİ canlı yayın İzmir kura çekimi ve 9 Mart TOKİ İzmir kura listesi 2023! İzmir TOKİ kura sonuçları 2023 açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır? E devlet ekranı!
TOKİ canlı yayın İzmir kura çekimi ve 9 Mart TOKİ İzmir kura listesi 2023! İzmir TOKİ kura sonuçları 2023 açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır? E devlet ekranı! İZMİR TOKİ kura çekilişi canlı izle ekranı ile İzmir TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi sorgulaması başladı. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen TOKİ İlk Evim Sosyal Konut Projesi kapsamında kuralar devam ediyor. Kuralarda sıra İzmir'de inşa edilecek 12.400 konuta geldi. Kura çekilişini canlı olarak izlemek isteyenler TOKİ İzmir kura çekimi canlı nasıl izlenir? Sorusuna yanıt ararken ev sahibi olup olmadığını merak edenler ise İzmir TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Sorusuna yanıt arıyor. İşte TOKİ İzmir kura çekilişi canlı izleme ekranı ve isim listesi sonuç sorgulama ekranı...
9.03.2023 Ekonomi
Depremden etkilenen illere kura önceliği verildi! Bakan Kurum açıkladı
Depremden etkilenen illere kura önceliği verildi! Bakan Kurum açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen illere İlk Evim Arsa projesi kapsamında öncelik verileceğini söyledi.
8.03.2023 Ekonomi
Afyon TOKİ kura çekimi ne zaman 2023? Afyon TOKİ çekilişi canlı yayın ve TOKİ Afyon kura sonuçları! Afyon TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor? (TOKİ.gov.tr Afyonkarahisar)
Afyon TOKİ kura çekimi ne zaman 2023? Afyon TOKİ çekilişi canlı yayın ve TOKİ Afyon kura sonuçları! Afyon TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor? (TOKİ.gov.tr Afyonkarahisar) Afyon kura çekilişi ne zaman, Afyon TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor? Sorularına yanıt aranırken Afyon TOKİ çekilişi canlı yayın ve TOKİ Afyon kura sonuçları için de aramalar başladı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projelerinden biri olan İlk Evim, İlk İşyerim, İlk Evim Arsa kampanyalarına katılan vatandaşlar kura takvimini soruluyor. TOKİ Afyonkarahisar çekiliş tarihlerini paylaştı. Hak sahipleri arasında adını görmek isteyenler ise Afyon TOKİ kura sonuçları, Afyonkarahisar TOKİ kura çekimi araştırmalarınız hızlandırdı. Peki, Afyon TOKİ kura çekilişi ne zaman, Afyon TOKİ kuraları sonuçları ne zaman belli olacak? İşte Afyon TOKİ kura 2023 sonuçları ve mart ayı TOKİ Afyon kura çekimi canlı yayın…
7.03.2023 Ekonomi
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle hayata geçirilen ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projelerinde kura çekimlerine yeniden başlandı. Depremden etkilenen illere öncelik verileceği açıklanarak 8-10 Mart tarihleri arasında 15 bin 400 hak sahibi için müstakil arsa kuralarının noter huzurunda çekileceği belirtildi. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere beş ilde 8-14 Mart tarihleri arasında 21 bin 219 konutun kuraları noter huzurunda çekilecek.
7.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: İlk Evim İlk İş Yerim projemizde arsa kuralarımız yeniden başladı
Bakan Kurum: İlk Evim İlk İş Yerim projemizde arsa kuralarımız yeniden başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İlk Evim İlk İş Yerim projemizde arsa kuralarımız Ankara ile yeniden başladı” dedi.
6.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: İlk Evim'de 74 ilin kurasını tamamladık
Bakan Kurum: İlk Evim'de 74 ilin kurasını tamamladık  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'İlk Evim' projesi kapsamında 89 günde 74 ilin kurasının tamamlandığını belirterek, İzmir'de 12 bin 400 konutun kura çekiminin de yarın itibarıyla başlayacağını duyurdu. 
5.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri