İlham Gencer

İlham Gencer

Son dakika İlham Gencer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlham Gencer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlham Gencer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlham Gencer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilham gencer gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 ilham gencer haberi bulunmuştur. Tüm ilham gencer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bozkurt İlham Gencer son yolculuğuna uğurlandı
Bozkurt İlham Gencer son yolculuğuna uğurlandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, evinde fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 101 yaşındaki caz sanatçısı ve piyanist Bozkurt İlham Gencer, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törende gözyaşlarına hakim olamayan şarkıcı Bora Gencer, babasının vasiyetinin yerine getirildiğini açıkladı.
26.05.2023 Magazin
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık'
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık' Türk caz müzisyeni, piyanist şantör Bozkurt İlham Gencer, Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede 101 yaşında vefat etti. Babasının vefatıyla büyük üzüntü yaşayan Bora Gencer “Kalp masajı yaptım ama kurtaramadık” dedi.
25.05.2023 Magazin
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi!
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi! Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden, caz sanatçısı Bozkurt İlham Gencer, 100 yaşında hayatını kaybetti. Peki, İlham Gencer kim, nereli, neden öldü?
25.05.2023 Magazin
Türk caz müzisyeni Bozkurt İlham Gencer, 101 yaşında vefat etti
Türk caz müzisyeni Bozkurt İlham Gencer, 101 yaşında vefat etti Türk caz müzisyeni, piyanist şantör Bozkurt İlham Gencer, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede 101 yaşında vefat etti. Gencer'in ölüm haberini, oğlu şarkıcı Bora Gencer sosyal medya hesabından duyurdu.
24.05.2023 Magazin
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok...
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok... Oyuncu Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü.
15.04.2023 Magazin
İlham Gencer'e kalp pili takıldı!
İlham Gencer'e kalp pili takıldı! Usta müzisyen Bozkurt İlham Gencer, ameliyat oldu. Ünlü ismin oğlu Bora Gencer, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda operasyona ve babasının sağlık durumuna ilişkin bilgi vererek; piyaniste kalp pili takıldığını paylaştı. Bora Gencer, babasına gelen 'geçmiş olsun' dileklerine de kayıtsız kalamadı.
1.03.2023 Magazin
Ayşe Gencer hayatını kaybetti
Ayşe Gencer hayatını kaybetti Türkiye’nin ilk piyanist şantörlerinden İlham Gencer ve caz müziğin öncülerinden Ayten Alpman’ın kızı, Ayşe Gencer hayatını kaybetti.
31.12.2022 Magazin
Ajda Pekkan’ın sağlık durumu nasıl? İşte Ajda Pekkan’ın son durumu!
Ajda Pekkan’ın sağlık durumu nasıl? İşte Ajda Pekkan’ın son durumu! Corona virüse yakalanan Ajda Pekkan, konserlerine ara verdi. Medyada çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Ajda Pekkan sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Ajda Pekkan’ın sağlık durumu nasıl? Ajda Pekkan’ın son durumu ne? Ajda Pekkan kaç yaşında? İşte Ajda Pekkan’ın açıklaması!
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl?
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? Türk caz ve pop müziğinin duayen sanatçısı İlham Gencer hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırıldığı iddiaları sonrasında Oğlu Bora Gencer, İlhan Gencer’in sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Peki, İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? İlham Gencer’in hastalığı ne? İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İşte İlham Gencer’in son durumu hakkında merak edilenler…
20.07.2022 Ünlüler Dünyası
İlham Gencer 30 dakika taksi bekledi! Yardımına gazeteciler koştu: 'Taksiciler beni almıyor'
İlham Gencer 30 dakika taksi bekledi! Yardımına gazeteciler koştu: 'Taksiciler beni almıyor' Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden biri olan İlham Gencer (99), önceki gün Kuruçeşme'de 30 dakika taksi bekledi. "Evim çok yokuşta, yürüyemiyorum" diyen usta müzisyenin yardımına gazeteciler koştu.
19.03.2022 Magazin
Ayten Alpman kimdir? İşte 'Memleketim' şarkısının hikayesi
Ayten Alpman kimdir? İşte 'Memleketim' şarkısının hikayesi Bugün caz ve pop müziğinin en özgün yorumcularından Ayten Alpman'ın vefatının yıldönümü. 'Memleketim' şarkısıyla tanınan Ayten Alpman internette merak ediliyor. Peki, Ayten Alpman kimdir? İşte Ayten Alpman'ın biyografisi ve şarkıları...
20.04.2020 Gündem
Gören şaştı! 93 yaşındaki ünlü isim...
Gören şaştı! 93 yaşındaki ünlü isim... Türkiye’nin ilk piyanist şantörlerinden 93 yaşındaki İlham Gencer, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı.
29.03.2020 Magazin
Ünlü sanatçı hayatını kaybetti!
Ünlü sanatçı hayatını kaybetti! Efsanevi sanatçı, Kalipso Kralı Metin Ersoy, 83 yaşında hayata veda etti.
29.10.2017 Magazin
Türk müziğinin acı kaybı! Yavuz Özışık hayatını kaybetti
Türk müziğinin acı kaybı! Yavuz Özışık hayatını kaybetti Türk müziğinde önemli bir yere sahip olan Yavuz Özışık hayatını kaybetti. Acı haberi Onur Akay Instagram hesabından duyurdu.
1.05.2017 Magazin
Cem Karaca doğum gününde Maltepe’de anılacak
Cem Karaca doğum gününde Maltepe’de anılacak Anadolu Rock müziğinin kurucularından Cem Karaca, 72'inci doğum gününde Maltepe Belediyesi’nin ev sahipliğini yapacağı özel bir programla anılacak.
3.04.2017 Kültür Sanat
İstanbul müziğe doyacak
İstanbul müziğe doyacak Pazar günü Parkorman’da düzenlenecek olan One Love Festival, yaz döneminin en büyük müzik buluşması olacak...
22.07.2016 Arşiv
Kafede bir efsane
Kafede bir efsane Usta sanatçı İlham Gencer önceki gün Bebek’teydi...
11.05.2016 Magazin
Gazino krallığını onlar yaşatıyorlar
Gazino krallığını onlar yaşatıyorlar Son yıllarda 45’lik plaklardaki nostaljik şarkıların yeniden popüler olmasıyla eğlence mekanları gazino konseptine döndü. Duayen şarkıcılar gazino gecelerine dönüşü yorumladı...
23.01.2016 Arşiv
Anne ve kardeşe son veda
Anne ve kardeşe son veda TEKİRDAĞ Malkara ilçesi yakınlarında 3 gün önce geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitiren O...
24.07.2015 Yaşam
Şiirle uğurladık!
Şiirle uğurladık! Türk pop ve caz müziği sanatçısı Ayten Alpman (82), İstanbul’da toprağa verildi
29.09.2021 Gündem
Memleketi onu uğurluyor
Memleketi onu uğurluyor Akciğer yetmezliğinden dolayı hayatını kaybeden Ayten Alpman bugün son yolculuğuna uğurlanacak
29.09.2021 Gündem
Ayten Alpman hayatını kaybetti
Ayten Alpman hayatını kaybetti Türk pop ve caz müziğinin usta sesi Ayten Alpman vefat etti
29.09.2021 Gündem
Hande Subaşı "Bu müzikal benim için ballı ekmek kadayıfı oldu"
Hande Subaşı "Bu müzikal benim için ballı ekmek kadayıfı oldu" Bora Gencer ´Teklifi oğlumla gittiğim bir film galasında aldım´
20.04.2012 Arşiv
Kayınvalidesinin kahvesine tükürmüş!
Kayınvalidesinin kahvesine tükürmüş! Nilgün Belgün, Twitter’da ilginç bir itirafta bulundu
2.08.2011 Magazin
Sanatçılar siyaset sahnesine de göz dikti
Sanatçılar siyaset sahnesine de göz dikti Ünlü aday adayları, liste şansı yakalarsa seçimler en medyatik “parlamento” yapısını ortaya koyacak
23.03.2011 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İlham Gencer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilham gencer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.