Bora Gencer

Bora Gencer

Son dakika Bora Gencer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bora Gencer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bora Gencer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bora Gencer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bora gencer gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 bora gencer haberi bulunmuştur. Tüm bora gencer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bozkurt İlham Gencer son yolculuğuna uğurlandı
Bozkurt İlham Gencer son yolculuğuna uğurlandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, evinde fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 101 yaşındaki caz sanatçısı ve piyanist Bozkurt İlham Gencer, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törende gözyaşlarına hakim olamayan şarkıcı Bora Gencer, babasının vasiyetinin yerine getirildiğini açıkladı.
26.05.2023 Magazin
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık'
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık' Türk caz müzisyeni, piyanist şantör Bozkurt İlham Gencer, Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede 101 yaşında vefat etti. Babasının vefatıyla büyük üzüntü yaşayan Bora Gencer “Kalp masajı yaptım ama kurtaramadık” dedi.
25.05.2023 Magazin
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi!
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi! Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden, caz sanatçısı Bozkurt İlham Gencer, 100 yaşında hayatını kaybetti. Peki, İlham Gencer kim, nereli, neden öldü?
25.05.2023 Magazin
Türk caz müzisyeni Bozkurt İlham Gencer, 101 yaşında vefat etti
Türk caz müzisyeni Bozkurt İlham Gencer, 101 yaşında vefat etti Türk caz müzisyeni, piyanist şantör Bozkurt İlham Gencer, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede 101 yaşında vefat etti. Gencer'in ölüm haberini, oğlu şarkıcı Bora Gencer sosyal medya hesabından duyurdu.
24.05.2023 Magazin
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok...
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok... Oyuncu Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü.
15.04.2023 Magazin
Bora Gencer: Müzik piyasasında haddini bilmez insanlar var!
Bora Gencer: Müzik piyasasında haddini bilmez insanlar var! 1990'lı yıllarda 'Öptüm Seni Şeker' adlı hit şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Bora Gencer, uzun bir aradan sonra '8+1' adını verdiği albümle müzikseverlerle buluştu. Albümdeki en büyük sürpriz ise Barış Manço'nun 'Müsadenizle Çocuklar' şarkısı oldu. Gencer, dillere pelesenk olan şarkıya albümünde yer verme sebebini açıkladı.
8.04.2023 Magazin
İlham Gencer'e kalp pili takıldı!
İlham Gencer'e kalp pili takıldı! Usta müzisyen Bozkurt İlham Gencer, ameliyat oldu. Ünlü ismin oğlu Bora Gencer, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda operasyona ve babasının sağlık durumuna ilişkin bilgi vererek; piyaniste kalp pili takıldığını paylaştı. Bora Gencer, babasına gelen 'geçmiş olsun' dileklerine de kayıtsız kalamadı.
1.03.2023 Magazin
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl?
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? Türk caz ve pop müziğinin duayen sanatçısı İlham Gencer hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırıldığı iddiaları sonrasında Oğlu Bora Gencer, İlhan Gencer’in sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Peki, İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? İlham Gencer’in hastalığı ne? İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İşte İlham Gencer’in son durumu hakkında merak edilenler…
20.07.2022 Ünlüler Dünyası
Akrep Nalan son yolculuğuna uğurlandı
Akrep Nalan son yolculuğuna uğurlandı Muğla’da yaşamını yitiren ünlü sanatçı Akrep Nalan uzun yıllar yaşadığı Bodrum ilçesinde toprağa verildi. Törene sanat dünyasından katılımının az olduğu görüldü.
5.03.2022 Magazin
Fatma Girik'in vasiyeti yerine getirildi!
Fatma Girik'in vasiyeti yerine getirildi! İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü yaşamını yitiren Yeşilçam efsanesi Fatma Girik, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Usta sanatçı, vasiyeti üzerine yıllardır yaşadığı Bodrum’da, hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedildi.
28.01.2022 Magazin
Bora Gencer ile Hülya Gencer tek celsede boşandı
Bora Gencer ile Hülya Gencer tek celsede boşandı Müzisyen Bora Gencer ile 13 yıldır evli olduğu Hülya Gencer, birlikteliklerini tek celsede sonlandırdı.
11.12.2021 Magazin
Aşı karşıtları Maltepe'de miting düzenledi
Aşı karşıtları Maltepe'de miting düzenledi Koronavirüse karşı aşılamaya tepki gösterenler, Maltepe Etkinlik Alanını'nda toplandı. Mitinge katılmak için gelenlere, polis tarafından giriş noktalarında mas
11.09.2021 Gündem
Deniz Seki ve Rafet El Roman ilk kez aynı sahneyi paylaştı
Deniz Seki ve Rafet El Roman ilk kez aynı sahneyi paylaştı Pop müziğin sevilen isimleri Deniz Seki ve Rafel El Roman, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
24.08.2019 Magazin
Harbiye'de muhteşem düet!
Harbiye'de muhteşem düet! Deniz Seki ve Rafel El Roman, Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
23.08.2019 Magazin
Bora Gencer pazarda tezgah açtı
Bora Gencer pazarda tezgah açtı Müzisyen Bora Gencer oğlu Ayaz ve yeğeni ile birlikte kullanmadığı kıyafetlerini sattı.
23.04.2019 Magazin
Baba oğul aynı sahnede
Baba oğul aynı sahnede Duayen sanatçı İlhan Gencer’in oğlu Bora Gencer önceki gece sahne aldığı Galata Nola Restoran’da 54’üncü doğum gününü kutladı.
15.04.2018 Magazin
Vapur sevdası başına iş açtı
Vapur sevdası başına iş açtı Galatasaray Spor Kulübü’nün desteğiyle eski bir şehir hatları vapuru satın alan Bora Gencer’in vapur sevdası yüzünden başına gelmeyen kalmadı
27.02.2018 Magazin
Berksoy'a hayat verdi!
Berksoy'a hayat verdi! Selen Görgüzel’in ilk Türk kadın opera sanatçısı ve ressam Semiha Berksoy’u canlandırdığı ‘Renklerde Kaybolan Hayat’ filmi, çekildikten 10 yıl sonra vizyona giriyor
15.01.2018 Magazin
Farkındalık için sahaya çıktılar!
Farkındalık için sahaya çıktılar! Ünlü isimler ve eski milli futbolcular, ‘Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık yaratmak amacıyla ‘Engelsizsiniz Futbol Karşılaşması’nda karşı karşıya geldi. Elde edilen gelirle çok sayıda tekerlekli sandalye alındı
4.12.2017 Magazin
Marmaris'te Sibel Can coşkusu!
Marmaris'te Sibel Can coşkusu! Marmaris Amfi Tiyatro'da sahneye çıkan Sibel Can, hareketli şarkılarla kendisini dinleyen 5 bin kişinin keyifli bir gece geçirmesini sağladı.
14.08.2017 Kültür Sanat
Ünlü şarkıcı şoke oldu!.. Denizde boynu kesilmiş...
Ünlü şarkıcı şoke oldu!.. Denizde boynu kesilmiş... MUĞLA'nın Datça İlçesi'nde, şarkıcı Bora Gencer tarafından denizde boynu kesilerek telef olmuş caretta caretta bulundu.
12.07.2017 Yaşam
Halis Bütünley hayatını kaybetti
Halis Bütünley hayatını kaybetti Kerim Tekin gibi ünlü isimleri müzik dünyasına kazandıran Halis Bütünley hayatını kaybetti.
4.07.2016 Magazin
Eski bayramları andılar!
Eski bayramları andılar! Eski bayram anıları Metrocity AVM’de yeniden canlandı...
19.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bora Gencer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bora gencer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.