Gazete Vatan Logo
Magazin İlham Gencer'e kalp pili takıldı!

İlham Gencer'e kalp pili takıldı!

Usta müzisyen Bozkurt İlham Gencer, ameliyat oldu. Ünlü ismin oğlu Bora Gencer, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda operasyona ve babasının sağlık durumuna ilişkin bilgi vererek; piyaniste kalp pili takıldığını paylaştı. Bora Gencer, babasına gelen 'geçmiş olsun' dileklerine de kayıtsız kalamadı.

İlham Gencer'e kalp pili takıldı!

Yaşayan ve ebediyete intikal eden birçok sanatçı ve şarkıcı ile çalışmalar yapan 100 yaşındaki usta caz piyanisti Bozkurt İlham Gencer'e kalp pili takıldı. Ünlü ismin Oğlu Bora Gencer, bir süredir hastanede tedavi gören babasının sağlık durumuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı.

"OPERASYON SÜPER GEÇTİ"

Bora Gencer, İlham Gencer'in hastane yatağındaki bir fotoğrafını paylaşarak; şu ifadeleri kullandı:

'Hep gülerek bakabiliriz' demiştim hayata. Bugün 100 yaşındaki çınar babamız Bozkurt İlham Gencer'e Bodrum Acıbadem hastanesinde kalp pili takıldı. Operasyon süper geçti. Operasyonu yapan değerli hocamıza, babamın dahiliye doktoruna, emeği geçen herkese, tüm hemşirelere sonsuz teşekkürler.

"İYİ Kİ VARSINIZ"

Ünlü isimler başta olmak üzere, birçok seveninden Gencer'e 'geçmiş olsun' mesajları yağdı. Gelen yorumlara kayıtsız kalamayan Bora Gencer; "Herkese sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız. Babama ilettim mesajlarınızı" diyerek, sosyal medya kullanıcılarına seslendi.

AJDA PEKKAN'DAN DESTEK

Öte yandan geçtiğimiz sene Temmuz ayında vücut direnci düştüğü için hastanede tedavi gören İlham Gencer, Ajda Pekkan tarafından sık sık ziyaret edilmişti. Pekkan'ın, ünlü isim için her türlü desteği verdiği de öğrenilmişti.