İlan-I Aşk

İlan-I Aşk

Son dakika ilan-ı aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilan-ı aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilan-ı aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlan-I Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilan-ı aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 ilan-ı aşk haberi bulunmuştur. Tüm ilan-ı aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir'le anılıyordu. Sosyal medya yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü objektiflere yansımış ama aşk sorularını yanıtsız bırakmıştı. Etiler'de görüntülenen Sarıkaya, kural bozdu; ilk kez sürpriz birlikteliği kabul etti.
10.04.2024 Magazin
Oyuncu Öykü Çelik'ten ilan-ı aşk!
Oyuncu Öykü Çelik'ten ilan-ı aşk! Birçok yapımda rol alan 'Survivor 2021' yarışması ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Öykü Çelik, "Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım" mesajı ile ilişkisini ilan etti. Mutluluğu yüzüne yansıyan ünlü oyuncu, Ali Çakıcı ile romantik pozlarını yayınladı.
20.06.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan ilan-ı aşk: O benim kıymetlim
İbrahim Çelikkol'dan ilan-ı aşk: O benim kıymetlim İbrahim Çelikkol, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Natali Yarcan için “İyi ki var. O benim kıymetlim” dedi.
27.05.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti Alev kimdir? Müjde Uzman kaç yaşında? Müjde Uzman hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Alev kimdir? Müjde Uzman kaç yaşında? Müjde Uzman hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti Alev kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini Müjde Uzman oynuyor. Peki Müjde Uzman kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
24.03.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah aşkını ilan etti! Nursema'nın ahı Pembe'yi yıkacak
Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah aşkını ilan etti! Nursema'nın ahı Pembe'yi yıkacak Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti 18. bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Zorla evlendirilen Nursema'nın kendini camdan attığı sahne çok konuşuldu. Öte yandan kadın haklarını savunan Kıvılcım'ın nikaha katılması tepki çekti. Kızılcık Şerbeti 19. bölüm fragmanı ise adeta alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste tadında oldu. Abdullah'ın Alev'e ilan-ı aşk ettiği sahne sonrası Pembe'nin kulakları çınladı.
11.03.2023 Magazin
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım!
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım! Bir süredir sosyal medya paylaşımı yapmayan Reymen geçtiğimiz gün 'Sosyal medya zehirli olmaya devam edecek' diyerek içini dökmüştü. Bir süre daha sosyal medyadan uzak duracağını söyleyen Reymen'den aşk pozu geldi. Reymen,sevgilisine ilan-ı aşk etti.
9.03.2023 Magazin
Meral Akşener'in eşi kimdir, yaşıyor mu? Meral Akşener evli mi, Tuncer Akşener kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
Meral Akşener'in eşi kimdir, yaşıyor mu? Meral Akşener evli mi, Tuncer Akşener kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altılı masanın 6 Mart Pazartesi günü yapılacak toplantısı öncesi Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle bir araya geldi. Akşener, adaylık için ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunurken, masadan ayrıldığını dile getirdi. Söz konusu açıklamaların ardından Meral Akşener’in hayatıyla ilgili detaylar merak konusu oldu. Peki, Meral Akşener'in eşi kimdir, yaşıyor mu? Meral Akşener evli mi, Tuncer Akşener kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
4.03.2023 Gündem
Gamze Topuz'dan samimi itiraf: 18 yaşıma geri dönmek istemem!
Gamze Topuz'dan samimi itiraf: 18 yaşıma geri dönmek istemem! 'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Zeynep Öztürk' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Gamze Topuz, yaklaşık yedi yıldır eski futbolcu Tümer Metin (47) ile aşk yaşıyor. 39'uncu yaş gününü dün Arnavutköy'de bir mekanda kutlayan oyuncu, gençlik yıllarına dönmek istemediğini vurgularken, en güzel doğum gününü de Tümer'e ilan-ı aşk ederek açıkladı.
9.10.2022 Magazin
Genç oyuncu Eda Elif Başlamışlı'ya takıntılı hayran şoku! Hayatı kabusa döndü
Genç oyuncu Eda Elif Başlamışlı'ya takıntılı hayran şoku! Hayatı kabusa döndü Oyuncu Eda Elif Başlamışlı'ya saplantılı bir aşkla bağlanan genç adam, aşkına karşılık bulamayınca tehdit ve hakaretler savurduğu ünlü oyuncunun hayatını kabusa çevirdi. Yaşadığı korku dolu anlarla ilgili ilk kez konuşan Başlamışlı, “Kadına şiddetin ve tacizin sürekli gündem olduğu bir zamanda ben susmamayı seçtim. Geçmişten günümüze susulduğu için kadın tacizleri ve şiddeti normalleştirildi. Susmamalıyız!” dedi.
10.06.2022 Yaşam
Sıla'dan İlker Kaleli'ye ilan-ı aşk: Sen bana bu hayatın kıyağısın!
Sıla'dan İlker Kaleli'ye ilan-ı aşk: Sen bana bu hayatın kıyağısın! Sıla, sevgilisi İlker Kaleli'nin doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Ünlü şarkıcı, Kaleli'ye, "Sen bana bu hayatın kıyağısın!" sözleriyle seslendi
12.05.2022 Magazin
Şeyma Subaşı'dan kafaları karıştıran fotoğraf!
Şeyma Subaşı'dan kafaları karıştıran fotoğraf! Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı'nın adı Hakan Sabancı ile anılıyordu. İddialar karşısında sessiz kalan Subaşı sosyal medya hesabından Mehmet Germiyanlıgil ile pozunu paylaştı. Subaşı'nın bu hamlesi kafaları karıştırdı.
29.04.2022 Magazin
Thor Saevarsson'dan Dilan Çiçek Deniz'e ilan-ı aşk: Sen benim her şeyimsin!
Thor Saevarsson'dan Dilan Çiçek Deniz'e ilan-ı aşk: Sen benim her şeyimsin! Thor Saevarsson, evlilik hazırlığı yaptığı oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in doğum gününü Instagram'dan kutladı. Yönetmen, sevgilisine, "İki ruhun birbirini tesadüfen bulmadığını söylüyorlar... Hayatımın ışığı, belimin ateşi... Günahım, ruhum... Doğum günlerinin en güzelini dilerim, sen benim her şeyimsin..." sözleriyle seslendi.
1.03.2022 Magazin
Simge Aköz'den oyuncu sevgilisi Berkay Ateş'e ilan-ı aşk!
Simge Aköz'den oyuncu sevgilisi Berkay Ateş'e ilan-ı aşk! 'Sadakatsiz' dizisinde 'Aras' rolünü canlandıran Berkay Ateş, kadın milli voleybol takımı oyuncularından Simge Aköz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Aköz, paylaştığı fotoğrafla ünlü oyuncuya adeta ilan-ı aşk etti.
20.02.2022 Magazin
Kuruçeşme'de romantik gece!
Kuruçeşme'de romantik gece! Türk Pop Müziğinin iki sevilen ismi Deniz Seki ve Kutsi Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında muhteşem bir konsere imza attılar.
6.10.2021 Magazin
Eşinin annesine aşk mesajları gönderdi! 'Kocan bana aşık, boşan bu adamdan'
Eşinin annesine aşk mesajları gönderdi! 'Kocan bana aşık, boşan bu adamdan' Eşinin, annesine âşık olduğunu öğrenen genç kadın, annesine eşi tarafından atılan aşk mesajlarını görünce sinir krizi geçirdi. 6 yıllık evliliği boyunca kocasının annesine duyduğu aşkı itiraf etmesi sonrası büyük bir hayal kırıklığı yaşayan mağdur eş, Aile Mahkemesine başvurarak boşanma davası açtı. Genç kadın ‘’Kocam anneme ilan-ı aşk etti. Bizi boşayın’’ dedi.
15.09.2021 Gündem
Bomba! Berrak Tüzünataç-Uraz Kaygılaroğlu'dan ilk fotoğraf
Bomba! Berrak Tüzünataç-Uraz Kaygılaroğlu'dan ilk fotoğraf 2021 yılına damga vuran çiflerden Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu ilk kez önceki gün birlikte görüntülendi.
12.03.2021 Magazin
İYİ Parti lideri Akşener'in o sözlerine Perinçek cevap verdi!
İYİ Parti lideri Akşener'in o sözlerine Perinçek cevap verdi! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, eşi Tuncer Akşener ile evliliğini anlatırken “Bir Maocu neferini ülkücü edip evlendim. Sanırım Doğu Perinçek benden hiç hoşlanmaz bunun için” sözleri sosyal medyada büyük ilgi çekti. Akşener ‘ülkücü kız ile solcu gencin aşkları için grev yaptıkları’ o günlere döndü
9.01.2021 Gündem
Hande Subaşı'ndan şaşırtan hamle
Hande Subaşı'ndan şaşırtan hamle Şarkıcı ve oyuncu Hande Subaşı, bir süredir aşk yaşadığı Alican Ulusoy'un uyarısıyla menajeri olan eski eşi Can Tursan’ı hayatından çıkardı.
18.12.2019 Magazin
Tarkan bir ayda 15 milyon TL kazandı
Tarkan bir ayda 15 milyon TL kazandı İstanbul Açıkhava’da verdiği 7 konserden 7 milyon lira kazanan Tarkan, Avrupa turnesine Londra’dan başladı
8.10.2019 Magazin
Eğlence kötü bitti: İç yüzünü gördüm!
Eğlence kötü bitti: İç yüzünü gördüm! Oyuncu Metin Yıldız ile sevgilisi Gözde Karya’nın eğlenceli gecesi karakolda bitti. Yıldız tarafından darp edildiğini iddia eden Kayra, “Metin benimle evlenmek istiyordu, iç yüzünü görmüş oldum” dedi.
19.07.2019 Magazin
Ve Beren Saat'ten bomba veda mesajı!
Ve Beren Saat'ten bomba veda mesajı! Beren Saat, eşinin doğum gününü sosyal medyadan kutladı, ama ne kutlama! Saat biraz dolaylı da olsa boşanma iddiaları sürecinde yaşadığı psikolojiyi satırlara döktü. İşte ilan-ı aşk mı, veda mektubu mu tam anlaşılmayan o doğum günü mesajı.
31.05.2019 Magazin
Murat'tan Aslı'ya serenat
Murat'tan Aslı'ya serenat Murat Boz, sevgilisi Aslı Enver’in doğum gününde romantikliğini konuşturdu. Popçu, önceki akşam verdiği sürpriz partide, 'Sensiz Cennet Bile Sürgün Sayılır’ şarkısıyla aşkına serenat yaptı.
13.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İlan-I Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilan-ı aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.