Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah aşkını ilan etti! Nursema'nın ahı Pembe'yi yıkacak
Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti 18. bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Zorla evlendirilen Nursema'nın kendini camdan attığı sahne çok konuşuldu. Öte yandan kadın haklarını savunan Kıvılcım'ın nikaha katılması tepki çekti. Kızılcık Şerbeti 19. bölüm fragmanı ise adeta alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste tadında oldu. Abdullah'ın Alev'e ilan-ı aşk ettiği sahne sonrası Pembe'nin kulakları çınladı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema'nın bitkisel hayata girdiği iddiası konuşuluyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Doğukan Güngör, Ceren Karakoç, Feyza Civelek ve Settar Tanrıöğen'in yer aldığı Kızılcık Şerbeti son bölümde izleyici Nursema'ya ağladı.

Umut ile olan aşkını kalbine gömen Nursema gelinlik yerine adeta kefen giydi. Zoraki kıyılan nikah sonrası dünyası başına yıkılan Nursema, çareyi kendini camdan atmakta buldu.

Doğa'nın çabalarının yetersiz kaldığı nikahta kadın haklarını amansız savunan Kıvılcım'ın Nursema'nın nikahına katılması da ayrıca tepki çekti.

NURSEMA'NIN AHI ÇIKIYOR!
Kızılcık Şerbeti 19. bölüm fragmanı da bölümden hemen sonra yayınlandı. Nursema'nın hastaneye kaldırıldığı fragmanda asıl sürprizi Nursema'nın babası Abdullah yaptı.

Gelinin teyzesi Alev ile uzun süredir yakınlaşan Abdullah (Settar Tanrıöğen) Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında Alev'i sevdiğini söyledi.

70 küsür yaşındaki Abdullah'ın kızı Nursema'nın aşkına kör kalarak zorla tanımadığı bir adamla evlendirmesi bir yana, Alev'e ilan-ı ak etmesi izleyicinin tepkisine neden oldu.