Nursema

Nursema

Son dakika nursema haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nursema ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nursema haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nursema

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nursema gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 nursema haberi bulunmuştur. Tüm nursema haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah Ahmet Mümtaz Taylan oldu!
Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah Ahmet Mümtaz Taylan oldu! Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah belli oldu. Oyuncu Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi ve hastaneye kaldırılmasıyla birilikte diziden ayrılığı kesinleşti. Nursema'nın babası, Pembe'nin kocası olacak yeni Abdullah da oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan oldu. Peki Ahmet Mümtaz Taylan kimdir?
26.02.2024 Magazin
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi!
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi! O Ses Yılbaşı 2024 için geri sayım başladı. Birbirinden ünlü isimlerin sahneye çıkacağı O Ses Yılbaşı'nda Acun Ilıcalı, Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer alacak. Beyazıt Öztürk ise programın sunuculuğunu yapacak. Sahneye çıkan ünlülerden Ceren Karakoç ise çekimlerde şok bir olayla karşılaştı. Seden Gürel'in "Çalkala" isimli şarkısını yorumlayan Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sı Ceren Karakoç, kendisine laf atan seyirciye bu hareketle cevap verdi.
28.12.2023 Televizyon
Geline kırmızı kurdele neden 3 kere bağlanır? Kuşak neden 3 kere bağlanır?
Geline kırmızı kurdele neden 3 kere bağlanır? Kuşak neden 3 kere bağlanır? Geline kırmızı kuşak neden bağlanır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema'nın gelinlik giydiği sahneler sosyal medyada gündeme geldi. Peki Geline kırmızı kuşak neden 3 kere bağlanır?
30.11.2023 Gündem
Kızılcık Şerbeti 38. bölüm fragmanı: Abdullah Alev'e yüzüğü taktı, Kıvılcım ayrılığı kabullendi
Kızılcık Şerbeti 38. bölüm fragmanı: Abdullah Alev'e yüzüğü taktı, Kıvılcım ayrılığı kabullendi Kızılcık Şerbeti 38 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Alev ve Rüzgar'ın nişan yüzüğünü Abdullah taktı. Kıvılcım, Ömer'in ayrılık kararını kabul etti. Öte yandan Nursema, babasına resti çekti.
3.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 37. bölüm 2. fragmanı: Doğa Fatih'i kendi silahıyla vurdu! "Ben biriyle yattım Fatih"
Kızılcık Şerbeti 37. bölüm 2. fragmanı: Doğa Fatih'i kendi silahıyla vurdu! "Ben biriyle yattım Fatih" Kızılcık Şerbeti 37 bölüm 2 fragmanın yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'i kendi silahıyla vurdu. "Ben bugün biriyle tanıştım Fatih, birlikte oldum onunla" diyen Doğa, Evlenme teklifine cevap bekleyen Fatih'i şoka soktu. Umut ve Nursema evliliği ise Pembe'nin müdahaleleriyle sona doğru ilerliyor.
31.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Nursema'nın burnu estetik mi? Ceren Karakoç estetik yaptırdı mı?
Kızılcık Şerbeti Nursema'nın burnu estetik mi? Ceren Karakoç estetik yaptırdı mı? Kızılcık Şerbeti Nursema'nın burnu estetik mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizide Nursema karakterini Ceren Karakoç canlandırıyor. Son bölümlerde oldukça dikkat çeken Nursema'nın burnunun estetik olup olmadığı da merak konusu oldu. Peki Ceren Karakoç estetiksiz hali var mı?
27.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanı: Umut Apo'ya resti çekti, Kıvılcım balonu öğreniyor!
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanı: Umut Apo'ya resti çekti, Kıvılcım balonu öğreniyor! Kızılcık Şerbeti 36 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema ile İbrahim karşı karşıya geldi. Ancak Ertuğrul'un gelişiyle Mihri ve Nursema kurtuldu. Öte yandan Umut, "Ben sizin kuklanız değilim, beni böyle azarlayamazsınız" diyerek Abdullah'a resti çekti.
23.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm 2. fragmanı: Fatih ikinci bir şansı hakediyor! Pembe'nin Alev planı...
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm 2. fragmanı: Fatih ikinci bir şansı hakediyor! Pembe'nin Alev planı... Kızılcık Şerbeti 35 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema'nın Mihri'ye ulaşma çabaları devam etti. Kıvılcım'ın Fatih hakkında, "Herkes ikinci bir şansı hakeder" demesi seyircinin tepkisini çekti. Öte yandan Ömer'in ölümü yakında geliyor.
19.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı: Nursema Mihri'ye itiraf etti, Abdullah'tan Alev'e korkutan teklif geldi!
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı: Nursema Mihri'ye itiraf etti, Abdullah'tan Alev'e korkutan teklif geldi! Kızılcık Şerbeti 35 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ünallar'ın konağına Nursema'nın eski kocası İbrahim geldi. Ancak Ertuğrul'un kızı Mihri'nin nişanlısı olarak. Nursema'nın Mihri'ye İbrahim'in nasıl bir psikopat olduğunu açıklayacağı yeni bölümde Abdullah'tan Alev'e inanılmaz bir teklif geldi.
13.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 34. bölüm 2. fragmanı: Doğa Fatih'i tek lafla devirdi, Nursema Umut'u gözden çıkardı!
Kızılcık Şerbeti 34. bölüm 2. fragmanı: Doğa Fatih'i tek lafla devirdi, Nursema Umut'u gözden çıkardı! Kızılcık Şerbeti 34 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fatih, Doğa'yı eve aldığında ona sahip olabileceğni sandı. "Sen kendinden başka kimseyi sevemezsin" diyen Doğa, Nursema'dan bir itiraf duyuyor.
12.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 33. bölüm 2. fragmanı: Nursema Umut'un ihanetini anladı, Doğa bebeği için Kıvılcım'dan vazgeçti
Kızılcık Şerbeti 33. bölüm 2. fragmanı: Nursema Umut'un ihanetini anladı, Doğa bebeği için Kıvılcım'dan vazgeçti Kızılcık Şerbeti 33 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fatih sonunda Doğa'ya Ünallar'ın konağına getirmeyi başardı. Ancak tek bir şartla: Doğa bir daha annesini göremeyecek! Öte yandan Nursema, Umut'un ihanetini yavaş yavaş anlamaya başladı.
4.10.2023 Televizyon
Ertuğrul Nursema'ya değil O'na geldi! Kızılcık Şerbeti'nde Alev ve Abdullah aşkı bitiyor
Ertuğrul Nursema'ya değil O'na geldi! Kızılcık Şerbeti'nde Alev ve Abdullah aşkı bitiyor Kızılcık Şerbeti dizisinde ters köşe geldi. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Kayra Şenocak'ın yer aldığı dizinin son bölümünde Ertuğrul karakteri seyirciyle buluştu. Kadroya dahil olmasıyla Nursema'nın yeni aşkı olduğu hakkında iddiaların konuşulduğu Ertuğrul, Alev ve Abdullah ilişkisinin tam ortasına düştü.
28.09.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 32. bölüm 2. fragmanı: Nursema boşanıyor, Doğa Cemre'yi kaçırıyor!
Kızılcık Şerbeti 32. bölüm 2. fragmanı: Nursema boşanıyor, Doğa Cemre'yi kaçırıyor! Kızılcık Şerbeti 32 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema'nın boşanma kararı yer aldı. Abdullah Umut'u uyardı: "Sen bu gece işlerine ara mı versen acaba, ben sana yardımcı olurum" Öte yandan Doğa, Cemre bebeği kaçırıyor ancak Fatih son anda polise yakalatıyor.
28.09.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 32.bölüm fragmanı: Fatih iftira attı, velayeti aldı! Alev'in evleneceği kişi O çıktı!
Kızılcık Şerbeti 32.bölüm fragmanı: Fatih iftira attı, velayeti aldı! Alev'in evleneceği kişi O çıktı! Kızılcık Şerbeti 32 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında mahkeme görüldü. Fatih, tek bir sebeple Cemre'nin velayetini Doğa'dan aldı. Salonda Doğa kriz geçirirken Pembe'nin güle oynaya çıkması dikkat çekti. Alev ise bombayı patlattı: "Ben de bir duyuru yapayım, evleniyorum. Hem de çok yakında"
23.09.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Ertuğrul kimdir? Kayra Şenocak kimdir? Kayra Şenocak hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Ertuğrul kimdir? Kayra Şenocak kimdir? Kayra Şenocak hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti Ertuğrul kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör'ün yer aldığı diziye yeni bölümde Ertuğrul karakteriyle Kayra Şenocak dahil oluyor. Nursema ile yakınlaşacak olan Ertuğrul'u oynayan Kayra Şenocak kimdir? Kayra Şenocak hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
22.09.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? 15 Eylül Kızılcık Şerbeti ikinci sezon saat kaçta başlıyor?
Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? 15 Eylül Kızılcık Şerbeti ikinci sezon saat kaçta başlıyor? Kızılcık Şerbeti hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi yıldızların yer aldığı dizinin ikinci sezonu 15 Eylül 2023 Cuma akşamı başlıyor. Peki Kızılcık Şerbeti saat kaçta başlıyor? Detayları haberimizde araştırdık.
15.09.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti yeni sezon afişinde Nursema yok ama 4 sürpriz detay var!
Kızılcık Şerbeti yeni sezon afişinde Nursema yok ama 4 sürpriz detay var! Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezonu 15 Eylül akşamı başlıyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni sezon afişi yayınlandı. Güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla yeni sezonda da çok konuşulacak dizide 4 büyük sürpriz var.
14.09.2023 Televizyon
Dünya Endüstriyel Tasarımcılar Günü, Tasarım Parkı'nda kutlanacak
Dünya Endüstriyel Tasarımcılar Günü, Tasarım Parkı'nda kutlanacak Dünya Endüstriyel Tasarımcılar Günü “en uzun gün” olan 21 Haziran Çarşamba günü “The Future We Want’’/ İstediğimiz Gelecek” teması kapsamında ETMK(Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) İstanbul şubesi işbirliği ile Tasarım Parkı’nın Moda’daki yeni adresinde kutlanacak.
21.06.2023 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu Ceren Karakoç'tan dikkat çeken itiraf!
Ünlü oyuncu Ceren Karakoç'tan dikkat çeken itiraf! Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterine hayat veren Ceren Yalazoğlu Karakoç, Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Başarılı oyunculuğuyla konuşulan Karakoç, Kızılcık Şerbeti itirafıyla dikkat çekti. Yalazoğlu, Nursema'nın çevresinde olmayan bir karakter olduğunu da dile getirdi.
9.06.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm 2. fragmanı: Kıvılcım ölüyor! Doğa intikamını aldı, Pembe Alev'in hıncını Fatih'ten çıkardı!
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm 2. fragmanı: Kıvılcım ölüyor! Doğa intikamını aldı, Pembe Alev'in hıncını Fatih'ten çıkardı! Kızılcık Şerbeti 29 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında nikahı kıyılan Kıvılcım ve Ömer kaza geçiriyor. Öte yandan Doğa'dan müthiş intikam geldi. Aile yemeğinde Fatih'in önüne ihanetin fotoğraflarını attı. İhaneti öğrenen Pembe, Fatih'in yakasına yapıştı.
8.06.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm fragmanı (Sezon finali): Doğa'dan intikam yemeği geliyor! Doğum sancısı başlıyor!
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm fragmanı (Sezon finali): Doğa'dan intikam yemeği geliyor! Doğum sancısı başlıyor! Kızılcık Şerbeti 29 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Pembe, Abdullah'ı yerin dibine soktu. "Kendine gelince nasıl da modern oluyorsun" diyen Pembe, Alev'e ayarı verdi. Öte yandan son akşam yemeğini hazırlayan Doğa intikam ateşini yaktı. Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümü Doğa'nın doğum sancısıyla bitiyor.
4.06.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 3. fragmanı: Doğa Fatih'e tekme atacakken Pembe Apo'yu basıyor! Hem de Nursema'nın nikahında...
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 3. fragmanı: Doğa Fatih'e tekme atacakken Pembe Apo'yu basıyor! Hem de Nursema'nın nikahında... Kızılcık Şerbeti 28 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşcıoğlu, Ceren Karakoç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema ve Umut'un nihakında Alev ve Apo şevu izliyoruz. Ancak Pembe onları çok uygunsuz bir şekilde yakalıyor. Öte yandan Doğa'nın intikam planı ikinci sezona kaldı.
1.06.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 2. fragmanı: Gerçek ortaya çıktı! Umut ve Nursema evliliği başlamadan bitiyor!
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 2. fragmanı: Gerçek ortaya çıktı! Umut ve Nursema evliliği başlamadan bitiyor! Kızılcık Şerbeti 28 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nurseme gelinliğini giydi ancak Umut ile evliliği başlamadan bitiyor. Mustafa'nın yemek yarışmasına kızan Pembe ve Abdullah konakta çıldırdı. Mustafa ise, "Madem sevmeyecektiniz niye dünyaya getirdiniz beni" dedi. Alev ise Aylin'le ihanet konusunda el sıkıştı.
31.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç paylaştı!
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç paylaştı! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç'un diziyle birlikte popülerliği arttı. Başarılı performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu dergi için mini etek-desenli çorap kombiniyle kamera karşısın geçti.
28.05.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı: Nursema gelinliği giydi! Kıvılcım, Alev ve Abdullah'ın aşk şifresini çözdü!
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı: Nursema gelinliği giydi! Kıvılcım, Alev ve Abdullah'ın aşk şifresini çözdü! Kızılcık Şerbeti 28 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema ve Umut evleniyor. Nursema'nın gelinliği dikkat çekerken, Fatih'ten Umut'a güldüren bir istek geldi. Abdullah, Fatih'i Aylin ile yakaladı ve "Senin hiç mi utanman yok" diyerek Fatih'le tartışma kapısını araladı.
26.05.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Nursema ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nursema haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.