İl İl Vaka Sayıları

İl İl Vaka Sayıları

Son dakika il il vaka sayıları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan il il vaka sayıları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını il il vaka sayıları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İl İl Vaka Sayıları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan il il vaka sayıları gelişmeleri de dahil olmak üzere 248 il il vaka sayıları haberi bulunmuştur. Tüm il il vaka sayıları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İllere göre vaka haritasını Bakan Koca paylaştı! İşte en çok artan 10 şehir...
İllere göre vaka haritasını Bakan Koca paylaştı! İşte en çok artan 10 şehir... İllere göre haftalık vaka haritası belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illere göre koronavirüs vaka haritasını paylaştı. Geçtiğimiz hafta Kırklareli vaka yoğunluğunda zirvede yer alırken yeni verilere göre Samsun 1530,91 vaka yoğunluğu ile zirvede yerini aldı.
21.02.2022 Gündem
İl il vaka sayıları belli oldu! Patlama yaptı
İl il vaka sayıları belli oldu! Patlama yaptı Türkiye genelinde 16-22 Ekim'de illere göre haftalık COVID-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide COVID-19 vaka sayısı İstanbul'da 296,84, Ankara'da 328,31, İzmir'de 57,07, Karabük'te 552,92 oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 16-22 Ekim'de her 100 bin kişide görülen COVID-19 vaka sayılarını açıkladı.
2.11.2021 Gündem
Bakan Koca haftalık tabloyu paylaştı! İşte il il vaka sayıları...
Bakan Koca haftalık tabloyu paylaştı! İşte il il vaka sayıları... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illere göre vaka sayılarını gösteren haritayı paylaştı. Her 100 bin kişide Kovid-19 vaka sayısı İstanbul'da 183,48, Ankara'da 282,66, İzmir'de 43,26 oldu. Vaka sayısı en çok artan 10 ili de açıklandı.
16.09.2021 Gündem
İl il vaka sayıları açıklandı! Bakan Koca duyurdu
İl il vaka sayıları açıklandı! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 28 Ağustos-3 Eylül'de illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı. İşte il il vaka sayıları...
11.09.2021 Gündem
İl il vaka sayıları belli oldu! Kırmızıya döndü! İstanbul, Ankara, İzmir...
İl il vaka sayıları belli oldu! Kırmızıya döndü! İstanbul, Ankara, İzmir... İllere göre vaka sayısı ile ilgili son dakika açıklaması! Kritik harita paylaşıldı. Vaka sayıları en çok artan iller belli oldu. 10 il için kırmızı alarm verildi. İstanbul, İzmir ve Ankara'da vaka sayılarında son durum ne? İşte vaka sayılarının arttığı iller ile ilgili son dakika gelişmesi...
13.08.2021 Gündem
İl il vaka sayıları açıklandı! Maviye dönen iller...
İl il vaka sayıları açıklandı! Maviye dönen iller... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 31 Temmuz-6 Ağustos'ta illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarını açıkladı. Siirt 974,40 oran ile yine ilk sırada yer aldı. İllere göre haftalık Kovid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide İstanbul'da 182,21, Ankara'da 184,58, İzmir'de 65,85 oldu.
12.08.2021 Gündem
Vaka sayıları haritası il il değişti! İllere göre haftalık (6-12 Mart) vaka sayısı haritası güncellendi! Koronavirüs artan ve azalan iller
Vaka sayıları haritası il il değişti! İllere göre haftalık (6-12 Mart) vaka sayısı haritası güncellendi! Koronavirüs artan ve azalan iller Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6-12 Mart haftasında illere göre 100 bin kişiye düşen Kovid-19 vaka sayısının güncel haritasını paylaştı. Haritaya göre vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 111,57'den 178,25, Ankara'da 54,83'ten 68,53, İzmir'de 66,47'ten 78,57'ye yükseldi. Haftalık verilere göre 100 binde en fazla vaka, Samsun, Sinop, Giresun, Balıkesir ve Kilis'te görüldü. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Koca, "İllerimizde 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık toplam vaka sayılarını harita üzerinde görebilirsiniz. Tedbirlere uyarak normalleşmek mümkün." ifadelerini kullandı. Peki hangi il kaç vakaya sahip? En çok vaka sayısı hangi şehirde bulunuyor? En az vaka sayısı nerede? İşte karşınızda illere göre haftalık koronavirüs vaka sayıları! 6-12 Mart haftalık il il koronavirüs vaka sayıları kaçtır? İşte il il haftalık vaka sayıları haritası…
16.03.2021 Gündem
İllerdeki vaka sayılarına göre yeni tedbirler! Hangi illerde yerel kısıtlama tedbirleri alındı?
İllerdeki vaka sayılarına göre yeni tedbirler! Hangi illerde yerel kısıtlama tedbirleri alındı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, corona virüsle mücadelede 'yerinde karar' dönemin geçildiğini açıklamasının ardından, 'covid19.gov.tr' üzerinden illere göre vaka sayıları haftalık olarak açıklanmaya başladı. 1 Mart itibariyle, illerdeki vaka sayılarına göre tedbirler yeniden ele alınacak ancak şu an da vaka sayısının çok yüksek olduğu illerde, bir takım yeni yasaklar uygulanmaya başladı. İllerdeki vaka sayılarına göre tedbirler…
26.02.2021 Gündem
İllerdeki vaka sayıları: Sağlık Bakanı illerdeki en çok artan ve azalan vaka sayılarını paylaştı! İl bazında vaka sayıları…
İllerdeki vaka sayıları: Sağlık Bakanı illerdeki en çok artan ve azalan vaka sayılarını paylaştı! İl bazında vaka sayıları… Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı twiter üzerinden en çok artan ve azalan vaka sayılarını paylaştı. Geçen haftaya göre 1 haftada 100.000 nüfusta görülen vaka sayısı en çok artan 5 il; Bilecik, Erzincan, Kilis, Uşak ve Çanakkale olurken, en çok azalan iller ise Bitlis, Mardin, Kastamonu, Yalova ve Bingöl şeklinde sıralandı.
18.02.2021 Gündem
İstanbul'da birçok ilçede arı tedirginliği
İstanbul'da birçok ilçede arı tedirginliği  Arıların çoğalma içgüdüsüyle kovanı terk edip ağaçlarda, apartmanlarda toplanmaları tedirginlik yarattı. ‘Oğul verme’ adı verilen dönem için İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Fatih Dikmen, "Mayıs ve Haziran boyunca arıların sayılarının arttığı ve bunun neticesinde oğul verme gibi davranışlar sergilediklerini görebiliriz. İstanbul’da bunu görmek biraz şaşırtıcı çünkü normalde şehir içlerinde pek arıcılık yapılmıyor. Hala kırsalda bu işi yapan insanlar olabiliyor. Oğul verme dönemlerinde oradan kaçıp, çeşitli evlerin bahçelerine, çatılarına, ağaçlara kümelenmiş oğullar şeklinde toplanabiliyorlar" dedi.   
8.06.2023 Gündem
Bakan Yardımcısı Çataklı: Bir provokasyon ile karşı karşıyayız
Bakan Yardımcısı Çataklı: Bir provokasyon ile karşı karşıyayız İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Hatay’da büyük bir salgın olduğu iddialarına yönelik yaptığı açıklamada, “Maalesef bir siyasi parti destekli sağlık alanında yalan üzerinden yapılan bir provokasyon ile karşı karşıyayız. Bu iddia, bölgedeki çalışmalara gölge düşürmeye çalışan bir niyet taşıyor. Öncelikle bu açıklamaları yapan kişinin hekimliğinin sorgulanması gerekiyor. Kendisi hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılması gerekir ki bu da yapılacak” dedi.
18.03.2023 Gündem
Organ Bağışı Haftası’nda çarpıcı detay! 31 bin 295 kişi organ ve doku bağışı bekliyor!
Organ Bağışı Haftası’nda çarpıcı detay! 31 bin 295 kişi organ ve doku bağışı bekliyor! Türkiye’de 31 bin 295 kişi organ ve doku bekliyor. Sadece böbrek nakli alanında yılda yaklaşık 4 bin 500 civarında operasyon gerçekleştiriliyor. Dünyada ilk beş ülke arasında yer alan Türkiye’de organ naklinin yüzde 75’i canlı, yüzde 25’i kadavradan yapılıyor ancak uzmanlara göre bu oran kadavra açısından yeterli değil. 3-9 Kasım Organ Bağışı haftasında bu duruma dikkat çeken uzmanlar özellikle aile onamında önyargıların olduğunu belirtiyor. Uzmanlar, organ bağışçılarının ailelerine bildirmeleri ve bunun vasiyet olarak değerlendirilmesi gerektiğini dikkat çekiyor. Türkiye Nefroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Alaattin Yıldız ve Türkiye Organ Nakli Kuruluşları Koordinasyon Derneği Başkanı Uluğ Eldeğez, organ nakli süreci ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Doku, Organ Nakli ve Diyaliz Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Organ Nakli ve Ulusal Koordinasyon Merkezi Birim Sorumlusu Seher Taş ise organ bağışı sürecini anlattı.
7.11.2022 Sağlık
Bolu'da zehirlenmelerin yaşandığı köyde yeni vakalar çıktı! Ekipler sudan yeniden numune aldı
Bolu'da zehirlenmelerin yaşandığı köyde yeni vakalar çıktı! Ekipler sudan yeniden numune aldı Bolu merkeze bağlı Yuva köyünde, Kurban Bayramı'nda zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılanlarla aynı belirtileri gösteren kişi sayısının artması endişeye neden oldu. Zehirlenme şüphesiyle daha önce 2 genç entübe edilirken, Cansu A.(17) da kanlı ishal görüldü. İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, köydeki içme sularından yeniden numune aldı.
8.08.2022 Yaşam
Türkiye'de koronavirüs vakaları hızla arttı, 3 maddelik ilk tedbir kararı geldi
Türkiye'de koronavirüs vakaları hızla arttı, 3 maddelik ilk tedbir kararı geldi Son dakika gelişmesi. Son dönemde artan koronavirüs vaka sayıları herkesi endişelendirdi. 4-10 Temmuz haftasında 117 bin 95 vaka görülürken vakaların hızla yükselmesiyle beraber ilk tedbir Eskişehir İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'ndan geldi. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 3 maddelik yeni kararı aldı. İşte haberin tüm detayları...
20.07.2022 Gündem
Samsun’da son bir haftada Covid-19 vaka sayısı 2 kat arttı
Samsun’da son bir haftada Covid-19 vaka sayısı 2 kat arttı Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Samsun’da son bir haftada Covid-19 vaka sayısının yaklaşık 2 kat arttığını açıklayarak, bayram tatili döneminde biraz daha dikkatli olunması uyarısında bulundu.
6.07.2022 Gündem
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak!
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük yayınlanan Covid-19 tablosunun, 1 Haziran'dan itibaren haftalık olarak yayınlanacağını duyurdu.
1.06.2022 Gündem
İstanbul'dan güzel haber! İl Sağlık Müdürü Memişoğlu açıkladı: En düşük vaka sayısına ulaşıldı
İstanbul'dan güzel haber! İl Sağlık Müdürü Memişoğlu açıkladı: En düşük vaka sayısına ulaşıldı İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu pandeminin başından beri vaka sayılarında İstanbul'da düşük seviyeye ulaşıldığını açıkladı. Memişoğlu, "Son olarak Ocak ayında yaşadığımız 4'ncü ve son pikte vaka sayıları, şimdiye kadar ki dalgaların en yükseğiydi" dedi. "Salgın artık gündemimizden çıkıyor diyebiliriz" diyen Memişoğlu, "Birkaç ay içinde de artık pandemi değil, mevsimsel hastalık olarak değerlendirileceğini tahmin ediyorum" diye konuştu.
14.04.2022 Gündem
Haftalık vaka haritası açıklandı! Zirve değişti
Haftalık vaka haritası açıklandı! Zirve değişti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 5-11 Mart arasında, il bazında 100 bin kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısını gösteren insidans haritasını paylaştı.
21.03.2022 Gündem
Koronavirüs salgını ile ilgili flaş uyarı! Aşılama yüzde 10'lara düştü, vaka artışa geçebilir...
Koronavirüs salgını ile ilgili flaş uyarı! Aşılama yüzde 10'lara düştü, vaka artışa geçebilir... Koronavirüs salgını, Omicron varyantı, aşı ve kısıtlamalarla ilgili son dakika uyarısı! Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, koronavirüs kısıtlamalarının kaldırılmasıyla hatırlatma dozu aşılanma oranının, yüzde 10'lara düştüğünü söyledi. Doğan, "Toplumsal rehavet var. Vaka sayılarında artış olabilir" dedi.
16.03.2022 Gündem
Maske, HES kodu yasakları kaldırıldı! Okul, yolculuk, Avm'lerde yeni dönem
Maske, HES kodu yasakları kaldırıldı! Okul, yolculuk, Avm'lerde yeni dönem Maske ve HES kodu yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! AVM, market, uçak, otobüs, sinema gibi kapalı yerlerdeki maske yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi. Yasaklarla ilgili detaylar belli oldu. Açık havada maske zorunluluğu kaldırıldı. Kapalı ortamda havalandırmanın yeterli olması ve mesafeye uyulması şartıyla maske takılmayabilir. Uçak, otobüs, sinema, sağlık kuruluşları ile okulların kapalı alanlarında maske kuralı sürecek. HES kodu uygulaması kaldırıldı. Hiçbir kurum ve kuruluş girişte HES kodu istemeyecek. Hastalık belirtisi olmayan kişilerden test istenmeyecek. Okullarda 2 vaka çıkması halinde sınıf kapanmayacak. Pozitif öğrenci izole edilecek.
3.03.2022 Gündem
Omicron varyantı ile ilgili yüz güldüren açıklama! 'Kendi kendini yok ediyor'
Omicron varyantı ile ilgili yüz güldüren açıklama! 'Kendi kendini yok ediyor' Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Enginyurt, “Omicron varyantı gerçekten yüz güldürücü. Virüs kendi kendini yok ediyor diyebiliriz” dedi.
1.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İl İl Vaka Sayıları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki il il vaka sayıları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.