İl Başkanları Toplantısı

İl Başkanları Toplantısı

Son dakika il başkanları toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan il başkanları toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını il başkanları toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İl Başkanları Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan il başkanları toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 673 il başkanları toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm il başkanları toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'de 26 ilin belediye başkan adayları bugün belli oluyor
AK Parti'de 26 ilin belediye başkan adayları bugün belli oluyor AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Gözler, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere aday gösterilecek isimlerde. 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adayları, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek toplantıda duyurulacak.
7.01.2024 Gündem
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Pazarlık yoktur, hedefimiz aynıdır
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Pazarlık yoktur, hedefimiz aynıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin il başkanları toplantısı programında konuştu. MHP lideri Devlet Bahçeli "Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutlaka mutabakata varmış, 31 Mart için yola koyulmuştur. AK Parti'yle çözemeyeceğimiz bir mesele olmayacaktır" dedi.
16.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır." dedi.
30.11.2023 Gündem
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurusu yapılan ‘gençlere vergisiz telefon’ çalışmasının ayrıntıları belli oldu. Konuyla ilgili bilgi veren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, “15 model üzerinde çalışma yapıyoruz. Türkiye’de üretim yapan firmalar kapsama dahil edilecek. Cari açığı düşünmemiz gerek” şeklindeki sözleri aktarıldı.
21.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan "Enflasyonun insanımızın hayatında açtığı sıkıntıları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş düşüyor: Emlak piyasası da yakında dengeye kavuşacak. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." açıklamasında bulundu.
24.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Dün baba-oğul videosu çekenler bugün gırtlak gırtlağa geldiler. Değişim adıyla yürüyen kayıkçı kavgasıyla işimiz yok ifadelerini kullandı. Erdoğan emekli maaşları ile ilgili olarak da, "Dün enflasyon oranı netleşince emeklilerin alacağı maaş da belli oldu. İyileştirme çalışması için bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Çalışmalar başladı" dedi.
6.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizi koalisyonun insafına terk edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizi koalisyonun insafına terk edemeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda seçim çalışmalarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. 'Hemen şimdi' sloganına vurgu yapan Erdoğan, 'Milletimizi koalisyonun insafına terk edemeyiz' dedi.
11.03.2023 Gündem
Seçimlerde partilerin kampanyası nasıl olacak? 'Sloganlar bile değişti'
Seçimlerde partilerin kampanyası nasıl olacak? 'Sloganlar bile değişti' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçime ilişkin kararnameyi imzaladı. Resmi Gazete'de de yayımlanan karar sonrası seçimin 14 Mayıs'ta olacağı netleşti. Peki seçim sürecinde siyasi partiler nasıl bir yol haritası izleyecek, nasıl kampanyalar yürütecekler? CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında konuşan Gazeteci Abdulkadir Selvi, sürece ilişkin detayları açıkladı.
10.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim tarihini güncelleyebiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim tarihini güncelleyebiliriz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Mevsim şartlarını dikkate alarak, belki tarihini biraz öne çekeceğimiz 2023 seçimlerinin önemini en iyi sizler biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.
5.01.2023 Gündem
Beştepe’de kritik zirve! Gündemde EYT ve asgari ücret vardı
Beştepe’de kritik zirve! Gündemde EYT ve asgari ücret vardı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile görüştü. Toplantıda EYT ve asgari ücret zammı görüşüldüğü bildirildi.
30.11.2022 Ekonomi
Genel Hayata etkili ne demek, Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi nedir? Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan etmek ne anlama geliyor?
Genel Hayata etkili ne demek, Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi nedir? Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan etmek ne anlama geliyor? Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi nedir, ne demek? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrası Düzce'yi 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan ettiklerini açıkladı. Erdoğan, ''Böylece afet sonrası telafi ve ihya çalışmalarımızı daha hızlı şekilde yürütebileceğiz'' dedi. Peki, Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan etmek nedir? Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilen yerler hakkında merak edilenler…
30.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Nebati ve Bilgin'le görüşecek! Masada EYT ve asgari ücret olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Nebati ve Bilgin'le görüşecek! Masada EYT ve asgari ücret olacak Gözler devletin zirvesinde! EYT ve asgari ücret ile ilgili son gelişmeler gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 18:15'te Bakan Bilgin ve Bakan Nebati ile görüşecek. Kritik görüşmede milyonları ilgilendiren Emeklilik yaşa takılanlar (EYT) ve asgari ücret konusu masaya yatırılacak.
30.11.2022 Ekonomi
Düzce Afet Bölgesi ilan edildi mi? Genel Hayata Etkili afet nedir, Genel Hayata etkili afet bölgesi ne demek?
Düzce Afet Bölgesi ilan edildi mi? Genel Hayata Etkili afet nedir, Genel Hayata etkili afet bölgesi ne demek? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5,9'luk depremin meydana geldiği Düzce'yi, "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan ettiklerini açıkladı. Peki, Düzce Afet Bölgesi ilan edildi mi? Genel Hayata Etkili afeti nedir, Genel Hayata etkili afet bölgesi ne demek?
30.11.2022 Gündem
Nişestend u goftend u ber-hâstend ne demek, Türkçesi ne? Erdoğan'ın 6’lı masa için söylediği İran atasözü ne anlama geliyor?
Nişestend u goftend u ber-hâstend ne demek, Türkçesi ne? Erdoğan'ın 6’lı masa için söylediği İran atasözü ne anlama geliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan altılı masaya “Nişestend u goftend u ber-hâstend” İran atasözüyle göndermede bulunurken 'Oturdular konuştular dağıldılar.' ifadesini kullandı. Söz konusu açıklamaların ardından Nişestend u goftend u ber-hâstend ne demek, ne anlama geliyor? İşte İran atasözü Nişestend u goftend u ber-hâstend’ın anlamı…
30.11.2022 Gündem
Fiyat İstikrar Komitesi nedir, kimlerden oluşur? Zincir marketler nasıl denetlenecek? Fiyat farklılıkları nasıl giderilecek?
Fiyat İstikrar Komitesi nedir, kimlerden oluşur? Zincir marketler nasıl denetlenecek? Fiyat farklılıkları nasıl giderilecek? Hükümetten ekonomi ile ilgili yeni önlemler yolda! Enflasyonla mücadele kapsamında fahiş fiyatlar ile ilgili hükümet yeni adımlar atıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda ekonomi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve marketler ile ilgili kontrollerin sıkılaştırılacağını belirtti. Fiyat İstikrar Komitesi'ni kurarak takibini zincir marketlerde fiyat denetimlerinin arttırılacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, fiyat farklılıklarının önüne geçeceklerini ve Fiyat İstikrar Komitesi’nin çalışmalara başlayacağını söyledi. Peki, Fiyat İstikrar Komitesi nedir? Zincir marketler nasıl denetlenecek? Fiyat farklılıkları nasıl giderilecek? Fiyat İstikrar Komitesi marketleri nasıl denetleyecek, ceza verecek mi? Marketlerdeki fahiş fiyat farklılıkları nasıl önlenecek? İşte detaylar…
30.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Marketlerin denetimini sıkılaştırıp fiyat farklılıklarını gidereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Marketlerin denetimini sıkılaştırıp fiyat farklılıklarını gidereceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, ''Geçtiğimiz 20 yılda hep yapageldiğimiz gibi bugün de ülkemizin her meselesini, milletimizin her beklentisini hayata geçirerek Türkiye’yi huzurlu ve müreffeh bir geleceğe hazırlıyoruz" dedi. Marketlerdeki fiyat denetimine de değinen Erdoğan, ''Türkiye'nin yürüyüşünü durdurmak mümkün değil, biz vatanımıza mağdur olmayacak şekilde ekonomik desteklerimizi sürdürüyoruz. Zincir ve diğer marketlerle ilgili bakanlıklarımız kontrolleri sıkılaştıracaktır. Fiyat farklılıklarını gidereceğiz'' ifadelerini kullandı.
30.11.2022 Siyaset
Zağarlık ne demek, zağarlık yapamam (yapmak) nedir? Cumhurbaşkanının kullandığı zağarlık kelimesinin TDK anlamı…
Zağarlık ne demek, zağarlık yapamam (yapmak) nedir? Cumhurbaşkanının kullandığı zağarlık kelimesinin TDK anlamı… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın burada yaptığı konuşmada “Birileri İzmir’in Yunan’dan kurtuluş gününü, Osmanlı’ya hakaret günü haline getirirken, biz işte bu tür vizyoner projelerle ecdadımıza layık olmaya çalışıyoruz. Birileri, Sultan Abdülhamid Han’a aleni düşmanlıkla siyasi prim peşinde koşarken, biz atalarımızın tamamına hürmet gösteriyor, hepsini bağrımıza basıyoruz. Birileri, batıya öykünüp kendi ecdadına küfür ederken, biz hiçbir komplekse kapılmadan tüm değerlerimize sahip çıkıyoruz. Bundan sonra da aynı hassasiyetle yolumuza devam edeceğiz. Zulmü alkışlamayacak, zalimi sevmeyecek, gelenin keyfi için geçmişimize sövenlerden olmayacağız. Hele hele üç buçuk soysuzun ardında asla zağarlık yapmayacağız. Zağarlık nedir biliyorsunuz değil mi? Zağarlık, köpeklik yapmayacağız.” İfadesinden sonra zağarlık kelimesinin anlamı araştırılmaya başlandı. Peki, Zağarlık ne demek, zağarlık yapamam ne demek, zağarlık yapmak nedir? İşte zağarlık kelimesinin anlamı…
27.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yunanistan'ın adalara yığdığı silahlarla ilgili olarak da konuşan Erdoğan, ''Yunanistan'ın kışkırtarak üstümüze salanların niyetlerini çok iyi biliyoruz, kirli senaryolara pabuç bırakmayacağız. Batı Trakya ve adalara yığılan silahlar bizim için bir anlam ifade etmez. Bizim gücümüz bunun ötesinde. Ülkemiz savunmasında taviz vermeyecek. ABD ve Avrupa'dan gelen destekler sizi kurtaramaz'' dedi.
27.09.2022 Siyaset
Kaftancıoğlu 'Cumhurbaşkanına Hakaret' suçundan ifade verdi
 Kaftancıoğlu 'Cumhurbaşkanına Hakaret' suçundan ifade verdi  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçlamasından başlatılan soruşturma nedeniyle savcılığa ifade verdi.
29.08.2022 Gündem
Üstün Dökmen ne dedi? Cumhurbaşkanı Erdoğan Üstün Dökmen’e tepki gösterdi, Dökmen’in sözleri neden gündem oldu?
Üstün Dökmen ne dedi? Cumhurbaşkanı Erdoğan Üstün Dökmen’e tepki gösterdi, Dökmen’in sözleri neden gündem oldu? YouTube yayınına katılan Prof. Dr. Üstün Dökmen, başörtüsüne yönelik açıklamalarda bulununca, birçok kesim gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından da eleştirildi. Peki, Üstün Dökmen ne dedi? Üstün Dökmen’in sözleri neden gündem oldu?
15.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aktörler değişse de oynanan oyun değişmiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aktörler değişse de oynanan oyun değişmiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bürokratlar Bay Kemal tarafından çok açık, net tehdit ediliyor. Zaman değişse de aktörler değişse de oynanan oyun değişmiyor. Yaşanan her Hadise faşist yüzlerini açıkça gösteriyor." dedi.
15.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşlara mektup
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşlara mektup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kaleme aldığı mektup, Türkiye’nin dört bir yanında kurulan AK noktalarda milyonlarca üyeye ve vatandaşa ulaştırılacak.
12.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına talimat: Bunu yaparsak seçimden önce seçimi kazanırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına talimat: Bunu yaparsak seçimden önce seçimi kazanırız Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Seçim öncesi seçimi kazanacağız. Her üyemiz bir üye daha ilave ederse işte seçimden önce seçimi kazandık demektir" dedi.
16.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! 81 ilde kuruluyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! 81 ilde kuruluyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan, sokak hayvanları sorununun çözümü için belediye başkanlarına verdiği talimatı yineledi. Çalışmalar çerçevesinde 81 ile barınaklar ve rehabilitasyon merkezleri kurulacak. Yaklaşık 8 milyon sokak hayvanı bu merkezlerde rehabilite edilecek.
12.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Biz görevde olduğumuz sürece geri gönderemeyeceksiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Biz görevde olduğumuz sürece geri gönderemeyeceksiniz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, sığınmacı polemiği konusunda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Biz bu görevde olduğumuz sürece bu kardeşlerimizi bu ülkeden geri gönderemeyeceksiniz. Bunu öğrenen, bunu bilen, bunu duyan Suriyeli, Afgan hepsi bir gönül huzuru içine giriyor." dedi.
11.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İl Başkanları Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki il başkanları toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.