İkram

İkram

Son dakika ikram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikram gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.289 ikram haberi bulunmuştur. Tüm ikram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Adanalılara uzmandan bayram sofraları için dikkat çeken uyarı geldi
Adanalılara uzmandan bayram sofraları için dikkat çeken uyarı geldi Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, Ramazan sonrası iki öğünlü beslenme planından üç öğünlü düzene geçildiğini belirterek, “Bayram kahvaltılarında sofrada porsiyonlara dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.
10.04.2024 Adana
Bayram geleneği Toroslarda sürdürülüyor!
Bayram geleneği Toroslarda sürdürülüyor! Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Karanebili Mahallesi'nde köy sakinleri bayram geleneğini asırlardır sürdürüyor.
10.04.2024 Adana
Bayram sofralarında porsiyona dikkat!
Bayram sofralarında porsiyona dikkat! Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, Ramazan sonrası iki öğünlü beslenme planından üç öğünlü düzene geçildiğini belirterek, “Bayram kahvaltılarında sofrada porsiyonlara dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti! Cuma namazı için Kısıklı’daki konutundan çıkarak Ayasofya Camii'ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,ardından Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesini ziyaret etti.
5.04.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya Camii'nde cuma namazı sonrası dua etti. Ardından Erdoğan, Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi’ni ziyaret etti.
5.04.2024 Gündem
Y. Adana Demirspor - Hatayspor maçının ardından 31 metrelik boru kebap
Y. Adana Demirspor - Hatayspor maçının ardından 31 metrelik boru kebap Adanalı kebapçı, Y. Adana Demirspor ve Hatayspor arasında oynanan hazırlık maçı sonrası 31 metrelik boru kebabı yapıp iki kulübe de ikram etti.
1.04.2024 Adana
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim“ dedi.
23.03.2024 Gündem
Alper Gezeravcı'dan Adana Kebabı'na tam not
Alper Gezeravcı'dan Adana Kebabı'na tam not Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’ya, gençlerle buluşmak için geldiği Adana’da kebap ziyafeti sunuldu.
21.03.2024 Adana
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu Antalya'nın Serik ilçesinde kamp yapan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, taraftara açık yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
20.03.2024 Futbol
Adana'nın geleneksel içeceği Kaynar şifa deposu
Adana'nın geleneksel içeceği Kaynar şifa deposu Kaynar, Anadolu’da lohusa şerbeti ya da kırmızı şerbet olarak bilinen içeceğin Adana’daki adı. Çeşitli baharatlar kullanılarak yapılan kaynar, doğum yapan anneyi ve bebeği ziyarete gelenlere ikram ediliyor. Sıcak ya da soğuk tüketilebilen şifa deposu kaynarı kış aylarında kendiniz için de hazırlayıp hastalıklara karşı bir koruyucu kalkan olarak tüketebilirsiniz.
8.03.2024 Adana
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Çarşıbaşı Meydanında hizmete sunulan Burfaş Kafe’de barista önlüğü giyerek tezgahının başına geçti ve gençlere kahve ikram etti. Varank, kahveleri hazırlarken Aktaş ise hem sipariş aldı hem de hesabı ödedi.
6.03.2024 Gündem
Adana’nın geleneksel ve şifalı içeceği: Kaynar! Faydaları saymakla bitmiyor
Adana’nın geleneksel ve şifalı içeceği: Kaynar! Faydaları saymakla bitmiyor Kaynar, Anadolu’da lohusa şerbeti ya da kırmızı şerbet olarak da bilinen, doğum yapan anneyi ve bebeği ziyarete gelenlere ikram edilen bir şerbet çeşididir. Peki kaynar nedir, nasıl yapılır, faydaları nelerdir? İşte kaynar (lohusa şerbeti) hakkında merak edilenler…
27.02.2024 Adana
Adanalı dönerci şubeleşerek büyüyor! Yurt dışında da hizmet veriyor
Adanalı dönerci şubeleşerek büyüyor! Yurt dışında da hizmet veriyor Adana’da faaliyet gösteren döner restoranı hem yurt içi hem de yurt dışında şubeleşerek büyüyor.
27.02.2024 Adana
Berat kandilinde neden et pişirilir? Berat kandili hububat pişirmek neden önemli, Berat kandili yemeği hububat nedir, nasıl yapılır?
Berat kandilinde neden et pişirilir? Berat kandili hububat pişirmek neden önemli, Berat kandili yemeği hububat nedir, nasıl yapılır? Beraat Gecesi'nde, içinde nohut veya kuru fasulye gibi taneli gıdalar bulunan etli bir yemek pişirerek iftar etmek ve bu yemeği fakirlere veya komşulara ikram etmek, İslam'da önemli bir fazilet olarak kabul ediliyor. Peki, Berat kandilinde neden et pişirilir? Berat kandili yemeği hububat nedir, nasıl yapılır? İşte Berat kandili hububat pişirmek…
24.02.2024 Gündem
Okul çevresindeki market açılışında pamuk şeker yiyen 11 öğrenci hastanelik oldu
Okul çevresindeki market açılışında pamuk şeker yiyen 11 öğrenci hastanelik oldu Amasya'da, bir marketin açılışında aldıkları pamuk şekeri yedikten sonra rahatsızlanan 11 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
23.02.2024 Gündem
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar Edirne'de, alışveriş merkezinde kahve satılan dükkanda, fincanları tükürerek temizlediği anlar kameraya yansıyan işletmeci Hacı Zorlu'nun sözleşmesi feshedilip, iş yeri kapatıldı. Zorlu, "Bardakların temizliğini yaparken kolonyalı mendille siliyordum. İçerisindeki tozun gitmediğini görünce üfledim. Burada kesinlikle art niyet veya yanlış anlaşılma var. Biz bu bardaklarla kesinlikle kahve satışı yapmıyoruz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Pegasus kabin bagajı kalkıyor iddiası: Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Kabin bagajı nedir, Pegasus ‘kabin bagajı kaldırdı’ açıklaması yaptı mı?
Pegasus kabin bagajı kalkıyor iddiası: Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Kabin bagajı nedir, Pegasus ‘kabin bagajı kaldırdı’ açıklaması yaptı mı? Pegasus'un ücretsiz sunduğu kabin bagajı hakkını ekonomi sınıfı biletlerden kaldıracağı iddia edildi. Söz konusu iddiaların sosyal medyada gündem olmasının ardından Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.02.2024 Ekonomi
Dönercilerin yetişeceği akademi açıldı! Eleman yetiştirecek
Dönercilerin yetişeceği akademi açıldı! Eleman yetiştirecek Adana'da faaliyet gösteren Piton Döner'in eleman yetiştireceği ‘Piton Döner Akademi' şubesi açıldı.
8.02.2024 Adana
Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler anıldı
Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler anıldı Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler için kentin simgesi olan Balıklıgöl’deki Dergah Camii’nde dua edildi. Ardından cami çıkışında cemaate çorba dağıtıldı.
6.02.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Altınok'tan 'kentsel dönüşüm' açıklaması
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Altınok'tan 'kentsel dönüşüm' açıklaması AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara'mızın birçok noktasında acilen bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Şereflikoçhisar'dan geçen fay hattında bir kırılma olursa, Ankara'da çok yıkım ve ölüm olur. Bir de bu binalar eskidi, her tarafları dökülüyor. Ankara'mızın birçok eskiyen dokusunda kentsel dönüşüm planlarımız olacak" dedi. Öte yandan Altınok, "Hızlı bir şekilde tamirini, tadilatını, onarımını yaparak, Ankapark'ı hizmet açacağız" diye konuştu.
23.01.2024 Gündem
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu. Kurum, 25 Ocak Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi’nde geniş katılımlı bir tanıtım toplantısıyla projelerini anlatacak. Murat Kurum “Perşembe günü saat 11.00’de büyük bir coşkuyla, İstanbullularla paylaşıyor olacağız. Ardından 3 lansmanımız daha olacak. Bizim gündemimiz İstanbul olacak, İstanbullular olacak ve İstanbul’un sorunları olacak. Bu motivasyonla da lansmanımızı 25’i itibariyle başlatıyor olacağız” dedi.
22.01.2024 Gündem
Ara tatilde otobüsle yolculuk yapacaklar dikkat
Ara tatilde otobüsle yolculuk yapacaklar dikkat Eskişehir’de bir otobüs firmasında vardiya amirliği yapan Gökhan Güldaş, son dönemlerde artan otobüs kazalarının çok üzücü olduğunu ve kayıpların azaltılması için mutlaka emniyet kemeri kullanılması gerektiğini söyledi.
19.01.2024 Gündem
Rüyada Pekmez Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Pekmez Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Pekmez Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Pekmez Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada pekmez gören bir kişinin maddi ve manevi durumu iyileşir. Rüyada pekmez görmek, genellikle olumlu yorumlanan rüyalar arasında yer alır. Bu rüya, durumun her geçen gün iyileşeceğini belirtir. Pekmez yemek ise, bol bol para kazanacağınıza delalet eder. Aynı zamanda hatırı sayılır para ya da maldır. Küple pekmez görmek ise, ucu bucağı olmayan serveti simgeler.
14.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

İkram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.