İkea

İkea

Son dakika ikea haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikea ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikea haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkea

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikea gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 ikea haberi bulunmuştur. Tüm ikea haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto paralar resmen çakıldı! Bitcoin ve Ethereum'da kayıp büyüyor, işte BTC, ETH, XRP ve diğer Altcoin'lerde son durum...
Kripto paralar resmen çakıldı! Bitcoin ve Ethereum'da kayıp büyüyor, işte BTC, ETH, XRP ve diğer Altcoin'lerde son durum... Bitcoin fiyatları ve Ethereum fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kripto para piyasası topyekun küçülüyor. Yeniden çöküş başladı. Başta kripto varlıkların atası olan Bitcoin olmak üzere Ethereum ve Altcoin'lerde de düşüş başladı. Kripto para yatırımcıları büyük zarar etti. Bitcoin yüzde 6.46 düşüş gösterdi. Ethereum ise yüzde 5.1 geriledi. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto piyasasında son durum...
10.03.2022 Ekonomi
Kadınlar daha başarılı! Tahmin edilmesi zor ve...
Kadınlar daha başarılı! Tahmin edilmesi zor ve... Siber Güvenlik ve Çevrimiçi Davranışlar raporuna göre, basit ve tahmin edilmesi kolay şifre kullanımı erkeklerde yüzde 31 iken bu oran kadınlarda yüzde 23. Rapora göre, 54 ve daha büyük yaştaki kullanıcılar, 18-44 yaş aralığındaki kullanıcılara göre daha güçlü şifreler kullanıyor.
10.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Ocak ayı işsizlik rakamları açıklandı
Ocak ayı işsizlik rakamları açıklandı İşsiz sayısı 2022 yılı Ocak ayında bir önceki aya göre 21 bin kişi artarak 3 milyon 859 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise değişim göstermeyerek yüzde 11,4 seviyesinde gerçekleşti.
10.03.2022 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Yüz binlerce kişi aynı durumda, hemen...
Borcu olanlar dikkat! Yüz binlerce kişi aynı durumda, hemen... Borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Günümüz şartlarında neredeyse herkesin ya kredi ya kredi kartı ya da banka dışı borçları bulunuyor. Borç miktarı arttıkça ödeme güçlüğü de artıyor. Özellikle banka borçlarının zamanında ödenmesi büyük önem taşıyor. Çünkü ödemelerde yaşanan gecikmeler kişiye faiz yükü olarak geri dönüyor. En çok kredi kartı borçları vatandaşları zorluyor. Çeşitli giderler için nakit miktarının yeterli olmaması kredi kartlarının kullanılmasına neden oluyor. Kişinin ödeme güçlüğünün başladığı noktada ise krediler 'kurtarıcı' olarak devreye giriyor. Ancak kredi ödemelerinde yaşanan aksamalar, kart limitlerinin dolması, eşe-dosta borçlanmayla sonuçlanıyor ve borç miktarı içinden çıkılamaz bir duruma geliyor. Ancak hiçbir şey çözümsüz değil. Doğru adımlarla büyük borçların üstesinden gelmek mümkün. İşte borcu olanların adım adım uygulaması gereken yol haritası...
10.03.2022 Ekonomi
Sağlık çalışanlarını ilgilendiriyor! Flaş karar, değişiyor
Sağlık çalışanlarını ilgilendiriyor! Flaş karar, değişiyor Sağlık çalışanlarını ilgilendiren önemli bir adım atılıyor. Toplumun tüm kesimlerinde tepki ile karşılanıyordu. Tamamen değişiyor. Sağlık personeline karşı işlenen şiddet ‘katalog suç’ kapsamına alınacak. Saldırgana iyi hâl indirimi de uygulanmayacak.
10.03.2022 Gündem
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Rusya'dan bir yaptırım kararı daha! Hepsine el koyacak
Rusya'dan bir yaptırım kararı daha! Hepsine el koyacak Rusya, sermayesinin yüzde 25'inden fazlası "dostane olmayan" ülkelere ait firmaları, ülkedeki iş olanaklarını korumak ve iflası önlemek adına kamulaştırma konusunda ilk adımı attığını duyurdu. Söz konusu yasa ile dostane olmayan ülkelerin vatanşlarına ait şirketlere kayyum atanabilecek.
9.03.2022 Dünya
Apple yeni iPhone'u tanıttı! İşte iPhone SE'nin özellikleri
Apple yeni iPhone'u tanıttı! İşte iPhone SE'nin özellikleri Apple bugün gerçekleştirilen özel etkinlikle yeni ürünlerini duyurdu. Türkiye'de 'ucuz' iPhone olarak bilinen SE'nin üçüncü jenerasyonu tanıtıldı. A15 Bionic işlemciyle gelecek olan yeni iPhone SE'nin piyasaya çıkacağı tarih de açıklandı.
8.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Ukrayna'dan Ruslara ağır darbe! Kiev kapısında büyük taktik savaşı...
Ukrayna'dan Ruslara ağır darbe! Kiev kapısında büyük taktik savaşı... Ukrayna işgalinde Rusya'nın en büyük hedefi olan Kiev'de direniş sürüyor. Ukrayna tarafına göre, Ruslar Kiev’i çevrelemek için büyük konvoydan 30 motorize taktik taarruz tugayını devreye soktu. Kiev’in banliyölerinde ciddi çatışmalar yaşanıyor. Rus birliklerin Kiev yakınında devam eden pozisyon kapma savaşında en az 150 zırhlı araç ile 600’ün üzerinde asker kaybettiği ileri sürülüyor.
4.03.2022 Dünya
Hedefleri tutturamadılar! Amazon, Google, Ikea, Apple...
Hedefleri tutturamadılar! Amazon, Google, Ikea, Apple... Almanya merkezli Yeni İklim Enstitüsü’nün 2022 Şubat raporunda, aralarında Amazon, Google, Ikea, Apple’ın da bulunduğu 25 şirketin, yıllık ‘net sıfır karbon’ hedeflerini şu ana kadar tutturamadığı belirtildi.
7.02.2022 Dünya
Dünyanın en büyük şirketleri 2040 yılı için tarih verdi
Dünyanın en büyük şirketleri 2040 yılı için tarih verdi Amazon, Ikea ve Unilever dahil olmak üzere dokuz büyük şirketin sıfır karbonlu nakliye çalışmaları için 2040 yılı işaret ediliyor. Ülkelerden de tek tek iklim krizine yönelik çalışmalar sürüyor ve dünyanın en büyük şirketleri de bu çabaya dahil oluyor.
21.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye küresel tedarik zincirinin yeni merkez üssü! Tam 26 trilyon dolar...
Türkiye küresel tedarik zincirinin yeni merkez üssü! Tam 26 trilyon dolar... Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası yeniden şekillenen küresel tedarik zincirinde stratejik üs haline gelen Türkiye, jeopolitik konumu ve sunduğu maliyet avantajıyla uluslararası şirketlerin radarına girmeye devam ediyor.
14.10.2021 Ekonomi
Dünya devlerinden Türkiye kararı! Resmen dünyaya duyurdular: IKEA, LPP, Boehringer Ingelheim ve DW Reusables...
Dünya devlerinden Türkiye kararı! Resmen dünyaya duyurdular: IKEA, LPP, Boehringer Ingelheim ve DW Reusables... Alman ilaç firması Boehringer Ingelheim, Polonya hazır giyim firması LPP, İsveçli mobilya şirketi IKEA, ve Belçika paketleme şirketi DW Reusables Türkiye'ye yatırıma odaklandı.
8.10.2021 Ekonomi
Mobilya devi IKEA'dan Türkiye kararı! Pandemide değişen şartlar etkili oldu...
Mobilya devi IKEA'dan Türkiye kararı! Pandemide değişen şartlar etkili oldu... Son dakika haberine göre; IKEA, pandemi döneminde küresel olarak yaşanan üretim ve sevkiyat kesintilerinin yanı sıra artan navlun maliyetlerinin ardından, Türkiye'den daha fazla alım yapmak için harekete geçti.
6.10.2021 Ekonomi
IKEA'ya dev para cezası! Casusluk...
IKEA'ya dev para cezası! Casusluk... Fransa'da, İsveç'in mobilya devi IKEA'ya "2009-2012 döneminde yüzlerce çalışanına karşı casusluk faaliyetleri yürüttüğü" gerekçesiyle 1 milyon Euro para cezası verildi.
15.06.2021 Gündem
IKEA corona nedeniyle Almanya mağazalarını kapatıyor
IKEA corona nedeniyle Almanya mağazalarını kapatıyor Uluslararası mobilya mağazası IKEA, Korona virüsü endişesiyle Almanya'da bulunan 53 mağazasını kapatma kararı aldı.
17.03.2020 Ekonomi
Wuhan Koronavirüs salgını nedir? Belirtileri nelerdir? Kişisel önlem alma yollar?
Wuhan Koronavirüs salgını nedir? Belirtileri nelerdir? Kişisel önlem alma yollar? Wuhan Koronavirüs, diğer adıyla Vuhan Zatürresi Çin’in Wuhan kentinde çıktı ve birçok ülkeye yayıldı. Virüs çevre ülkelerin dışında ABD, Kanada, Avustralya, Almanya, Fransa gibi binlerce kilometre uzaklıktaki ülkelere de yayılıyor. Sağlık afetine dönüşen Wuhan Koronavirüs salgını nedeniyle toplam 17 kişi öldü. 170 kişiye ise Koronavirüs salgını teşhisi konuldu. Wuhan Koronavirüs salgını nedir? Kaç kişi öldü? Kişisel olarak nasıl önlem alınır? Koronavirüsten nasıl konulur?
31.01.2020 Gündem
IKEA 7500 kişiyi işten çıkaracak
IKEA 7500 kişiyi işten çıkaracak IKEA Group önümüzdeki birkaç yıl içinde 7,500 idari çalışanı işten çıkarmayı planlıyor.
22.11.2018 Ekonomi
Dev şirket 7 bin 500 kişiyi işten çıkaracak
Dev şirket 7 bin 500 kişiyi işten çıkaracak IKEA Group önümüzdeki birkaç yıl içinde 7 bin 500 idari çalışanı işten çıkarmayı planlıyor. IKEA Türkiye'den yapılan açıklamada ise; '2 yıl içerisinde gerçekleştireceği organizasyonel yapılanmanın kapsamına IKEA Türkiye dahil değildir' denildi.
21.11.2018 Ekonomi
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı!
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı! Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırma sonuçlarına göre, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin pazarlama koltuğunda kadınlar çoğunluğu ele geçirmiş durumda. Araştırmaya göre CMO’ların yüzde 51’i kadın.
2.11.2018 Ekonomi
Peş peşe gelen zamlar herkesi rejisör yaptı
Peş peşe gelen zamlar herkesi rejisör yaptı Son dönemde peş peşe gelen zamlar menülerdeki fiyatları katlayınca rejisör koltuğunu alan vatandaş sahillerde kendi masasını kurdu. Rejisör koltuğunun satışları yüzde 110 arttı. İnternetten yapılan aramalar 3’e katlandı
10.09.2018 Ekonomi
IKEA'da skandal! Yemekten tırtıl çıktı
IKEA'da skandal! Yemekten tırtıl çıktı Kısa bir süre önce Hindistan'daki ilk mağazasını açan IKEA'da, müşterilerden birinin yemeğinin içerisinden tırtıl çıkması eleştirilere konu oldu. Şirketin Hindistan temsilciliğinden yapılan açıklamada ise yaşanan olaydan ötürü özür dilendi.
3.09.2018 Dünya
Gençler Ikea usulü demonteye kuruldu
Gençler Ikea usulü demonteye kuruldu Mobilyada devir değişti. Fiyat artışları, özellikle gençleri demonte mobilyaya yöneltti. Online siparişini verenler, kurulumunu da kendileri yapıyor. Şirketler, kurulum ve mağaza maliyeti avantajını fiyatlara yansıtınca satışlar % 75’lere varan oranda artıyor.
4.08.2018 Ekonomi
Roma, kaleci Olsen'i transfer etti
Roma, kaleci Olsen'i transfer etti İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma, kaleci Robin Olsen'i renklerine bağladı.
25.07.2018 İtalya
Konutta çifte bayram
Konutta çifte bayram Konut sektöründe çifte bayram yaşanıyor. 30 Haziran’a kadar sürecek yüzde 20 indirim kampanyasının yanı sıra Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’ne özel fırsatlar sunuluyor.
14.06.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İkea ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikea haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.