İğrenç Olay

İğrenç Olay

Son dakika iğrenç olay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iğrenç olay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iğrenç olay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İğrenç Olay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iğrenç olay gelişmeleri de dahil olmak üzere 529 iğrenç olay haberi bulunmuştur. Tüm iğrenç olay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Markette iğrenç olayda indirimsiz 5 yıl hapis cezası
Markette iğrenç olayda indirimsiz 5 yıl hapis cezası Bursa’da, annesiyle gittiği markette oyuncaklara bakan 9 yaşındaki kız çocuğu A.M.'ye elle sarkıntılık yapan Muhammed Habbabe (28), 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. ‘Çocuğa karşı cinsel istismar’ suçundan 3 ayrı suç kaydı bulunan “Şeytana uydum” diyen sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren hakim, cezada indirim yapmadı.
11.02.2024 Gündem
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı “Karbonmonoksit gazı” zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyaran Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Emre Özgen, "Çoğunlukla insanlar zehirlendiğinin farkına bile varmadan bir daha uyanamayacakları bir uykuya dalmaktadırlar. Bu yüzden çok dikkatli olunmalıdır" dedi.
17.11.2023 Yaşam
5 kızına cinsel istismarla suçlanan babaya 160 yıl hapis istemi! İğrenç olay
5 kızına cinsel istismarla suçlanan babaya 160 yıl hapis istemi! İğrenç olay Erzurum'da yaşları 6 ile 16 arasında değişen 5 kızına yıllarca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Ş.K. (43) hakkında 160 yıl hapis cezası istendi.
17.11.2023 Gündem
Kızını satılığa çıkaran babadan mide bulandıran sözler! Fiyatını da yazmış
Kızını satılığa çıkaran babadan mide bulandıran sözler! Fiyatını da yazmış Kütahya'da bir baba 17 yaşındaki kızını sosyal medyada fotoğrafını paylaşarak satılığa çıkardı. 4 yıl önce yaşanan olayın ardından yeni görüntüler de ortaya çıktı. Geçen yıl da kızının görüntüsünü paylaşan baba Y.D.'nin kızı için istediği fiyatı açıkladığı belirlendi.
3.11.2023 Yaşam
Starbucks'tan Filistin'e destek paylaşımlarına dava
Starbucks'tan Filistin'e destek paylaşımlarına dava Starbucks, Filistin'le dayanışma paylaşımı nedeniyle sendikasını dava ediyor.
20.10.2023 Yaşam
İznikspor Teknik Direktörü, 15 yaşındaki kıza tacizden tutuklandı! İğrenç olay
İznikspor Teknik Direktörü, 15 yaşındaki kıza tacizden tutuklandı! İğrenç olay Bursa'da, İznikspor Teknik Direktörü M.Ş. (62), lise öğrencisi M.T.'ye (15) sözlü tacizde bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
20.10.2023 Yaşam
6 ve 7 yaşındaki 2 kardeşe iğrenç istismar! İstinaf cezayı bozdu mahkeme yeni kararını açıkladı...
6 ve 7 yaşındaki 2 kardeşe iğrenç istismar! İstinaf cezayı bozdu mahkeme yeni kararını açıkladı... İğrenç olay İzmir'de meydana geldi. Komşusunun 6 ve 7 yaşındaki 2 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan A.A. (23), toplamda 37,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cezalarda herhangi bir indirim uygulanmadı.
17.10.2023 Gündem
Metrobüste iğrenç olay! ''Bu işi parayla halledebilir miyiz?'
Metrobüste iğrenç olay! ''Bu işi parayla halledebilir miyiz?' İstanbul'da üniversite öğrencisi Türkmenistan uyruklu M. A. (20), okula gitmek için bindiği metrobüste Bekir B. tarafından taciz edildiği öne sürüldü.  M.A.'nın tepkisi üzerine metrobüstekiler tarafından darbedilerek polise teslim edilen Bekir B., tutuklandı. 
8.10.2023 Yaşam
Eski Kıyıköy Belediye Başkanına 'Rüşvet'ten 5,5 yıl hapis! Deliller tek tek toplandı
Eski Kıyıköy Belediye Başkanına 'Rüşvet'ten 5,5 yıl hapis! Deliller tek tek toplandı Kırklareli'nin Vize ilçesi Kıyıköy beldesinin eski belediye başkanı Ender Sevinç, 'Rüşvet' suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı davada 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.
22.09.2023 Yaşam
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Mahkemeden dikkat çeken karar!
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Mahkemeden dikkat çeken karar! Bebek sahilinde, halka açık alanda Carmen Maria T. ile cinsel ilişkiye giren ve görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından tutuklanan Özgür Kavi hakkında karar verildi. Hakkında yakalama kararı bulunan Carmen Maria T.’nin ise yakalanması halinde akıl hastanesine yatırılmasına hükmetti.
22.09.2023 Yaşam
Türkiye'nin yedi renkli gölünde su seviyesi kritik seviyede! Yarı yarıya azaldı
Türkiye'nin yedi renkli gölünde su seviyesi kritik seviyede! Yarı yarıya azaldı Günün değişik zamanlarında farklı renkler alan, etrafı elma ve şeftali bahçeleriyle çevrili, berrak plajlarıyla ünlü, Türkiye’nin dördüncü büyük doğa harikası Eğirdir Gölü'ndeki su seviyesi kritik seviyelere yaklaşıyor. Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji bölümü öğretim üyesi aynı zamanda Su Enstitüsü müdürlüğünü yürüten Doç. Dr. Şehnaz Şener, 1969 yılı Haziran ayından itibaren bugüne kadar göl hacminin yarı yarıya azaldığını belirterek “Göl yüzey alanının ise 55 kilometre kare daha küçüldüğünü söyleyebiliriz” dedi.
22.09.2023 Yaşam
Fotoğrafçıda iğrenç olay! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı'
Fotoğrafçıda iğrenç olay! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı' Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö. (41), vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.’nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddia edip, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan M.D., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Ö.Ö., “ Işık ayarlarını yaptıktan sonra kafamı çevirdiğimde adam, eşofman altını dizine kadar indirmiş, cinsel organını gösterdi. Stüdyodan çıktım. Kapıya doğru ilerledim. Benim çığlık attığım an çok hızlı bir şekilde kapıyı açıp, çok hızlı bir şekilde koştu. Tek korktuğum benim çocuklarım buraya gelip duruyor. Ya benim çocuklarım da burada olsaydı” dedi.
22.09.2023 Yaşam
Bebek'te ünlü restoranda iğrenç olay! Savunması ortaya çıktı, davada karar verildi
Bebek'te ünlü restoranda iğrenç olay! Savunması ortaya çıktı, davada karar verildi İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, şikayetçi R.D.'nin avukatı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı hazır bulundu. Duruşmaya tutuksuz sanık A.İ. de avukatıyla katıldı. Şikayetçi taraf, sanığın cezalandırılması talebinde bulundular. Mahkeme, sanık A.İ'yi "Cinsel saldırı" suçunun sarkıntılık seviyesinde kalması nedeniyle 3 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanık, "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan ise beraat etti.
14.07.2023 Gündem
İğrenç olay! Arkadaşının 14 yaşındaki kızına cinsel istismar sanığına 30 yıl hapis istemi
İğrenç olay! Arkadaşının 14 yaşındaki kızına cinsel istismar sanığına 30 yıl hapis istemi Son duruşmada mütalaasını açıklayan savcı, S.K.'nin şikayetçi olmadığını ancak olay tarihinde 15 yaşından küçük olduğu için rızasının geçerli sayılmayacağını belirtti. Savcı, Barış K. hakkında 'Zincirleme şekilde çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan alt sınırdan uzaklaştırıp, 30 yıla kadar hapis cezası istedi
9.07.2023 Gündem
Kağıthane’de iğrenç olay! Kadını evine kadar takip edip taciz etti
Kağıthane’de iğrenç olay! Kadını evine kadar takip edip taciz etti Kağıthane’de evine giden bir kadın, arkasından gelen kişi tarafından taciz edildi. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. 
17.05.2023 Yaşam
Cemiyet başkanında genç kıza iğrenç saldırı! Görüntüler ortaya çıktı: İç çamaşırlarımı alıp kaçtım
Cemiyet başkanında genç kıza iğrenç saldırı! Görüntüler ortaya çıktı: İç çamaşırlarımı alıp kaçtım Kahramanmaraş'ta rezalet bir olay yaşandı. Olay sonrası görüntüler ortaya çıktı. Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı S.E.K. genç kıza cinsel saldırıda bulundu. İğrenç olay S.E.K.'nın ofisinde meydana geldi. Genç kızı ofisine davet eden S.E.K, genç kızla birlikte alkol aldı sonrasında yaşananlar ise adeta rezalete dönüştü. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Gündem
Tıp öğrencisi tecavüz ettiğini itiraf etti! Genç kız ses kaydını Twitter’da yayınladı
Tıp öğrencisi tecavüz ettiğini itiraf etti! Genç kız ses kaydını Twitter’da yayınladı Üniversite öğrencisi genç kız hayatının kabusunu yaşadı. Tıp fakültesi öğrencisi tarafından defalarca tecavüze uğrayan siyaset öğrencisi genç kız gerçekleri tek tek ortaya çıkardı. Mahkeme kararına rağmen genç kız iğrenç ses kayıtlarını sosyal medya hesabından yayınlayarak azılı sapığın kaderini değiştirdi. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Dünya
Cinsel tacizden 31,5 yıl hapse çarptırılan babasını sosyal medyada ifşa etti
Cinsel tacizden 31,5 yıl hapse çarptırılan babasını sosyal medyada ifşa etti Ankara'da, 3 kızına cinsel taciz ve istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan M.B. (47), 31 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılarak tutuklandı. Yaşadıkları nedeniyle ismini değiştiren kardeşlerden en büyüğü E.B. (21), annesinin boşanma davası duruşması çıkışında babasının yakınlarının kendilerini darbetmesi ve tehditlerini sürdürmesi üzerine tüm yaşadıklarını sosyal medyadan anlattı. E.B. "Tek isteğim, babam ve ailesinin bizden uzak olması. Annem ve kız kardeşlerimle mutlu bir hayat yaşamak istiyorum" dedi.
14.01.2023 Gündem
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik Konya’da iğrenç olay gün yüzüne çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki yeni detaylar mide bulandırdı. Öte yandan Okul müdürüyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
13.01.2023 Gündem
Arnavutköy'de kauçuk fabrikası alev alev yandı! Patlama ile başlayan yangın kamerada
Arnavutköy'de kauçuk fabrikası alev alev yandı! Patlama ile başlayan yangın kamerada Arnavutköy'de 14 bin metrakare alana kurulu bulunan kauçuk fabrikasında yangın çıktı. İstanbul'un çeşitli ilçelerden sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale etti. Yangın sırasında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, yangının ilk çıktığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
9.01.2023 Yaşam
Düğün için para ödedi ama ortada salon kalmadı! 'Ayrılmanın eşiğine geldik'
Düğün için para ödedi ama ortada salon kalmadı! 'Ayrılmanın eşiğine geldik' İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşanan olay bir evlenme arifesindeki çifti ayrılığın eşiğine getirdi. Düğün salonu yıkıldı, düğünleri iptal edildi, ödedikleri parayı da geri alamadı. Kendilerine başka bir salon da ayarlanmadığını belirten Doruk Kilerci, başından geçenleri anlattı.
8.01.2023 Yaşam
Çöp evde bulunan Cem Muhammet davasında yeni gelişme! İşte istenen ceza
Çöp evde bulunan Cem Muhammet davasında yeni gelişme! İşte istenen ceza Korkunç olay Bursa’da yaşandı. Kaçırdığı öne sürülen 10 yaşındaki yeğeni Cem Muhammet A.'yı 'çöp ev'de aylarca kilitli odada alıkoydu. Ortaya çıkan skandal sonrası tutuklanan teyze Kamuran Pınar Acar hakkındaki soruşturma ise tamamlandı. İşte dava ile ilgili son dakika gelişmesi ve Acar hakkında istenen ceza...
8.01.2023 Yaşam
Kadınlar çığlık atınca vatandaşlar koştu! İğrenç olay
Kadınlar çığlık atınca vatandaşlar koştu! İğrenç olay Fatih'te bir süre takip ettiği 17 yaşındaki H.A.T'yi taciz ettiği iddia edilen A.Y. (48) çevredekiler tarafından yakalanıp, darbedildi. Şüpheli gelen polis ekiplerine teslim edildi. Taciz şüphelisinin yakalanıp darbedilmesi güvenlik kamerasına yansıdı.
8.01.2023 Yaşam
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı Konya’da mide bulandıran bir olayın detayları ortaya çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti. Okul müdürünün ifadesi bu kadar da olmaz dedirdirken, güvenlik kamera ve HTS kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlar, cinsel istismara dair yeni detayları gündeme getirdi.
30.12.2022 Yaşam
İş yeri tuvaletinde gizli kamera skandalı! 'Sapık patron' böyle ifşa oldu
İş yeri tuvaletinde gizli kamera skandalı! 'Sapık patron' böyle ifşa oldu İstanbul Bayrampaşa'da bulunan bir İş Sağlığı ve Güvenliği merkezinde iğrenç olay yaşandı. Kafe tuvaletine gizli kamera yerleştirildiğinin ortaya çıkmasından sonra yeni skandal ortaya çıktı. İş yeri ortaklarından porföy uzmanı olarak çalışan Onur A., işletmesinde ortak kullanılan iş yeri tuvaletinin içerisine farklı açılardan kayıt yapan gizli kameralar yerleştirdi. Kameranın gizlendiği yer hayrete düşürürken, bir çalışan skandalı böyle ortaya çıkardı.
29.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İğrenç Olay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iğrenç olay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.