İftar Yemeği

İftar Yemeği

Son dakika iftar yemeği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iftar yemeği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iftar yemeği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İftar Yemeği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iftar yemeği gelişmeleri de dahil olmak üzere 763 iftar yemeği haberi bulunmuştur. Tüm iftar yemeği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu! "Ne kadar çok teşekkür etsek azdır"
Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu! "Ne kadar çok teşekkür etsek azdır" Adana’da koruyucu aileler ve çocukları Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonunun (DAİMFED) düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde buluştu.
29.03.2024 Adana
Kıvanç tekstil karşılayacak: ÇÜ'den öğrencilere iftar yemeği desteği
Kıvanç tekstil karşılayacak: ÇÜ'den öğrencilere iftar yemeği desteği Çukurova Üniversitesi (ÇÜ), Kıvanç Tekstil ve Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü arasında “2024 Yılı Ramazan Ayı Döneminde Öğrencilere Yemek İkramı Protokolü” imzalandı.
7.03.2024 Adana
Gayrimenkulleri zorla ele geçirdiler! Mahkemeden tedbir kararı:  Balat’a girerseniz tutuklarım
Gayrimenkulleri zorla ele geçirdiler! Mahkemeden tedbir kararı: Balat’a girerseniz tutuklarım İstanbul Balat’taki gayrimenkulleri zorla ele geçirdikleri iddiasıyla yargılanan 23 sanık ilk duruşmada tahliye edilerek Balat’a girişleri yasaklandı. Mahkeme heyeti, yasağa uymayıp Balat’a giren sanıkların yeniden tutuklanacağını açıkladı.
7.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da iftar programında konuştu. Erdoğan, "Hedefimiz 319 bin ilk 1 yıl içeresinde olmak üzere toplam 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir. Malatya'da 70 bin konut inşa edeceğiz. 25 bin 300 de köy evi inşa edeceğiz." dedi.
13.04.2023 Gündem
Veda Mektubu'nda Alanur ve Ziya buluştu! Aşk yeniden mi?
Veda Mektubu'nda Alanur ve Ziya buluştu! Aşk yeniden mi? Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı 'Veda Mektubu' 7. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümüne Alanur'un kızının yaşadığı eve gelmesi damga vurdu. İşte detaylar...
11.04.2023 Magazin
Bakan Ersoy: Kalıcı konutları 1 yılda teslim edeceğiz
Bakan Ersoy: Kalıcı konutları 1 yılda teslim edeceğiz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen Malatya'nın Akçadağ ilçesinde depremzedelerle iftar yaptı. Bakan Ersoy, “Cumhurbaşkanımızın söz verdiği gibi 1 yıl içerisinde kalıcı konutları tamamlayıp hak sahiplerine teslim etmiş olacağız inşallah” dedi.
5.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Nurdağı’nı ve İslahiye’yi sizlerle birlikte inşa edeceğiz
Bakan Kurum: Nurdağı’nı ve İslahiye’yi sizlerle birlikte inşa edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bakanlık himayesinde sivil kadın hareketi olarak tasarlanıp, toplumdaki iklim değişikliği ve sıfır atık konularındaki farkındalığı artırma hedefiyle kurulan "Doğanın Anneleri" hareketi gönüllüleri ve depremzede ailelerle Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde düzenlenen iftarda bir araya geldi. Bakan Murat Kurum, burada “Ülkece zor ve karanlık günlerden geçiyoruz ama depremin ilk günlerinden itibaren tüm milletimiz, yani 85 milyonluk büyük Türkiye ailesi; Gaziantep, Hatay, Adıyaman, İslahiye, Nurdağı, Kahramanmaraş ve Kilis’imiz için tek yürek oldular, seferber oldular.” dedi.
30.03.2023 Gündem
Konya'da çöp evde 1,5 yaşında kız çocuğu bulundu
Konya'da çöp evde 1,5 yaşında kız çocuğu bulundu Konya'da uzun süre çocuk ağlama sesi duyan apartman sakinleri teras katta oturan komşuları Fatma G.'nin kızı 1,5 yaşındaki Asel'i evde yalnız buldu. Her odası çöplerle dolu evde bulunan Asel, hastanede tedavi altına alınırken anne Fatma G. hakkında 'Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' suçundan soruşturma başlatıldı.
27.03.2023 Gündem
Kızılay, ramazanda 19 milyon kişiye ulaşmayı planlıyor
Kızılay, ramazanda 19 milyon kişiye ulaşmayı planlıyor “Bu Ramazan Acımız Bir Aşımız Bir” sloganıyla Ramazan kampanyasını yürütecek olan Kızılay, 2 milyar 118 milyon TL’lik yardımla 18 milyon 966 bin 330 kişiye ulaşmayı planlıyor.
22.03.2023 Gündem
Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan açıklaması! 'O her zaman güzel, her zaman genç'
Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan açıklaması! 'O her zaman güzel, her zaman genç' Sağlığına kavuşan Mehmet Ali Erbil, 2011 yılında boşandığı Tuğba Coşkun ve 15 yaşındaki oğlu Ali Sadi Erbil ile önceki akşam Beyoğlu'ndaki mekanda bir araya gelerek, iftar yemeği yedi.
23.04.2022 Magazin
Yemek ücreti, ayni yardım ve tazminat hesabı ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca çalışan için geçerli
Yemek ücreti, ayni yardım ve tazminat hesabı ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca çalışan için geçerli Yemek ücreti, tazminat hesabı ve telafi çalışması ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. İş yerlerinin önemli bir bölümünde işçilere yemek veriliyor. Bazı işyerlerinde yemek ücreti yerine ticket veriliyor bazılarında ise dışarıdan yemek hizmeti satın alınıyor ya da iş yerinde yemek yapılıyor. Peki Ramazan'da iş yerlerinde yemek düzeni nasıl olur? Ramazan’da kimi iş yerlerinde yapılan toplu yıllık izin uygulamalarında nelere dikkat ediliyor? Erken paydos ve telafi çalışması nasıl yapılıyor? soruları yanıtını buldu. Eğer iş yerinde ticket veya kupon veriliyorsa, Ramazan ayında oruç tutsa da tutmasa da bütün çalışanlara aynı miktarda ticket veya kupon verilmeye devam edilmek zorunda. Yani, oruç tutuyor diye çalışanın ticket veya kuponu kesilemez. İş yerinde Ramazan ayında düzenli olarak paket ya da koli şekilde ayni veya nakdi yardım yapan işverenin, kıdem tazminatı öderken bu tutarları da hesaplamaya dahil etmesi gerekiyor. Kıdem tazminatına esas alınacak ödemeler kapsamında düzenli yapılan yardımlar da dikkate alınıyor. Bu nedenle düzenli bir şekilde yapılan Ramazan yardımları, kıdem tazminatına esas ödemeler kapsamına dahil ediliyor. Böylece çalışanın işten çıkarılması durumunda alacağı kıdem tazminatı yükseliyor.
17.04.2022 Çalışan Hakları
Ramazan ayında içki masası paylaşımı yapan partili istifa etti
Ramazan ayında içki masası paylaşımı yapan partili istifa etti Zonguldak'ta, CHP'li bir üye 'Bir iftar yemeği de böyle bitti' yazarak, aralarında CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal'ın da bulunduğu bir grup partilinin alkol aldığı masayı paylaştı. Tepkiler üzerine fotoğraf sosyal medyadan kaldırılırken, CHP İl Başkanlığı fotoğrafın ramazan ayından önce çekildiğini, üyenin partiden istifa ettiğini açıkladı.
15.04.2022 Gündem
Oruçluyken egzersiz yapılır mı? Oruç tutanlar nasıl spor yapmalı?
Oruçluyken egzersiz yapılır mı? Oruç tutanlar nasıl spor yapmalı? Araştırmalara göre, oruç tutmanın vücudu toksinlerden temizleyici etkisi var. Bu da hem sahur hem iftarda tercih edilen beslenme şekliyle desteklenirse sağlıklı bir şekilde hem kilo verebilir hem de vücut direncini arttırabilirsiniz. Ramazan ayında doğru beslenme tarzı ve doğru egzersizler ile metabolizmanın yavaşlamasını engellemenin ve kilo almadan oruç tutabilmenin mümkün olduğunu belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Derya Fidan Ramazan’da beslenme ve egzersiz ile ilgili merak edilenleri anlattı.
4.04.2022 Ramazan
Arda Türkmen'den ilk iftar menüsü! ‘İftara ne yapsam?’ diyenlere lezzetli iftar menüsü!
Arda Türkmen'den ilk iftar menüsü! ‘İftara ne yapsam?’ diyenlere lezzetli iftar menüsü! Ramazan ayının ilk iftar menüsü! Arda Türkmen hazırladı. Geleneksel lezzetlerden oluşan bir iftar menüsü kurmak istiyor iftarda ne yesek, İftara ne pişirsem diyorsanız Arda Türkmen 2022’nin il iftarı için hem kolay hem de pratik nefis bir ramazan iftar menüsü hazırladı. Kanal D'nın sevilen programı Arda'nın Ramazan Mutfağı'nda Arda Türkmen ilk iftar menüsünde, sütlü mercimek çorbası, islim kebabı ve soğuk baklava tariflerini izleyenleri ile paylaştı. İşte ‘İftara ne yapsam?’ diyenlere Arda Türkmen’den iftar yemeği menüsü ve sütlü mercimek çorbası, islim kebabı ve soğuk baklava tarifleri!
2.04.2022 Ramazan
Yemek ücreti, yıllık izin ve Ramazan kolisiyle ilgili flaş açıklama! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor
Yemek ücreti, yıllık izin ve Ramazan kolisiyle ilgili flaş açıklama! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor Yemek ücreti, yıllık izin ve Ramazan kolisiyle ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Ramazan'da iş yerlerinde yemek düzeni nasıl olur? İftar ve sosyal yardımlarda vergi muafiyetleri nasıl hesaplanır? Ramazan’da kimi iş yerlerinde yapılan toplu yıllık izin uygulamalarında nelere dikkat edilmeli? soruları cevabını buldu. İşyerlerinin önemli bir bölümünde işçilere yemek verilmektedir. Bazı işyerlerinde işçilerin yemek yemeleri için yemek kuponu ya da ticket verilmekte, bazılarında ise dışarıdan yemek hizmeti satın alınmakta veya işyerinde yemek yapılmaktadır. Eğer işyerinde ticket veya kupon veriliyorsa, Ramazan ayında oruç tutsa da tutmasa da bütün çalışanlara aynı miktarda ticket veya kupon verilmeye devam edilmek zorundadır. Yani, oruç tutuyor diye çalışanın ticket veya kuponu kesilemez. İşyerinde Ramazan ayında düzenli olarak paket ya da koli şekilde ayni veya nakdi yardım yapan işverenin, kıdem tazminatı öderken bu tutarları da hesaplamaya dahil etmesi gerekir. Kıdem tazminatına esas alınacak ödemeler kapsamında düzenli yapılan yardımlar da dikkate alınmaktadır. Dolayısıyla düzenli bir şekilde yapılan Ramazan yardımları, kıdem tazminatına esas ödemeler kapsamındadır. İşte Ramazan ayında çalışma hayatıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
Kızılay'dan Ramazan desteği! 8 milyon kişiye yapılacak yardımlar duyuruldu
Kızılay'dan Ramazan desteği! 8 milyon kişiye yapılacak yardımlar duyuruldu Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, bu sene Ramazan ayında yapılacak yardımları düzenlediği basın toplantısında anlattı. 8 milyon kişiye farklı kalemlerde toplam 400 milyon liralık yardım ulaştıracaklarını anlatan Kınık, online bağış sistemini de tanıtarak, "Kızılay kart ödeme platformu, yardımlaşma ve dayanışma platformu olarak bu kartları yurtdışında da yaygınlaştıracağız. Kızılay kart bizim nakit temelli destekleriniz için platformumuzun genel konsepti. Bu kart fiziksel anlamda bulunmuş olmasa bile Kızılay kart platformumuz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerimize TC kimlik numaralarını ve banka hesaplarına doğrudan ödeme yapılması yoluyla yardımlarımızı ulaştırıyoruz." dedi.
28.03.2022 Gündem
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi?
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi? 28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı? "Postmodern darbe" ifadesiyle Türk siyaset tarihine geçen 28 Şubat darbesinin üzerinden tam 25 yıl geçti. Milli Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlarla, Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin kurduğu koalisyon hükümeti dağılmıştı. Ardından Refah Partisi kapatılmış, Necmettin Erbakan'a siyaset yasağı konulmuştu. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı, 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2022 Gündem
Ramazan ayında düğün yapılır mı? Evlilik için Ramazan ayının bitmesi beklenmeli mi?
Ramazan ayında düğün yapılır mı? Evlilik için Ramazan ayının bitmesi beklenmeli mi? Ramazan ayı Müslümanlar için son derece önemli bir aydır. Ramazan ayında oruç tutulur ve bu ay ibadetlerle geçirilmektedir. Ramazan ayı her yıl 10 gün öne gelmesi ile yıl içerisinde farklı dönemlere denk gelmektedir. Ramazan ayının farklı dönemsel faaliyetler ile çakışması ile birlikte çeşitli sorular gelmektedir. Günlük yaşam telaşı ve ibadet bir araya geldiğinde insanların aklında çeşitli soru işaretleri kalmaktadır.
1.04.2022 Ramazan
Sofraları şenlendirecek 8 yöresel Ramazan lezzeti
Sofraları şenlendirecek 8 yöresel Ramazan lezzeti Ülkemizin her bir köşesi birbirinden özel lezzetlere ev sahipliği yapıyor. Bu lezzetlerin bazıları Ramazan ayında sofraların baş köşesinde kendine yer buluyor. İşte iftar menülerini şenlendirecek 8 Ramazan lezzeti.
3.05.2021 Ramazan
Ramazanda 'iftariyelikler kilo yapabilir' uyarısı
Ramazanda 'iftariyelikler kilo yapabilir' uyarısı Diyetisyen Gizem Gençyürek, "İftar ve sahurda başlangıç olarak tüketilen pastırma, sucuk, peynir, zeytin ve pide gibi iftariyelikler fazladan kalori ve yağa dönüşebiliyor, ramazan sofralarında yapacağınız küçük değişikliklerle hem açlık ve susuzluktan etkilenmemek hem de fazla kilolardan kurtulmak mümkün." ifadelerini kullandı.
21.04.2021 Sağlık
Kütahya'da iftar yemeği sırasında korkunç olay!
Kütahya'da iftar yemeği sırasında korkunç olay! Kütahya'da kan donduran bir olay yaşandı. Hanım Ç., bir süre önce boşandığı ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi Emin N. tarafından işlettiği lokantada iftar yemeği sırasında göğsünden bıçaklandı. Emin N. yakalanarak gözaltına alınırken, Hanım Ç. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
18.04.2021 Yaşam
İftar yemeğinde dehşeti yaşadı! Eski eşi tarafından bıçaklandı
İftar yemeğinde dehşeti yaşadı! Eski eşi tarafından bıçaklandı Kütahya'da Hanım Ç., bir süre önce boşandığı ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi Emin N. tarafından; işlettiği lokantada iftar yemeği sırasında göğsünden bıçaklandı. Şüpheli Emin N., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınırken, Hanım Ç. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
17.04.2021 Yaşam
Diyetisyenden ramazan formülü: Beslen, dinlen, beslen
Diyetisyenden ramazan formülü: Beslen, dinlen, beslen Beslenme ve Diyet Uzmanı Cansu Arslan, ramazan ayını sağlıklı bir şekilde geçirmek için iftarda ‘beslen, dinlen, beslen’ ilkesine uyulması gerektiğini söyledi.
17.04.2021 Sağlık
Bir adımda il değiştiriyorlar, bir dakika arayla 'oruç' açıyorlar
Bir adımda il değiştiriyorlar, bir dakika arayla 'oruç' açıyorlar Ordu’nun Şentepe Mahallesi ile Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahallelerini evler arasından geçen 'dar yol' ayırıyor. İki kentin sınırı olarak kabul edilen, yarısı Ordu, diğer yarısı ise Samsun’a ait yol, bölgede oturanlara ilginç anlar yaşatıyor. Bir adımla kent değiştiren mahalle sakinleri, karşılıklı oturdukları evlerde Ramazan ayında 1 dakika arayla oruçlarını açıyor.
13.04.2021 Gündem
İlk iftar yemeği menüsü! İftarda ne yapsam? Bugün iftara ne pişirsem? 13 Nisan pratik iftar menüsü
İlk iftar yemeği menüsü! İftarda ne yapsam? Bugün iftara ne pişirsem? 13 Nisan pratik iftar menüsü Ramazan ayının ilk iftar menüsü için hazırlıklar başladı. 1. gün iftar menüsü için leziz tarifler, iftar menüsü önerileri merak ediliyor. Bugün lebeniye çorbası, tas kebabı, zeytinyağlı antep usulu kuru biber ve patlıcan dolması, şehriyeli pirinç pilavı, gavurdağı salatası ve güllaç tarifi yapılışlarını sizin için derledik. Peki, lebeniye çorbası, tas kebabı, zeytinyağlı kuru patlıcan dolması, şehriyeli pirinç pilavı, gavurdağı salatası ve güllaç tarifi nasıl yapılır? Bugün iftara ne pişirsem, akşama ne yapsam, bugün ne yesek diyorsanız Bu tariflere mutlaka göz atın. İşte iftar menüsü önerileri ve yapılışları...
15.04.2021 Ramazan

Benzer Haber Etiketleri

İftar Yemeği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iftar yemeği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.