Gazete Vatan Logo

Kıvanç tekstil karşılayacak: ÇÜ'den öğrencilere iftar yemeği desteği

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ), Kıvanç Tekstil ve Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü arasında “2024 Yılı Ramazan Ayı Döneminde Öğrencilere Yemek İkramı Protokolü” imzalandı.

Kıvanç tekstil karşılayacak: ÇÜ'den öğrencilere iftar yemeği desteği

Protokol, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Adana Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen ve Kıvanç Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç tarafından imzalandı.

İFTAR YEMEĞİNİ ADANA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ADINA KIVANÇ TEKSTİL KARŞILAYACAK

Çukurova Üniversitesinde eğitim-öğretim gören öğrencilerin eğitimlerine ve bütçelerine destek olunması amacıyla imzalanan protokol kapsamında; merkez kampüste yer alan merkezi yemekhanede Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün, günde bir öğün olacak şekilde öğrencilerin iftar yemeği Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü adına Kıvanç Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından karşılanacak.

Protokol kapsamında işbirliği yapılacak alanda öğrenci yemekhanesinde yenen iftar yemeğinin öğrenci katkı payına düşen bölümü için Kıvanç Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından ödeme yapılacak.

Ramazan ayının yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı bereketli bir ay olduğunu hatırlatan Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, “Birlik, beraberlik ve kardeşliğin gücünü en derinden hissettiğimiz bu ayda öğrencilerimizin bütçesine katkı sağlamak, onları iftar sofralarında bir araya getirmek için yaptığımız çalışmaya destek veren Kıvanç Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zeki Kıvanç ve Adana Vakıflar Bölge Müdürü Sayın Metin Evsen’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı