İddialı Poz

İddialı Poz

Son dakika iddialı poz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iddialı poz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iddialı poz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İddialı Poz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iddialı poz gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 iddialı poz haberi bulunmuştur. Tüm iddialı poz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melis Sezen nefesleri kesti, göğüs dekoltesiyle büyüledi!
Melis Sezen nefesleri kesti, göğüs dekoltesiyle büyüledi! Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü paylaşan Melis Sezen güzelliğiyle görenleri büyülüyor. Oyunculuğu çok beğenilen Melis Sezen Instagram hesabında sütyensiz pozunu paylaştı. Ünlü ismin göğüs dekolteli pozuna çok sayıda beğeni geldi.
7.05.2023 Magazin
Zeynep Bastık'tan iddialı balkon pozu!
Zeynep Bastık'tan iddialı balkon pozu! Evinde düşerek sakatlandığı için yılbaşı da dahil bir süredir sahnelerden uzak kalan Zeynep Bastık, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Ünlü şarkıcı son olarak balkon pozuyla adından söz ettirdi.
17.01.2023 Magazin
Ebrar Karakurt parti verdi! Zehra Güneş'in iddialı tarzı olay oldu
Ebrar Karakurt parti verdi! Zehra Güneş'in iddialı tarzı olay oldu Hem özel hayatı hem de kariyeriyle gündeme sık sık gelen Ebrar Karakurt yeni yıla Türkiye'de girdi. Parti veren voleybolcuyu Zehra Güneş de yalnız bırakmadı. Geceye iddialı tarzıyla katılan Güneş hayranlarını mest etti.
3.01.2023 Magazin
Eda Taşpınar'dan cesur paylaşım!
Eda Taşpınar'dan cesur paylaşım! Sosyal medyada bir hayli cesur olan Eda Taşpınar paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Cinsel organını yaprakla kapatan Eda Taşpınar, notuna tepki yağınca paylaşımı sildi.
25.03.2022 Magazin
Pınar Altuğ'dan iddialı poz! Havluyla kapadı...
Pınar Altuğ'dan iddialı poz! Havluyla kapadı... 14 yıldır Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu Pınar Altuğ bir güzellik merkezinden paylaşım yaptı. Altuğ, cilt bakımı yaptırdığı anları kayıt altına alırken üstünü havluyla kapatması gözlerden kaçmadı.
22.03.2022 Magazin
Burcu Esmersoy'dan 'iddialı poz' cevabı!
Burcu Esmersoy'dan 'iddialı poz' cevabı! Özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Burcu Esmersoy şimdilerde kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı Nazım Akmandil ile aşk yaşıyor. Burcu Esmersoy, "Anne olma hayaliniz var mı?" ve "Sosyal medyadan evlilik teklifi alıyor musunuz?" sorularını cevapladı. 45 yaşındaki sunucu, Instagram paylaşımları hakkında da konuştu.
11.03.2022 Magazin
Gelin adayı Solmaz Çiros'dan iddialı poz! 'Gittikçe açılıyorsun'
Gelin adayı Solmaz Çiros'dan iddialı poz! 'Gittikçe açılıyorsun' Evlilik programı sayesinde tanınan ve Seda Sayan'ın klibinde de oynayan Solmaz Çiros sosyal medyada dikkat çekiyor. Eski halinden eser kalmayan gelin adayı Solmaz son olarak sahne için iddialı pozlar verdi. Solmaz Çiros'un derin göğüs dekoltesi takipçilerini ikiye böldü. Çiros'un paylaşımına yorumlar yağdı...
28.01.2022 Magazin
Sinan Akçıl ile boşanma arifesinde olan Burcu Kıratlı'dan iddialı pozlar!
Sinan Akçıl ile boşanma arifesinde olan Burcu Kıratlı'dan iddialı pozlar! Sinan Akçıl ile 2021 senesinin şubat ayında yeniden hayatını birleştiren oyuncu Burcu Kıratlı, ikinci kez boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. Burcu Kıratlı şimdi ise annesinin doğum gününde ortaya çıktı. Burcu Kıratlı derin yırtmaçlı elbisesiyle dikkatleri çekti.
17.01.2022 Magazin
Çağla Şıkel transparan yırtmaçlı elbisesiyle geceye damga vurdu!
Çağla Şıkel transparan yırtmaçlı elbisesiyle geceye damga vurdu! 15'inci İstanbul 2021 İTHİB Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması'nın sunuculuğunu üstlenen Çağla Şıkel, Instagram hesabında art arda yaptığı paylaşımlarla olay oldu. İlk olarak yarışma öncesi hazırlık sürecinde çektiği bornozlu pozunu yayınlayan Şıkel, daha sonra birbirinden iddialı elbiseleriyle çektirdiği fotoğrafları paylaştı.
27.11.2021 Magazin
Eski sevgiliden iddialı poz!
Eski sevgiliden iddialı poz! 2016'da Justin Bieber ile çıplak halde yakalandıktan sonra bir gecede sansasyon yaratan Sahara Ray'den iddialı poz...
4.05.2019 Magazin
Tuğba Özay'dan çok iddialı poz!
Tuğba Özay'dan çok iddialı poz! Manken Tuğba Özay, yaptığı son paylaşım ile ne kadar esnek ve formda bir vücuda sahip olduğunu gösterdi.
20.07.2017 Magazin
Sevgililer Günü pozu!
Sevgililer Günü pozu! Serdar Ortaç'ın nişanlısı Chloe'den iddialı poz!
6.02.2014 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu 'yılın erkeği' seçildi! Sinem Kobal gecede parladı
Kenan İmirzalıoğlu 'yılın erkeği' seçildi! Sinem Kobal gecede parladı Geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddiasıyla magazin gündemine gelen oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, katıldıkları ödül töreninde el ele göz göze poz verdi. İhanet iddialarıyla gündeme gelen çift hem birbirlerine bakışlarıyla hem de şık görünümleriyle gündem oldu. Kobal'ın iddialı seçimi çok konuşuldu.
10.12.2023 Magazin
Melisa Aslı Pamuk'un milli futbolcuyla aşk pozu!
Melisa Aslı Pamuk'un milli futbolcuyla aşk pozu! 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk'un (32), milli futbolcu Yusuf Yazıcı (26) ile aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, romantik pozlarına bir yenisini ekledi.
29.11.2023 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.
27.11.2023 Magazin
Vivo V29 incelemesi
Vivo V29 incelemesi Herkese merhaba. Dünyanın önemli telefon üreticilerinden Vivo’nun yeni gözbebeği V29’u bugün sizlerle birlikte yakından incelemek istiyoruz. Kendi kategorisinde öncü olan telefonun kamera ve video özellikleri dikkat çekiyor. Hadi gelin detaylı bakalım.
7.09.2023 Advertorial
Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu!
Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu! Fatoş Yelliler'den olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Farklı tarzıyla dikkat çeken Berdan Mardini, sosyal medyada paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine çekti. Gelen yorumlar herkesi güldürdü.
1.08.2023 Magazin
Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'in Barbie tarzı gündem oldu!
Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'in Barbie tarzı gündem oldu! Uzunca bir süredir vizyona girmesi beklenen Barbie filmi dün izleyici ile buluştu. Dünyada Barbie çılgınlığı başlamışken Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel de bu çılgınlığa tarzlarıyla dahil oldu. Anne kızın pozları gündem oldu.
23.07.2023 Magazin
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar İddialı tarzıyla adından söz ettiren Simge Ünal, bir otelin daveti üzerine Dubai’ye gitti. Dikkat çeken açıklamalarıyla sıkça adından söz ettiren 28 yaşındaki güzel, havuz başında mayoyla poz verirken, "Bikinili paylaşım yapanlar gazeteciler tarafından görüntülenince gerçek ortaya çıkıyor" sözleriyle gündem oldu.
20.07.2023 Magazin
Aleyna Eroğlu dekoltesiyle dikkat çekti!
Aleyna Eroğlu dekoltesiyle dikkat çekti! Bir zamanların fenomen yarışması İşte Benim Stilim ile adını duyuran Aleyna Eroğlu iddialı ve cesur tarzı ile sık sık gündeme geliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Aleyna Eroğlu bu defa sütyensiz tarzı ile dikkat çekti. Göğüs dekolteli poz veren ünlü ismin son paylaşımına beğeni yağdı.
13.05.2023 Magazin
49 yaşındaki Songül Karlı yine dikkatleri çekti! Değişimi şoke etti
49 yaşındaki Songül Karlı yine dikkatleri çekti! Değişimi şoke etti Türkücü Songül Karlı sık sık gittiği ve neredeyse her seferinde poz vermeden ayrılmadığı kuaföründen yeni paylaşımda bulundu. Geçirdiği estetik operasyonlarla yıllara meydana okuyan ünlülerden olan Songül Karlı fit hali ile de övgüleri topluyor. Dekolteli pozları ile magazin sayfalarında sıklıkla yer bulan Songül Karlı'nın son paylaşımı yine şaşırtmadı. Geçtiğimiz günlerde yine estetik dokunuşlar yaptığını paylaşımlarıyla duyuran Songül Karlı'nın son pozları şarkıcı Hadise'ye benzetildi. İşte dalgalı saçlarıyla Songül Karlı'nın iddialı pozları...
3.03.2023 Magazin
Melis Sezen dekoltesiyle iddiasını konuşturdu!
Melis Sezen dekoltesiyle iddiasını konuşturdu! 'Gülcemal' dizisiyle ekrana dönmesi beklenen güzel oyuncu Melis Sezen, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sezen, bu defa fotoğrafçı Muhsin Akgül'e verdiği derin göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı
24.01.2023 Magazin
Ne yaptın Serel Yereli! Minicik eteğiyle ayağını kaldırıp poz verdi
Ne yaptın Serel Yereli! Minicik eteğiyle ayağını kaldırıp poz verdi Serel Yereli oyunculuğu bırakıp hayallerinin peşinden giderek İngiltere'ye yerleşmişti. Ünlü isim sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Yereli son olarak minicik eteğiyle bacağına kaldırarak verdiği pozlarla dikkat çekti.
15.01.2023 Magazin
Hadise'den ayna karşısında poz!
Hadise'den ayna karşısında poz! Şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile boşanmasıyla gündemdeydi. Özel hayatıyla çok konuşulan ünlü popçu, İngiltere'nin başkenti Londra'ya giderek kafa dağıtmıştı. Hadise son olarak sosyal medya hesabından aynı karşısında verdiği pozu paylaştı.
15.01.2023 Magazin
Seray Kaya beyazlar içinde! 'Bana yaz lazım'
Seray Kaya beyazlar içinde! 'Bana yaz lazım' 'Bir Küçük Gün Işığı'nda hayat verdiği 'Elif' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Seray Kaya, yazdan kalma pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Göğüs dekoltesi dikkat çeken Seray Kaya'nın beyazlar içinde stiline yorum yağdı.
13.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İddialı Poz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iddialı poz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.