İçki Satışı

İçki Satışı

Son dakika içki satışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan içki satışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını içki satışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçki Satışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan içki satışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 373 içki satışı haberi bulunmuştur. Tüm içki satışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim günü alkollü mekanlar açık mı, alkol satışı yasak mı? 31 Mart alkol satışı kaça kadar yasak, alkol yasağı saat kaçta, ne zaman başlıyor?
Seçim günü alkollü mekanlar açık mı, alkol satışı yasak mı? 31 Mart alkol satışı kaça kadar yasak, alkol yasağı saat kaçta, ne zaman başlıyor? Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun kapsamında, oy verme günü olan 31 Mart'a ilişkin yasaklar da bulunuyor. Seçim günü saat 18.00'e kadar radyolar ve her türlü yayın organlarının seçim ve seçim sonuçları ile ilgili haber, tahmin ve yorum yapılması yasak olacak. Peki, seçim alkol yasağı saat kaçta başlıyor, seçim günü alkol yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor, kaça kadar? İşte 31 Mart seçimleri alkol yasağı…
31.03.2024 Gündem
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı?
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı? Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Oy kullanmaya gidecek olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağı olup olmadığını sorgularken, kapalı olan mekanları da araştırmaya başladı. Peki, Seçim günü AVM’ler, kahvehaneler, Pazar yerleri, marketler, kafeler açık mı, kapalı mı? 31 Mart’ta nereler kapalı, seçim gününde sokağa çıkma yasağı var mı?
30.03.2024 Gündem
Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart AVM’ler kapalı mı? Pazar günü AVM’ler kaçta açılıyor, kaç kadar açık, 31 Mart Pazar Günü seçimde AVM’ler açık olur mu?
Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart AVM’ler kapalı mı? Pazar günü AVM’ler kaçta açılıyor, kaç kadar açık, 31 Mart Pazar Günü seçimde AVM’ler açık olur mu? Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart Pazar günü AVM’ler kapalı mı, seçimde AVM’ler kaçta açılacak? Soruları seçime az bir süre kala gündeme geldi. Seçim günü AVM’lerin çalışma saatleri sorgulanıyor. İşte seçim günü AVM’lerin çalışma durumu…
29.03.2024 Gündem
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi?
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde seçimlere gidiyor. Seçim günü seyahat edecek vatandaşlar seçim yasakları ile ilgili aramalar arttı. Propaganda serbestliği 30 Mart Cumartesi saat 18.00'de, seçim yasakları ise 31 Mart saat 23.59'da sona erecek. İşte 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? sorusunun yanıtı...
26.03.2024 Gündem
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
Silivri'deki dehşet anları kamera! Market çalışanlarına kurşun yağdırdı
Silivri'deki dehşet anları kamera! Market çalışanlarına kurşun yağdırdı Silivri'de bir büfede yaşanan silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Silivri'de iddiaya göre, içki almak için büfeye gelen 2 kişi saatin geç olması nedeniyle kendilerine satış yapılmayınca sinirlendi. Market çalışanıyla 2 şüpheli arasında tartışma yaşandı. Bir süre sonra kalabalık bir grupla büfeye geri gelen şüphelilerden biri elindeki silahla hem market çalışanına hem de çevrede bulunanlara ateş açtı. Silahlı saldırıda 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Yaşanan gerginlik ve silahla ateş açılan anlar kameraya yansıdı.
27.08.2023 Gündem
Seçim günü yasakları devrede! 24 saat sürecek
Seçim günü yasakları devrede! 24 saat sürecek Seçim yasakları dün saat 18.00 itibarıyla devreye girdi. Sabah 6'dan gece 24'e kadar alkollü içki satışı yasak olacak. Propaganda yasağı 24 saat devam edecek.
14.05.2023 Gündem
Seçim yasakları başladı! İşte detaylar...
Seçim yasakları başladı! İşte detaylar... Türkiye sandık başına gidiyor. Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler nedeniyle seçim yasakları devreye girdi.
13.05.2023 Gündem
Seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları nelerdir?
Seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları nelerdir? 14 Mayıs seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları neler? 14 Mayıs seçim günü yasaklarının açıklanmasının ardından vatandaşların yasaklara yönelik aramaları da arttı. Peki, Seçim günü AVM’ler kapalı mı, restoran ve kafeler kapalı mı olacak? Seçim yasakları nelerdir?
5.05.2023 Gündem
Seçim günü uygulama ve yasaklar Resmi Gazete'de yayımlandı
Seçim günü uygulama ve yasaklar Resmi Gazete'de yayımlandı  Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), seçim günü uygulanacak kuralları, oy kullanma saatlerini ve bir sandık bölgesindeki seçmen sayısını belirlediği kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 14 Mayıs'ta tüm ülke genelinde oy verme başlangıç ve bitiş saati 08.00-17.00 olarak belirlendi.
12.03.2023 Gündem
Yılbaşı öncesi İstanbul genelinde sahte içki operasyonu; 17 gözaltı
Yılbaşı öncesi İstanbul genelinde sahte içki operasyonu; 17 gözaltı İstanbul'da yılbaşında piyasaya sahte içki sürmeye hazırlanan şüphelilere yönelik 39 ilçede 768 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 17 kişi gözaltına alınırken yüzlerce şişe sahte içki ele geçirildi. Polis, sahte içki satışı yapan 6 işyeri hakkında işlem başlattı.
27.12.2022 Gündem
Sahte alkol kabusu! Ölü sayısı artıyor
Sahte alkol kabusu! Ölü sayısı artıyor Sahte içki kabusu devam ediyor. Peş peşe kötü haber geliyor. Bursa'da sahte içkiden zehirlenip hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e, hastanede tedavi görenlerin sayısı 11'e yükseldi. Olayla ilgili 2 kişi ise gözaltına alındı.
15.11.2022 Gündem
İçki ve sigara satışına yeni düzenleme yolda
İçki ve sigara satışına yeni düzenleme yolda İçki ve sigara satışına yeni düzenleme geliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hazırladığı yönetmelik taslağına göre; kültür, eğitim ve öğretim, spor hizmeti ve sağlık hizmeti verilen yerlerde sigara satılamamasıyla ilgili düzenleme genişletilecek.
8.11.2022 Gündem
Adana'da sulama kanalında erkek cesedi bulundu
Adana'da sulama kanalında erkek cesedi bulundu Adana’da, Yüreğir Hidroelektrik Santrali'nden (HES) geçen sulama kanalında, erkek cesedi bulundu. Santral setine çıkarılan cansız beden, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
6.05.2022 Yaşam
Mahkemeden 'içki satışı' kararı! İşletme sahibine kesilen para cezası iptal edildi
Mahkemeden 'içki satışı' kararı! İşletme sahibine kesilen para cezası iptal edildi İzmir 3'üncü Sulh Ceza Hakimliği, saat 22.00'den sonra içki satışı yapıldığı iddia edilen bayinin işletmecisine kesilen 96 bin 594 TL'lik para cezasını, usul ve yasaya uygun olmadığı gerekçesiyle iptal etti. Kararda, işletme sahibinin içki satışı yapıldığı sırada iş yerinde bulunmadığı, bu nedenle çalışanının alkollü içecek sattığını bilebilecek durumda olmadığı ve onu azmettirdiğine yönelik herhangi bir delilin mevcut olmadığı belirtildi.
6.05.2022 Yaşam
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ilde başladı! 14.00-19.00 saatleri arasında...
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ilde başladı! 14.00-19.00 saatleri arasında... Bakanlığı, ülke genelinde sahte içki üretenlere yönelik operasyon başlattı. 'Alkol' adı verilen operasyonda sahte içki üretimi yapıldığı değerlendirilen adreslerde arama yapılıyor.
27.12.2021 Gündem
İstanbul Valiliği'nden sahte içki açıklaması!
İstanbul Valiliği'nden sahte içki açıklaması! Yılbaşı öncesi 10 ilde sahte içkiden zehirlenen 42 kişi yaşamını yitirdi. Güvenlik güçlerinin yurt genelinde düzenlediği operasyonlarda ise yüklü miktarda sahte içki ele geçirildi, çok sayıda kişi gözaltına alındı. İstanbul Valiliği, kentte sahte alkolden toplam 22 kişinin öldüğünü belirtirken 16 kişinin ise hayati tehlikelerinin devam ettiğini açıkladı.
17.12.2021 Yaşam
Alkol operasyonu! 20 bin polis ve asker katıldı...
Alkol operasyonu! 20 bin polis ve asker katıldı... Türkiye genelinde sahte ve kaçak içki satışı yaptığı şüphesi bulunan iş yerlerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 19 bin 367 litre ve 11 bin 657 şişe kaçak-sahte içki ele geçirildi, 402 şüpheli hakkında adli ve idari işlem yapıldı, 39 şüpheli gözaltına alındı.
6.11.2021 Gündem
Yargıtay'dan emsal karar! Cinayet sayılacak
Yargıtay'dan emsal karar! Cinayet sayılacak Yargıtay emsal niteliğinde bir karara imza attı. Son günlerde art arda sahte içkiden ölüm haberleri geliyor. Yargıtay son noktayı koydu. Sahte içki satışı yapanların cinayetten yargılanmasına karar verildi. Üç kişinin sahte içki nedeniyle ölümüne ilişkin davada emsal bir karar çıktı. Yargıtay, sahte içkiyi satan büfe sahibi iki sanığa "olası kastla öldürme" suçundan 16 yıl 8 ay hapis cezası verdi.
7.07.2021 Gündem
Bazanın altından, çamaşır ve bulaşık makinesinin içinden çıktı!
Bazanın altından, çamaşır ve bulaşık makinesinin içinden çıktı! Sahte içkiden 7 kişinin hayatını kaybettiği Tekirdağ'da, jandarma ekiplerinin Kapaklı ilçesindeki 2 adreste yaptığı aramada baza altına, çamaşır ve bulaşık makineleri içine gizlenen 306 litre gümrük kaçağı içki ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.
2.07.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili flaş karar! 8 ve 15 Mayıs arası...
Yasaklarla ilgili flaş karar! 8 ve 15 Mayıs arası... Yasaklarla ilgili önemli açıklama. İçişleri Bakanlığı, gece 81 ilin valiliğine "Market Tedbirleri" başlığı altında bir genelge gönderdi. Genelgeye göre marketlerde elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye, giyim ve aksesuar, ev tekstili, oto aksesuar, bahçe malzemeleri, hırdavat, zücaciye vb. ürünlerin satışına yasak getirildi. Bakanlık, bir başka genelge daha yayımlayarak, 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan pazarların açık olacağını bildirdi.
7.05.2021 Gündem
Alkol satışı ile ilgili dikkat çeken gelişme!
Alkol satışı ile ilgili dikkat çeken gelişme! Türkiye dün tam kapanma sürecinin ilk gününü yaşadı. Yasak kararı ile birlikte en çok tartışılan konulardan biri ise içki satışının yasak olup olmadığıydı. Biz de içki satış noktalarına gittik. Gittiğimiz yerlerde içki satışı devam ediyordu. İşletmeciler, kendilerine herhangi bir yasak kararı iletilmediği için satış yaptıklarını, hafta sonları ise geçmiş dönemde olduğu gibi içki satışı yapmayacaklarını söyledi.
1.05.2021 Gündem
Kısıtlamada tekel bayinde içki içen 13 kişiye suçüstü
Kısıtlamada tekel bayinde içki içen 13 kişiye suçüstü İstanbul Avcılar’da sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen bir tekel bayinin arka tarafında oturup içki içen 13 kişi yakalandı.
26.04.2021 Gündem
Hafta sonu alkol satışı var mı? Alkol (içki) satışı hafta sonu yasak mı?
Hafta sonu alkol satışı var mı? Alkol (içki) satışı hafta sonu yasak mı? Alkol satışı hafta sonu yasak mı? Covid-19 salgını sebebiyle alınan normalleşme adımı kapsamında düşük ve orta risk grubunda yer alan illerimizde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında uygulanacak. Yüksek ve çok yüksek risk grubunda yer alan illerimizde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, Cuma 21.00-Cumartesi 05.00 saatleri arasıyla Cumartesi 21.00’den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayıp pazartesi günü saat 05.00’de bitecek şekilde uygulanacak olup bu illerimizde Cumartesi günleri 05.00-21.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacak. Alınan normalleşme adımları kapsamında merak edilen konulardan biri hafta sonu alkol satışının olup olmadığı oldu. Hafta sonu alkol satışı yasak mı? Alkol satışı hafta sonu var mı?
13.03.2021 Gündem
İstanbul'da sahte içki satılan işyerine operasyon
İstanbul'da sahte içki satılan işyerine operasyon İstanbul Bayrampaşa'da sahte içki satışı yapılan işyerine düzenlenen operasyonda bin 450 litre etil alkol, etil alkolü sahte içkiye dönüştürmek için kullanılan 2 bin 318 viski esansı, bin 659 rakı esansı, 7 gliserin olmak üzere toplam 3 bin 984 sahte içki kiti ele geçirildi, S.D. isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
22.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İçki Satışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki içki satışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.