İç Çamaşırı

İç Çamaşırı

Son dakika iç çamaşırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iç çamaşırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iç çamaşırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İç Çamaşırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iç çamaşırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.262 iç çamaşırı haberi bulunmuştur. Tüm iç çamaşırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rehin aldığı eşine kurşun yağdırarak öldürdü! Savcılıkta dehşet dolu anları anlattı
Rehin aldığı eşine kurşun yağdırarak öldürdü! Savcılıkta dehşet dolu anları anlattı Çekmeköy'de tartıştığı eşi Emine Ülkü Araz'ı evde rehin aldıktan sonra tabancayla vurarak öldüren Hakan Araz 'Tasarlayarak kasten öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hakan Araz savcılıktaki ifadesinde, "Balkona doğru ben atlayacağım diyerek yürüdü. Ben de bunun üzerine Emine'ye elimdeki silahla ateş ettim. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, daha sonra Emine yere düştü. Bende balkon kapısının eşiğinde şuurumu kaybederek bayılmışım" dedi.
28.02.2024 Gündem
Şaşırtan 7 genel kültür bilgisi! Kraliçenin iç çamaşırı nasıl çalındı? Vay canına, bunu bilmiyordum diyeceksiniz
Şaşırtan 7 genel kültür bilgisi! Kraliçenin iç çamaşırı nasıl çalındı? Vay canına, bunu bilmiyordum diyeceksiniz Sizi şaşırtacak 7 genel kültür bilgisiyle karşınızdayız. Örneğin, dişi geyiklerin neden bebek ağlamasına yanıt verdiğini biliyor musunuz? Ya da kraliçenin iç çamaşırının nasıl çalındığını? İşte her ortamda ağızları açık bırakacağınız genel kültür tüyoları...
24.01.2024 Yaşam
Uyuz hastalığından korunmak için dikkat edilmesi gerekenler
Uyuz hastalığından korunmak için dikkat edilmesi gerekenler Uyuz hastalığının hızla yayılım gösterdiğini ve kişilerin hayat kalitesini düşürdüğünü söyleyen Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nurten Elkin, “Özellikle toplu taşımada, kalabalık ortamlarda hijyene dikkat edilmeli. Havlu, nevresim, iç çamaşırı gibi kişisel eşyalar kesinlikle ortak kullanılmamalı" dedi.
18.11.2023 Sağlık
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, yardım etkinliği için para toplamak amacıyla açık artırmaya iç çamaşırlarını bağışladı.
15.11.2023 Magazin
Kız arkadaşına doğum gününde hediye vermek için iç çamaşırı çaldı
Kız arkadaşına doğum gününde hediye vermek için iç çamaşırı çaldı Samsun'da bir kişi kız arkadaşına doğum gününde hediye olarak vermek için alışveriş merkezindeki mağazadan 4 bin lira değerinde iç çamaşırı çalınca, yanında bulunan 2 kız ile birlikte gözaltına alındı.
26.10.2023 Yaşam
Sadece kadınları değil erkekleri de etkiliyor! 'Öldüren tehlike' temasla bulaşıyor
Sadece kadınları değil erkekleri de etkiliyor! 'Öldüren tehlike' temasla bulaşıyor Kadınlar arasında en yaygın kanser türlerinden biri olan rahim ağzı kanserine neden olan HPV virüsü, erkekleri de etkiliyor. HPV, anal kanserler, penis kanseri, gırtlak kanseri gibi kanser türlerinin de nedeni olarak da ortaya çıkıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. İrem Yengel, bulaş çoğunlukla erkekler aracılığı ile olduğundan aşının erkeklere de yapılması hastalığın yayılmasında kritik öneme sahip olduğunu vurguladı.
8.10.2023 Sağlık
Sosyal medyadan alışveriş yapanlar dikkat! 'Paket açılırsa iade olmaz' açıklamasına kanmayın
Sosyal medyadan alışveriş yapanlar dikkat! 'Paket açılırsa iade olmaz' açıklamasına kanmayın Sosyal medyada satış yapan butiklerin bazılarının biyografi kısmında 'Değişim var, iade yok' şeklinde bir ifade yer alıyor. Bu da ürünü iade etmek isteyen müşterilerin, satıcılarla sorun yaşamasına sebep oluyor. Peki ‘Değişim var, iade yok’ ifadesinin geçerliliği var mı? Instagram alışverişlerinde iade mümkün mü? Para iadesi yapılmadığı durumda müşteriler hangi yola başvurabilir? Uzman isimler konu ile ilgili önemli detaylara yer verdi.
8.09.2023 Ekonomi
İç çamaşırından servet çıktı! Duyanlar şaşkına döndü
İç çamaşırından servet çıktı! Duyanlar şaşkına döndü İstanbul Havalimanı’nda Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli hareketlerde bulunan İranlı bir kadın yolcunun iç çamaşırına ve ayakkabı tabanına gizlenmiş 30 milyon TL değerinde pırlanta ele geçirildi.
17.08.2023 Yaşam
İranlı yolcunun iç çamaşırından pırlanta çıktı
İranlı yolcunun iç çamaşırından pırlanta çıktı İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri, Dubai'den İstanbul'a gelen İranlı bir kadın yolcunun iç çamaşırına ve ayakkabı tabanına gizlenmiş 30 milyon lira değerinde pırlanta ele geçirdi.
17.08.2023 Yaşam
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi...
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi... Münevver Karabulut cinayeti Türkiye'yi şok etmiş günlerce konuşulmuştu. Sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğrafla 14 yıl sonra yeniden gündeme oturan Münevver Karabulut cinayeti, olayın vahşetinin yanı sıra skandal otopsi raporuyla da çok konuşulmuştu. Münevver’in iç çamaşırı ve şortuna başka bir cesetten kan ve sperm bulaşmış, bu da otopsi raporunda yer almıştı. Skandalın ardından Adli Tıp Kurumu’nda otopsi prosedürü değiştirildi.
7.08.2023 Gündem
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Nicel Taşdemir, yaşam tarzının baba olmak için gereken sperm miktarında etkili olduğunu belirterek, 'kısırlık' hakkında açıklamalarda bulundu.
24.07.2023 Sağlık
İç çamaşırından 5 yılan çıktı! Görevliler şok oldu
İç çamaşırından 5 yılan çıktı! Görevliler şok oldu Çin'de bir kadın, güvenlik görevlilerinin vücudunun garip bir şekle sahip olduğunu fark etmesi üzerine gümrükten yılan sokmaya çalışırken yakalandı.
15.07.2023 Gündem
Sopalarla iş yerini basıp terziyi öldüresiye dövdüler
Sopalarla iş yerini basıp terziyi öldüresiye dövdüler Antalya’nın Manavgat ilçesinde terziyi basan 3 şüpheli, iş yeri sahibi ellerindeki sopalarla darp ederek hastanelik etti. İş yerindeki kadın müşterinin bağırması sayesinde zorbaların elinden kurtulan terzinin başına 30’a yakın dikiş atıldığı bildirildi. Kimseyle bir husumeti olmadığını belirten Mehmet Deniz, kiracısına mahkeme kararıyla tahliye kararı aldırdığını, bunun dışında kimseyle husumeti bulunmadığını söyledi.
11.07.2023 Yaşam
Kadın iç çamaşırı sapığı! Kameralara böyle yakalandı: Normal bir hırsızlık değil
Kadın iç çamaşırı sapığı! Kameralara böyle yakalandı: Normal bir hırsızlık değil Bağcılar'da bir kişi kuruması için apartmanın bahçesinde ipe asılmış çamaşırların arasından seçtiği kadın iç çamaşırlarını çaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık hakkında konuşan bina sakini Bilal Dönmez, "Bu normal bir hırsızlık değil, bu şahsın sapık olduğunu düşünüyorum. Normal olmadığı gibi daha tehlikeli şeyler doğurabilir." dedi.
11.07.2023 Yaşam
Gülşen sahne kıyafetiyle ezber bozdu!
Gülşen sahne kıyafetiyle ezber bozdu! Konserlerde genellikle cesur kıyafetler tercih eden ünlü şarkıcı Gülşen, dün akşam Ankara’da sevenleriyle buluştu. Sevilen şarkılarını seslendiren Gülşen, bu sefer tercih ettiği sahne kostümüyle şaşırttı. Gülşen, yeni boyattığı kırmızı saçlarıyla da dikkat çekti.
11.06.2023 Magazin
Bakan Yanık duyurdu: 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldı
Bakan Yanık duyurdu: 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için bugüne kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına toplam 1 milyar 851 milyon TL kaynak aktardıklarını açıkladı.
27.05.2023 Gündem
Depremzedeler için örnek çalışma: İhtiyaca göre üretip gönderiyorlar
Depremzedeler için örnek çalışma: İhtiyaca göre üretip gönderiyorlar Adana’da Seyhan Belediyesi, depremzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik üretime odaklandı. Belediye bünyesindeki dikimevinde depremzedeler için pijama takımı, iç çamaşırı, çocuk montu, mont ve uyku tulumları dikilerek ihtiyaç olan bölgelere gönderiliyor.
25.03.2023 Gündem
İç çamaşırı giydirilen cansız mankenlere tekmeli saldırı
İç çamaşırı giydirilen cansız mankenlere tekmeli saldırı Fatih'te iç giyim mağazanın önündeki cansız mankenler saldırıya uğradı. Tekmeleyerek mankenleri yere düşüren saldırgan, "Bunlar kadın bedenini teşhir ediyor" diye bağırarak uzaklaştı.
18.03.2023 Yaşam
Hatay'da şebeke suyu kullanılamıyor, temiz su ihtiyacı var
Hatay'da şebeke suyu kullanılamıyor, temiz su ihtiyacı var Depremin yıktığı kentlerden Hatay'da acil su ihtiyacı var, şebeke suyu içilemeyecek durumda. Hatay Büyükşehir Belediyesi şebeke suyundaki inceleme tamamlanana kadar, şebeke suyunun kullanılmaması uyarısında bulundu.
4.03.2023 Gündem
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor Önceden hazırlanmış bir deprem çantası depremde hayat kurtarabiliyor. Yaşanacak deprem durumunda hayat kurtarabilecek bir deprem çantası, ortalama 940 TL maliyetle oluşturulabiliyor. 2020 yılında bir çanta ortalama 500 liraya hazırlanıyordu.
20.02.2023 Gündem
Kızılay, depremzede kadınlara özel Whatsapp hattı kurdu
Kızılay, depremzede kadınlara özel Whatsapp hattı kurdu Kızılay, afetten etkilenen kadın ve çocukların kişisel ihtiyaçları için özel bir hat kurdu. Kızılay Kadın gönüllüleri ile Genç Kızılay kadın gönüllüleri, kendilerine gelen hijyenik ped, iç çamaşırı, kıyafet ve hijyen malzemeleri gibi talepleri, kurulan Whatsapp hattı üzerinden karşılıyor.
18.02.2023 Gündem
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası enkaz altındakileri arayarak ve sosyal medyada canlı yayın açarak dalga geçenler büyük tepki topladı. Daha sonra ise sırf dondurucu soğukların olduğu deprem bölgesine bazı kişilerce ihtiyaçtan çok uzak kıyafetlerin gönderildiğini ortaya çıktı. Uzmanlar tepki çeken bu olayların arkasında yatan psikolojiyi yorumladı.
11.02.2023 Gündem
Sapık katilin işlediği cinayetler dehşete düşürdü! Aileyi arayıp bir bir itiraf etti
Sapık katilin işlediği cinayetler dehşete düşürdü! Aileyi arayıp bir bir itiraf etti Dehşet veren olay ABD’de yaşandı. 17 yaşındaki kızı kaçırıp ailesini aradı, onlarla dalga geçti ve yaptığı sapıklıklarla 'Zihin Avcısı' John Douglas'ı bile şoke etti. Cani katil, asıl hedefinin ailenin diğer kızı olduğunu söyleyerek aileyi aradı ve kan donduran itiraflarda bulundu.
26.01.2023 Dünya
Katilin kimliği ortaya çıktı! İnternette arattığı kelimeyle ifşa oldu
Katilin kimliği ortaya çıktı! İnternette arattığı kelimeyle ifşa oldu ABD'yi sarsan Sasha Samsudean cinayetinde genç kadının cansız bedeni, polis ekiplerini bile şoke eden korkunç bir tabloyla bulundu. Uzun uğraşlar sonucu yakalanan katilin telefonunda arattıkları oldukça şaşırtıcı olsa da asıl flaş ise katilin kimliği ve mesleğiydi.
27.12.2022 Dünya
Babasının rahatsız edici ve uygunsuz fotoğrafları sonu oldu...
Babasının rahatsız edici ve uygunsuz fotoğrafları sonu oldu... ABD'nin Colorado eyaletinde yaşanan olay ülke gündemine oturdu. Eşinden ayrılan Mark Allen Redwine velayetini almaya çalıştığı oğlu ile son görüşmesinde yaşananlar dehşete düşürdü. Herşey babanın uygunsuz ve rahatsız edici fotoğraflarını oğlunun görmesiyle başladı...
15.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İç Çamaşırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iç çamaşırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.