Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İbrahim Tatlıses'e geçmiş olsun telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İbrahim Tatlıses'e geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses’i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve diğer yaralılara geçmiş olsun temennisinde bulundu.
25.08.2022 Siyaset
İbrahim Tatlıses'in son durumu ne, yaşıyor mu, şu an hastanede mi? İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl? Kızı Elif Ada yayında mıydı?
İbrahim Tatlıses'in son durumu ne, yaşıyor mu, şu an hastanede mi? İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl? Kızı Elif Ada yayında mıydı? İbrahim Tatlıses’in son durumu nasıl, yaşıyor mu? İbrahim Tatlıses ve kızı Elif Ada Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında araçta sıkışan İbrahim Tatlıses için olay yerine kurtarma ekipleri gönderildi. Kurtarma ekipleri İbrahim Tatlıses’i aracın içinden çıkardı ve hastaneye kaldırdı. Peki, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl, şu an hastanede mi?
25.08.2022 Televizyon
İbrahim Tatlıses kaza geçirdi! İşte Tatlıses'in son sağlık durumu
İbrahim Tatlıses kaza geçirdi! İşte Tatlıses'in son sağlık durumu Gelen son dakika bilgisine göre; Muğla'nın Bodrum ilçesinde ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu minibüs kamyonla çarpışarak şarampole devrildi. Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi. Ekiplerin çalışması sonucu araçtan çıkarılan Tatlıses ile yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Geçirdiği trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses tedavisinin ardından Yalıkavak'ta sahne aldı.
25.08.2022 Magazin
Sergen Deveci'den 'İbrahim Tatlıses' göndermeli iyileştim mesajı: 5 ay sonra ilk kez yaptı
Sergen Deveci'den 'İbrahim Tatlıses' göndermeli iyileştim mesajı: 5 ay sonra ilk kez yaptı Sergen Deveci, geçirdiği kaza sonrası ilk kez sahneye çıktı. Tiyatro oyununa giderken trafik kazası geçiren ve boynundaki kırık nedeniyle felç riski olan Deveci, iyileşerek yeniden sahalara döndü. Sahne öncesi sorularına yanıtlayan Deveci, yaşadığı süreci anlatırken, İbrahim Tatlıses’e gönderme yaptı.
31.03.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten sitem! “Hakkımı helal etmiyorum”
İbrahim Tatlıses'ten sitem! “Hakkımı helal etmiyorum” 25 Ağustos 2022 tarihinde Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen ve iki ayak tarak kemiğinde de kırık tespit edilen İbrahim Tatlıses, Kanal D'de yayınlanan 'Magazin D' programına çarpıcı açıklamalar yaptı. Kaza anında yaşadıklarını anlatan ünlü isim, sonrasında kendisini aramayan dostlarına ise “Hakkımı helal etmiyorum” diye sitem etti.
9.10.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses, Muğla'nın ardından Manisa'da da tekerlekli sandalyeyle konser verdi
İbrahim Tatlıses, Muğla'nın ardından Manisa'da da tekerlekli sandalyeyle konser verdi Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan İbrahim Tatlıses, Muğla’nın ardından Manisa’da da tekerlekli sandalyeyle konser verdi. Seslendirdiği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Tatlıses, kaza sonrası hastaneden kaçtığını anlatması ise güldürdü.
8.09.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan dikkat çeken poz! Sosyal medyada olay oldu
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan dikkat çeken poz! Sosyal medyada olay oldu İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak güçlü sesiyle babasının izinden gidiyor. Geçtiğimiz haftalarda babasının kaza geçirmesi sebebiyle korku dolu bir gün geçiren Çıtak sahneye döndü. Bir yandan evlilik hazırlığı yapan bir yandan da konserlerine devam eden Dilan Çıtak iddialı pantolonuyla dikkat çekti.
6.09.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten sitemkâr bir yorum geldi!
İbrahim Tatlıses'ten sitemkâr bir yorum geldi! İbrahim Tatlıses 25 Ağustos'ta Bodrum'da trafik kazası geçirmiş, iki ayağı sargıla alınmıştı. Tatlıses'e kaza anında yardıma gidenlerden biri de bir süredir küs olduğu Ahmet Tatlı olmuştu. İbrahim TAtlıses, küs olduğu oğlu için "Şov yaptı gitti artist" ifadelerini kullanmıştı. Şimsi ise tatlıses cephesinden sitemkâr bir yorum daha geldi.
1.09.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet'e zehir zemberek sözler!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet'e zehir zemberek sözler! Bodrum'da kaza yapan İbrahim Tatlıses araçta sıkıştığı sırada olay yerine ilk koşan isim küs ve davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses idi. İbrahim Tatlıses iyileştikten sonra küs olduğu oğluyla ilgili zehir zemberek sözler söyledi. İkili kazaya rağmen iddialara göre barışmadı.
29.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'in şoförünün ifadesi ortaya çıktı! Kamyon sürücüsü serbest bırakıldı
İbrahim Tatlıses'in şoförünün ifadesi ortaya çıktı! Kamyon sürücüsü serbest bırakıldı Muğla'nın Bodrum ilçesinde aralarında türkücü İbrahim Tatlıses'in de olduğu 8 kişinin yaralandığı kazada kamyon sürücüsü Gültekin Gülsoy ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Kaza sonrası Tatlıses'in şoförünün de ifadesi ortaya çıktı.
27.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses, iki ayak tarak kemiğinde kırık ile Çeşme’de sahne aldı
İbrahim Tatlıses, iki ayak tarak kemiğinde kırık ile Çeşme’de sahne aldı Bodrum'da dün geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, İzmir’in Çeşme ilçesinde bir restoranda sahne alarak sevenleriyle bir araya geldi. Sahneye ayakları sargılı olarak tekerlekli sandalye ile çıkan Tatlıses, yaşadığı kaza ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Allah yüzümüze baktı. Allah’ın sevgili kuluyum demek ki bize çok dua ediyorsunuz” dedi.
26.08.2022 Magazin
İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses küslüğü bitti!
İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses küslüğü bitti! Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses tedavisinin hemen ardından Yalıkavak’ta sahne aldı. Tatlıses, tekerlekli sandalyeye oturarak hayranlarına şarkı söyledi. Ünlü türkücüye çocukları Dilan Çıtak Tatlıses ve İdo Tatlıses eşlik etti. Uzun zamandır küs olan kardeşler babalarının hatırına barıştı.
26.08.2022 Magazin
Ölüme böyle el salladılar! Son görüntüleri ortaya çıktı
Ölüme böyle el salladılar! Son görüntüleri ortaya çıktı Muğla’nın Marmaris ilçesinde 3 gün önce meydana gelen cip turu kazasında hayatını kaybeden turistlerin ölmeden önce verdikleri son poz ve tur firması yetkililerinin tura katılan turistlere bulundukları uyarıların görüntüsü ortaya çıktı.
26.08.2022 Yaşam
Kaza geçiren İbrahim Tatlıses tekerlekli sandalye ile konser verdi
Kaza geçiren İbrahim Tatlıses tekerlekli sandalye ile konser verdi Bodrum-Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, geçirdiği kazadan 12 saat sonra tekerlekli sandalye ile sahneye çıkıp konser verdi. Ayağındaki kırık nedeniyle Günay Restoran'daki konserinde oturarak parçaları seslendiren Tatlıses'i çok sayıda hayranı dinledi.
26.08.2022 Magazin
Ahmet Tatlıses ve İdo Tatlıses kaza sonrası babaları İbrahim Tatlıses'in yanına koştu!
Ahmet Tatlıses ve İdo Tatlıses kaza sonrası babaları İbrahim Tatlıses'in yanına koştu! İbrahim Tatlıses, sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak'ta trafik kazası geçirdi. Ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu sıkıştığı araçtan çıkarılarak, ambulansla hastaneye kaldırılan usta sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tatlıses'in bir süredir görüşmediği ve vasi davası nedeniyle mahkemelik olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile eski eşi Derya Tuna ile evliliğinden dünyaya gelen İdo Tatlıses, kazayı duyar duymaz olay yerine geldi.
25.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'in aracı kaza sonrası alev aldı!
İbrahim Tatlıses'in aracı kaza sonrası alev aldı! İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu araç çarpışmanın etkisiyle alev aldığı görüntüler ortaya çıktı.
25.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
Dilan Çıtak kaza geçirdi! Ölümden döndü
Dilan Çıtak kaza geçirdi! Ölümden döndü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak trafik kazası geçirdi. Çıtak, kaza sonrası 'insan hayatı saniyelere bağlıymış' dedi.
25.04.2017 Magazin
Muhammet Demirci: Artık hayal kurmuyorum
Muhammet Demirci: Artık hayal kurmuyorum Henüz 10 yaşındayken Beşiktaş'ın altın çocuğu olarak nitelendirilen ve Messi ile kıyaslanan Muhammed Demirci, benzersiz deneyimlerle dolu kariyerini Hürriyet'e anlattı. Halen 2. Lig ekibi İstanbulspor'da forma giyen 'Mami', yaşadığı tecrübelerden öyle etkilenmiş ki, artık hayal kurmuyor. "Erken şöhreti ben istemedim" derken, yarından umutlu..
16.04.2016 Beşiktaş
Hüseyin Tatlı'dan 'İbrahim Tatlıses'e çağrı
Hüseyin Tatlı'dan 'İbrahim Tatlıses'e çağrı İbrahim Tatlıses'in öz kardeşi Hüseyin Tatlı, dün sabah Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.
19.03.2016 Magazin
Azrail’e çalım atanlar
Azrail’e çalım atanlar - Canımızı yakan kayıplarla geçen bir yılın ardından son olarak Müslüm Gürses için korktuk...
1.12.2012 Arşiv
Tatlıses'ten pişman eden cevap!
Tatlıses'ten pişman eden cevap! İbrahim Tatlıses, 'Ayşe&Alişan ' programına ilginç açıklamalar yaptı ve işlerini küçültüp...
4.07.2012 Magazin
'İki ölüm haberi çıldırttı'
'İki ölüm haberi çıldırttı' Gazetecileri görünce Yıldız Tilbe, "Allah belanızı versin" demişti
17.01.2012 Magazin
İbo'yu ayağa kaldıracak makine!
İbo'yu ayağa kaldıracak makine! Tatlıses’in eskisi gibi ayağa kalkıp, yürümesi için umudu ‘Lokomat’ isimli robot...
4.06.2011 Magazin
İdo'dan ne istedi?
İdo'dan ne istedi? İbrahim Tatlıses uzun süredir hasretini çektiği oğlu İdo'yu karşısında görünce bakın ne istedi
4.05.2011 Magazin