Gazete Vatan Logo
Magazin Ahmet Tatlıses ve İdo Tatlıses kaza sonrası babaları İbrahim Tatlıses'in yanına koştu!

Ahmet Tatlıses ve İdo Tatlıses kaza sonrası babaları İbrahim Tatlıses'in yanına koştu!

İbrahim Tatlıses, sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak'ta trafik kazası geçirdi. Ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu sıkıştığı araçtan çıkarılarak, ambulansla hastaneye kaldırılan usta sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tatlıses'in bir süredir görüşmediği ve vasi davası nedeniyle mahkemelik olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile eski eşi Derya Tuna ile evliliğinden dünyaya gelen İdo Tatlıses, kazayı duyar duymaz olay yerine geldi.

Ahmet Tatlıses ve İdo Tatlıses kaza sonrası babaları İbrahim Tatlıses'in yanına koştu!

Sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halinde iken bir kamyon ile çarpışan İbrahim Tatlıses’in aracı yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada ağır hasar alan aracın içerisinde sıkışan 70 yaşındaki şarkıcıyı kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği bildirildi.

İhbar üzerine kaza yerine, itfaiye, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, araçta sıkışan İbrahim Tatlıses ile 2 yaralıyı kurtarmak için çalışma başlattı. İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu araç, önce vinç ile önce şarampolden çıkarıldı. Basın mensuplarının görüntü almasını istemeyen yakınlarının talebi üzerine zabıta ekipleri, aracın çevresine çarşaf gerdi.

AHMET VE İDO TATLISES BABALARINI YALNIZ BIRAKMADI!

Kaza haberini öğrenir öğrenmez olay yerine gelen ilk isimler arasında İbrahim Tatlıses'in oğulları Ahmet Tatlıses ve İdo Tatlıses de yer aldı. Sanatçının Urfa'da yaşayan ilk eşi Adalet Sara ile evliliğinden dünyaya gelen Ahmet Tatlıses ve eski eşi Derya Tuna ile oğulları İdo Tatlıses, geçirdiği trafik kazasından ölümden dönen babalarını yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

KURTARMA ÇALIŞMALARINA KATILDILAR

Babasıyla arasında büyük anlaşmazlıklar olan, basına da yansıyan ve günlerce konuşulan karşılıklı sert açıklamaların ardından 'vasi davası' başvurusuyla soluğu mahkemede alan Ahmet Tatlıses, Bodrum'da bulunan yazlık evinden kaza yerine geldi ve kurtarma çalışmalarında da yer aldı. İdo Tatlıses de sık sık sağlık ve itfaiye ekipleriyle konuşarak bilgi alırken, zor gününde babasının yanından bir an olsun ayrılmayıp destek oldu.

"ÖMRÜNDEN ÖMÜR GİTTİ"

Öte yandan İbrahim Tatlıses’in sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama eski eşi Ayşegül Yıldız’dan geldi. '2. Sayfa’ya konuşan Yıldız, "İbrahim Bey’le az önce telefonla konuştum, çok şükür iyi. Araçta sıkıştığı yerden çıkartma çalışmaları sürüyormuş. Kızım Elif Ada’yı Bodrum’da teyzesini bırakıp, İstanbul’a dönmüştüm. Kaza haberini duyunca ömrümden ömür gitti. Çok şükür kızım da arabada değilmiş" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı