Gazete Vatan Logo

İbrahim Tatlıses'in son durumu ne, yaşıyor mu, şu an hastanede mi? İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl? Kızı Elif Ada yayında mıydı?

İbrahim Tatlıses’in son durumu nasıl, yaşıyor mu? İbrahim Tatlıses ve kızı Elif Ada Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında araçta sıkışan İbrahim Tatlıses için olay yerine kurtarma ekipleri gönderildi. Kurtarma ekipleri İbrahim Tatlıses’i aracın içinden çıkardı ve hastaneye kaldırdı. Peki, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl, şu an hastanede mi?

İbrahim Tatlıses'in son durumu ne, yaşıyor mu, şu an hastanede mi? İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl? Kızı Elif Ada yayında mıydı?

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında araçta sıkıştı. Sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halindeyken trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses yaralandı. Konser için Bodrum'da olan İbrahim Tatlıses'in yanında kızı Elif Ada'nın da olduğu öğrenildi.

İbrahim Tatlıses yaşıyor mu, sağlık durumu nasıl?

Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık olduğu ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

Ekiplerin uzun uğraşları sonucu İbrahim Tatlıses, sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

İHA'nın ulaştığı detaya göre; İbrahim Tatlıses'in bir ayağında iki kırık olduğu belirtildi.

Kazada yaralanan toplam 5 kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

İbrahim Tatlıses'ten kaza sonrası ilk açıklama: Akşam konserde görüşmek üzere

İbrahim Tatlıses, geçirdiği kaza sonrası türkü söyleyip açıklama yaparak, akşam sahne alacağı konserin müjdesini verdi.

Haberin Devamı

Usta sanatçı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Arayan soran herkesten Allah razı olsun. Akşam sahne alacağım mekanda görüşmek üzere." diyerek durumunun iyi olduğunu belirtti.

 

 

Görüntülerde, usta sanatçının iyi olduğu ve 'Ağrı Dağın Eteğinde' türküsünü söylediği görüldü.

İbrahim Tatlıses kaza görüntüleri