İbrahim Tatlıses Kızı

İbrahim Tatlıses Kızı

Son dakika İbrahim Tatlıses kızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Tatlıses kızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Tatlıses kızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Tatlıses Kızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim tatlıses kızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 352 ibrahim tatlıses kızı haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim tatlıses kızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses'in son durumu ne, yaşıyor mu, şu an hastanede mi? İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl? Kızı Elif Ada yayında mıydı?
İbrahim Tatlıses'in son durumu ne, yaşıyor mu, şu an hastanede mi? İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl? Kızı Elif Ada yayında mıydı? İbrahim Tatlıses’in son durumu nasıl, yaşıyor mu? İbrahim Tatlıses ve kızı Elif Ada Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında araçta sıkışan İbrahim Tatlıses için olay yerine kurtarma ekipleri gönderildi. Kurtarma ekipleri İbrahim Tatlıses’i aracın içinden çıkardı ve hastaneye kaldırdı. Peki, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl, şu an hastanede mi?
25.08.2022 Televizyon
İbrahim Tatlıses kızı Elif Ada'yı elleriyle besledi!
İbrahim Tatlıses kızı Elif Ada'yı elleriyle besledi! İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden olan Elif Ada babasıyla çekilmiş pozunu Instagram hesabından paylaştı. Elif Ada fotoğrafa "Canım babam elleriyle besler" notunu düştü.
18.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses Instagram’da paylaştı! Tek aşkım...
İbrahim Tatlıses Instagram’da paylaştı! Tek aşkım... İbrahim Tatlıses, Bodrum’da eski eşi Ayşegül Yıldız ve minik kızı Elif Ada ile bir araya geldi
7.08.2020 Magazin
'Babasının gidemediği okula gitmiş'
'Babasının gidemediği okula gitmiş' Türkücü İbrahim Tatlıses, karne heyecanı yaşayan kızı Elif Ada'nın fotoğrafını paylaştı.
23.01.2018 Magazin
2018’de Tatlıses soyadını alacağım
2018’de Tatlıses soyadını alacağım İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak önceki gün 28 yaşına bastı. Çıtak, gelecek sene babasının bir şarkısını seslendireceğini ve artık Tatlıses soyadını taşıyacağının müjdesini verdi
4.12.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada, Atatürk için ağladı!
İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada, Atatürk için ağladı! İbrahim Tatlıses, kızı Elif Ada'nın Atatürk için ağladığı videoyu Instagram hesabından paylaştı.
22.05.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten evlenecek iddialarına yanıt!
İbrahim Tatlıses'ten evlenecek iddialarına yanıt! İbrahim Tatlıses ile kızı Elif Ada’nın annesi Ayşegül Yıldız’ın ikinci kez evlilik hazırlığında oldukları haberleri medyaya yansımıştı.
9.12.2014 Magazin
İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız 2. evlilik hazırlığında
İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız 2. evlilik hazırlığında Bir buçuk aydır Kuşadası'nda dinlenmeye çekilen İbrahim Tatlıses, kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız'la yeniden evlilik hazırlığı yapıyor.
7.12.2014 Magazin
İbrahim Tatlıses yeniden evleniyor!
İbrahim Tatlıses yeniden evleniyor! İbrahim Tatlıses, kızı Elif Ada’nın annesi Ayşegül Yıldız’la yeniden evlilik hazırlığı içinde.
7.12.2014 Magazin
İbrahim Tatlıses yeniden evleniyor!
İbrahim Tatlıses yeniden evleniyor! Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, kızı Elif Ada’nın annesi Ayşegül Yıldız’la yeniden evlilik hazırlığı içinde. İbrahim Tatlıses'in 2015 yılının ilk aylarında bir kez daha eski eşiyle evleneceği iddia edildi.
6.12.2014 Magazin
Tatlıses kiraya çıktı!
Tatlıses kiraya çıktı! İbo Şanlıurfa'da yaşayan annesini de yanına alıp Eyüp'te kiralık bir eve yerleşti.
11.05.2013 Magazin
İşte Türkiye'nin konuştuğu düğünün bilinmeyenleri
İşte Türkiye'nin konuştuğu düğünün bilinmeyenleri Günlerdir konuşulan düğün basına kapalı gerçekleşti ancak...
21.04.2008 Magazin
İbrahim Tatlıses kızını evlendirdi
İbrahim Tatlıses kızını evlendirdi İbrahim Tatlıses kızı Melek Zübeyde'yi Ali Akkaş ve Nihal Akkaş’ın oğlu Volkan Akkaş ile evlendirdi
18.04.2008 Magazin
520 bin dolarlık nişan yaptı
520 bin dolarlık nişan yaptı İbrahim Tatlıses, kızı Melek Zübeyde’ye dillere destan bir nişan yaptı. Kızına 300 bin dolarlık 5 adet pırlanta set taktı
10.06.2007 Magazin
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi. Anlı'nın bugün yayınlanan programında Erol'un bulunduğu açıklandı.
22.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024 Magazin
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti  Uğur Dündar'a açılan 'babalık davası' ile ilgili gelişmeler magazin gündemindeki yerini korurken Suphiye Orancı'nın hayatı merak ediliyor. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu mahkeme kararı ile ispatlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Almanya'da yaşayan ve adını Sofia olarak değiştiren Suphiye Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. 
18.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi!
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, önceki gün Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen Mr Lebanon 2024 Ödül Töreni'ne damga vurdu.
11.01.2024 Künye
Yıllar sonra bir araya gelmişlerdi! Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses yanıtı
Yıllar sonra bir araya gelmişlerdi! Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses yanıtı Dilek Taşı’nda Macide karakterini canlandıran Perihan Savaş, 1979 senesinde hayatını birleştirdiği ve üç sene evli kaldı İbrahim Tatlıses ile geçtiğimiz haftalarda bir araya gelmişti. O anları Savaş ve Tatlıses’in kızı Melek Zübeyde sosyal medya sayfasında paylaşmıştı. Perihan Savaş şimdi ise kızı Melek Zübeyde'nin paylaştığı fotoğraf hakkında konuştu.
6.01.2024 Magazin
Ayşegül Yıldız'dan samimi itiraf: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz
Ayşegül Yıldız'dan samimi itiraf: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile evliliğinden Elif Ada adını verdiği bir kızı bulunan Ayşegül Yıldız, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaksütü muhabirlerle konuşan ünlü isim, kızı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.12.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında soğuk rüzgarlar esiyor! İbo'dan şaşırtan hamle!
İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında soğuk rüzgarlar esiyor! İbo'dan şaşırtan hamle! İbrahim Tatlıses (71) ile şarkıcı kızı Dilan Çıtak'ın (34) arası "Kuşadası'nda ev" krizi yüzünden açılmıştı. Buzları eriten ikiliden Dilan Çıtak, sosyal medyada "Babacığım" mesajıyla paylaşım da yapmıştı. Ünlü türkücü ile kızı arasında yeniden soğuk rüzgarlar esiyor.
26.12.2023 Magazin
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Barış Arduç ile Gupse Özay, 2020'de evlenmişti. Oyuncu çift, Eylül 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Arduç, "Şahane duygular içerisindeyim" açıklamasını yaptı.
29.09.2023 Magazin
İlhan İrem mirasını eşi Hansu İrem’e bırakmıştı! Tüm malvarlığına tedbir...
İlhan İrem mirasını eşi Hansu İrem’e bırakmıştı! Tüm malvarlığına tedbir... Ünlü sanatçı İlhan İrem geçen yıl vefat etmişti. Mahkeme huzurunda açıklanan vasiyetnamede sanatçının tüm mirasını eşi Hansu İrem’e bıraktığı ortaya çıktı.
27.09.2023 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses'ten yatak paylaşımı: Verdiği kilolarla dikkat çekti
Dilan Çıtak Tatlıses'ten yatak paylaşımı: Verdiği kilolarla dikkat çekti İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses şimdi ise yatakta uzanarak poz verdi.
7.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Tatlıses Kızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim tatlıses kızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.