Ayşegül Yıldız

Ayşegül Yıldız

Son dakika ayşegül yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşegül yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşegül yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşegül Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşegül yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 366 ayşegül yıldız haberi bulunmuştur. Tüm ayşegül yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses evleniyor! sosyal medya hesabından duyurdu
İbrahim Tatlıses evleniyor! sosyal medya hesabından duyurdu Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'le evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, sosyal medyada şaşırtan bir paylaşımda bulundu.
1.04.2024 Magazin
Ayşegül Yıldız'dan samimi itiraf: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz
Ayşegül Yıldız'dan samimi itiraf: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile evliliğinden Elif Ada adını verdiği bir kızı bulunan Ayşegül Yıldız, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaksütü muhabirlerle konuşan ünlü isim, kızı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.12.2023 Magazin
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
İbrahim Tatlıses'ten evlilik açıklaması! "Hayırlısı olsun"
İbrahim Tatlıses'ten evlilik açıklaması! "Hayırlısı olsun" 'İmparator' lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu. Tatlıses her an sürpriz bir şekilde evlenebileceğini açıklayarak herkesi şaşırttı.
10.08.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses torunuyla mahkemelik oldu!
İbrahim Tatlıses torunuyla mahkemelik oldu! İbrahim Tatlıses, bir süredir küs olduğu oğlu Ahmet Tatlıses’in oğlu Mert Tatlıses’le evi yüzünden mahkemelik oldu.
25.05.2023 Magazin
Deniz Uğur: Hayatımın en güzel günü
Deniz Uğur: Hayatımın en güzel günü Ünlü oyuncu Deniz Uğur, İsmail Hakkı Sunat ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engin Deniz Sunat'ın yemin törenine eşi Erdinç Gülener ile birlikte katıldı. Ünlü oyuncu, yaşadığı mutluluğu "Hayatımın en güzel günlerinden biri... Bahriyelim... Ah, kalbim" sözleriyle dile getirdi.
17.05.2023 Magazin
Ayşegül Yıldız: Babamın boşluğunu İbrahim Tatlıses ile doldurmak istedim!
Ayşegül Yıldız: Babamın boşluğunu İbrahim Tatlıses ile doldurmak istedim! Oyuncu ve sunucu Ayşegül Yıldız (42), kendisinden 29 yaş büyük İbrahim Tatlıses ile 2011 yılında nikâh masasına oturmuş, 2013'te anlaşmalı olarak evliliğini sonlandırmıştı. Usta sanatçı ile Elif Ada adında bir kızları olan Yıldız, 19 yaşında aşk yaşamaya başladığı eski eşiyle ilgili yöneltilen soruya dikkat çeken bir cevap verdi.
17.05.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses bayramda konuklarına müzik ziyafeti yaşattı!
İbrahim Tatlıses bayramda konuklarına müzik ziyafeti yaşattı! Ramazan Bayramı’nın birinci günü İstanbul Günay Restoran’da sahne alan İbrahim Tatlıses, sevenlerine unutulmaz bir bayram gecesi armağan etti. Hayranlarıyla sohbet eden Tatlıses, "Bayramın ilk günü herkes annesini, babasını ziyaret etti. Siz de beni ziyaret ettiniz" dedi.
23.04.2023 Magazin
Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'i öperek yolcu etti!
Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'i öperek yolcu etti! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Derya Tuna, oğlu İdo Tatlıses, gelini Yasemin Şefkatli ve dünürü Sinan Şefkatli ile kahvaltıda bir araya geldi. Aile kahvaltı sonrası objektife birlikte mutluluk pozu verdi.
22.01.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan yıllar sonra gelen itiraf!
İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan yıllar sonra gelen itiraf! Arabesk müziğin usta sesi İbrahim Tatlıses'le ilişkisiyle tanınan Ayşegül Yıldız, iki sene evli kaldığı, dokuz yaşındaki kızı Elif Ada'nın babası İbrahim Tatlıses hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Babasını erken yaşta beyin kanaması sonucu kaybettikten sonra ünlü türkücü ile sürpriz bir aşka yelken açan Yıldız, "Baban hayatta olsaydı Tatlıses ile beraber olur muydun?" sorusuna yanıt verdi.
27.12.2022 Magazin
Cadılar Bayramı kutlanıyor! Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti...
Cadılar Bayramı kutlanıyor! Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti... Ünlü isimler, önceki akşam Cadılar Bayramı’nı özel partilerle kutladı. Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti.
2.11.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'dan Cadılar Bayramı paylaşımı! 'Kocaman olmuş'
İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'dan Cadılar Bayramı paylaşımı! 'Kocaman olmuş' Cadılar Bayramı, bir süredir Türkiye'de oldukça ilgi görüyor. Bu sene kostüm giyme trendine katılan İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada, renkli karelerini Instagram hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan anne-kızdan Elif Ada'nın hızla büyümesi, sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.
1.11.2022 Magazin
Ahmet Tatlıses ve İdo Tatlıses kaza sonrası babaları İbrahim Tatlıses'in yanına koştu!
Ahmet Tatlıses ve İdo Tatlıses kaza sonrası babaları İbrahim Tatlıses'in yanına koştu! İbrahim Tatlıses, sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak'ta trafik kazası geçirdi. Ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu sıkıştığı araçtan çıkarılarak, ambulansla hastaneye kaldırılan usta sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tatlıses'in bir süredir görüşmediği ve vasi davası nedeniyle mahkemelik olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile eski eşi Derya Tuna ile evliliğinden dünyaya gelen İdo Tatlıses, kazayı duyar duymaz olay yerine geldi.
25.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
İbrahim Tatlıses kızı Elif Ada'yı elleriyle besledi!
İbrahim Tatlıses kızı Elif Ada'yı elleriyle besledi! İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden olan Elif Ada babasıyla çekilmiş pozunu Instagram hesabından paylaştı. Elif Ada fotoğrafa "Canım babam elleriyle besler" notunu düştü.
18.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız'ın kızlarını gören inanamadı! "Hangi arada büyümüş"
İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız'ın kızlarını gören inanamadı! "Hangi arada büyümüş" İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif Ada annesinin boyuna yetişti. Şu sıralar annesiyle tatilde olan Elif Ada'nın son hali olay oldu. Ayşegül Yıldız kızıyla pozlarını paylaşınca "Hangi ara bu kadar büyüdü", "Resmen boy atmış", "Annesinin boyuna gelmiş" yorumları yağdı.
12.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses sitem etti! 'Çekirdek ailemi dağıttılar!'
İbrahim Tatlıses sitem etti! 'Çekirdek ailemi dağıttılar!' İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından isyan etti. 'Çekirdek ailemi dağıttılar' diyen ünlü türkücü, 'Allah da onları bildiği gibi yapsın' ifadelerini kullandı.
7.06.2022 Magazin
Ayşegül Yıldız makyajsız fotoğrafını paylaştı! Güzelliğine övgü yağdı
Ayşegül Yıldız makyajsız fotoğrafını paylaştı! Güzelliğine övgü yağdı İbrahim Tatlıses'in eski eşi ve kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız sıfır makyaj fotoğraflarını paylaştı. Güzelliğine övgü yağdı.
7.05.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten 12 yıl sonra bir ilk!
İbrahim Tatlıses'ten 12 yıl sonra bir ilk! Müzik dünyasının imparatoru İbrahim Tatlıses,12 yıl aradan sonra ilk konserini Kuruçeşme'de verdi. Sahnede duygu dolu anlar yaşayan Tatlıses, en sevilen şarkılarını seslendirerek sevenleriyle hasret giderdi.
24.09.2021 Magazin
Ayşegül Yıldız'dan 'İbrahim Tatlıses-Gülçin Karakaya' açıklaması
Ayşegül Yıldız'dan 'İbrahim Tatlıses-Gülçin Karakaya' açıklaması Ayşegül Yıldız, eski eşi İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya'nın ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Yıldız, "Onun mutlu olması beni mutlu eder. Bu sorunun muhatabı ben değilim. Ben hanımefendiyi yardımcısı olarak tanıdım" dedi.
14.08.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan yatak pozu!
İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan yatak pozu! Kızı Elif Ada ile sık sık paylaşımlar yapan Ayşegül Yıldız yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız Instagram hesabından paylaştığı 'günaydın' pozuyla gündem oldu.
17.06.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi mi?
İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi mi? İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi haberleri çıktı. Ünlü türkücünün yakın dostu Mehmet Ali Erbil bu haberleri yalanladı.
16.06.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayşegül Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşegül yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.