Ayşegül Yıldız'dan samimi itiraf: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz
Ayşegül Yıldız'dan samimi itiraf: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile evliliğinden Elif Ada adını verdiği bir kızı bulunan Ayşegül Yıldız, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaksütü muhabirlerle konuşan ünlü isim, kızı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.12.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten evlilik açıklaması! "Hayırlısı olsun"
İbrahim Tatlıses'ten evlilik açıklaması! "Hayırlısı olsun" 'İmparator' lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu. Tatlıses her an sürpriz bir şekilde evlenebileceğini açıklayarak herkesi şaşırttı.
10.08.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan yıllar sonra gelen itiraf!
İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan yıllar sonra gelen itiraf! Arabesk müziğin usta sesi İbrahim Tatlıses'le ilişkisiyle tanınan Ayşegül Yıldız, iki sene evli kaldığı, dokuz yaşındaki kızı Elif Ada'nın babası İbrahim Tatlıses hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Babasını erken yaşta beyin kanaması sonucu kaybettikten sonra ünlü türkücü ile sürpriz bir aşka yelken açan Yıldız, "Baban hayatta olsaydı Tatlıses ile beraber olur muydun?" sorusuna yanıt verdi.
27.12.2022 Magazin
Ahu Tuğba'dan yıllar sonra gelen itiraf: Boynuzlandım!
Ahu Tuğba'dan yıllar sonra gelen itiraf: Boynuzlandım! Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan Ahu Tuğba yıllar sonra ilk kez bir programa katıldı.
2.10.2019 Magazin