Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
İstanbul'da ulaşımda fiyatlar değişti: Otobüste 15, metrobüste 37.75 TL ücret farkı
İstanbul'da ulaşımda fiyatlar değişti: Otobüste 15, metrobüste 37.75 TL ücret farkı Toplu ulaşımda, kredi kartı ve banka kartlarıyla temassız ödeme yöntemi UKOME kararıyla; 26 Ekim 2022’den itibaren uygulanmaya başlandı. Yeni ücret tarifesiyle, 22.25 TL olan metrobüs ücretinin, kredi kartı ve banka kartıyla yapılan temassız ödemelerde 60 TL, İET otobüslerindeki 15 TL’lik tam bilet ücretinin ise 30 TL olduğu görüldü. Kredi kartı kullanarak ödeme yapan bazı İstanbullular, ücret farkını yüksek buldu. Metrobüse binmek için kredi kartıyla temassız ödeme yapan Asiye Zengin, "Bu ücret çok fazla, normalde 22,5 lira, benden 60 lira aldı. 60 lira bayağı yüksek" dedi. Zengin daha sonra, iade almak istediğini belirterek güvenlik görevlisinden yardım istedi, o anlar kameraya yansıdı.
16.08.2023 Ekonomi
İçişleri Sözcüsü Çataklı: Dağ kadrosundan 10 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Sözcüsü Çataklı: Dağ kadrosundan 10 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Sözcüsü İsmail Çataklı, "Kasım ayında terör örgütünün dağ kadrosundan 3 ölü, 2 sağ ve 5 teslim olmak üzere toplam 10 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Yapılan tüm operasyonlarda, aralarında 2si gri kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu toplam 103 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
5.12.2022 Gündem
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2022 yılında 12 belediyede 14 soruşturma olmak üzere toplam 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü. Burada herhangi bir siyasi partiye yönelik farklılık, baskı, herhangi bir siyasi partiye yönelik bir anlayış söz konusu değil" dedi.
26.11.2022 Gündem
Bakan Yanık'tan Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına tepki: Biz zaten yapıyoruz!
Bakan Yanık'tan Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına tepki: Biz zaten yapıyoruz! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidara geldiklerinde Aile Destekleri Sigortası başlatacakları açıklamasına ilişkin, “Vaat olarak açıkladığınız hizmetleri biz zaten yapıyoruz. Yıllardır düzenli şekilde uyguluyoruz” dedi.
19.09.2022 Siyaset
İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek?
İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek? İBB burs başvurusu için gözler yapılacak açıklamaya çevrildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere verilen “İBB Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı” başvurularına kısa bir süre kaldı. Öğrenciler, burs başvurularının ne zaman başlayacağını merak ederken, başvuru şartlarını da araştırıyor. Peki, İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek? İşte İBB burs başvuru belgeleri ve aranan şartlar!
19.09.2022 Eğitim
Sen Oku Diye başvuruları nasıl yapılır, İBB Sen Oku Diye tablet bilgisayar başvuru şartları nelerdir?
Sen Oku Diye başvuruları nasıl yapılır, İBB Sen Oku Diye tablet bilgisayar başvuru şartları nelerdir? İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) eğitimde fırsat eşitliği sunmak için şehit çocuğu, yetim, öksüz ve engelli öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği "Sen Oku Diye" Projesi'ne başvurular 9 Ekim'e kadar yapılabilecek. İBB ''Sen Oku Diye'' kampanyasının devamında tablet dağıtımına başladı. Başvuruların ne zaman, nereye yapılacağını hangi şartların taşınması gerektiği merak konusu oldu. İşte, İBB Sen Oku Diye tablet yardım başvuruları hakkında merak edilenler…
14.09.2022 Eğitim
Sen Oku Diye projesi başvurusu nasıl yapılır? 500 TL yardım başvurusu nereden yapılır?  İBB’den 100 bin kişiye 500 TL maddi destek!
Sen Oku Diye projesi başvurusu nasıl yapılır? 500 TL yardım başvurusu nereden yapılır? İBB’den 100 bin kişiye 500 TL maddi destek! 500 TL yardım başvurusu başladı! İBB’nin hayata geçirdiği ‘Sen Oku Diye’ projesine başvurular başladı. Şehit çocuğu, yetim, öksüz ve engelli öğrencilerin eğitimleri için sağlanan destek ile 100 bin kişiye 500 TL maddi katkı sağlanacak. ‘Sen Oku Diye’nin başvuruları 9 Ekim’e kadar yapılabilecek. Peki, Sen Oku Diye projesi başvurusu nasıl yapılır? 500 TL yardım başvurusu nereden yapılır? İBB eğitim yardımı başvurusu şartları ne? İşte detaylar…
13.09.2022 Eğitim
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
İBB'nin 2022 yılı bütçesi kabul edildi
İBB'nin 2022 yılı bütçesi kabul edildi İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB)'nin 2022 bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi. Buna göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2022 yılı bütçesi, 43 milyar 650 milyon lira oldu. 
25.11.2021 Ekonomi
İBB burs sorgulama ekranı: İBB bursu ne zaman yatacak, İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği ne kadar?
İBB burs sorgulama ekranı: İBB bursu ne zaman yatacak, İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği ne kadar? İBB burs sonuçları açıklandı mı, sorusu yanıt buldu. İBB burs sonuçları açıklandı. İBB tarafından üniversitelilere sağlanan eğitim desteği sonuçları belli oldu. Bu yıl 51 bin 890 üniversiteli eğitim desteğinden faydalanacak. Peki, İBB bursu ne zaman yatacak, İBB bursu ne kadar, kaç TL? İBB burs sonuçları nereden öğrenilir?
23.11.2021 Eğitim
Bakan Soylu canlı yayında duyurdu! Tam kapanma devam edecek mi?
Bakan Soylu canlı yayında duyurdu! Tam kapanma devam edecek mi? Tam kapanma 19 Mayıs'a kadar uzatılacak mı? İçişleri Bakanı Soylu merak edilen soruya açıklık getirdi. Öte yandan Bakan Soylu, 'Sosyal izolasyonda çok zorluk çekeceğimiz veya bulaşın çok rahat olabileceği riskli bir dönem yaz dönemine giriyoruz' açıklamasında bulundu.
6.05.2021 Gündem
İBB'nin 2020 yılı bütçesi belli oldu!
İBB'nin 2020 yılı bütçesi belli oldu! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin 2020 bütçesi oy birliğiyle kabul edildi. Buna göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yılı bütçesi, 25 milyar 850 milyon lira oldu.
13.12.2019 Siyaset
İBB’nin stratejik planı ortaya çıktı
İBB’nin stratejik planı ortaya çıktı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun stratejik planı, İBB birimlerini tek merkezde toplamak. İBB’nin yeni stratejik planına göre, mevcut 153,15 kilometrelik raylı sistem hattı, 2020’de 180,15 kilometreye çıkartılacak.
13.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri