Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi?
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi? Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Olağan Kurulu bugün İBB’nin Saraçhane’deki başkanlık binasında yapıldı. Toplantıda İstanbul'da su fiyatlarına yüzde 25 oranında zam kararı alındı.
13.09.2023 Ekonomi
İstanbul'da suya yüzde 25 zam
İstanbul'da suya yüzde 25 zam İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Kasım ayı toplantısında İSKİ’nin su fiyatlarına yüzde 45 oranında zam teklifi revize edilerek AK Parti grubunun yüzde 25’lik zam teklifi kabul edildi. Böylece suya yüzde 25 oranında zam geldi.
24.11.2022 Ekonomi
İstanbul'da suya ne kadar zam geldi, yüzde kaç? İSKİ su zammı!
İstanbul'da suya ne kadar zam geldi, yüzde kaç? İSKİ su zammı! İstanbul'da suya zam geldi. Su zammı sonra vatandaşlar “İstanbul'da suya yüzde kaç zam geldi?” sorusuna yanıt arıyor.
14.09.2022 Ekonomi
Zam kararı! Yüzde 46.38 fiyat artışı olacak
Zam kararı! Yüzde 46.38 fiyat artışı olacak İBB Meclisi'nde oy birliğiyle alınan kararla birlikte İstanbul'da suya zam yapıldı. Konutta kullanılan suyun birim fiyatı 11,69 TL'ye çıktı.
14.09.2022 Ekonomi
İstanbul'da suya yüzde 40.38 zam geldi
İstanbul'da suya yüzde 40.38 zam geldi Son dakika haberi... İBB Meclisinde oy birliğiyle alınan kararla birlikte İstanbul’da suya yüzde 40,38 zam yapıldı. Konutta kullanılan suyun birim fiyatı 11,69 TL’ye çıktı.
13.09.2022 Gündem
LPG’ye zam geldi mi? LPG fiyatı ne oldu? Tüpe zam geldi mi? Güncel LPG ve tüp fiyatları!
LPG’ye zam geldi mi? LPG fiyatı ne oldu? Tüpe zam geldi mi? Güncel LPG ve tüp fiyatları! LPG'ye 63 kuruş zam geldi. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere oto gaza 63 kuruş zam geldi. LPG zammı ile birlikte mutfak tüpüne de zam geldi. 12 kilogramlık mutfak tüpüne 15 lira zam geldi. Peki, LPG’ye zam geldi mi? LPG fiyatı ne oldu? Tüpe zam geldi mi? 12 kg tüp fiyatları kaç lira? Küçük tüp ne kadar oldu? Güncel LPG ve tüp fiyatları!
6.04.2022 Gündem
İstanbul’da suya zam! İBB suya ne kadar zam yaptı? İnsanı Su Hakkı verilecek mi? İSKİ su zammı faturalara ne zaman yansıyacak?
İstanbul’da suya zam! İBB suya ne kadar zam yaptı? İnsanı Su Hakkı verilecek mi? İSKİ su zammı faturalara ne zaman yansıyacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! İBB Meclisi’nde İSKİ 2. Olağanüstü Genel Kurulu’nda su zammı görüşüldü. Konutlarda kullanılan suya zam kararı alındı. Peki, İstanbul’da suya zam yapıldı mı? İBB suya ne kadar zam yaptı? İSKİ su zammı faturalara ne zaman yansıyacak? Ücretsiz İnsanı Su Hakkı verilecek mi? Suyun metreküp fiyatı ne? Yeni su birim fiyatı nedir? İşte detaylar…
6.04.2022 Ekonomi
Tevfik Göksu CNN Türk’te açıkladı: Siyasi tuzağı bertaraf ettik
Tevfik Göksu CNN Türk’te açıkladı: Siyasi tuzağı bertaraf ettik İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, katıldığı 'CNN Türk Masası' programında önemli açıklamalarda bulundu. Göksu, İBB Meclisi'nde reddedilen İSKİ'nin su zammı teklifiyle ilgili olarak, "CHP ve İYİ Parti siyasi bir tuzak kuruyorlardı, biz tuzağı bertaraf ettik" ifadelerini kullandı.
19.02.2022 Siyaset
İSKİ'nin zam teklifi İBB Meclisi'nde reddedildi!
İSKİ'nin zam teklifi İBB Meclisi'nde reddedildi! İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İSKİ Olağanüstü Genel Kurulu için toplandı. Genel Kurul toplantısı Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.
16.02.2022 Gündem
İstanbul'da suya kademeli zam! Flaş açıklama, yüzde 175...
İstanbul'da suya kademeli zam! Flaş açıklama, yüzde 175... İstanbul'da suya zam mı gelecek? Kritik açıklama geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB yönetiminin suya kademeli zam teklifinde bulunmak için İBB meclisini bugün olağanüstü toplayacağını açıkladı. Göksu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP’li İBB Yönetiminin suya kademeli olarak %90’la %175’lere varan oranlardaki zam teklifi için İBB meclisimiz bugün olağanüstü toplanıyor." ifadelerini kullandı.
16.02.2022 Ekonomi
İnsani su hakkı kaldırıldı! AK Parti'den İSKİ'ye 'suya gizli zam' tepkisi!
İnsani su hakkı kaldırıldı! AK Parti'den İSKİ'ye 'suya gizli zam' tepkisi! İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), "İnsani Su Hakkı" uygulamasını kaldırdığını bildirdi. İBB Meclisi Hukuk Komisyonu Başkanı AK Partili Muhammet Kaynar, karara tepki gösterip gizli zam yapıldığını iddia ederek, "İSKİ'nin yüzde 40 zam teklifi kabul görmeyip, genel kurul tarafından yüzde 15,62 zam yapılınca, bu sefer insani su hakkını kaldırarak gizli şekilde yüzde 20 daha zam yapmış oluyor" dedi.
26.10.2021 Gündem
İstanbulluları ilgilendiriyor! Su fiyatlarına yüzde 23 zam...
İstanbulluları ilgilendiriyor! Su fiyatlarına yüzde 23 zam... İstanbulluları yakından ilgilendiriyor. Son dakika kararı verildi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İSKİ'nin su fiyatlarına yüzde 23'lük zam içeren teklifini oy çokluğu ile reddetti.
17.06.2021 Ekonomi
Su faturalarına yüzde 50 zam iddiası!
Su faturalarına yüzde 50 zam iddiası! İSKİ su faturalarına yüzde 50 zam mı yapacak? Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB Yönetimi'nin suya yüzde 50'ye varan zam teklifi getireceğini açıkladı.
31.05.2021 Ekonomi
İBB Meclisi'nde su zammı tartışması
İBB Meclisi'nde su zammı tartışması İstanbul’da 20 Temmuz’dan itibaren su faturaları yüzde 12.6 zamlı ödenecek. CHP’nin verdiği ilk teklifte su fiyatları için yüzde 35’lik zam öngörülürken, bu öneri AK parti Grubu tarafından kabul görmedi. Yüzde 12.6’lık zam İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi.
18.07.2020 Ekonomi
İBB Meclis'inde kabul edildi! Suya 12.6 oranında zam
İBB Meclis'inde kabul edildi! Suya 12.6 oranında zam İstanbul'da İSKİ tarafından istenen yüzde 35'lık su zammı yerine AK Parti ve MHP gruplarının teklif ettiği yüzde 12,6'lık zam kabul edildi.
16.07.2020 Gündem
İstanbul'da toplu ulaşımda zamlı ilk gün
İstanbul'da toplu ulaşımda zamlı ilk gün İstanbul'da toplu taşıma ücretlerine gelen zamma vatandaşların bir kısmı isyan etti. Bir vatandaş, "Bayağı zam geldi. Ne yapacağız bilmiyorum." ifadelerini kullandı.
10.02.2020 Ekonomi
İstanbul'da suya zam! İşte oran...
İstanbul'da suya zam! İşte oran... İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük kuruluşlarından olan ve kentin su ihtiyacının karşılandığı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (İSKİ) 2020 bütçesi hazırlandı. Yeni bütçeye göre, 1 Aralık’tan itibaren suya yüzde 20 zam yapılacak.
11.11.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri