İbb Kariyer

İbb Kariyer

Son dakika ibb kariyer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ibb kariyer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ibb kariyer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbb Kariyer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibb kariyer gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 ibb kariyer haberi bulunmuştur. Tüm ibb kariyer haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İETT’ye personel alacak! İşte İBB personel alımı 2022 şartları!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İETT’ye personel alacak! İşte İBB personel alımı 2022 şartları! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İETT’de Teftiş Kurulu Başkanlığı Genel İdare Hizmetleri sınıfına yazılı ve sözlü sınavla müfettiş yardımcısı alınacak. Peki, İBB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel İETT alımı başvuru şartları!
16.04.2022 Personel Alımı
İBB 278 zabıta alımı süreci devam ediyor!
İBB 278 zabıta alımı süreci devam ediyor! İBB, 278 yeni zabıta alımı için başlattığı süreci devam ediyor. Açılan kadro sayısının 5 katı kadar adayın davet edildiği süreçte uygulama sınavları aşamasına geçildi. İlk sınavda 50 olan kadın zabıta kontenjanı ise bu kez 60 olarak belirlendi. Yönetmelikteki ölçütler uyarınca yürütülen sınav süreci 6 Ağustos’ta son bulacak
14.07.2021 Personel Alımı
Gençlere İBB’de kariyer şansı! İBB, Genç Yetenek Gelişim Programı başlıyor!
Gençlere İBB’de kariyer şansı! İBB, Genç Yetenek Gelişim Programı başlıyor! Gençleri iş hayatına hazırlamayı hedefleyen İBB Genç Yetenek Gelişim Programı başvuruları başladı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek programa ilk defa, gerekli şartları sağlayan tüm İstanbullu gençler başvurabilecek. Başvurular, 9 Temmuz 2021 tarihine kadar web üzerinden yapılabilecek
28.06.2021 Personel Alımı
İBB'deki işçi alımı formülü tartışma yarattı! '35 CHP'den, 15 İYİ’den...'
İBB'deki işçi alımı formülü tartışma yarattı! '35 CHP'den, 15 İYİ’den...' CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, CHP İBB grubunda mevsimlik işçi alımlarında verdiği bu örnekle sosyal medyanın başlıca tartışma konusu oldu. Nas, toplantıya katılanlara 100 işçi için alım oranlarını anlattıktan sonra, “Çoğu arkadaşımız, ilçe başkanlarımız her şeyi biliyor ama sizler bilmiyorsunuz” dedi.
30.01.2021 Siyaset
İBB İtfaiye alımı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) en az lise mezunu 250 personel alıyor!
İBB İtfaiye alımı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) en az lise mezunu 250 personel alıyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 250 adet itfaiye eri kadrosu için personel alımı yapacak. İBB memur alımı ilanı yayınlandı. Başvuru yapacak adayların KPSS'den en az 60 puan almaları gerekiyor. Peki, İBB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İBB itfaiye eri alımı başvuru şartları!
21.12.2020 Personel Alımı
İBB Kariyer personel başvurusu nasıl yapılır? Başvurular bugün son! İşte İBB Kariyer başvuru ekranı!
İBB Kariyer personel başvurusu nasıl yapılır? Başvurular bugün son! İşte İBB Kariyer başvuru ekranı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), en az lise mezunu personel istihdam edecek. Peki, İBB'ye iş başvuruları nasıl yapılır? İBB Kariyer personel başvurusu nasıl yapılır? İşte İBB'de açık pozisyonlar ve başvuru ekranı!
1.06.2020 Personel Alımı
İBB personel alımı yapacak! İBB personel alımı şartları nelerdir? Başvurular ne zaman?
İBB personel alımı yapacak! İBB personel alımı şartları nelerdir? Başvurular ne zaman? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) personel alımı yapacağını duyurdu. İBB kariyer sayfası üzerinden farklı bölümlerde görev yapacak personel arandığı bildirildi. İBB kariyer sayfasında başvuru yapacak adaylar için başvuru tarihi ve başvuru şartları da açıklandı. İBB personel alımı başvuruları detayları…
16.04.2020 Personel Alımı
İBB personel alımı yapacak! İBB en az lise mezunu ambulans sürücüsü alımı yapacağını duyurdu (Belediye ambulans sürücüsü alım şartları)
İBB personel alımı yapacak! İBB en az lise mezunu ambulans sürücüsü alımı yapacağını duyurdu (Belediye ambulans sürücüsü alım şartları) İBB personel alımı yapacağını duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İBB kariyer sayfası üzerinden en az lise mezunu ambulans sürücüsü alacaklarını açıkladı. İBB kariyer üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan aranan başvuru şartları da aktarıldı. İBB personel alımı başvuru şartı nedir? İBB ambulans sürücüsü alma şartları nelerdir?
24.03.2020 Personel Alımı
İBB öğretmen alımı 2020 | İBB KPSS şartsız öğretmen alımı yapacak! Belediye okul öncesi öğretmen alımı 2020 şartları neler?
İBB öğretmen alımı 2020 | İBB KPSS şartsız öğretmen alımı yapacak! Belediye okul öncesi öğretmen alımı 2020 şartları neler? İBB öğretmen alımı yapacağını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından KPSS' şartsız Okul Öncesi Öğretmeni alımı yapacağını duyuruldu. İBB Kariyer üzerinden yayımlanan personel alımı ilanında adaylarda aranan başvuru şartları da belirtildi. İBB öğretmen alımı 2020 detayları…
19.03.2020 Eğitim
İBB personel alımı ilanı yayınladı! İBB'ye 420 personel alınacak
İBB personel alımı ilanı yayınladı! İBB'ye 420 personel alınacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 420 personel alımı yapacağını duyurdu. İBB personel alımı başvuru süreci ise bugün itibariyle başladı. İşte İBB'ye "420 memur alımı" başvuru şartları ve tüm detaylar...
13.12.2019 Personel Alımı
İBB KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Başvuru koşulları nelerdir?
İBB KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Başvuru koşulları nelerdir? İstanbul Büyükşehir Belediyesi 4 farklı meslek grubundan KPSS şartsız personel alım ilanı yayınladı. İBB kariyer sayfası üzerinden yayınlanan ilan göre, İBB bünyesinde çalışmak isteyen adaylarda KPSS şartı aranmamaktadır. İBB personel alımı başvuru koşulları nelerdir? İşte detaylar…
19.11.2019 Personel Alımı
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek Pendik'te düzenlenen mitingde konuşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Sizlere söz veriyorum. Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek. Ailelerimize, çocuklarımıza, evlatlarımıza zaman kalacak" ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Gündem
Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi: İmamoğlu’na değişimi sordum, ‘Ben bilmiyorum’ dedi
Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi: İmamoğlu’na değişimi sordum, ‘Ben bilmiyorum’ dedi CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi Ataşehir’de bir otelde düzenlendi. İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu ve İl Kongresi delegelerinin seçiminin de gerçekleştirldiği kongreye, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve eski CHP İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek de katıldı. Kongredeki konuşmasında CHP’deki değişim tartışmalarına değinen Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi, “Seçmen bize kırgınken, durup dururken ortaya bir değişim tablosu koymak en büyük yanlıştır. Ben bu değişim olayını Sayın Ekrem İmamoğlu'na belediye başkanları toplantısında sordum. Dedim ki, ‘Bana şu değişimi anlat.’,  dedi ki, ‘Ben bilmiyorum’. Değişimin ne olduğunu bilmeden sen hangi değişimden bahsediyorsun? Neyin değişimi? Cumhuriyet Halk Partisi kimsenin kariyer yapma yeri değildir." dedi. Kongrede konuşan CHP'nin eski İstanbul milletvekili Berhan Şimşek ise, " Bu gemi batmıyor arkadaş, Cumhuriyet Halk Partisi gemisi kimse tarafından batırılamaz. Biz direnişin ve devrimin örgütüyüz, biz vazgeçmeyeceğiz." dedi.
6.08.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olması süreciyle ilgili konuşan Erdoğan, "Her şeyden önce PKK/YPG ile FETÖ'ye destek verilmeyeceği, bunun kırmızı çizgimiz olduğunu kendilerine orada ısrarla anlattık. Kesinlikle Türkiye'den bu konuda taviz beklenmesinler" dedi. Tahıl anlaşmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Fiyatlardaki düşüş devam edecek. En az gelişmiş ülkelerin üzerindeki baskı azalacak. Ortaya çıkacak kıtlıklar peşinen engellenecek." dedi. Enflasyonla ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Şubat-Mart ayı itibariyle düşüşü görürüz." dedi.
25.07.2022 Siyaset
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri! Sera Kutlubey, İyilik dizisindeki Damla karakteri ile gündeme geliyor. Dizide yakın arkadaşının kocasıyla ilişki yaşayan kadını canlandıran Sera Kutlubey, değişen imajı ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
3.05.2022 Magazin
İSMEK yarı zamanlı eğitmen alacak! İşte İSMEK eğitmen alımı başvuru şartları!
İSMEK yarı zamanlı eğitmen alacak! İşte İSMEK eğitmen alımı başvuru şartları! İSMEK’te Eylül ayı sonunda başlaması planlanan yüz yüze eğitimler için hazırlıklar sürüyor. 2021-2022 dönemi için eğitim planlamaları, mesleki programlara ağırlık verilecek şekilde devam ederken, İSMEK’in eğitim kadrosuna dahil olacak yeni eğitmen alımları yapılıyor. Yarı zamanlı olarak görev yapacak eğitmenlik kadrosu için başvurular alınıyor. Peki, İSMEK eğitimen alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İSMEK’te eğitmen alımı yapılacak kadrolar...
13.07.2021 Personel Alımı
Futbolu bırakan Emre Belözoğlu'ndan ilk açıklama!
Futbolu bırakan Emre Belözoğlu'ndan ilk açıklama! Fenerbahçe formasıyla son maçına çıkan Emre Belözoğlu, Çaykur Rizespor maçı sonrası duygusal ve samimi açıklamalarda bulundu.
25.07.2020 Fenerbahçe
Saliha Sultan Çeşmesi'nde tahribat! Varaklı madalyonun bir parçası altın sanılıp çıkarıldı
Saliha Sultan Çeşmesi'nde tahribat! Varaklı madalyonun bir parçası altın sanılıp çıkarıldı İstanbul'un göbeğinde Lale Devri’nin temsil yapılarından biri olan Karaköy’deki Saliha Sultan Sebili ve Çeşmesi, tahribata uğradı. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Sanat Tarihçisi Mahir Polat, bu gibi eserlerin korunması için önleyici koruma tedbirlerinin artırılması gerektiğini söyledi.
20.04.2020 Gündem
İBB personel alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Kariyer İBB sitesine nasıl girilir?
İBB personel alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Kariyer İBB sitesine nasıl girilir? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kreşlerin yapımının bitmek üzere olduğunu söyleyerek, 'Okul Öncesi Öğretmeni ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elamanı' alımı yapılacağını duyurdu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan duyuru sonrası, İBB iş ilanı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel alımı şartları nelerdir? Kariyer İBB sitesine nasıl girilir? Sorularını sorgulamaya başladı.
17.02.2020 Personel Alımı
Canan Karatay: Düz duvara tırmanırsınız
Canan Karatay: Düz duvara tırmanırsınız Prof. Dr. Canan Karatay, Turpu veya havucu çiğ olarak beyaz peynirle beraber yiyin, yanına da zeytin koyun; düz duvara tırmanırsınız. Fıstık yerseniz de fıstık gibi olursunuz" dedi.
4.12.2017 Sağlık
G.Saray ayrılığı duyurdu
G.Saray ayrılığı duyurdu Galatasaray, Ender Arslan ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.
11.06.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İbb Kariyer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibb kariyer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.