Gazete Vatan Logo

İBB personel alımı yapacak! İBB en az lise mezunu ambulans sürücüsü alımı yapacağını duyurdu (Belediye ambulans sürücüsü alım şartları)

İBB personel alımı yapacağını duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İBB kariyer sayfası üzerinden en az lise mezunu ambulans sürücüsü alacaklarını açıkladı. İBB kariyer üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan aranan başvuru şartları da aktarıldı. İBB personel alımı başvuru şartı nedir? İBB ambulans sürücüsü alma şartları nelerdir?

İBB personel alımı yapacak! İBB en az lise mezunu ambulans sürücüsü alımı yapacağını duyurdu (Belediye ambulans sürücüsü alım şartları)

İBB personel alımı yapacağını duyurdu. İBB’nin Kariyer sayfası üzerinden yayınlanan ilanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ambulans sürücüsü alımı yapacak. Yayımlanan personel alımı ilanında adaylarda aranan başvuru şartları ile birlikte başvuru tarihleri de aktarıldı.

İBB AMBULANS SÜRÜCÜSÜ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

İBB tarafından yayımlanan personel alımı ilanında, " Ambulansın ve araca ait ekipmanların temizliğini yapmak, Araçla ilgili tüm aksaklıkları kontrol etmek, Bir sonraki görev için her an hazır olmak, Aracın günlük bakimi ve periyodik bakımını yapacak İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası’nda ikamet eden, “AMBULANS SÜRÜCÜSÜ” işe alımı yapılacaktır." denildi.

İBB SAĞLIK PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İBB sağlık personeli alımı başvuru şartları şöyle:

• En az lise mezunu,

• Ambulansta çalışma koşullarına uyum sağlayabilecek,

• İletişimi kuvvetli ve çözüm odaklı,

• MS Office programlarını aktif olarak kullanabilen,

• B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,

• Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,

Haberin Devamı

İBB PERSONEL ALIMI İLAN SAYFASI İÇİN TIKAYIN